Търся съвет относно секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Търся съвет относно секса
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 5188 пъти
Здравейте, жена на 30+ години съм, семейна, с дете. Със съпруга ми почти от година не правим секс или ако правим е крайно незадоволителен. За 2-3 тласъка и край. Или изобщо не можем да започнем, защото се притеснявал, че ще свърши бързо и му пада. Аз вече никакво желание нямам да си искам, защото всеки път само се раздразвам и всичко свършва за секунди. Какво ли не сме говорили по тази тема, няма оправия. Самозадоволявам се, когато имам сексуална нужда, но вече се питам докога. Хубава, млада, поддържана жена съм. Имам възможност за секс с друг човек, но не знам дали си заслужава да го правя и търся странично мнение. Става дума за мой бивш, който още ми е навит и няма да има усложнения като чувства и т. н. т. Но не знам дали си струва да правя това. Досега не съм изневерявала и не знам как ще се чувствам после. Споделете мнение, ако имате опит в това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: b65bef2cbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти как ще се почувстваш ако примерно мъжа ти не може да свърши от теб и започне да се чука с бившата си?

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 3e8b0abd07
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   говори с него да посети сексолог, има решение на неговия проблем и то добро. Аз лично пиех едно хапче поради други причини и после установих, че буквално не мога да свърша дори да го правя часове. Впоследствие разбрах, че всъщност се дава и при преждевременна еякулация. само че аз нямам проблем с това и с това хапче отидох в другата крайност, станах нещо като нимфоман, но на него ще му дойде добре. Ако откаже да съдейства поне ще си с чиста съвест, че си пробвала с добро.

По начало съм против изневярата, но в случая ако той откаже да съдейства, не се сещам за др решение. Цял живот на вибратор не е работа. Развода само заради това също не е добро решение. особено щом имате дете. Все пак гледай да е дискретно да няма усложнения с чувства и да е по възможност само с 1, защото иначе риска е по-голям.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 3ea6267b71
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля че докато редакторите одобрят темата вече си го направила.Сега те гризе малко съвестта ама така е първите пъти.Знам че не искаш мнение,а поощрение.Възползвай се само да не попаднеш от три на пет тласъка.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: fe0131e8e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Решението не е в изневярата, казвам ти го от опит. Темата с бързото свършване е деликатна, но ще трябва да се говори по нея. Сигурен съм че преди не е било така и сте имали нормални интимни отношения. Разбирам притеснението му, препатил съм го.. най гадното е, че колкото повече го мисли толкова повече се задълбочава проблема а от там и отчуждението ви. Един съвет от мен: Разнообразие му е майката. Почивка някъде няколко дни, само двамата. Секс играчки, които заедно да си закупите от някой онлайн магазин. Споделяне на фантазии и фетиши. Гледайте порно заедно. Ако сте по-широко скроени вкарайте и трети човек в леглото, разчупете стереотипа.. в леглото няма място за морал. И не забравяй - апетита идва с яденето. Всичко това го казвам от опит.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: dedfcb9221
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Не изневерявай.... това е най-лошото нещо, което можеш да направиш. На мен са ми изневерявали и знам какво е, затова аз никога не съм го правила и нямам такова намерение... Набий му канчето да му говориш за проблема ти, но не изневерявай. Ще съжаляваш и ще се почувстваш гузна. А и почнеш ли веднъж - после няма спиране.

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: a47f3dadb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не си единствената. Стотици хиляди хора имаме подобни проблеми.
Първите пъти се чувстваш малко необичайно, но после се свиква.
В повечето случаи обаче при такива връзки се появяват чувства, при единия или при двамата. Това е природен механизъм. Затова трябват внимание, самоконтрол и пълна дискретност.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 65c06daf82
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Като ти е имал мерак бившият, защо си отишла при друг, а сега пак при предният. Знаеш ли какво искаш? От два стола, накрая се изтърсваш на земята. Като се чувстваш незадоволена, събери си багажчето и беж, но не лъжи човека. Гнусни същества са това жените, нещо не им е удобно и хайде, при другите. Още сте млади, помогни му да се оправи, а не да го хулиш по форуми. То и твоят секс е такъв, щом не смее човека да се отпусне. Ами изцеди го един път, после пак му вдигни самолета, ако се наложи и трети път. Никой самолет не може да се вдигне без добър пилот. Лежите като пънове и искате качествено чукане!? Така няма да се получи, и жената трябва да е активна, за да получи кеф!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: f86395e5eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Здравейте, много по-малка съм от Вас! На 18 години съм, но мнението ми е да не прибързвате с изневярата. Припомнете си защо сте точно с този мъж.. все пак според мен секса не е толкова важен (все пак това е моето мнение може и да греша), но си мисля, че трябва да поговорите за това и да се опитате заедно да решите проблема преди да е станало по-лошо. Надявам се нещата при Вас да се оправят!
Желая ви всичко най-хубаво! :)

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: a29aa9d242
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Значи очакваш да те разберем за това че си к*рва. Ми не, няма да получиш подкрепа от мен. Изобщо не мога да разбера, защо подобни истории се побликуват. Има си сайтове за запознанства. "имам си нужди, трябва да изневерявам, защото съм много красива и съм отвъд телесното затова ми се полагат повече мъже, за да си успокоя комплексите" това проблем ли е, това ли е този сайт. И сега разбира се няма да ми побликувате коментара.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: a29aa9d242
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Значи очакваш да те разберем за това че си к*рва. Ми не, няма да получиш подкрепа от мен. Изобщо не мога да разбера, защо подобни истории се побликуват. Има си сайтове за запознанства. "имам си нужди, трябва да изневерявам, защото съм много красива и съм отвъд телесното затова ми се полагат повече мъже, за да си успокоя комплексите" това проблем ли е, това ли е този сайт. И сега разбира се няма да ми побликувате коментара.

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: bbece8bdb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Това са 2-3 тека на вечер, ти пък какво си видяла от секс та да много разбираш всяка мечтае за по 2-3 тека на вечер. Не мъчи човеко за повече че те остави

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 4d4350c57f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Нито един от писалите до тук не е искрен, поне със себе си. Всеки дава съвети жената да не кръшка, да осигури разнообразие, да се раздели с мъжа си и после да търси сексуално удовлетворение и прочие. Всеки дава съвети, но изхождайки от собствената си камбанария, но на никой от писалите до момента съм сигурен, че не му се е случвало. Лесно е да даваш съвети, но трудното настъпва, когато сам се сблъскаш с подобен проблем, когато сам не знаеш как да постъпиш, дилемата те хвърля в крайности... Така, че мили коментиращи, не бъдете толкова категорични и не съдете жената, и Вие не сте застраховани, че един ден можете да се озовете на нейно място.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 699d6a8765
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Съжалявам, не изчетох коментарите ( нямам време ), но прочетох един, който едва ли не я окуражава да кривне от пътя.
Вие.. които излизате от пътя... един въпрос само искам да знам. Защо сте с половинките си като ходите да търсите ласки и секс другаде? От страх да не си изгубите семействата си ли? За това оправдание НЯМА. Като не ти харесва, пътеките и при другия. Всичките тези хора за мен лично са лицемери. Лицемерно е да гледаш човека до себе си, който жиеете заедно, който ти вярва и си искал да ти вярва, да лицемерничите така. Лягате в едно легло, вечерта спите в друго и прегръщате половинката си. Опрадванието ви какво е? Не се обичаме - разделете се, не получавам секс - говорете, отидете на сексолог, грижете се един за друг. Най-лесното е да си намерите отдушник. Слаби хора сте. И положение да имате, и пари да имате, слаб човек сте, щом не можете да се оправите с проблемите си вкъщи. Това е от мен за този вид ДЕЙНОСТ.

А сега до авторката.
Опитахте ли психолог, сексолог, от някъде някаква помощ? Сигурен съм, че не сте. Дайте всичко от себе си за връзката ви. Ако ти искаш, а той не, кажи му го " Виж, секса е важна част от връзката ни, обичам те, но не мога повече така. Аз съм млада и красива жена и искам секс, ако не, напускам те. Не смятам да живея като пенсионер до края на живота си, ако искаш да спасим връзката си, предлагам да отидем на психолог, сексолог" И това е. Всичко ще се реши от това, което той ти каже. Ставаш и правиш това, което сте се разбра ли ( или и двамата го правите, разбра ме ). Ти опитвала ли си да се облечеш по-оскъдно, да вдигнеш адреналина му уж без да искаш, да изчистиш прахта по по-секси дрешки. Покажи му се, накарай го да те желае. Направи нещо, ест. възможно е да си има друга, може би той самият има проблем за който го е срам да ти каже, може и друг да има, то този свят се побърка тотално.
Аз също правех секс много малко с моята половинка, която изглежда супер за мен. Говорил съм - нищо. Комплименти почти всеки ден и правя, защото ми харесва, дори не обръща внимание. За секса... казва ми, че аз съм искал много, а дори и да се случи, то е 10 мин. където от 3 години е една и съща поза, но я обичах/ам и го преглъщах, но е много, много трудно с това. Самозадоволяване, почти всеки ден, викам си, нищо. Важното е, че е с мен... ами... да, но не е точно така. Физически да, но емоционално никакво жегване. Изхабена работа. В крайна сметка се разделихме по-други причини.

Мъж 29 БС

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: b48c8ff1b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Авторката: Благодаря за коментарите. Попитах от чисто любопитство, защото ми се струва, че в наши дни все повече хора прибягват към изневярата. Радвам се, че тук виждам и други мнения. За нищо на света няма да изневеря на мъжа си и няма никакъв бивш. В името на всичко, което сме изградили заедно, ще му помогна да се справи с този психологически проблем, защото съм убедена, че не е физически. За целта резервирах три нощи в СПА хотел, без детето. Всичко ще си дойде на мястото и сексът изобщо не ми е зор. Държа на връзката ни. Интересно ми беше как биха реагирали читателите в една такава ситуация като моята и наистина съм доволна, че все още има свестни хора! :) На психолог няма да ходим, нито ще пием хапчета. Предпочитам да освежим обстановката вместо това. А да вкарваме друг човек в леглото с нас е пълен абсурд.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: bceb7d364a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Вредно е за здравето един мъж да се празни повече от 1 път на седмица. После се оплаквате защо мъжът ви все уморен и не пипа нищо вкъщи.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 5ef4381df2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Добре де, мъжът ти от една година не може да прави секс. Преди това е можел значи и дете ти е направил. Значи човека има от скоро проблем на психическа основа и най - вероятно трябва намесета на специалист. Бори се за брака си. Пишеш, че си на 30 години, да речем на 35, това значи, че имаш още 20 години активен полов живот... е 20 години ли ще изневеряваш и все с бившия си? ! Преди да искаш съвет дали да изневериш се замисли, ако съпругът ти разбере, че спиш с друг мъж как ще реагира? И си отговори още на въпроса защо живееш със съпруга си?
Жена съм, правила съм го и ще съжалявам до края на дните си, защото съпругът ми не го заслужаваше. Отрезвях, осъзнах се и разбрах, че и аз трябва да положа усилия и търпение, че и аз не съм идеална и най -важното - с ИЗНЕВЯРАТА НЕ РЕШАВАШ ПРОБЛЕМА, А БЯГАШ ОТ НЕГО, потулваш го, а той остава да тлее, докато един ден не избухне да те опари по такъв начин, че раните да останат за цял живот.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 2e4bd4fe76
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Много е лесно да се оплюе някоя жена че била такава и такава. Щом си опитала всичко от разговори до действия в леглото и няма резултат потърси това което ти е необходимо. В твоето положение има както жени така и мъже. Знам че в началото не е било така, но след брака и появата на дете това се случва често. И не забравяй часовника трака.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: f461bdfbe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Авторке, мъж на 34 съм, разбирам те как се чувстваш, знам, че имаш своите нужди, това е нещо съвсем нормално, но не започвай с изневярята! Проблемът на мъжа ти не чак толкова страшен. Има предостатъчно медикаменти. Отидете на специалист. Това, че има ниско либидо, вероятно се дължи на нисък тестостерон. А срещу бързото свършване освен спрейовете на лидокаинова основа, има и презервативи на дурекс лидокаин, с които аз лично съм докарвал до 1 час як секс. Против бързото свършване има и едни хапчета, казват се дапоксетин, но най-добре се консултирайте с лекар специалист.

Е тва мрая у вас жените, имате пробелм във връзката и тръгвате към изневяра. Проблемът ви е напълно разрешим, не слушай тия дето те съветват да си съсипеш семейството. Да, брак без секс е невъзможен, не съм от тия дето ще те клейми, че ти се ебе, в крайна сметка хората сме сексуални същества и се женим и за да се задоволяваме сексуално. Семейство сте, решети си проблема като такова, заедно преодолейте това изпитание!

Нищо не си написала за годините на мъжа ти, за килограмите му, за работата му, спортува ли, как се храни, защото всичко товва оказва влияние върху тестостерона на мъжа. Аз например спортувам редовно, а за повече сила пия една билка (казва се бабини зъби), от която се повишава тестостерона и освен, че имам повече сила, имам и голям мерак за секс, че даже на приятелката ми и идва в повече секса.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 45910d3bb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Здрасти отново, от номер 9. :) Приятно е да чета какво пишеш. Определено си човек на място и се радвам, че все още се намират хора, които знаят какво искат и как да го постигат. Само въпрос на време е да възпламениш отново интереса у мъжа си, така че давай смело! :) Аз надежди за моя фетиш нямам вече, но благодаря! :)

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 3e8b0abd07
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Ами, авторке, ти сама се изложи с тази полуизмислена тема. И какви изводи си направи и от чия гл. т.? Ако си мислиш, че само твоята е меродавна, значи толкова са ти разбиранията (да не кажа друго, че няма да го публикуват). Всеки е прав за себе си. Ти каква си, че да съдиш хората и да си налагаш мнението?

А това със спа глупостите са пълни простотии. Не виждам как това ще го накара да ти го вкара повече от 3 пъти. А дори и да помогне, от тук нататък цял живот по спа центровете ли ще го правите? Или си мислиш, че с 3 дни спа център ще оправиш положението за 20 г. напред и изведнъж ще стане бик в леглото щото веднъж си го завела на спа център? Хахаха

Първо си смешна с разсъждненията си и второ, измислила си тема, за да "пробваш" хората, а те си губят тука времето да дават съвети на измислени истории. Докато "пробваше" и съдеше хората, да ти е минало през ума да уважиш малко времето им и да не злоупотребяваш с желанието им да помогнат? Или твоето желание да ги "пробваш" е над всичко?

Хората може да са всякакви, ама са отделили време и усилия поне да се опитат да ти помогнат, а накрая нашата си имзмислила тема да"пробва" хората, щото тя самата е света вода ненапита, разбираш ли?

Наистина ми падна адски много в очите като човек, съжалявам, че си изгубих времето да ти пиша.

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 3e8b0abd07
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Авторке, заради такива като теб, този сайт става все по-безсмислен.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 0ed2d3d83a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   До номер 12 !
Авторката е написала ''2-3 тласъка", а не 2-3 тека...бъркаш понятията !!!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: a673a5b546
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Ами като начало посетете секс Олег, освен това по ТЛС тв. имаше серия предавания с една секс обложка, много интересно предаване, даваше невероятни съвети. Освен това посетете някой секс Шопов, разнообразете си живота. Както и сексът не е само проникването....с разни секс играчки доста добре можеш да се почувстваш. А той както е е стигнал и каквото очаква това ще се случи. Говорете открито и търсете решение.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: a29aa9d242
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Аз бях много надарен. Направо чудовищно за българин, но влязох в някаква много силна депресия и вече никакъв го няма шефа. И става все по-зле и по-зле. Помисли дали си няма някакви проблеми мъжът ти.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 6f6429c185
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   №16, ти от коя планета си слезнал! Вредно било за здравето мъж да се празни повече от един път на седмица. Ти сериозно ли говориш, такова нещо до сега не съм чувал. Освен ако нещо анатомията ти е объркана. Аз съм се празнил по 4 пъти на вечер, ти говориш за един път седмично било много. Я ми кажи ти мъж ли си бе. Пфух, какви живи същества имало.

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: b4537d3eb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   До номер 12,
авторката не казва 2-3 тека (нейни оргазма примерно), а 2-3 тласъка, т.е. вкарал го е и го е изкарал 3 пъти и край-свършил е.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 90f46fb153
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Мъжът ти е импотентен и ти го знаеш , но не го признаваш , запиши му преглед в он клиник и ще се оправят нещата . Това е начина

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: a47f3dadb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Не мога да повярвам, че млада, огнена жена както тебе стои незадоволена, аз от друга страна хванах мазоли от чекии, защото и моята е като твоя, и двамата с теб не можем да се намерим и да се изкъртим от секс, ами търпим някакви "съпрузи", дето ако ги дадем на късо и те ще са щастливи, и ние!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 52246a604e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   26, майтапиш се, нали?

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 035a69b4d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Ей, това е базарат си телефоните, бивши им се лигавят във фейса и иска да и дадем разрешително да кръшка. Ало, съществуват задържащи спрейове, с които и да иска няма как да се изпразни полвин час, има и виагра. Ама на тебе проблемът ти е другъде, оня бившия дето ти се лигави в ухото.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 91f730960d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Не разбирам защо мъжа ти не вземе нещата в свои ръце. Най-малкото трябваше вече да ти е купил какви ли не секс играчки. Но все пак те не могат да заменят истинското преживяване, честно казано той самия трябва да ти предложи тройки или срещи с други мъже ако въобще иска да сте заедно и не може да си реши проблема сам. Не ги разбирам такива мъже...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker