Интроверт - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Интроверт
преди: 7 години, 3 месеца, прочетена 3018 пъти
Здравейте. На 18 години съм и съм интроверт от както се помня, винаги съм си бил срамежлив и съм обичал да прекарвам времето си пред компютъра, вместо да излизам навън, да говоря с хората и т. н. Осъзнах, че не искам да продължавам така цял живот, започнах фитнес, започнах по-често да излизам и се подобрих значително, момичетата като че ли започнаха да ме гледат с една идея по-добро око, но проблема е, че все още си нямам приятелка, а и никога не съм имал. По едно време се бях запалил по PickUp-а и все още съм, но за жалост няма къде да го практикувам, тъй като не живея в много голям град и остана само като една цел за в бъдеще. Това, за което ще ви помоля (и този въпрос е главно насочен към момчетата, които са имали проблеми като моите и са ги преодолели), да ми дадат някакви съвети какво мога да направя, за да подобря комуникацията си със жените, да започна да ги разбирам, да не се притеснявам около тях и просто да спре да ми пука? Благодаря, че прочетохте темата и се надявам да се включите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: a075f24e6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто комуникирай с повече хора. Жените са част от хората, не е нужно да ги възприемаш като нещо отделно, нито да си го поставяш като цел. Или, както беше една приказка за сваляне на мацки :) - трябва да си говориш с нея все едно сте гаджета от 100 години и си я чукал, чукал, та вече ти е писнало да я чукаш и сега ти е по-интересно да си говорите :)

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 14af1f3b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Остави ги тия жени. Не ти трябват. Не знам защо всички само за секс мислят, нищо особено не е и никаква полза няма от него. Пълна загуба на време. От жените също няма полза. Единствено ще те използват. Жената си търси мъж, за да взима от него, а не да му дава. Една жена не може да ти даде нищо освен секс, а както казах - сексът е загуба на време, така че реално нищо не може да ти даде.
Знам, че сега ще отнеса много критики от засегнати женички, затова ако ще ми отговаряте - отговорете ми с аргументи, какво може да ми даде една жена? Аз имам какво да й дам, но тя освен да ме използва и да взима от мен, с какво може да ми помогне?

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 656479ee8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Н2., любов, подкрепа, приятелство, уважение, доверие, грижа, дете, уютен дом, усмивки, мотивация, секс, и още безброй. Но, това явно е нищо за някои хора.

Depravity

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 51aa2f0605
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Да си интровертен не означава че си асоциален.Интровертите са високоинтелигентни хора,така че ще намериш начин.Аз съм интровертен и знаеш ли колко жени съм имал,дори такива които не съм и мечтал.Те сами идваха,винаги ми е било чудно какво намират в мен.С годините обаче ограничавам все повече кръга от хора,което вече е проблем.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 14af1f3b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Номер 3 къде я тая любов, къде са тия щастливи семейства, а за уважението и доверието да не говоря, че става смешно... това са фантазии, истината е предателство, използвачество и леко поведение, аз друго не видях.

 
  ...


...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: aadc4c5d7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Интровертите винаги са били привличани от екстроверти, така че няма страшно, всяко нещо с времето си. И си хвани една кака да те отрака.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 656479ee8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Н5. Защо да ги няма? Аз познавам много такива семейства. Самата аз съм в щастлива връзка. Познавам и хора в токсични връзки, с фалшиви бракове и тъжни деца. Познавам и такива с любящи, обичащи се и подкрепящи се родители. Защо всичко трябва да е само черно или само бяло? Хора всякакви, и връзки всякакви. Съжалявам, че това си видял от живота, но явно живеем в различни светове с теб. Пожелавам ти да видиш и другата страна на монетата, най-искрено.

Depravity

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 40eec89df0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Н7, мисля че си права. Не всички са такива каквито описах. Малко преувеличих.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: fb77fe06e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Много мразя, когато някой ме причислява към "жените", а не към "хората".
Ако издаваш такова мислене, не мисля, че много жени ще искат да говорят с теб. Никой не обича да го виждат само като един обект, освен ако не говорим за подражаващите на мис плеймейт и подобни недоразумения.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: d881338af1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами с момичета се говори както с всички други хора. Ако имате общи интереси, си говори с тях, за времето, за компютри, за певци и пр. Ходи на екскурзии и пр.

 
  ...

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 7f3cb3f67f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   АВТОРА:

Благодаря ви за коментарите. Номер 9, всъщност повечето момичета, които съм си харесвал, дори да са имали някакви симпатии към мен в началото, просто са се отдръпвали, само защото нямам това самочувствие, срамежлив съм, притеснителен, а не можеш да отречеш, че би се хванала с някой, който има ниско самочувствие, нали? Да не говорим, че има момичета, който даже се ебават с мен, заради моята същност. Познавам и една две, който са си баш курви, мислят се за голямата работа и буквално ти казват "нямаш никакъв шанс с мен", даже да нямам никакви симпатии към тях. Супер жалка работа. Сигурно проблема си е в мен, бъгнал съм се нещо, но поне това ме мотивира страшно много, че един ден ще стана добър с момичетата и накрая аз ще се смея на тези отрепки, които съм срещнал и са ме отрязвали.

Да не говорим, че сега като изградих някакво тяло изведнъж някой от тях почнаха да комуникират повече с мен... Голяма част от тях гледат само външния вид и да се държиш с тях като с лайно, поне с такива впечатления съм останал. Сигурно не съм прав, защото още не съм видял почти нищо от живота и наистина се надявам да не съм, иначе лоша работа...

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: cf3335d7c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Стига сте писали глупости. Ако говори с жените както с мъжете ще завърши в приятелската зона. Както точно трябва да се държиш с жените е описано в пик ъп форумите. Иначе сам трябва да се пречупиш. Като за начало си постави за задача всеки ден да заговаряш поне три непознати жени. Много ще те режат, но в един момент ще спре да ти пука и тогава става забавно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 649b70803f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   И какво сега да те светваме как да бъдеш бройкаджия (нали си фен на pick up). Та искаш да разбереш как да си прелиташ от цвят на цвят да си опрашваш на воля и безотговорно и злите к*ви да ти се отдават без да мрънкат. Ех идилия. Ами лесно е, намираш вълшебна лампа и просто я потъркваш с парцал от микрофибър (тук е разковничето). И си пожелаваш. Другия начин е да работиш върху себе си и започнеш да уважаваш и себе си и жените. Не да се страхуваш -да уважаваш. Има разлика

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 649b70803f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   И какво сега да те светваме как да бъдеш бройкаджия (нали си фен на pick up). Та искаш да разбереш как да си прелиташ от цвят на цвят да си опрашваш на воля и безотговорно и злите к*ви да ти се отдават без да мрънкат. Ех идилия. Ами лесно е, намираш вълшебна лампа и просто я потъркваш с парцал от микрофибър (тук е разковничето). И си пожелаваш. Другия начин е да работиш върху себе си и започнеш да уважаваш и себе си и жените. Не да се страхуваш -да уважаваш. Има разлика

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: e180b6190d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   "Както точно трябва да се държиш с жените е описано в пик ъп форумите. " Тц, тц, тц...

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: ddfb34b6ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   2 най-смислен и ясен

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 7f3cb3f67f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   АВТОРА: до номер 13

Благодаря ти много за коментара, наистина го оценявам. Иначе какво мислиш за pickup в 5-тия по големина град в България? Попринцип вече съм заговарял към 5, 10 момичета, но това, което ме спира е, че после ги виждам по улиците и най-ме е страх да не ме разправят какви съм ги правил пред някой познат. Какво мислиш, да продължавам и целия град ме знае, или да си го поставя като цел в бъдеще, когато се приместя в София или чужбина?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker