Проблем със сексуалноста. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проблем със сексуалноста.
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 4465 пъти
Здравейте!
Аз съм 22 годишно момче, което не може да осъзнае дали всъжност харесва мъже или жени.
Спал съм с жени и много ми харесва да ми правят дълбоко гърло по възможно най-грубия начин и да доминирам сексуално.
Изглеждам много добре със спортно тяло, висок, сини очи, перфектни зъби и симетрични черти на лицето( доста момичета ме харесват и зарибяват).
Имам си собствена фирма и съм доста финансово стабилен.
Проблема е, че понякога намирам мъже (не типично излгежащи) привлекателни ( не ми харесват мъже, които изглеждат добре имат мускули и хубави тела.
А по-скоро мъже от типа "нормален женен мъж".
Не съм се влюбвал до сега, но съм мастурбирал като съм си мислел за мъж.
Винаги когато стане въпрос за връзка и влюбване казвам, че кариерата ми е на първо място и не искам да имам връзка в този момент(, което е така, защото ми е много важно да стана успял до 28).
Имах сексуални преживявания като бях на 6-8 години с едно момче и 2 момичета, които мисля, че ми объркаха сексуалноста и психическата настройка.
Вие как мислите, дали това е психически проблем или съм неосъзнат бисексуален/хомосексуален?
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: 42c3bc56a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спокойно, тая случка като си бил на 6-8 не ти е объркала ориентацията или психиката. Вероятно си бисексуален, в което няма нищо лошо, стига да се приемаш такъв какъвто си. Пробвай да си легнеш с мъж и ще се увериш сам за себе си. Докато мастурбираш мислиш ли си за жени и като цяло възбуждаш ли се от тях, защото може и да си неосъзнат хомосексуалист, но в случая ми звучи по-скоро като бисексуалност.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 5fcfcfa402
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Вместо да пишеш тук, не можеш ли да отидеш на психотерапевт? Той ще ти даде най-ясна представа.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 284508eb08
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По скоро мисля, че още не си пораснал. Сигурно ти влияят филмите и цялата комерсиализация покрай това колко е модерно да са БИ в наши дни. Измий си лицето със студена вода, погледни се в огледалото и си избери какъв искаш да си.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 5d5c7a7e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Според мен ти си много превзето момче. От една страна обичаш жените. но от друга мастурбираш с мисли за мъже. Обясняваш колко си красив и готин мъжкар. а пък искаш да го правиш с мъже. Уж имаш бизнес на 22 и си добре финансово. пък искаш да чакаш до 28 да имаш хубава кариера. Нещо не се връзва. Просто го направи с мъж и ще разбреш дали ти харесва или не. Друг начин няма да намериш отговор на въпроса си. Имай на идея. че да правиш секс с мъж не значи. че те възбуждат. Ако ти харесва да му правиш на него дълбоко гърло тогава вече може да се смяташ за бисексуален.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 84197a11be
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

6.   Здравей! Правилното е един мъж да има сексуални контакти, брак и деца с жена. Връзката мъж-мъж е извън естеството на нещата и винаги води до тежки последствия (понякога след много години). Излизането от естеството на нещата никога не остава без последствия! Много хора се подвеждат по свободата на избора и сега е време за масово разпространение на извратените сексуални контакти и други подобни глупости. Ще е до време! Нека да излязат на повърхността, да се покажат... После ще дойде друго. Както и да е. Не всички сексуални фантазии могат и трябва да бъдат осъществявани. Не казвам, че човек трябва да е консервативен и заспал в секса. Аз смятам, че влечението към същия пол е психическо отклонение. Не може куче да се държи като котка - смешно е и е ненормално. Може това изживяване да е обърнало нещо в психиката Ви. По принцип човек има едно качество на психиката - вкуси ли от нещата, които принадлежат на тъмната страна на нещата - кражби, наркотици, убийства, педофилия, педерастия (не се сещам за синоним) и т. н. се отключва един механизъм и наистина нещо се променя в психиката. Подобно е при мечката, която по принцип яде мед и плодове, но след като един път вкуси кръв вече става стръвница - започва да убива и има нужда от това. Така че -да, може това преживяване да е отключило това, а може просто да имаш влечение към това и затова и тогава да си се поддал. Не е добро. Елиминирай го от себе си! ПС Жена съм.

 
  ...


...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 65061c8984
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Щом имаш дори и грам съмнение - значи вече си утекъл...
На един хетеросексуален човек никога, никога, ама никога не му хрумват подобни мисли! По-скоро ако някой го наведе на подобна мисъл, това е за него нещо ужасяващо, отвратително и изобщо немислимо.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 5ff5a2c55c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   От написаното разбирам, че ти харесва жените да ти лапат, ама харесват ли ти самите жени? Един мъж, който действително има влечение към жени и обикновено когато най-вече има влечение, сексуално и емоционално, към определена жена, той иска да й достави удоволствие и получава удоволствие от това.

Фактът, че описваш толкова явно външността си и явно ти е важна, за мен лично говори, че имаш силна женствена нотка, но това го има при голяма част от днешните млади "мъже" като цяло.

Най-добре е да наблюдаваш отношенията с майка си и баща си и да видиш дали няма някаква динамика при която да си прекалено обвързан към майка си и отхвърлен от баща си (емоционално). Това е най-често срещаната ситуация при гейовете, като отхвърлянето може да стане преди самото раждане.

Ако бях на твое място щях да си хвана приятелка за постоянно и по възможност да заживея с нея и да анализирам собствените си психологически бариери (фактът, че уж жените те харесвали, ама още не си бил искал сериозна връзка и подобните бла бла са си точно психологическа бариера и нямат общо с желанието ти да развиеш фирмата, а с желание да удовлетвориш някакви емоционални комплекси).

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 0217880d16
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Веднага отивай на психолог! Имаш проблем, който не е за пренерегване, а в анонимни сайтове, няма как да си го решиш!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 7ade47b7ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   На никой не му пука какъв си, защото всеки си гледа себе си, а не другите!!!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: ae0d524301
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен си обратен. Излизах с такова момче на твоите години. Той не можа да се държи с мен като с жена и просто го зарязах и си хванах мъжкар.

 
  ...

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: edae57ca0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Коментарът на номер 6 е просто трол, който си прави шеги из нета. Не вярвам, че човек в 21 век ще се държи толкова средновековно и, че ще има претенции как ДРУГИ хора да живеят живота си. ВСЕКИ има правото да бъде щастлив. Но пък може би бившият и е казал, че предпочита мъже и тя още не може да продължи с живота си както трябва ;)

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: b830bf8b33
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Здравей! Прочетох какви ли не глупости в коментарите.. Ти не си сбъркан, нито имаш психически отклонения. Всъщност е нормално да си объркан, защото повярвай ми бисексуалността е много объркваща като цяло, говоря от личен опит. Всичко е на периоди, не се страхувай да опитваш нови неща и да общуваш с мъже. И се приеми такъв, какъвто си, няма нужда от етикети. Не казвам, че си бисексуален, но дори и да е така - няма нищо ненормално.
Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c728f06d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Съгласна съм частично с номер 9 - гейовете наистина имат подобни взаимоотношения с бащите си. За мен хомосексуалността (както и за много други психолози) е придобита и вродена. Придобитата е точно пряко свързана със семейството, различни преживявания в детството също.
Това, с което не съм съгласна с номер 9 е следното: че трябва да си хванеш сериозна приятелка, за да разбереш какъв си. Недей. Ако осъзнаеш, че си гей, ще я нараниш много сериозно... за цял живот. От личен опит ти говоря, гей ме използва за прикритие (затова и съм си направила рисърча относно сексуалната ориентация). То докато не ти дойде до главата, не те засяга много... просто недей. Не си заслужава да съсипваш нечия психика и цялостен живот, защото нещо не ти е на кеф или не можеш да се приемеш. Щом имаш съмнения, значи си си такъв. Пробвай с мъже, не с жени. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker