Жена ми ми каза да мастурбирам, защото няма да ми дава секс! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жена ми ми каза да мастурбирам, защото няма да ми дава секс!
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 6517 пъти
Мъж на 35г съм. С хубав брак в началото но след 7год какво стана и докъде стигнахме- жена ми да ми каже: Спасявам се с мастурбиране- секс от мен няма да имаш кой знае колко...
Какво правим в случая? имам и деца малки, още съм на 35г. А ми се казва да си се задоволявам сам за да си набавя нуждите които имам. Семеен мъж да се крие от деца, жена и бие чикии за да си достави удоволствието от което има нужда. И трябва да го прави защото не иска и да изневерява :( Ебати живота.... ПОнякога разбирам защо има хора които им писва от всичко и се хвърлят от високи блокове, бесят, запалват и т. н.
Правя какво ли не за да има и любов и внимание и загриженост и всичко... но ми се сервира това. Не изпитвала вече такава обич следователно да се спасявам с ръцете си. А влагам неимоверни усилия да и засиля и любовта и чувствата и всичко - да има мъж ме4та до себе си.
А не искам да се развеждам и да започвам отначало всичко с търсене на нова жена- не че има откъде да я намеря и да си паснем в сумати неща, за да сме заедно занапред....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: 49e8c3e0b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Жена ти нямали нужда от секс въобще? Трябва да има причина за такава радикална промяна? Поговори с нея! Успех
М39

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: c9f5b7389f
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

2.   " А влагам неимоверни усилия да и засиля и любовта
и чувствата и всичко - да има мъж ме4та до себе си. "
Товa според теб, не според нея. Aко беше се опитaл дa я опознaеш през тези години, щеше дa знaеш кaкво зa НЕЯ е мъж- мечтa. Просто си поредният, дето си помислил, че еднa пишкa и 2-3 невронa те прaвят неотрaзим, бaш женскa мечтa.
Нa въпросa ти: билa е откровенa, не те обичa, не те желaе. Нямa сaмa дa се подлaгa нa изнaсилствa- физически и душевни.
Със сигурност и нямa дa и пукa дa си нaмериш любовницa.
Бъди също тaкa откровен с нея и кaжи, че ще си нaмериш дискретно отдушник. Съмнявa ме, че скоро някоя ще ти върже де, някоя постояннa едвa ли, но все по нещичко ще зaкaчaш... може би, имa и жени, които се мислят у домa зa женaтa- мечтa, пък ги не щaт. Тaкивa търсят подобни нa теб, че дa им увиснaт нa врaтa и те дрaмaтично дa рaзкaзвaт кaк любовникa се луднaл по тях и колко сa... мечти. Симбиозa.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: c514d60660
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Тя на колко години е?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 4fa7d3627a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жена ти ти отказва с някаква основателна причина за която или не си се сетил да я попиташ, или не си я написал тук

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: e4344868ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   " Ебати живота.... ПОнякога разбирам защо има хора които им писва от всичко и се хвърлят от високи блокове, бесят, запалват и т. н. " - това само глупаците и изперкалите го правят. Не си заслужава, заради жена да го правиш, много се подценяваш! Явно те е ползвала само за осеменител!? Или не струва и те е ловила като шаран, или после си е намерила нещо по стойностно! Не го приемай дълбоко, това е обща болест. Каквато и да е причината, поговори с нея като мъж, искай да избира, или с тебе или сама. Щом на 30 години не иска секс, значи е решила вече-без тебе. Не знаем семейното ви положение, чие е жилището, има ли финансова възможност, така, че повече не може да се умува. Ако дадеш уточнения, може да се мисли за варианти.

 
  ...


...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 81833d05d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Пич, значи не искаш да изневеряваш, обаче разбираш самоубийството? Потърси помощ!
Ж

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: aa6b270645
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Радвай се! Сега вече всички жени са твои. Още повече че имаш официалното рзрешение (т. е. незаинтересованост на жена си).
И аз така с нищо не заслужено изкарах 2-3 години на ръчна, след което първа, втора, трета любовница.
Сега живея с едно момиче с 20 години по-младо от мен. Много умно и красиво, и ми допада 100 пъти повече от предишната дропла. През март чакаме дете. Изживявам втора младост и сме много щастливи.
Поздрави и успех с жените.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: d51016dc87
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Да не ти изневерява? Или просто не можеш да я задоволиш, затова почвай да тичаш НАВЪН, за да ти се покачи либидото и да ти стане по-голям. Тогава я из**кай като най-мръсната кучка и ще видиш как ще и се върне любовта. Изпитано и действа.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: ed6f4688c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   В много жалко състояние си драги, на 35 и жена ти да не иска секс, нещо ме кара да се замисля. Казала ти е, че вече не изпитвала такава обич към теб за да ти дава още секс. Щом 7 г. сте женени значи до 28 г. си бил ерген и би трябвало да имаш достатъчно опит с жените и да знаеш коя жена изпитва сексуално удоволствие от секса. А така както описваш вашия живот, на мен ми се струва, че жена ти никога не е изпитвала оргазъм, а се е преструвала доката ви се родят две деца и още малко време ти е позволявала, а сега ти казва да се самообслужваш. Аз няма да те съветвам да се развеждаш, но ще ти кажа да си намериш една семейна жена която изневерява на мъжа си или пък някоя разведена, която също си търси любовник. Мисля, че това не е голям проблем поне според мен. Намери си някоя по-млада от теб и кажи на жена си, че ти без секс няма да стоиш, нито пък ще мастурбираш. Даже ги запознай за да види жена ти, че ти на сухо няма да останеш. И когато ти се иска да се видите с любовницата си, казвай на жена си къде отиваш и повече нищо не и обяснявай. Обръщай повече внимание на любовницата си. Жените не искат да имат съпернички и ще видиш как жена ти ще започне да те ревнува и ще си смени отношението към теб. Но така както те усещам ти тази игра не можеш да я изиграеш. Грижи се за децата си, но прекарвай време и с любовницата си. На твое място аз дори не бих се притеснявал, че жена ми не иска секс с мен. Чуждото е по-интересно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 8d785c95a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Просто престани да я обгрижваш, спри да се грижиш за дома, сметките, ремонтите. Децата си ги гледай - те не са виновни. Помисли с какво си предизвикал подобно отношение и ако вината не е в теб - си свободен да си намериш на вън това от което те лишават. Съветвам те обаче първо да поговорите, да изясните причините поради които госпожата те праща да переш на ръка. Тя няма ли нужда от секс - съмнявам се? ! По-скоро е намерила нова тръпка и не иска вече ласки от теб. В такъв случай е редно да няма нищо против да си намериш подходяща партньорка за секс.

 
  ...

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 2cb3f21626
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Е, какво си се закъхърил. Таман сега вече можеш да си хванеш официална любовница. И няма от какво да се притесняваш. Кой е като тебе? Ще си имаш официална жена и официална любовница. Супер :).

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: e6614713db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Искаш, не искаш - никой не те пита. Тя вече не те ще.
Мене никой не ме попита - зарязаха ме с две малки деца. Вече 6та година съм сама. Не е приятно, но на практика животът ти го сервира и трябва да го преглътнеш. Прав си, като останеш сам и то след 35 или 40 няма къде да срещнеш подходящи хора освен за секс, за връзка - тегава работа. Не казвам невъзможно, но почти.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: dba2f0eb11
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Две поговорки за теб:

"Ум царува, ум робува, ум патки пасе".
"Follow and they flee, flee and they follow".


Трябва да знаеш как функционират жените, те генетично са устроени да избират "най-доброто". Разбирай да си висок, с хубаво тяло или богат. Ако си нисък и дебел, но богат, жените ще те използват за "провайдър".. ако си с хубаво тяло ще те използват за "ловър".
Въпроса е какво можеш ти да предложиш... аз съм 1. 92 и с добро тяло на 29г, но усилено работя в/х богатството... щото иначе ще ме използват само като човешки вибратор.

Втората поговрка значи да не се преследваш жените. Това е НАЙ-ГРУБАТА грешка и всички мъже сме я правили. Жените не обичат лесно, искат да има тръпка, да има нещо в теб диво.. неопитомено... кой обича еднообразието и предсказуемите хора? Страхливите хора.
На мен ако приятелката ми сервира това ще чукам жени и ще й го казвам. Всъщност на мен приятелката ми не ми отказва секс и аз чукам други и тя знае.. но с нея се държа като с принцеса. Жените обичат тръпката и смелите. Да си сам не е толкова лошо, всъщност е много по-добре да си сам, отколкото да си с някой който не те обича. Научи се да бъдеш силен, живота е джунгла и само най-силните имат шанс.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 726a55ed3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   За какво й е да прави секс с теб като си има любовник. Явно не те бива в секса. Приеми го. Ако ще гледаш порно докато мастурбираш гледай мъжете там да не са много надарени, че ще се комплексираш още повече и накрая ще вземеш наистина да се самоубиеш.
М

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 714a0e688f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ами спри да угаждаш. Ясно и кажи, че имаш нужда от секс и я остави да се филмира. Да видим дали ще остане без различна, като усети как ще си намериш любовница.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 667ace3e5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Може да е болна или пък нещо да си я обидил. Поговорете, ако ти каже причината се опитай да я отстраниш. Ако не става, може просто да е уморена. Заведи я на почивка за уикенда без децата и са отпуснете...

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 6b6c85616d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   Никога любовница! Проститутките ни са толкова евтини и има и доста красиви от тях. Жените ни още не могат да разберат, че в тия времена секса за мъжа не е вече такъв мираж като в комунизма. Тогава се надуваха и като ти пусне да и го сложиш, в понякога мръсната и неподдържана путка тя си мисли, че ти е направила ебати и големия подарък. Сега има млади момичета, сладурани и свестни проститутки които ти дават такова удоволствие, че тяоята дропла, която си мисли, че путката и не мирише, може само да и завиди. Има сумати проститутки които си бачкат сами, или дори да има някой да ги пази си знаят работата и си изкарват добри пари. Избягвай стрийптиз-баровете щото там курвите са по-скъпи, надменни, гледат те с омраза и едва ли не с насмешка, че видиш ли, явно си я закъсал и те претупват набързо. Въобще, еби си на воля, не се занимавай с любовници, че създават страшни проблеми, използвай презерватив винаги. И когато жена ти ти поиска секс, кажи и че си свършил ръчно, както тя те е посъветвала и я остави с нейните "камъни" по нейната глава.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 9bbb4c161d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Нагло изказване. И доста смело. Явно не те взема много насериозно и не се опасява от ответни мерки. Ако моята жена направи подобно глупаво изказване, аз ще хвърлям шапката и ще викам УРА, а за нея, времето до развода, ще бъде един много тъмен, мрачен период от живота ѝ.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 08910de76a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

24.   До автора..със сигурност твоята нива друг я оре да знаеш, а такива рога ти сложила че няма на къде, а бе как жена ми ще ми каже такива работи !! нали после ще събере зъбите след мен с метла и лопатка мамка му до там ли стигна женската наглост ! да им бачкаш цял ден и пари да даваш и храна за вкъщи и да гледаш децата и да ги учиш и да ги взимаш от училището понякога да готвиш а накрая да ми каже я направи една чикия и не ме занимавай !!направо не знам .както каза н 23 , шут в задника и мрачни месеци я чакат до развод.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 85d65bb58f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Е, чакай сега.. "сервирала ти го", нали се сещаш, че за да се стигне до такова изказване от жената, с която си създал семейство и си прекарал 7 години от живота си, значи е имало редица причини и фактори, които да доведат до тук. Наивно е да смяташ, че си мъж-мечта за нея. Ти честно ли няма да се вгледаш в себе си и да потърсиш някакво обяснение за нещата? Явно комуникацията тотално отсъства във вашите отношения, за да се стигне до такъв момент. През тези години, ти интересувал ли си се поне малко какво иска тя, какво й харесва, от какво има нужда, или си правил всичко наизуст, както ти смяташ, че е правилно? Моето мнение е, че ВИНАГИ са нужни двама, за да се разпадне една връзка. Не се ли замисляш, че усилията, които твърдиш, че полагаш, са може би някакви грандиозни саможертви, само че само в твоята глава? А и да даряваш любимия си човек с внимание и любов, не би трябвало да е усилие. Наистина, ако точно това са били думите й, със сигурност ти е станало обидно и неприятно, но.. приеми възможността, че тя може десетки пъти да се е чувствала по същия начин, а ти да си неглижирал нещата. Няма ли честни и откровени разговори, компромиси и толерантност, и най-силната любов не може да издържи дълго. Недей да приемаш ролята на жертва, ами се вземи в ръце и направи нещо РАЗЛИЧНО от всичко, което си правил досега спрямо нея. Накарай я да се почувства желана, харесвана, да усети, че теб не те вълнува дали ще си легне с теб, или не, а какво изпитва. Само една коренна промяна в отношението ти към нея би могла да съживи някакви чувства. И най-вече, както казах, трябва да говорите. Ама не ти да й се жалваш, че не те желае както преди, а най-простичко да й кажеш, че я обичаш и си готов да бъдеш човек, с когото тя ще иска да продължи занапред. Много е лесно да стоиш и да се оплакваш колко си неразбран и неоценен, ами ако и тя разсъждава така? Ами ако тя се е опитвала 100 пъти да ти каже какво иска, а ти си си затварял очите? Няма нужда от драми, а от действие от твоя страна. Положи усилие, ама този път наистина. И чак тогава, в случай че не се получи, можеш да мислиш за раздяла. И няма да е зле наистина да си кажете "довиждане", в случай че след безброй опити, не ви се получава. Няма да е толкова страшно, колкото си мислиш, жена ще си намериш, а може и да се окаже по-подходяща за теб. Само че първо, трябва да знаеш, че си пробвал да направиш всичко възможно, и след това да мислиш за такива неща.

 
  ...

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: cce3c480b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Позната работа, 99% съм сигурен, че изневерява. Нали се сещаш, че ако "тъче на два стана" ще е много изморена.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: cc2fffc5e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Съпругата ти няма нужда от любов и секс, защото ги получава на друго място. Ако ще и света да преобърнеш, от нея няма да получиш нито първото, нито второто, докато не установиш и отстраниш незаслужаващата уважение причина. След това имаш някакъв шанс да си върнеш обратно едно от двете, дай Боже и двете. При мен беше само любовта. Секса си остава мираж.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: a6275af3e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Мъж съм на 58 години с много опит зад гърба си. Слушай ме сега, момче. Ще ти кажа неща, които и сам ще проумееш, но като наближиш 50-те. Няма вечно щастие във връзките и брака и няма вечно сексуално привличане. Може да не ти харесва но такава е човешката природа. Гледай си семейството и се грижи за тях по възможно най-добрия начин, а секса си го търси на страни. И вълка сит и агнето цяло. Сигурно го смяташ за подло, за измама, за долно... Щеше да е такова ако жена ти правеше с теб секс, а ти въпреки всичко ходиш да спиш с други. Във вашия случай обаче, имаш пълното право да спиш с други жени. Можеш да бъдеш откровен с жена си, ако мислиш, че е достатъчно разумен човек. Ако пък е егоистична овца, която смята, че винаги е права, то не се занимавай с нея и си го прави тайно. Дори и да научи, няма никакво право да се сърди. Тя няма право да те превръща насилствено в чекиджия. Не е длъжна да спи с теб, но щом не иска да ти дава секс, имаш пълното право да си го търсиш с други. Ако едновременно не ти дава да спиш с нея, но и не е съгласна да ходиш на страни, това вече е издевателство над теб и ти ако си мъж трябва вместо да ревеш да си отстояваш позициите. Такъв е живота моето момче. Не е като по филмите.

Има и нещо друго, което сигурно и сам допускаш - много е вероятно жена ти да спи с друг или поне да е влюбена в друг. На всички жени им писва да спят с мъжа си, но рядко са толкова груби и остри без капка жал. Когато една жена не обича, тя няма жал. Вероятно има друг, но и тя като теб не иска да разбива семейството заради децата. Възможно е и да не е друг мъж, а нейна приятелка, сестра, братовчедка... Наливат масло в огъня, манипулират я, настройват я. Такива са способни да ти разкажат играта. Бъди внимателен и умен. Сам виждаш колко зли, несправедливи и жестоки са жените. Само прочети коментарите и ще се убедиш.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 17f05d336b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Авторе, от историята си мисля, че най-вероятно се е появил някой баджо, с който жена ти се тъпче или пък просто е влюбена в друг, а щом жена започне с тия номера... Потърсете специализирана помощ, имате деца, но ако има замесен любовник, в повечето случаи нещата стават необратими. Жена изневери ли, от това вече семейство не става.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 519cc9e270
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Гледай сега, парите които трошиш по нея и вкарваш вкъщи ги пренасочваш към фонд, , курви ''. Между курвите има и свестни може да намериш и даже такава, която истински да те обикне. Един ден да изкараш без някой да те обича е пропилян живот. Децата са си деца. Така или иначе ти си попаднал на изродка и е време да го осъзнаеш. Все едно ти да и кажеш вече не ме възбуждаш дебелано... Търси любовта има свястни жени, които ще те оценят.

 
  ...

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 41d37da4c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Е, и на мен ми е до болка позната ситуацията. Почти е изключено да няма друг. Хвани я! Внимателно, разумно, хитро. Не се издавай, че имаш съмнения, иначе ще стане много трудно. Напротив - предразполагай я, демонстрирай й, че й имаш доверие и много дискретно я следи. За теб самият е много важно да я хванеш. Гледай да събереш и улики. Настрой се за развод. По нейна вина. Това е най-доброто за теб и за децата ти! Разведен ще си им много по-полезен отколкото самоубил се! Имай предвид, че и тя ще направи максималното да те изкара теб виновен при възможност по всички параграфи. Така че - много внимавай с кръшкането. При мен специално се оказа, че е била абсолютно сигурна, че ще започна да "мърдам" (по акъл от майка й). При мен нещата се случиха скоротечно и имах 10 години време до следващия път. Но един ден всичко си дойде на място.
Горе главата. Умната и успех!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: f9c59a63b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Човек, ти чуваш ли се? В момента казваш, че любовта е равна на секс? Само секс? И би я напуснал, ако ти се занимаваше да започваш връзка отначало?? После се питаш защо не иска секс... Помисли малко с горната си глава!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: f89d118ea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Най-вероятно има хормонални проблеми и проблеми със самочувствието, а е възможно и да е в депресия. Остави всички, които те съветват да избереш лесния път и всички, които твърдят, че си има друг. Вървете на сексолог или психолог. Нещо не е наред с психичното или физичното и здраве. Може и с двете. Възможно е да е от преумора и монотонен живот. Ще ти дам пример. Вкъщи рядко ми се прави секс, но сменим ли обстановката - това ми действа възбуждащо. Това дали те обича или не те обича не се знае дали е така, може в отчаянието си да го е казала, защото не знае истинската причина и тя да е решила че е тази. Малко вероятно е либидото и да е спаднало поради липса на обич. Но много вероятно е причината да е липса на хормон, заболяване, преумора, депресия.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 9488b77249
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Аз няма да съм във връзка без секс за дълго.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: fd8cef6ff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Може ли да направиш така че да прочете този постинг? Има риск разбира се.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker