Кофти секс, вече 5 години.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Кофти секс, вече 5 години....
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 5764 пъти
Здравейте! Искам да разкажа своята история и ако някой е бил в подобна ситуация, да каже как се е справил с проблема. Аз съм момиче на 23, а приятелят ми е на 25години. Заедно сме от почти 5 години. Преди мен той е имал доста сексуални връзки, но само сексуални, а аз не. Била съм само с него и едно бившо гадже... Проблемът е, че секса не струва.. Още от самото начало не беше кой знае какво, но поне го правехме често, а сега в седмицата веднъж. Първите години си мислех, че аз съм проблема и се стараех все повече, правех това, което му харесва, четях някакви тъпи статии за това как да подобря секса, но без успех. Свършвах много рядко- на няколко месеца веднъж, а вече от 2години не съм. Когато се самозадоволявам мога да свърша и за 2минути, така че проблема не е във времето... Много пъти съм повдигала темата за да намерим някакво решение, но той не иска да говори. Изглежда така сякаш ми казва "Аз свърших, ти се спасявай". Понякога докато правим секс го насочвам какво ми харесва, но той все едно много бързо забравя. Примерно го карам да ме целува по вратът ми, а той отговаря, че не може всичко да прави... Какво значи всичко, аз едва едва успявам да го накарам да му се прави секс, после му дух*м, целувам го там, където най-много го възбужда, сменяме позите, които той харесва, а накрая за мен нищо... Само от намек за това къде искам да ме докосва и се нерви. Е, не е чесно, секса е за двама, не за един... Не зная какво да правя. Държа на него, но съм млада искам секс, а той не! Не знам какво да правя, какво ли не опитах... P. s. Не мисля, че проблема е в това как изглеждам. Не съм плеймейтка, но си имам хубаво тяло и лице.
Някакви идеи и съвети?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 62fda36e4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не звучи като готов да се промени. Пробвай пак да говорите. Ако обаче пак каже не, няма причина да смяташ че някога това ще се подобри. Още 5 години ли ще чакаш чудо?

Ако няма никакво подобрение следващите 2 месеца, няма и да има следващите 2 години. В такъв случай, помисли си дали ще търпиш такава връзка.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: f10ca09432
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Смени бика!
Не мога да разбера това -" Когато се самозадоволявам мога да свърша и за 2минути, така че проблема не е във времето... "!? Като не е във времето, кажи му какво пъхаш ти, да та го пъха и той. Явно е в играчката, но не в неговото самолетче. Вероятно вибраторът ти е по добър. Тогава продължавай с вибратора. А защо си се преструвала 5 години(" Още от самото начало не беше кой знае какво)? Защо не си го сменила още в началото, а сега хленчиш? Човека е останал с впечатление, че върши работа, щом -" Преди мен той е имал доста сексуални връзки", би трябвало да е опитен. Според мене, нямаш чувства към този човек, иначе не би хленчила по форуми, или вече имаш друг и търсиш поводи, та да успокоиш гузна съвест.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 929ab1aa23
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Аз само ще те попитам - защо стоиш още при него? 5 години са много загубено време! Девойко, опичай си акъла, млада си, не стой във връзка където сексът е скапан! Само едно ще ти кажа - отоношения в които сексът куца, рано или късно се разпадат по ред причини и едната е изневярата! Така че, млада си, хубава си - намери правилния мъж за теб! Сексът е 80 проц. от връзката по важност!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 3eaee0eb7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Решението ти е пред очите. Ако наистина ти е толкова кофти (което е напълно разбираемо) просто му даваш ултиматум - или почва да се раздава в леглото, а не само да взима, или го напускаш и си намираш някой по-подходящ. Както сама каза - ти си млада, няма да ти е особено трудно да го смениш предполагам. Я си представи примерно, че сте заедно още да речем 2-3 години и той си е все същият егоист в леглото - ти ще полудееш без качествен секс. Не си мазохистка предполагам, а животът е един, така че действай смело докато си млада!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: c0950ea514
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Кофти работа. Най-вероятно няма достатъчно химия между вас. Освен това предполагам, че си е намерил и още един стан, на който да тъче. Пробвай да не го натискаш за секс, да видиш кога ще му дойде музата. И когато си поиска се дръпни и кажи, че не искаш и нямаш настроение. И ако иска, ще трябва да те възбуди. Но не играй. Наистина го остави да те възбужда, ако много бърза, просто се дръпни и кажи, че не е успял да те възбуди достатъчно. И така, докато успее. Ако се откаже да те има от мързел, е замесена друга жена, 100 про.

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 076ab2eace
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   За същества като номер 3 трябва да сме благодарни на американската демокрация, добре че са малък процент от нацията които просто в правилния момент ще строят бъдещите ни пътища.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: f39c93b7f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бе той секса не е важен. Любовта е по-важна, доверие, честност.. да се обичате.. нали така?

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 9c430f8a49
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Каквото и да му говориш може да се промени за малко после старата песен на нов глас. Затова бягай защото ще става по зле. Аз съм мъж и това същото съм го преживял само че с женския пол. За съжаление за мен бе късно да бягам така като сърце не ми даваше да оставя дете като ангел

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 929ab1aa23
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Какъв ти е проблема, същество с № 6 - или ти си от т. н. "стара генерация" - може секс да няма във връзката, може да ти изневеряват под път и над път, ноооо семейството е основна градивна единица и ще си натискаме парцалите да запазим кухата връзка... да, ама не! Колко процента са като мен и колко като теб, може само да се гадае. Без да правиш генерализирани изводи за това, си направи собствена равносметка на твоя живот, без да даваш некомпетентни мнения за това какви са хората. Аз съветвам момичето, да намери наистина човек, с който ще са в хармония и в секса, защото колкото и да се правим на моралисти, отново повтарям сексът е важен, и то много!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: e52bb9cd3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз съм в подобна ситуация, само дето сме заедно от почти година с приятеля ми. Аз съм на 26, той на 32. Добро момче е, работлив, грижовен, мил, но няма никаква техника в секса. Като казвам никаква имам предвид граничеща до тотална некадърност. В началото си мислех, че още се притеснява, нова връзка, тов-онова, но не. Просто толкова си може. Преди мен не е имал кой знае колко богат сексуален живот. Бвшата му приятелка е била с него 6 години, но според думите му, не е била особено сексуална и рядко са го правили. Аз също не съм от онзи тип жени, които всяка вечер искат да правят секс, но когато имам желание искам да е пълноценно. Но то не е. Говорила съм какво и как обичам. Той уж го прави, но не му се получава. Например по време на френска не изпитвам никакво удоволствие. По-скоро дискомфорт. Казвала съм как искам да го прави, но стига до едно положение и край. Парадоксът е, че изпитвам сексуално желание към него. Харесва ми да ме докосва и това ме възбужда. Но в същинската част го няма никакъв. Свършвала съм точно два пъти при секс с него и то от докосване с пръсти. И аз си купих секс играчка и сама си доставям желаното удоволствие. Бих си потърсила друг, но не искам заради секс да изхвърля от живота си човек, който ме обгрижва, който се държи добре с мен, разбираме се и си прекарваме страхотно.

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: a982efe12e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Аз съм Номер 7.

Защо ви е да правите секс бе, драги дами? Нали е важно да се обичате, да си имате доверие? Да се уважавате? Нали сте силни, честни, можете дълго без секс, не ви трябва, по думите ви сред обществото вие нямате нужда от секс и едва ли не е нещо, с което си губите времето... но половината българско Интернет пространство е пълно само с оплаквания, че мъжете не ви давали секс.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 0a36f5c690
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хахахаха ако искаш як и разтърсващ секс, си хвани гадже зодия скорпион...
Няма по-добри от тези...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 7130d264df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Само си помисли ако си с него след 10 г. какъв ще е сексът? Като не на легне, работа, деца и секс няма да правите. Той това е най-важното в една връзка. 2 г. Няма оргазъм, не ти доставя удоволствие, а ти правиш всичко за да му е хубаво. Е къде е проблемът?

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 90b4d4de89
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

16.   Еми като сте грозни и деформирани няма как да очаквате хубав секс. Нали знаеш, че на мъжа му трябва визуална стимулация за да му стане хубаво.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 9b111e25f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Към номер 12

Хахаха, имах една жена скорпион, с която съм бил-нещо като гадже. Минаха от тогава 15 г., ама още ми треперят краката като се сетя какво беше. Пълна програма, направо си бе идея на мен да ми е хубаво. Естествено, аз се раздавах също колкото мога.
Ех спомени!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: d34faa8e75
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   За да се получи добър секс, трябва да има поне малко сраст. Аз съм мъж на 61 години и със жена ми го правиме 3 - 4 или 5 пъти в седмицата. Ще ти кажа каква техника използвам, за да накарам жена ми всеки път, със сигурност да има многократни оргазми, но за това трябва само да има и желание от страна на мъжът ти. Пъво започвам с целувки и милувки от вратлето, бавно продължавам надоло и като стигна до гърдите отделям малко повече внимание на тях с езика си, като през това време и масажирам леко клитора с пъсите си. След това, без да бързам продължавам надоло, отделям 1 -2 минути на коремчто и, и докато стигна до хълмчето и, тя вече диша бързо и дълбоко, като гонена от бясно куче, и в повечето случаи е получила първият си оргзъм. След това, с езика си отделям млко време на клитора и, преди да започна с леки целувки и смучки по големите и после на малките устни, като до това време е получила поне два оргазма. След няколко минути, вкарвам двата си пръста и с леко притискане на G точката, започвам бавно да ги вкавам и изкарвам и постепнно забързвам темпото. През цялото това време, първо леко а постепенно по силно смуча клитора и. Само след няколко минути жена ми започва с такива мощти мноократни оргазми, които продължават няколко минути с такива необуздани движения, че трява да заема добра позиция, за да не падна от леглото. Много рядко ще мине без скуиртс. Сед това, аз се качвам отгоре и започвам бавно, с осем плитки вкарвания и деветото е колкото по-надълбоко, по-добре и продължавам с тези 8 плитки, следвани с едно дълбоко вкарвания в продължеие 15 - 20 или повече минути до като и аз не свърша. Жена ми, само след няколко минути, направо полудява и и не може да се контролира какво прави и колко силно охка. Ако комшиите ни от цялата улица, не ми знаеха името, щяха да го научат още на първата вечер. На края, почти винаги свършваме с анален, който изглежда че на нея и харесва поне толкова, колкото и вагиналния. Няма да пиша повече подрбности от сесиите ни, защото ще отнеме много време. Всеки трябва да използва фатазията си. За да има добър секс, не може единия да е егоист, а другия да дава всичко от себе си. Общо взето това е каквото правим обикновенно. Надявам се и искрено ви желая да проработи и при вас, защото по-хубаво чувство от правенето на любов(не само чукане, като е и при животните за 1 - 2 минути) няма, но за това трябва и желание от страна на мъжа ти. Между правенето на любов, или само чукане, има много голяма разлика. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: cc54fc367e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Хаха ще ти държи още много влага номер 17...
Няма по-страстни, отдадени, огнени, раздаващи се от тях!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: dfa6f883fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Здравей авторке. Споделям твоя проблем и 6 години се мъча и изпробвам какво ли не, но всичко е напълно излишно. Както казаха и други преди мен, дори и нещо да се промени, то ще е само за кратко. И с времето сексът си отива от ежедневието на уж двойката. Аз влезнах в сериозна връзка именно в името на това да си лягам само с един мъж, да изградим интимността си, да се напаснем и дори заедно да откриваме разни работи в тази насока. Не. Все едно се блъскам в една стена. Минали сме през разговори, караници, обещания, и каквото щеш. Нещата са зле. Веднъж в месеца понастоящем. До сега
не съм се решила да му взема помощник. И всички ми казват, че съм глупава за това. Да. Такава съм. Сега живеем. Сега тялото се нуждае, сега сме сексуално атрактивни все още. Не мога да ти кажа направи така направи иначе, защото аз самата не знам, не знам, не знам.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 82b8318f95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Добре, девойчета, имате критерий няма лошо, говори те го, даже подсказвате, че не ви е гот и ще търсите вариант извън тесния семеен кръг и няма "пробив"? :)
Е Господ дава, ама в кошара не вкарва-сами не си ли помогнете в избора за напред.... следва манастир! :)И там е за жени, ама... няма да е гот да пиете кафе пред олтара докато се разсънвате! :)

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: dbb100dd13
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Господине под номер 18, твърде много порно гледате, малко четете и много фантазирате. То не е лошо човек да фантазира, но когато е в леглото, а не из форумите.
Към авторката и всички останали незадоволени имам един прост въпрос (не се чувствайте длъжни да отговаряте тук) отговорете на себе си - какво ви задържа с години при човек, с когото не сте щастливи? Щастието е многокомпонентно, а един от важните компоненти е качествения секс. Според мен мъжкият пенис е като ветропоказател, не сочи ли към вас, явно сочи другаде и това не е ваша грешка, просто търсите правилния ветропоказател.

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 3088d5f008
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Аз такъв като приятеля ти няма да го търпя 5 МИНУТИ, ти 5 години! Намери си друг сексуален партньор и не си губи времето с този сексуален егоист и бездарник.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 53d7490bc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Живееш с егоист остави го, сменяй го докато си млада!
Значи ти си правиш твоята част от играта а той като поискаш нещо се нерви? Оставяй го! С егоисти нищо не върви, нито секс нито любов нито нищо!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 9b111e25f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Хе, аз държа на жена си, обаче в секса ми липсват доста неща. Когато бяхме в началото на връзката ни, правеше каквото искам. Явно е без желание, колкото да ме подведе. В момента свирките са пълен мираж, а на мен това ми е 50 % от секса въобще. Поемала го е понякога, ама не е както трябва и само когато аз ѝ го подам. Сама е почвала, но когато вече правим секс и е възбудена. Никога за над 12 г. брак не ме е метнала на леглото и тя да бъде активната, да ми се порадва и да се раздаде както си трябва. А иначе аз си я лижа редовно. Секс не ми отказва, но свирки не, съответно любимата ми 69 е пълен мираж. Говорихме за това-свирките, а тя ми каза, че свирки не обича да прави. Ако толкова съм искал, да ходя някъде да ми духат, но после 100 % развод. Ха кажете ми де. Това живот ли е моето. Не искам да се развеждам, защото предпочитам да загърбя личното си и любовно щастие в името на това, децата да израстнат с двама родители.
И някоя ако каже, ама толкова ли били важни свирките. МНОГО ВАЖНИ!!! Постоянно за това мисля, ежедневно, ежечасно. Преди не ми липсваха чак толкова, но последната половин година за мен целия ден е само в мисли за секс и как ми го лапат. Поддържам се, епилирам се, няма някаква причина-питах я. За любовник също отрича, което вярвам че е истина-едва ли има. Защо съм сигурен почти, няма да говоря.
Днес така, утре така, ама накрая не знам до къде ще се докарам.
Над 40 г. съм

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: c90eeeb6f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Добре дошла в клуба на "отчаяните съпруги"
Бъди сигурна, че не си единствената аз съм в тази ситуация от 10 години тъй като това беше първия мъж в живота ми аз мислех, че проблемът е в мен, че съм фригидна или не мога да изпитвам нищо, докато преди около 4 години го напуснах за кратко и имах авантюра. Мъжа не беше специален, нямаше любов, дори не беше красив, но ме побъркваше сексуално. Стимулираше Г- точката за която за жалост много малко мъже знаят. Няма да навлизам в подробности, но беше уникално никога не съм била толкова сексуална. Но подобни връзки са обречени моят бивш беше съсипан и успя да ме убеди да се върна при него. Аз избрах обичта и грижата, човекът с когото да бъда себе си. Той стана моят съпруг. Не мога да кажа, че сексуалния ни живот се е подобрил, но си купих секс играчки с които да се самозадоволявам. Аз няма да ти давам съвети решението е твое, просто ти показах моята история и гледна точка.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 87ca516304
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   намери си любовник

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 3b648ccbb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   До 26
Напълно те разбирам, защото и аз бях в същото положение. Преди да се ожениме ми правеше сврики редовно, без да питам. Обаче само два-три месеца след сватбата, свирките постепенно започнаха да оредяват и за няколко години само за рожденния ми ден и за Нова година и един ден напълно спряха. В леглото правя всичко без мързел само и само да я задоволя, но когато опре до свирките, Не и не, тя не била вече на 20 години и нямала желание. На края ми дойде до гуша и бях решил да си хвана любовница. Никога и не съм си помислял да се развеждам, защото обичам жена си и всичко мжду нас е добре, само липсата на свирки. Един ден споделих с мой приятел и той ми даде съвет да купя от секс шопа захарчета за раздразване. Така и направих. Първата събота вечер, след като децата си легнаха, налях по чаша вино и в нейното сложих едно от тези захарчета. Само след няколко мнути тя започна да се върти неспокойно на стола и каза че иска да си ляга, но да съм отидел да я разтрия малко, защото била настинала. Няколко минути след нея и аз отидох. Тя така се беше възбудила, че не 69 ами 169. Като го грабна, се дави с него направо като куче със шпеков салам. Цяла вечер сменяхме от една поза в друга. След това няколко дена не трябваше и да питам, сама го налапваше. Около една две седмици добре, но след това отново захарчето и всичко е на ред. Пробвай и съм сигурен че няма да съжаляваш. Не си заслужава да ходиш при друга, защото това само ще причини проблеми и най лошото е че може да се стигне до развод, а това трябва по всякакъв начин да се отбягва, най малко заради децата.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: d1d7c276c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   до 30 (не съм писала в темата до сега) - и аз намалих драстично „свирките“ на мъжа ми и ще ти кажа, че обикновено жените правим това, защото имаме чувството, че не си вършите добре „работата“ - тоест ако е вярно, че ти си пчеличка в леглото, не вярвам жена ти да спре да се старае. При моят мъж свирките станаха толкова удобни, че реално без да се усети имахме 1-2 път секс седмично и 6 пъти свирки, а после дори се хвалеше, какъв сексуален бог бил и колко често можел. Така ли - отрязах му свирките за близо 2 години и сега има много рядко и когато АЗ съм на кеф. Ставате мързеливи с тези свирки и забравяте, че дори за жената да е еротично, то не е задоволително. Големи ебачи, голямо нещо, а чакате жената да е активната, въпреки че чисто физически ви е определена активната роля.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 9b111e25f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   31, аз съм 26.
За никакъв мързел не иде реч, защото аз не искам само свирка. Просто свирката ми е част от секса, заедно с другите неща-лизане, чукане. Даже съм и вече сигурно на възраст, на която това си е необходимо. Махни кефа, от който съм лишен, но дори да съм имал понякога проблем с първоначалната и хубава ерекция, има ли свирка всичко си идва на мястото, веднага съм готов. А ако тръгна да си го лъскам или жената тя да ми го лъска, не е същото. Без свирки секса за мен е една почти пълна нула......това го заявявам сериозно и отговорно, като мъж. Както искате го тълкувайте. Не е субективно, това желае тялото ми и след като аз се раздавам на макс за жена си, не е редно и тя да не се раздава. За какъв мързел ми говориш.

Номер 30, какви са тези захарчета бре, дай някакво наименование нещо, ще се взима, няма как.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 09f90eedad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   До номер 30.

Ха сега де...! Какви са тия захарчета от секс-шоповете? Някакви подробности или нещо по-конкретно...?
Досега, не съм влизал в подобни магазини, ама то за всяко нещо си има и първи път.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: fee2c9232f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Хора всякакви, и сред мъжете, и сред жените има по-активни и по-пасивни. Както се вижда от споделеното до момента не винаги пасивността е продиктувана от желанието за смяна на партньора, но когато има несъвпадане на темперамент и сексуалност нещата отиват към своя край. 31 не обобщавай, не всички мъже стават мързеливи от свирките, свирките са част от любовната игра и от теб зависи да започнеш мъжа си по този начин, а да го свършиш по друг - предполагам това с "отрязването" не е дало резултат, изобщо всичко, което се прави в "леглото" на инат не дава резултат. Странно ми е и това, че търпиш мъжът ти да говори за случващото се под завивките навън - аз не бих търпял, но явно ти си имаш основателна причина да си с човек, който не уважава себе си и най-вече теб. В същност от изказването ти личи, че и ти не го уважаваш т. е. чувствата ви са взаимни.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker