Вече губя надежда. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Вече губя надежда.
преди: 7 години, 3 месеца, прочетена 2986 пъти
На 25 години съм. От години живея в Германия. Дойдох с родителите си, но вече съм самостоятелен. Имам работа, кола, хубава квартира, живея си добре. Но съм самотен. Тукашните момичета въобще не ме отразяват. Не само мен, но и много германци са сами. Тук е модерно германките да ходят с негри и всякакви по-черни мъже. Избягват белите. Чувал съм, че вече навсякъде е така, но в Германия е най-разпространено. Не съм расист и никога не съм бил, още докато бях в България съм бил отворен към подобни връзки. Но аз харесвам момичета с бяла кожа. Не ме привличат други. И тази мода ми пречи. На германците много-много не им пука защото в Германия проституцията е легална, а те имат пари и просто ходят по проститутки. Пълно е с рускини, украинки, българки и румънки които проституират. Общо взето германките ходят с негри, а германците чукат проститутки от Източна Европа. Но аз не мога така. А и не искам. Чувал съм, че вече в цяла Европа е така. Особено откакто решиха да приемат бежанци, трябваше да видите как германките ги посрещат с плакати "Добре дошли". Не се шегувам, в интернет има снимки. Пак казвам - не ми пречи, че хората се харесват, пречи ми че не харесват мен. Какво да правя? И в България ли е така? По принцип в България модните тенденции навлизат по-бавно, така че сега ако не е така - скоро ще стане. Особено ако се заселят повече чернокожи. Напоследък вече май започвам да се депресирам. Страхувам се, че ще започна да се мразя. Самотата е ужасно нещо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: 304a267f4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много съжалявам за положението, в което си. Аз съм жена, не се определям като расист, но не харесвам цветнокожи или араби като мъже. Неестествено ми е. Бих те посъветвала да разнообразиш ежедневието си, компанията и заниманията си. Може би при промяна на обкръжението да откриеш интересни хора.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 416105ae31
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тук наистина процесите протичат по-бавно, нямаме си и толкова негри. Имаме си цигани, но те пък рядко показват обществен статус. Жената принципно е едно дълбоко несъзнателно и незряло същество. На съзнателно ниво тя иска да "опитоми" мъжа, да го контролира, да му наложи какъв да бъде. Когато това стане, тя обаче губи респект към него, защото той естествено спира да е мъж. Затова и толкова жени се чувстват привлечени към едни по-груби, примитивни, различно изглеждащи мъже, чийто мозъци още не са успели да промият. Има едно просто правило - ако искаш да успееш с нещо, прави това което правят успелите... Същото важи и с жените...

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: e89ec15dbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Запиши се на курсове по танци, примерно, където ще срещнеш жени. Запознавай се по Интернет, има сайтове за запознанства. Всяко правило си имс изключения. Дори и мнозинството да харесва един тип мъже, винаги има и изключение. Действай и ще намериш момиче.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 809338052a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Аз съм автора на темата. Истинате, е че си направих майтап. Никой не ходи с негри, нито с бежанци. Обаче майтапът не се получи защото няма много коментари като гледам.
Извинявам се.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: bc21eb73bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Ами освен и ти да тръгнеш по проститутки не знам какво би могъл да направиш. Друг вариант е да ходиш на солариум.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker