Не сме правили секс от 1 година, а скоро ще се омъжа за него. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не сме правили секс от 1 година, а скоро ще се омъжа за него.
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 10920 пъти
Реших да пиша тук защото видях, че повечето хора са свестни и разбират проблемите на хората и ако могат им помагат със съвети. Днес това е много трудно да се срещтне, дори от най-близките.

Та да си мина на думата. Аз съм момиче на 22 и скоро ми предстой да се омъжа. Работата е там, че май не оценявам това което имам или проблема е друг. Той е най-прекрасния, грижовен, добър мъж на света и знам, че съм имала голяма ксъмет, че ме е направил негова избранница.

Заедно сме от доста дълго време 5-6 години (не съм сигурна). Има ми доверие когато искам да изляза с приятели, дори да са момчета, разбира се пита ме къде отивам и с кого но не натрапчиво. Натрапчиво е друго-постоянно ме целува и ме прегръща, знам, че много момичета мечтаят за това и точно за това мисля че не го оценявам. Но. Аз не искам да се разнежвам, особено пред хора и ми става досадно и се ядосвам... Дори когато дълго време не сме се виждали (седмица например за нас е много), половин-един час съм мила и добра след това пак ставам груба. Има и още нещо... Не сме правили секс от 1 година (миналия свти Валентин). Нямам желание.

Много хора ще си кажат, че ми изневерява 100% нооо НЕ аз съм сигурна на 100% че не го прави. Което всъщност го прави още по-добър а мен ме кара да се чувствам още по виновна. Еми... това е. Радвам се, че ме истърпяхте.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: 5caa5d4f1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Неможеш да бъдеш на 100% сигурна че не ти изневерява при положение че се държиш така с него и не правите секс.
Или ти изневерява или е импотентен и не му пука за секса. Едно от 2-те е
Аааа а 3-ти вариянт е да маструбира ден през ден... . това е
А ти пък как я караш ч година без секс незнам освен и ти да му изневеряваш но ти това вече си го знаеш

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: c83ef48f38
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като нямаш желание за секс, защо още си с него, и защо изобщо ще се омъжваш за него? смяташ ли че можеш да живееш с мъж който е прекрасен мил и иска постоянно да те целува, а ти не искаш защото се изнервяш? чудя се какво те задържа при него? Навика ли? Или защото си мислиш, че няма да намериш такъв прекрасен мъж, които да ти върви по-гайдата. Не виждам смисъл в тази връзка всичко вече е изпято, няма развитие. на сила ли ще му родиш 1-2 деца, за да бъдете щастливо семейство за пред хората? На тях не им пука кой с кого е.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: d34fdd6529
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Какво значи "направил ме е своя избранница"? Ти нямаш ли думата в тази връзка- като подчинения субект ли се възприемаш. Изобщо имаш ли някакви чувства към него или просто бързаш да минеш "от ред" за да не те сочат с пръст че си останала неомъжена. Не е зле първо да се изсясниш със себе си - какво искаш и какво чувстваш, иначе рискуваш да се намъкнеш в брак, в който ще се чувстваш неудовлетворена и нещастна.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 7b2bbf18c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Наистина мисля, че него оценяваш и някои ден ще сажеляваш. Главният въпрос е Обичаш ли го? Или само си привързана към него? Какво искаш от живота? По този начин губиш и твоето и неговото време. Реши какво искаш, ако искаш връзката ви да продалжава, направи нещо за да я съживиш, правете секс, това ще е нещо ново, щом една година сте почивали. Има най-различни начини да събудите желанието. Ако пък мислиш, че няма нищо да стане и колкото и да е добър връзката ви се е изчерпала се разделете. Изобщо не бъди сигурна, че не ти изневерява, защото точно тези от които неочакваш изневеряват. Mary Jane

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: ce6a9f8d31
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   OТ АВТОРКАТА...
Ще се омъжа за него защото го обичам и с риск да се повторя е най-прекрасния, непринуден честен и всеотдаен мъж който познавам. А относно въпроса защо ще се женя като не правим секс ще ви кажа защо... Не обичам сеска по принцип... Отвращавам се само като си помисля, да гледам порно е абсурд, С който и да съм няма винаги ще ми е такова... Може да лъска бастуна и да гледа порно - нямам нищо против :)

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 7239a42d02
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Ти не си за мъж тогава-иди в манастир! Ти може да не искаш, но той ще поиска от друга!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 03980e3faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Горкият мъж... А как ще стигнете до деца, не знам... Вие сте просто 2-ма души, които са много добри приятели. Фактът, че не ти харесва дори да те докосва и целува... Това не е любов между мъж и жена. Не ви вижда въобще в дългосрочен план.
Жана

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: ce798e7683
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз ще ти задам само един въпрос- ти материално осигурена ли си? Заможна ли си?
Ако ДА, той е заради това с теб.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: cbe75cb40f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Съгласна съм с номер 9. Ти може и да го обичаш, но като приятел, и очевидно този мъж НЕ те привлича физически. Съжалявам, но за мен лично тази връзка е обречена на провал.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: b15f456b2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Или вариант 4 - не мастурбира, защото е от хората, които нямат огромна нужда от секс. Има и такива, представете си! Няма лошо - без секс повече от година преди сватбата - най-много да станеш почти девствена. Такъв огромен проблем ли е за теб липсата на секс? Щом знаеш, че е идеален, тогава стискай зъби и ако ти е чак толкова наложително, никoй не може да ти забрани да се самозадоволяваш. Ако не се сдържиш и провалиш бъдещата сватба, поне бъди благородна и направи малко реклама на човека тук - толкова много жени си търсят идеален мъж, че опашката е километрична. :)

 
  ...

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 6a7b934d3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   До авторката, един съвет и от мен... "Правете секс, а не война" ! Познавам и други жени като теб, които не харесват особено интимните отношения, но е добре от време на време да се прави секс...! Нали искаш да създаваш семейство с този човек, това няма как да стане без секс... Когато сте само двамата на саме, защо не ти харесва да бъдете интимни ? Разбирам за обществените места, но в домашна обстановка е доста по-различно...
Пускай му повече аванта на момчето, той очевидно го заслужава.:) Аз пък си мечтая за такава жена като теб, но няма да кажа защо...:))) Не е заради това, че не обичам секса, но пак е свързано с него ! хаха

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: e14b843c18
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Няма жена, която да не обича секса. Ако се чувстваш така, то ти досега не си била с мъж, който да ти покаже красотата на тези неща. От 5-6 години... . то ти си била само с него, нали? Това просто не е твоят човек. И аз бях в това положение - бях с мъж, който беше "най-прекрасния, непринуден честен и всеотдаен мъж който познавам", та си мислех и че го обичам. Но се чувствах точно както ти - мразех секса, мразех да ме целува на публични места, беше ми ужасно... . Но исках да се омъжа за него, точно поради тези причини, които ти изброяваш. Докато един ден срещнах друг и се влюбих. Почнах да си мечтая за него, да го желая сексуално, да го искам... . Един ден той ме целуна и тогава за първи път изпитах такова удоволствие, че ми се разтрепериха краката... . Да не разказвам за първия секс каква емоция беше с този човек...
Така че ще ти кажа едно - ти НЕ го обичаш, ти просто си свикнала с него и те е страх, че следващият може да не ти ходи по гайдата, както този. Но ако искаш да усетиш красотата на секса и любовта и да пожелаеш истински мъж - потърси друг! Този не е за теб.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: b1c29ca974
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Ами, няма да ви бъде още много заедно!! Той пък как издържа, незнам? Няма ли някакви претенции? Що за мъж е това? Извинявай много, ама нещо не е наред тука? И в него и в тебе.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: eaf9290e02
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Тази връзка е обречена... Голяма грешка, не ми се мисли за последствията...

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 18eb5f0c82
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   По-скоро не само горкия мъж, ами и горката жена. Явно е студена и не си пада по секса. Но какъв е тоя мъж, който търпи това - ами такъв като нея. Така, че вероятно са еднакво студени, което не им пречи да се обичат. Трудно ми е да го схвана, защото за мен стрестният секс е особено важен в една връзка, но хора всякакви. Само, ако се оженят дано си направят бебета, защото да правиш секс по веднъж на година ми звучи направо абсурдно.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 58b3e4a658
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

18.   едно ще ти кажа не показвай че ти се иска много но му намекни за деца естествено не наистина де и бъди по мила с него накарай го да ревнува и ще те поиска още повече. Очудвам се мъжете попринцип винаги го искат даже и всеки ден.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8edf7810d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Заради такива малоумни момичета като теб добрите мъже са нещастни! А може този човек да с някоя готина разтропана мацка която да му показва ежедневно че го желае. да няма търпение за интимност навсякъде по всяко време. Ти явно не го обичаш за това го остави да е късмет на друга. А ти ледена кралице си търси друг... ама заслужаваш някой темерут да те бие всеки ден и да недоволен от всичко в тебе та да оцениш сега какво имаш!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8edf7810d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Пиши какво е станало

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 269521f871
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Още от сега е пълно с проблеми, които ще се засилят след брака. Според мен ще изкарате не-повече от 2 г. След като отшуми първоначалната еуфория от "перфектния", ще започнеш да се отегчаваш и всеки дребен недостатък ще е направо трън в очите ти. Говоря, като зрял мъж с опит. Жена ми като млади също беше най-най... доверие бол, честна, мила, вярна, грижовна и т. н. докато не се родиха децата и пощуря - сега се радвам на доволен РОГАЗЪМ и муча като благороден рогат елен лопатар при все че всичко ни е наред. Запомни моето момиче, проблемите в брака започват да личат първо с проблемите в секса, а вие го имате още от сега - все едно да тръгвате на презокенско пътешествие с продънена лодка - ще потънете още на 2-рия километър. Остави момчето, че само мъка ви чака.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0e459fbc55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   И на нея не и е лесно! Според мен той и е бил първият мъж и всичко е било наред със секса,но за толкова години са си омръзнали. Може би има нужда от психолог, който да и помогне да превъзмогне отвращението си.

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 984d853ae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   по добре не се женете, а тва че той не е правил секс една година, въобще никой неможе да ме убеди, че не е правил е не с авторката разбира се, но с някоя друга. Мъж не може да издържи толкова мн време без секс
фер27

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: d5a5364827
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Стига бе, иска да се ожени за теб, пък ти изневерявал, Н1 ти чуваш ли се! Не всичко опира до изневяра.
Ето и моят съвет: Можеш да си купиш някоя прозрачна сатенена еротична рокличка и да го причакаш в леглото, ако тогава ти откаже говори с него.
А ето и другият съвет : Ако нещо се дърпа поговори с него, обясни му..

Но е напълно нормално, дори аз съм по-сексуална от гаджето ми, но гледам да го възбудя за да прави любов с мен. Спокойно момиче, ще го оправим този твой мъж, няма къде да се дърпа :)

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 2701fdfc12
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Номер 25 ти нещо не си прочела или разбрала историята, която е писана преди 2 години и половина и каквото е станало е станало... (ако авторката го види, нека пише! )

ТЯ не е искала секс, НЕ ТОЙ.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a9a5511255
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Сигурно са се оженили и развели вече.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker