Приятелят ми е твърде разкрепостен! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелят ми е твърде разкрепостен!
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 8090 пъти
Моля, редакторите да одобрят историята ми, тъй като наистина имам нужда от адекватен и полезен съвет!
Ще бъда кратка и ясна. От няколко седмици излизам с момче на 25 години. Още от първият път, когато се видяхме на живо силно ме впечатли, а аз наистина рядко бивам заинтригувана от някого. И като визия ми хареса и като човек. Още на първата среща той беше извънредно директен към мен, искал връзка и не искал да ми спестява нищо. Призна ми, че е силно сексуален и има силно либидо. В първия момент си помислих, че или се шегува или като повечето момчета обича да се хвали с възможностите си в леглото(качество, което ми е адски противно). Та... всъщност се оказа, че той наистина е твърде сексуално разкрепостен. Разказа ми как е ходил на елитни проститутки, показа ми свои снимки от порно сайт, които сам си качва, показа ми и чат в който си пише с омъжена жена за секс. Не скри и факта, че си пише и праща свои голи снимки на много момичета, защото това му доставя удоволствие. Много искал да си наеме една компаньонка, защото отдавна му харесвала.
Разбира се не ми стана приятно, но коя бях аз да го съдя, след като той е свободен, млад мъж?
По стечение на обстоятелствата след няколко дена преспахме заедно. Поговорихме един ден и решихме да опитаме връзка. Той ме харесал, аз го харесвах. До тук добре. Но ето, че той поиска да направим тройка. Нямало значение с мъж или жена. Това му била голяма мечта и ако наистина съм му имала доверие и съм имала истински чувства към него съм щяла да се съглася да го направим. Всеки щял да бъде задоволен и нямало да се стигне до изневяра. Вярно, че преди време му бях споменала, че бих искала да опитам с жена, но това винаги ми е било като една фантазия само. Истината е, че не съм психически готова да участвам в тройка и може би никога няма да съм. Не мога да го гледам как прави секс с друга пред очите ми или пък аз да правя секс с друг, въпреки че имам чувства към него. Имам някакви принципи и ако го направя имам чувството, че ще съжалявам след това. Обясних му го, той обаче започна да настоява, бил много честен спрямо мен, винаги бил директен, нямало смисъл да се притеснявам или пък да се съмнявам в него. Според него, така и двамата ще си задоволим своя мечта, а и няма да ходим да си изневеряваме. Но аз не мога, много от нещата които иска са твърде разкрепостени за мен. Наречете ме старомодна, но не мога да се съглася за тройката. А и малко ме притеснява мисълта, че той сякаш не изпитва ревност от възможността друг да ме докосва. Освен всичко това, той постоянно говори за секс и иска голи снимки от мен(на което не съм привърженик, тъй като от рано се познаваме и му нямам нужното доверие, защото то се гради с времето). Какво да правя не знам. Харесва ми много, но иска неща, които не отговарят на моите виждания. Има ли за какво да се притеснявам всъщност или преувеличавам? Благодаря за всяко мнение предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: a60eddb89a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   " Много искал да си наеме една компаньонка, защото отдавна му харесвала. " - в твое лице вече си е намерил такава. Ако му дадеш голи снимки(или те снима със скрита камера), няма да се отървеш лесно от него! Щом е склонен и за тройка, значи не му пука за тебе, може и бизнес да направи с тялото ти. Как хлътвате все по такива? Още преди да преспите, той ти е показал, че е фукльо, и въпреки това ти си му пуснала. Не искам да те обиждам, но постъпката ти е несериозна, мислиш лекомислено. Нищо не преувеличаваш, попаднала си във страшен водовъртеж, ако не се спасиш от този ухажор, ще има лоши последствия за тебе!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 0f0026ae0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ха-ха, егати галфона! Има страхотен "подход" да спечели една жена за връзка, като ѝ показва снимки с проститутки и другите си помиярщини!
Разкрепостен бил.. това е едно хипер-комплексирано човече, без реален успех сред жените, понеже ако беше толкова вървежен, колкото му се иска да изглежда, щяха да му се натискат десетки момичета, а не да плаща за проститутки, и да си праща голотиите, та белким някоя го хареса и пожелае.
С времето ще разбереш, че всъщност е пълен боклук!
Истински сексуалните, и въобще - надарените хора в дадена област не парадират с това, и не го навират в очите на другите. Ако наистина беше такъв, щеше да те остави сама да оцениш достойнствата му, под формата на приятни за тебе изненади, а не чрез парадиране с коври.

Бягай от него!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 3a9491775d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Извинявай но какво точно ти хареса "като човек" в този човек? Изредените неща за мен не са нормални за млад мъж дори и необвързан. Отстрани звучи точно все едно иска да те използва за да изживее собствената си фантазия.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 866524158d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Извинявай за въпроса, ама ти тъпа ли си, че се занимаваш с такъв боклук, който освен да те покварява и развращава, накрая ще ти лепне и някоя болест? Момиче, нямаш ли самоуважение, това ли считаш, че е връзка и добро за теб? После ревете по сайтовете как нямало истински мъже! Ами кой ви кара да ходите да ви ебат такива боклуци?

Избери си каква искаш да бъдеш! Ако искаш да си курва без достойнство, секс играчка на подобни влечуги, да бъдеш жена без никакво самоуважение, поредната разпоретина, продължавай в същия дух, върви с тоя урод, правете тройки, четворки, влакчета, духай по кенефите в дискотеките на разни "разкрепостени“.
Ако искаш да бъдеш достойна жена със самоуважение, да искаш да си обичана, да имаш семйество, деца, просто си намери нормален мъж, но преди това веднага разкарай това влечуго! Бил много сексуален... Е, и аз съм сексуален, чукам годеницата си почти всеки ден, но не си спомням на нея или на друга преди нея (освен на няколко тотални пачаври, които и друго не заслужават) да съм правил подобни унизителни предложения. Този те има за една многото си курвички, за него си просто средство за изпразване на ташаците, той дори не прави секс, заради самия секс, а защото е комплексар и си мисли, че бройките го правят велик. Такъв мъж е много самотен, защото не може да живее в пълноценна моногамна връзка с жена. Да, всички като млади правим шантави работи, ебеме се дори без да имаме връзки, но ако това е стил на живот, говори за дълбока емоционална незрялост.

Сори за острия тон, просто ме е яд на вас жените, особено пък ако после мрънкате, че нямало свестни мъже.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 866524158d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Този кретен, не те има за човек, за него не си личност, за него си. Ако направиш компромис със съвестта си и се поддадеш на опитите му да те развращава, впоследствие ще бъдеш или безкрайно разочарована, огорчена и ще се чувстваш употребена като тоалетна хартия, или ще се превърнеш в евтина пачавра, която мъжете ще ебат и ще считат за поредната разпоретина. Второто е по-вероятно... Така, че запази достойнство и незабвано разкрайа тоя боклук!!! Егати упадъка, егати поколението!

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 866524158d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   На 25 момче???? Алоооо, аз на 24 гледах семейство (първата ми жена ми роди син)!!! Боже, колко е нелепо това поколение!!! Освести се овреме, защото иначе много ще имаш да патиш госпожице......

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 1a16ed01de
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Внимавай с твоите голи снимки. Като нищо и ти ще лъснеш в някой порно сайт, щом спреш да му угаждаш или преди това. Честно казано, не виждам какъв то е проблема с тройката, щом ще е друга жена и се познавате от скоро. Ясно е, че е просто секс, не би следвало и да го ревнуваш, защото не сте се опознали и да има сериозни чувства. Не виждам някакво бъдеще между вас. Явно е разкрепостен, категорично не е моногамен, а щом още сега не можеш да му доставяш нужното, с времето неудовлетвореността у него само ще расте. Прецени дали си готова да си секс кукла и да присъстват и трети (а може би и повече) лица във връзката ви.

M31

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 6de351e23d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Бягай надалече, този тип е ти насилник, първо праща голи снимки без да са му искани. Второ психически те манипулира като жертва да правиш каквото той иска, въпреки, че ти не искаш. Приключвай веднага, за да не става по-зле положението. Ще има още доста по-неприятни неща да откриеш за него от това. И няма да е само това, които ще те кара да правиш. Спри общуване с него навреме. Според мен е било грешка, че си била вече с него > но станалото, станало, продължавай напред смело и без него. Ж. 26

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 7a8ed22b85
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Какво чак толкова направете тая тройка, никой нищо не губи даже си викнете някой да снима ;).... не сериозно сега, не мога да те разбера много го харесваш, но не си била "психически готова ". Казваш /ок дай да правим тройка или не неискам/ пък сега тоя, ако те харесва найстина би трябвало да ти уважи решенението, ако не, ясно на къде отива пътя нали? ! Прочети си началото на историята и лесно ще разбереш, че на гаджето ти в главата му явно има само секс... вкрайна сметка ти си решаваш. Дано успееш да решиш правилно тоя твой проблем :)

. ZET.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 9a9ff7139b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Охоо, дълбоките води... ще те кара после и други неща да правиш. Страшничко звучи, някакъв психар ще излезе да знаеш.

 
  ...

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 6c03b8e5e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Остави го. Той още сега иска да тиизневерява, и няма да спре. Да не говорим, че може да те запише как правиш тройка и после да теизнудва или да качи филмче в нета.
А колкото до харесването - така ли си представяш бащата на децата ти?

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 62f2f8b251
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Секса е едно от най-важите неща за една връзка. Няма нищо срамно в твоите виждания, нито в неговите. Просто за мен вие не си подохождате взаимно. Никой не бива да бъде съден. Заради мъж съм правила тройка и с жена, и с мъжи и мога да ти кажа, че за мен е страхотно изживяване, но всеки с мнението си.
Не познавам двойка, която да не си пасва сексуално и да се е задържала. Няма как да стане! Когато той иска нещо, а ти не му го даваш е неприятно-говори за липса на доверие между дваматата. А, доврието е най-ценното във връзката.
Раздеелете се и всеки да си намери човек като за себе си! Ти няма да го промениш! Знам го, защото съм като него и за никой мъж на света не си ограничавам сексуалността, защото той като тръгне отвън чакат още поне трима които ще направят каквото си поискам. Живота е твърде кратък за лош секс(и лош алкохол).

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 6e9b8cb2ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Жените си падат по 'лошите момчета', после реват!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 149237fd16
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Съгласен съм с номер 12. Мъж съм и имам такива предпочитания. Съвета ми е ако си любопитна опитай (няма да се изтъркаш), а ако те е страх от мечки не ходи в гората където има една приказка. Доло горе на толкова години колкото теб с жена ми започнахме да си споделяме фетишите и фантазийте. Оказа се, че имаме различия но и доста сходни такива които прерастнаха в още по-страхотна и здрава връзка. Но това си зависи от теб и него(какво си склонна да направиш и как ще подходи той). Само едно да знаеш- На сила хубост не става. Ако ти се палува палувай, ако не си готова изчакай докато си или си живей живота както ти харесва. В бракът добрият секс е много важен и не си ли подходите няма разбиране.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 968607f2b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Много бързо го квалифицираха като боклук.
Момчето е силно сексуално и си го признава. Иска да опознае и да пробва всичко. Това е неговият живот и ще си го живее така. Проблем на жената е дали иска да е с такъв тип мъж.
Щом си задаваш въпроси, имаш съмнения, задръжки, предразсъдъци, това не е твоят човек. И е въпрос на време той също да си даде сметка, че ти не си за него.
За такива неща трябва взаимност, и двамата да ги влече. Ако не ти идва отвътре, ами правиш някои неща само да му угодиш, нищо няма да се получи между вас.

Познавам такъв мъж, вече е над 60, но е бил силно сексуален през целия си живот. Иначе е свестен, с добро положение, семейство, но в личния си живот е силно разкрепостен. Отначало се шокирах, но сега го приемам какъвто е. От него научих много, и най-вече че няма срамни и неудобни неща, щом има удоволствие.
Така че станах толерантна към подобни типажи.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: b05b47a563
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Ако не желаеш да правиш тройка или някаква друга тъпа фантазия, не си длъжна!
По принцип, е добре секспартньорите да бъдат със съизмеримо либидо, иначе единият ще бъде в положение на изнасилен. В случая, това си ти.
Аз бих умряла от досада, ако някой непрекъснато ми говори или желае секс. Ако ти не си на тази вълна, изобщо не се захващай. Не си длъжна с всеки, който ти харесва, да си правиш връзка или да си лягаш.
Голи снимки посмъртно не му давай, кой знае къде ще ги пусне!
Абет, оя наистина е галфон.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 5f732048bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Не е разкрепостен а си е направо курварин и дори се занимава със порно сайтове! Внимавай много внимавай, или много скоро ще си гледаш голи снимки във порно сайтовете.
Той ти е показал какъв е, още веднага е трябвало да го махнеш, а най-лошото е че, сте правили секс от къде си сигурна, че ВЕЧЕ не те е записал?
Може дори вече вашия секс да обикаля интернет пространството или да си го пази в телефончето и когато се скарате -гледай какво става. (редовния мъжки номер)
Махай го, може да ти харесва може всичко, но го махай защото това запознанство може да ти излезе прескъпо!
И дори голи снимки ти е искал... това е ужасно това е доказателство, че НЕ ТЕ ОБИЧА.
Мило, момиче ако четеш темата послушай ме...
махай го, докато не те е вързал за винаги.
Никога не му давай голи снимки не прави грешката на 70% от момичета даже и секс не е трябвало да има, но квот било, било отърви се от него сега, утре може да е късно.
Мъжете са безмилостни, тука на скоро чух как един записал съпругата си тайно как правят секс, и го показвал на приятелите си, а има дори дете от тази жена... мъжете са чудовища.. бъди разумна.

Сам срещу всички

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 05834c98a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Ойййй, пиле шарено.... Това, което пишеш съм го минал, когато бях на 19 години. Сега съм на 19 по 2 :) Никакво либидо, това си е чисто себедоказване, хлапашки неща. Преспал съм с над 200 жени, снимки съм изпращал, тройки съм правил и т. н. Нищо особено. Ето, сега съм женен за най-прекрасната жена на света и нищо не може да ме накара да погледна настрани. Мой съвет - махни го този, ще ти донесе само мъка, както и аз правех на сериозните ми приятелки преди.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 1829687d5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Мъж с опит съм, но този кретен не мога да го разбера, явно е сексуалният
Слави Трифонов, нафукан селяндур с мания за величие, без покритие!!!
За съжаление, това е поколението на БРОЙЛЕРИТЕ, хора без нужното образование, интелект, етика, морал, че и избиване на комплекси виждам!
Що не си намериш нормално момче, не този изперкал сексуален маниак?

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: d0e9840228
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Виж, според мен този тип не вдъхва доверие. Едва се познавате, а вече иска тройка, компаньонки и т. н. И ние искаме тройка, но сме заедно от много време, добре се познаваме, аз знам какво тя харесва, допуска и какво не. И съответно няма да го направя, за да не нараня дамата ми. По-различно е.
Според мен избързва и.... по-добре не му изпращай голи снимки, че не се знае дали няма да си ги видиш в онзи същия сайт, дето си е качвал неговите.

Борис Морев

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker