Последици от секса с проститутка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Последици от секса с проститутка
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 19613 пъти
Здравейте!

Момче на 21 години съм, здраво, но доста чувствително на моменти.

Преди време - когато бях на 18, спах с проститутка, за да си направя сефтето и да ми "олекне" един вид. Всичко добре, но когато си легнахме и не можах да го вдигна, тя беше отгоре. Казах й, че ми е за първи път - тя не можа да повярва и помисли, че я лъжа, но въпреки това ми каза да не се притеснявам и че тя ще свърши всичко, аз само да се отпусна и да се наслаждавам. Както знаете, не можеш да ги пипаш, не можеш да ги целуваш, изобщо чувството е, че все едно чукам "нищото", безчувствена работа. Оттогава явно съм си изградил някаква грешна представа за секса като цяло. Знам, че всичко е на психическа основа, знам и, че не съм първия и последния, който тепърва ще навлиза в секса и ще претърпява успехи и неуспехи, но ми е трудно да го преодолея.

На следващия ден всеки, който ме видеше казваше, че изглеждам видимо променен - в добрия смисъл. Сексът, бил той и полу-успешен, явно се отразява положително. Просто жените започнаха да ме възприемат по друг начин, усещат го. Е... за 3 години имах удоволствието за 1 седмица поне да се чувствам удовлетворен от живота като цяло, дотогава ми липсваше нещо в пъзела. Но както казах това продължи 1 седмица...

Напоследък си мисля да отида отново на проститутка и да се "реванширам", но не вярвам това да реши проблема ми. Липсва ми самочувствие и опитът предполагам ще ме отпусне, но как да се реша на тази крачка?
Благодаря предварително за мненията!
Имам огромно желание да се изправя срещу проблема си!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: d1f8612476
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Е, за какво правиш секс-за спорт ли? Не можеш ли да си хванеш гадже и да не си на автопилот? Проститутката не влага чувства и си е като с гумена кукла. Как ще усетиш насладата от секса с жена, на която плащаш и си върши работата щото и трябват пари, не щото я кефиш?

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: f27fb98e8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Жена съм, не съм запозната със светът на проститутките, но ми стана интересна една част от поста ти. Ето тази: "Както знаете, не можеш да ги пипаш, не можеш да ги целуваш, изобщо чувството е, че все едно чукам "нищото", безчувствена работа. "
Защо пък да не можеш да ги пипаш и т н, та нали точно за това им плащаш? На мене първият път също не ми хареса, човекът с когото бях не ме обичаше. И аз също си казах, то да правиш секс е супер смотано. Сега съм от повече от година с най-прекрасния човек на света, с него открих насладата от секса. Не се притеснявай, рано или късно ще намериш правилното момиче, което ще те накара да се почувстваш комфортно и да ти хареса.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ee70a50bdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   автор: към N1: като се замисля май трябва като за начало да почна да го правя за спорта, да не подбирам много много. Не да имам някакви големи очаквания и да чакам човека, с когото ми е приятно, и накрая отново да съм разочарован. Но първо, че държа много на хигиената и не мога да спа с човек, когото не съм опознал поне за няколко дни.

към N2: по принцип не можеш да ги пипаш, да. Ако си платиш за някоя по-елитна може би ще можеш и да й плюеш в устата, но по-нормалните не дават.
Завиждам ти... .

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 1abdbd6982
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

4.   Аз първия път го направих наскоро, на 28 години.

Тя ми даваше да я гушкам, да я пипам, чуках я вагинално, масажираше ми го с ръка, правеше ми свирка (всичко с презерватив), не съм я питал дали може да я целувам, защото не исках.

В продължение на един час я чуках, обаче не усетих никакво удоволствие (но не ми беше и неприятно) и не можах да еякулирам.

Тук писах повече по въпроса:
Чуках компаньонка, обаче не можах да еякулирам
http://spodeli. info/spodeli_info_sexualni_istorii/chukah_kompanyonka, _obache_ne_mojah_da_eqkuliram_605724/

Все още не съм пробвал да го правя с друга.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 81b64fab43
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   до 4. прочетох внмимателно постинга ти и виж какво си писал

“Нормално ли е човек, който не е расист да предпочита (сексуално) жени, които са от неговата раса? Да предпочиташ компаньонки от твоята раса може ли да се счита за расова дискриминация? Щом като предпочитам да чукам жени само от моята раса лош човек ли съм? “

Аз също съм жена и не разбирам от проститутки и не съм расистка - имам всякакви приятелки и приятели, но специално това, че се чувстваш привлечен ос своята раса е НОРМАЛНО. По-точно погледнато, ромите също са индоевропейци, не са друга раса, а друга подраса - подобно на арабите или евреите да кажем - не са ното черни, нито жълти - бели се водят.
Повечето хора са като теб - включително и азиатците и африканците. Да, има много смесени бракове и смесено поколение, но това е изключението. Учените са доказани, че се чувстваме привлечени от своята собствена раса.

Мъже, съжалявам ви, че трябва да плащате за секс. Аз като жена няма да имам този проблем - даже на стари години, все ще мога да си намеря поне за секс някого. Но взе пак - какво ви е страх от жените - давайте, не трябва да сте богове в леглото. Да, сексът е важно нещо за нас, но това е само един аспект от цялото, наречено връзка. Много порнота гледате, това не е реалният живот! ! !
В днешно време сексът е станал вид олимпийски спорт - жената трябва едва ли не да има тяло на Анджелина Джоули, да свършва 10 пъти и да вика, мъжът да чука 5 часа... . смях.
Аз мисля, че трябва да се върнем към основното - просто да имаме секс, защото и двамата го желаем, за да постигнем чувство за близост и да се обичаме! Толква ли е страшно и трудно това за вас, мъже?

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: e4a62318c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   И да идеш пак на проститутка какво ще получиш? Още една седмица в еуфория, че уж изглеждаш отракан в очите на другите? :) Другаде трябва да действаш.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 9b36326835
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Знаеш ли какво мисля? Мъж съм и също не летя от самочувствие. Не ми стига секса с жена ми или поне не ме кефи вече толкова, но никога не съм ходил при проститутка. Много лесно ми се вижда, срещу заплащане е, но ми се струва, че не получаваш стоката, която плащаш. Мамка му, даже и ако ти дава да я целуваш и да и приказваш глупости от рода на "обичам те, желая те" и т. н, за да се самовъзбудиш, не ти ли спада от това, че усещаш как лъжеш не нея, а себе си? Че много по лесно е да си помогнеш с ръка и то с по голям успех... Познавам жени, които не са проститутки, има и женени, които обичат секса за разнообразие и го правят от сърце. Толкова ли не си попадал на такава? Ако не се страхувах за целостта на семейството си, до сега съм получавал толкова ясни послания, че не виждам в какво ти е проблема? СТрах те е да не се влюбиш в неподходяща ли? Не се коси - в която и да се влюбиш, се ще е неподходяща. Затова се влюбвай във всяка, а с коя ще останеш, ще решиш някой ден заедно с нея.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 089e221782
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

8.   Еми проблема си е в теб, ние не можем да ти помогнем, щом си с нагласата че не искаш да се влюбваш(да не те наранят)... . изборът е ясен - ходи по проститутки

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ee70a50bdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   автор: не искам да се влюбвам, защото явно все съм попадал на неподходящи жени. Както казва номер 7, може би всяка ще е неподходяща. Не обвинявам тях, но не обвинявам само и себе си. Поне съм се убедил ( засега ), че връзките, които са основани само на една гола ВЪНШНОСТ са толкова преходни, колкото и самата външност. Не ти ли трепне нещо като го видиш човека, работата е ясна...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 741d162d6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ех че хубави мнения тук :)
Евала хора, много хубави неща стев написали...
Бе удоволствие да ги прочета
Благодаря ви.

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 24885dc539
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   хахаха абе хора нече секса не е хубав просто вие сте педали и не можете да го въсприемете хаха сори маина ама така си е :-D

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: df5d2789db
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   номер 1 пише:Не можеш ли да си хванеш гадже и да не си на автопилот? Как ще усетиш насладата от секса с жена, на която плащаш и си върши работата щото и трябват пари, не щото я кефиш?

Понеже с гаджето е много различно...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 8a17cabb6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ако искаш да си вдигнеш самочувствието, вземи 1 хапче виагра, отиди при същата проститутка и я сцепи от секс. Иначе защо не си намериш гадже? Там играе не само секса, а и чувствата. Нея можеш да пипаш, целуваш и прочие, в същности проститутката можеш, ако си платиш за това. :D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker