Мъжа ми не иска да правим секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мъжа ми не иска да правим секс
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 5151 пъти
Снощи седнах да пиша това, но съпруга ми дойде да чете и се наложи да го изтрия.
Днес, докато спи започвам отново.
Заедно сме от 6 години. Доста дълго време се дърпаше и не искаше да имаме дете. В един момент аз реших, че ако не предприема мерки, ще минат доста години докато намеря друг и ще подмина чудесната възраст, в която се намирам за бебе. Да не говорим, че имам супер гадно заболяване, което година след година ми изпарява шансовете да забременея, та общо взето е или скоро или по - добре да мисля за осиновяване.
В началото на връзката ни имахме контакти по няколко пъти на ден. След толкова години, обаче, той може само веднъж месечно. Преди един ден имахме контакт, но той продължи само 3 минути. Вчера имах положителен тест за овулация и той отказа секс, защото не можел така по график. Опитахме, но така и не се възбуди, каквото и да правех.
После се опита да ме обвини, че имал проблеми, а не съм питала какви са. Много бързо му напомних как всеки ден го питам, като го попитах отново и той рече, че не искал да ме натоварва и щял да се оправя сам. Как да му помогна като не споделя. Постоянно изпада в депресии и аз се старая да го изкарвам, провеждам разговори с него като с малко дете и накрая все казва, че вече му е по - добре след като съм поговорила с него, но на другия ден отново потъва.
Аз съм млада жена, харесвана, а не правя секс. Защо? Вече ми писна от всичко това. От повече от година контактите ни са под тази форма. Честотата е от един до два или максимум три пъти месечно. Траят около 3 - 4 минути, докато той свърши, обикновено бързо, защото "от много време не сме го били правили". Като го питам после пак ще може ли, той се хили и казва, че не може, защото скоро е свършил. После не се сеща за мен повече от седмица - две, докато не иска да се "начеше" отново.
Сега се събуди и видя, че пиша... реакцията му беше "пак ли пишеш в този тъп сайт".
Не знам какво да ви кажа, но усещам как чувствата ми се изпаряват. Постоянно доминира, вчера на Коледа бяхме у майка му. Жената не може да готви въобще. Просто трагедия. Насилих се и хапнах, изядох си салатата, но от основното не можах много. И двамата започнаха да ме гледат лошо защо не съм изяла всичко. Казах им, че съм преяла от празниците и ми е тежко. Те не ядоха, но на мен бяха сипали и очакваха да ям. Миналата вечер при майка ми, той също не си изяде основното. Но никой не го притискаше. После у дома ми четеше конско как съм щяла да ям насила та ще ми пукат ушите. Ей такива.
Просто не съм щастлива в брака си. Така ми се иска една нова, свежа връзка, с момче, което харесвам, което има желание за секс, хъс...
Станах вяла, като сянка, майка все пита защо съм такава, ами ето защо... Говорила съм с мъжа си многократно, дори му заявих, че обмислям раздяла. Ей го на, спи си спокойно...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: fff48197ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Винаги е лошо да се дават крайни съвети в тези случаи, най- малко пък от хора, които само отчасти познават случая, но ми се струва, че е най- добре да го зарежеш. Добрата страна е, че още нямате деца, заради които да се налага да го търпиш, за да не остават без баща, както често се случва. Помисли добре, имаш само един живот, готова ли си да го прекараш с този човек? Вярвам, че всеки трябва да е щастлив, да изпитва удовлетворение от всеки ден, на всяка цена. Всичко останало е примирение.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: b7b539d822
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Слагай чертата, докато си млада и нямаш други ангажименти. Това не е семейство.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 92acb8975a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Проблемът и на двамата ви е, че не сте напуснали родителите си емоционално. При него е доста по-силен. Всеки един функциониращ мъж, който не е комплексиран от родителите си желае да има деца. Това е биологичен императив. Ако някой мъж има физическа възможност да изпълни този императив и това не би противоречало на културата и табутата, но не го прави, значи има психологическа пречка. Най-често тази пречка е прекалена обвързаност с майката. Тази обвъразаност може да се прояви по различни начини и не е казано мъжът да общува често с майка си, а може даже на пръв поглед да я мрази. Такива мъже често са сякаш без живец, често се депресират, меланхолици, интроверти и тн, но най-важната им черта е подтиснатото либидо. Подтиснатото либидо може съзнателно да се прояви по различни начини и да получи множество "разумни" обяснения. Този механизъм е подсъзнателен и най-често дори самите мъже не са наясно, че са под негово влияние.

Не бих могъл да кажа дали положението може да се подобри при вас. Според мен фактът, че сте от немалко време заедно, но нямате деца е основна пречка за естествения растеж на връзката. Мъжът ти явно не желае да напусне мама и да си създаде собствено семейство

Впрочем, ако разбираш английски и все пак би искала да опиташ да помогнеш на човека, потърси книгата "When He's Married to Mom: How to Help Mother-Enmeshed Men Open Their Hearts to True Love and Commitment"

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 8bbf56186f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Горката. Ама къде ги намирате такива мъже бе? Аз чукам годеницата си почти всяка вечер, дори някой път да съм уморен, тя като ми се метне... Снощи например нямах кой знае какво желание за секс, щото предните вечери нямаше пропуск, но тя ми запали фитилите и днес на работа съм с яко сенки под очите... За да удължите акта да не е 3 минути може да позлвате презервативи за задържане или разни спрейове. Ползвал съм и наистина помага, щото и аз ако дълго не съм топил чушката, свършвам бързо. Но с презервативи с лидокаин съм докарвал по 1 час. колкото до ниското либиод и това е поправимо, има 100 начина. Но по принцип има такива мъже, дето не ебат жените си. Чудно ми е, как може да нямаш желание за секс, но ги има такива образи. Явно нисък тестостерон, и аз не знам на какво се дължи

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 9a84fd3232
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да няма проблеми човека? !

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 02cad79891
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Изненадай го по някакъв начин или си поговорете какво му харесва да прави във секса, просто сте заедно от дълго време и за това е така предполагам. Аз предпочитам да не мисля изобщо за секс, много не ми се иска да се случва, защото приятелят ми не ме привлича толкова. Не бяхме се виждали за определен период от време и сега вече като сме си заедно, не ми харесва да ме лигави и някакви такива, направо си е борба между нас(в преносен смисъл)когато сме в леглото. За мен секса се прави сякаш по задължение, 5-10 минути ми се виждат като половин час. Не съм толкова стара просто като го няма желанието и от двете страни е кофти. Ще свикна някак аз съм приела идеята че няма да бъда с човек който да ме привлича, така че.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 88b50a824b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Раздели се с него. Ти го притискаш за дете, а той очевидно не иска. Затова и не правите секс. Разминавате се в нещо твърде важно за една връзка. Търси си мъж, който оска дете като теб. Успех.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 76e18f2c79
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   РАЗДЯЛАААА!! Всичко крещи раздяла. Не го ли виждаш? Не раждай дете на този мъж. нито той заслужава да има семейство. нито ти заслужаваш да търпиш такова нещо. Да не говорим за бъдещото ти дете. което ще има такъв ужасен баща. До 36 години не ти е късно да родиш. После е късно. Ако си по-млада от това тогава незабавно го напусни и си намери друг. Искаш да живееш близките 20 години с този човек ли? До тогава поне трябва да сте заедно заради детето си. Докато то се измести. Не причивай това на нероденото си още дете. Разкарай се от този егоист.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: cb888b14f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Съжалих те. Ти си нещастна. Това ли е бракът, на който държиш? Според мен правилното решение е да се разведеш, докато още няма дете. Той няма да се промени.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 43ee4e5465
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Определеноо ти трябва секс и то не за 3 мин а минимум 3 оргазма ;) но в случай че не е Егоист като твоя :)

 
  ...

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: fae63d1c9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Щом не иска дете значи връзката ви е... и аз не зная каква дори секс не иска, ами тогава защо те е взел? За украса ли? Внимавай мило момиче много мъже си взимат жени за параван да прикрият, че са педали....
надявам се, твоя случей да не е такъв.
Моят съвет е да го оставиш и точно докато си още млада да започнеш на ново и дано получиш точно това което желаеш.. Или го убеди, че си отиваш ако не се промени ако не се стресне - лоши новини не те обича.
Това е смисъла на човечеството да се плоди и да има други поколения щом не желае дете- добре има и други които с радост ще станат татковци според мене във връзката няма никаква топлина- щом имаш някаква болест роди дете от друг! Няма смисъл да си съсипваме живота заради хора които не ни обичат...

- Жена на 19

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 442f1f7ce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Ами прочети последните два абзаца от историята си, миличка, там е отговорът! Не можеш да помогнеш на някого, ако той не желае, така че не си вменявай вина, че ако го напуснеш, ще му разбиеш сърцето. Моят дъртак, след 28 години брак, все мърмори като го перна през ръцете, а твоят млад бик го мързи едно дете да направи. Айдее- мъже много, догодина да пишеш за бебе и да се оплакваш, че нямаш мира от новия си мъж!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 84e06a5aed
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   На колко години си авторке? Всъщност това е без значение, реши ли човек, че има нужда от промяна-трябва да действа. Явно твоят мухльо не може да оцени богатството, което му е предоставила съдбата. Зарязвай го. Такива типове трябва да тънат в самота за да им дойде акъла в главата. Но вместо това е обратното-добрите момчета са самотни, а такива като твоя намират добра жена, която после тормозят, или не и отдават достатъчното внимание.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: cc80bbd8eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Здравей, мило момиче! Аз съм жена на 48 години и смятам, че тази връзка е изчерпана! Така, че недей да залагаш на бъдеще без смислено настояще/деца/така, че събери си мозъка и се огледай! Затвори тази страница от живота си.... заложи на бъдеще с щастие.... живей- живота е миг!
при желание прочети моята история в раздел семейство тема:"Докато смъртта ни раздели... "прецени мнението ми, можеби ще ти е от полза! Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: a254069404
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Здравей, колкото и директно или грубо да ти прозвочи... РАЗВЕДИ СЕ! Това, което описа е истински ад. Всяка жена има нужда от секс. Вие сте семейство и е напълно нормално да мислиш за дете. Моят съвет към теб е да се разделите, не знам как се чувстваш, но аз на твое място щях да бъда много съсипана.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 0ecc80286c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Бягай мила, омитай се без да се обръщаш...
Казвам ти го от горчив опит...
Не искай деца от мъж, който не е луд от желание за теб, просто насила се обричаш на нещастие!
Моят беше същия, но си направихме две хлапета... и се вързах с този нещастен брак до гроб...
Бягай ти казвам, за мен отдавна е късно, но ти все още можеш да се отървеш! Подобни мъже заслужават жена да не ги погледне, никога!
Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: e82260e4ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   бягай... докато е време... после ще е късно... имаш време да почнеш отначало.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: c406af9c7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Мъжът ти е човек с депресия, а едно от неприятните последствия от болестта е почти нулевото желание за секс. Други симптоми са агресия, раздразнителност, смяна на настроения, емоционални изблици и тн.
Има лечение с лекарства и терапия, но за да бъде успешно, трябва депресираният да има истинско желание да се оправи, което май липсва на мъжът ти. Мисля че всички проблеми идват от депресията му. Това не минава просто така, поговори с него за евентуално посещение при специалист, ако не иска, по-добре го остави. Ще става по-зле, с последното, което искаш е да имаш и дете от депресиран човек. Говоря от опит, боря се с депресията от години и е трудно и за мен и за най-близлите ми, които ме търпят. Все пак имам желание и виждам подобрение, така че, опитайте - може да се подобрят нещата. Видиш ли обаче че няма желание, бягай - няма да си щастлива с този човек. Успех

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 4bcb722a0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Много неприятно, най вероятно вече си му безинтересна, и това е наи лошото за една връзка. И аз имам същия случаи, но от съм от другата страна, но ние сме от 12г. заедно. И когато се навие да го правим е почти безучастна. Вие поне нямате деца, и е добре да вземете някакво окончателно решение.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 2a96fd6544
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Тъжно е да четеш подобни истории. Както се казва по-добре ужасен край отколкото ужаси без край. Напуснете го и си намерете мъж с който ще сте щастливи.

 
  ...

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 07cd75428e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Ами ако ти изневерява и за това вече си му безинтересна? Някак со държанието му към теб и липсващото желание за секс ме води до извода, че се задоволява с друга жена и не знае как да се отърве от теб. Дори не иска да ти споделя за "проблема", най-вероятно любовницата, която му натяква да се разделите.

18, момиче.

Пс. Аз в душата съм ревнива и всичко го докарвам до изневяра.
Предположение просто.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: e48f993948
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   "Доста дълго време се дърпаше и не искаше да имаме дете. В един момент аз реших, че ако не предприема мерки" Значи насила и с манипулации ги карате да се женят за вас и да имат деца от вас и после се жалвате? !
ж20

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 4466aff9a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   Изчезвай с девста от тази връзка, маце! Слушай номер 22. Старите хора за го казали: не питай старило, а патило.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: b3ca477f22
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Много често мъжете се стресират когато "трябва " да го направят. Става задължение а не удоволствие. Също и зависи как ти се отнасяш към проблема ,и ако му натякваш изразяваш недоволство (показваш го по някакъв начин ,било и с поучителни разговори ), така само го стресираш допълнително.. Мъжете са ужасно чувствителни на тази тема. Те дори не те слушат какво им говориш. Те чуват само ТАМ ДОЛУ и ПРОБЛЕМ което е почти равно на разстрел. Спри да изискваш секс , просто по скоро му разказвай за фантазийките си , прави му масаж ,бъди спокойна и търпелива ,прави му комплименти дигни му самочувствието. Депресията е гадна болест ,но не е неличима,ако считаш че човека си заслужава -опитай да му помогнеш

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 5d84cf86ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Аз на твое място бих се развел на секундата. Ама моята вече ме върза с две деца и няма мърдане. Секса си остава мираж. Много се набутах с мойта, ама късмет, не беше такава.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker