Жена ми не ме желае повече. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жена ми не ме желае повече.
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 15279 пъти
Почти на 50 съм, с големи, смостоятелни деца, добър брак, добра работа.. Какво пък липсва на тоя, ще кажете. Да, но напоследък нещо в интимната част не е същото като преди. От няколко години на жена ми сякаш не и се чува за секс, почти винаги си намира повод да откаже, било заради "женско неразположение", било заради друг проблем-здраве, работа или нещо друго. Когато все пак се съгласи е хубаво както преди, но 1-2 месечно на мен не ми стига. Не ме разбирайте погрешно, не съм някакъв сексманияк, здрав и добре изглеждащ за възрастта си съм, обичам секса и въобще не искам да се отказвам от него, но просто вече не издържам на този "сух режим". Обичам жена си и не искам да и изневерявам, но всичко си има граници. Не знам как да постъпя. при всеки опит за разовор по тази тема тя се изнервя, упреква ме, че само това ми е в главата. Наистина не знам какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: beef81d4b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм много по-млада (предполагам) от въпросната жена, но също неисках секс с бившия си мъж. Не ме привличаше сексуално. А в началото бях "хиперактивна". Просто нямах желание и търсех всевъзможни поводи да се измъкна. Това се превърна в проблем за него. Отрази му се и на "възможностите", но насила неможех. Неисках да е така, но това ти идва отвътре. После се събрах с друг човек. Немога да му се наситя. Споделям с автора, просто защото случаят ми е много аналогичен. Ако може, сам да си извади някакви изводи. Може и да потръгнат нещата, но само ако проблема е извън двамата ( имам предвид здраве, стрес и т. н. ). В противен случай... ... ... така ще е. И колкото повече я провокираш жената, толкова на нея ще и става по-неприятно и повече ще се отдръпва. И разговори на тази тема НЕ ПОМАГАТ ! ! ! Затова- не я закачай. Намери си начин да се "спасяваш", без тя да знае. Не е задължително да си намериш някой боклук. После сам прецени колко може да изкараш така. Нооооооо-пак казвам, не я закачай жената. Ще стане още по-гадно ако го прави насила без желание. Успех, и пиши пак.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 64713fdb9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   здравей, при мен ситуацията беше едно към едно. това продължи доста време, като положението се влушаваше с всеки изминал месец. намерих си развлечение и изобщо не обръщах внимание докато накрая ми писна да издържам и нея и си поставих за цел да проверя има ли си някого или... ? И резултатът беше положителен, разбира се! Оттам нататък мисля се досещаш... Е, аз предприех развод и не сгреших.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 64713fdb9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Подкрепям изцяло номер 2

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 814805566a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Няма дим без огън, някъде нещо гори. Виж къде е и ако можеш - гаси, ако не - остави го да изгори и си потърси друго.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 506c038f86
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не е задължително да е странична връзка, макар, че и аз първо за това си помислих. Може да е хормонално. На тази възраст е нормално да има смущения.

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: b63973236d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз съм жена на 44. От година съм в менопауза, и също не искам секс. Не защото не обичам съпруга си, не защото изневерявам. Просто климактериума си казва думата. Нервна съм, изпадам в депресии... .
Осъзнавам проблемите си и съм взела мерки. Също така се старая и да не показвам на съпруга си, че не искам секс.
Откликвам на неговите желания и в крайна сметка и на мен ми е хубаво.
Моят съвет към теб е да поговоиш открито с нея и да разбееш какво става. Ако проблема е като моят, то моля те прояви разбиране и търпение. Наистина е много труден период. Може би не при всички е така, но на някои се случва.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 59ade455fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Напълно съм съгласна с №6. В тази възраст настъпват много хормонални проблеми. Жената може да бъде както много активна така и напълно пасивна. Много е индивидуално. Така, че моя съвет е да бъдеш много нежен и тактичен. Накарай жена си да се чувства желана и обичана. С времето нещата ще се нормализират. Не я укорявай...тя не го прави нарочно и не е задължително да има друг. Недоверието поражда още по-голямо отчуждение. Една жена на 46.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: e8f04de97a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Аз имах такъв проблем с бившия ми мъж, но той подходи много погрешно – упрекваше ме, сърдеше се, че не искам и се налагаше да го правя без желание и така още повече не ми се искаше после. В крайна сметка се оказа, че всъщност бях забравила да се чувствам жена. Това че той искаше секс, не означаваше за мен че ме харесва като жена, а че просто иска секс, защото не показваше по никакъв друг начин това. Започнах да влизам в сайтове и го подлудих, не му изневерявах, а правех страхотен секс с него, но това продължи около половин година и се разведох с него. Преди ми казваше, че ако правим хубав секс и той ще има желание да ме прегръща и целува и т. н., но въпреки че беше страшно доволен и все ме питаше как стана това чудо, така и не промени нищо, остана си пак толкова студен и филмите и стратегическите игри бяха по-интересни, само секса можеше да го откъсне от тях на минутата. Вашият случай може да не е такъв, но повече нежност, внимание и приятни изненади винаги действат положително, опитай с тях.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b54b5822d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Напълно подкрепям номер 2, и аз имах подобна ситуация. Телефона се криеше, постоянно настроен на тих режим. Тъкмо си организираме някакво излизане и изведнъж става нервна и бърза да отиде другаде с някоя "приятелка". Регистрации в сайтове за запознанства, които случайно открих. Накрая ми писна да ме правят на глупак и се добрах до скайпа й, какво имаше вътре мислите-няколко хубавеца, с които крояха планове кога да дойдели, кога нямало да ме има, какво щели да си организират и т. н. Дори имаше наглостта да ми заяви, когато и ги показах, че това просто си били някакви там обикновени писаници и колко била обидена от моите съмнения. Такова безочие не бях виждал, но в крайна сметка реших да продължа да си я ползвам за секс, като престанах да й бъда верен. Накрая съвсем ми омръзна да си губя времето с човек, който не ме уважава и приключих с нея. Съветът ми е да не си губите времето с курви, за тях животът е просто едно дълго чукане. Неусетно можете да паднете до нивото им, а тогава вече става наистина лошо!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 182517e3a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз пък ще ти разкажа една история... Омъжена съм и имам аналогичен на твоя проблем. Запознах се с един женен мъж, в сайт за запознанства. Повече от половин година си чатихме, разговорътбеше чудесен, все намирахме какво да си кажем, макар и виртуално. Запознахме се в един прекрасен ден. Мога да кажа, че останахме доволни от срещата на живо. След някакво време отидохме в хотел да правим това, което и на двамата липсваше...

Щом останахме сами зад заключената врата, човекът угаси лампите.... Възбуден беше още преди да се съблечем... оказа се страшно несръчен и с отвратителен дъх. На това отгоре свърши за 1 минута и не пожела да повтори, нито се опита да ми достави удоволствие по др начин. Аз се опитах да го възбудя пак, знам от др мъже, че доста ме бива в това.... отблъсна ме доста грубо... Още ли се чудиш защо жена му не желае да прави секс с него? Аз вече не...

Не казвам, че ти си същия като него, но сигурно има нещо, което я отблъсква жена ти... Най-лесното е да си намериш друга за секс.... няма да ти е пълно. Успех!

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 31ac13975e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   този факт, че ви е 50 години и обичате жена си и не искате да и изневярвате, говори сам за това, че све добър мъж и човек. се осещате много добре и искате ощте да вземате всичко от живота. тя се нерви като искате да разбярете в кое се крие проблема защото тя сама не разбира, или има някаква конкретна причина. възможно този факт, чи ще имате любвница и тя ще ве удовлетворява, за вашата жена ще стане облегчение. помислете за това!!!
(сам бългорка, но живея сред руски и говоря на руски. извинявайте за грешките. )

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 71348d32e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Номер 11, това не те оправдава. Освен български знам още 3 езика, на които мога да пиша, да чета и да говоря.
Към автора, опитай да разбереш защо се държи така, но без да настояваш. Може би климактериума и влияе така. Успех.
Маги

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker