Не мога да реша - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не мога да реша
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 2354 пъти
Здравейте на всички!
До скоро си имах приятел. Обичах го но не ми даваше това, което искам. Ревнуваше ме постоянно, съмняваше се във мен и постоянно му се налагаше да пътува по командировки и имаше около 3 седмици, които не се виждахме. На мен ми идваше това в повече, но търпях. Да не говорим за това как не правеше никакви усилия да помоли шефа да го пусне поне с един ден по-рано, въпреки че винаги можеше. Аз дори ходех при него въпреки че ми се налагаше по 4 часа да пътувам, но го правех. Правеше ми скъпи подаръци, които никога не исках да приемам. Защото съм такава не искам да съм му длъжница.
Друго нещо, което ме разстройваше е как се представяше в леглото любовта ми към него със страстта не се препокриваха. Чувствах се ужасно все едно ме лашка някакво животно. Започвах да се примирявам. Но ми писна да правя всичко за някой. И се разделихме след 7 месечна връзкаю
Преди около месец се запознах с един мъж в нета. От 2 години уча във Лондон попринцип, а той е една година по-голям от мен и живее във Кеймбридж. Разстоянието не е много около 170км, но все някой от нас е зает, за да се видим.
Аз имам проблем с това мъжете още от веднага да очакват секс от мен. Това ни най-малко означава, че аз не съм сексуална личност, напротив точно обратното. За мен секса е нещо лично, а и не мога да си представя още от първата ни среща това да правим. Ще се опитам да му обясня и ако не ме разбере явно по-добре да не се занимавам.
Моля ви за съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: 948fb6b639
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей,
Остави той да поеме инициативата, и защо от главата за краката веднага? Изглежда много евтино, все едно си на повикване като компаньонка.
Ако не стане срещата-следвай си своя живот. Ти си важната.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 76081246b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен не се занимавай с този. Масово в интернет хората си търсят момичета за секс за веднъж. нищо сериозно няма към теб и съм убедена в това. Моят съвет към теб е след като учиш в Лондон да се ориентираш към момчета от твоя университет. Там масово учат към 15-20 хиляди човека в един университет и се сменят през дните и часовете. Само в твоята смяна има едно 5 хил. човека като половитаа от тях са момчета. Все някой от тях ще ти хареса и ще можеш чрез държанието си да му покажеш. че не искаш само секс. По интернет хората търсят само секс и трудно ще стане да го накараш да дойде 170км да пътува и накрая да се направиш на важна и да не му дадеш. Спри с онлайн нещата. Огледай се около себе си. Аз учих също в Лондон и още втората седмица си намерих гадже от моята специалност. Постоянно сядах до него. говорех му. пишех му и накрая стана.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 7554ae2466
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Момиче, успокой се. Не мисли, че той ще те вижда само като сексуален обект. Вижте се и ако забележиш такова нещо в поведението му просто му обясни.
Успех! Ж. 22

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 96e08fe956
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сега: възможно е и само секс да търси, но е възможно да те харесва/хареса и няма нищо лошо да си поиска от първия път. Просто двете неща може да се съчетаят като чувства и желание-защо да губите време. Харесвате се, допадате си, прави ви се секс-отдайте се.
Преди години като младеж постъпих по същия начин, много харесвах едно момиче и след запознанството ни, на втората среща поисках секс. Имах намерение да си я хвана за приятелка, ценях я, но това не ми попречи да си поискам, просто защото исках да съм с нея. Отряза ме и всичко приключи, тя се обиди.
А иначе зз спах с жена си на втората среща, като пъвата бе около 1 час, т. е. от толкова се познавахме. Вече сме заедно над 11 г., имаме две деца и т. н. Оказа се сериозна жена и това, че ми е пуснала толкова скоро не промени отношението ми и да си мисля, че е лесна и има доста сексуално минало. Оказа се, че даже нямаше много.
Та твоят случай не знам какъв ще е, хора всякакви, но го има и това. Мъж със сериозни намерение към теб да поиска секс от първия път, когато е имал възможност.
Сега на първа среща, без да сте се познавали дори и виртуално, не е чак толкова добре, но знае ли човек.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker