Идеалният момент за секс с нов партньор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Идеалният момент за секс с нов партньор
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 4487 пъти
Привет, момиче на 20 години съм. Въпросът ми към четящите е кога е най-подходящия момент да правиш секс с някого за първи път? Досега съм имала интимни отношения с двама човека. С първият ми приятел имахме връзка от разстояние и двамата бяхме девствени и неопитни, така че не се притеснявах, че може да ме манипулира. В пълен контраст, вторият ми приятел беше по-голям с десетина години и доста по-обигран. Водеше ме по разни луксозни места, сваляше ми звезди и аз не се чувствах комфортно, защото имах усещането, че му дължа нещо. Все пак реших да му дам шанс, тъй като бях трогната от отношението и жестовете му. Правихме секс за първи път след около две седмици от началото на връзката ни (познавахме се доста преди това), след което се мина малко време и той промени коренно отношението си и пожела да се разделим. Поради липсата на друга причина, смятам, че се дължи на това, че е бил с мен главно заради сексуален интерес и след като е постигнал целта си, се е отегчил. Бях много разочарована и бях посъветвана от близките си да си дам повече време да опозная някого преди да изконсумираме връзката си сексуално. Най-сетне се появи нов човек на хоризонта, имам силни симпатии към него, намирам го за изключително привлекателен и мил, но не го познавам толкова добре да бъда сигурна, че намеренията му са чисти. Все още само се срещаме и се опознаваме, но в случай, че нещата се задълбочат, кога според вас е най-добрия момент да правиш секс с някого за първи път? Млад човек съм, имам сексуален апетит, но се притеснявам, че ако се случи прекалено скоро, ще ме помисли за лесна и ще се отегчи. Но ако чакам дълго време може да ме помисли за задръстена и да загуби търпение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 1457c64a70
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, не знам на вас младите кой ви набива подобни глупости в главата, че "сексуалният интерес" се състои в това да преспиш веднъж с жената, или пък това, че някой като е спал с тебе, то той те е "използвал".
Аз за нищо на света не бих се отказал от партньорка, с която преживяването в леглото ми е харесало, допаднали сме си в този смисъл и т. н. Пределно ми е ясно също, че за 1 ли 2 "спанета" човек не може да се отпусне дори пред себе си, камо ли пред другия. Демек - впечатлението от една среща изобщо не е меродавно.
Не си наясно с моториката на нещата. Вероятно си отблъснала човека с нещо. Но понеже сте големи надувки и двамата, никога няма да си кажете в прав текст какво не е наред. Или той е имал някакви свръхочаквания, които изобщо не са се потвърдили. Или е видял че си твърде неопитна, а не му се е занимавало месеци и години наред да те образова...
Изобщо - няма какво да го играеш обидена и разочарована. И на мен ми се е случвало, подтикван от хормони или и аз не знам от какво, да си легна с жена, с която веднага разбирам, че няма да се получи - или ме отвращава с нещо (отношение, хигиена), или виждам че е пълно дърво, и за да компенсира прибягва да някакви грубости, избива комплекси или се държи неадекватно по друг някакъв начин. След това се чудя как да я разкарам по-любезно, и същевременно да ѝ намекна каква е истинската причина, без да я обидя... Задачата хич не е лесна, да знаеш, защото особено неопитните хора смятат себе си за идеални и за върха на съвършенството. Смятат примерно че като са се опазили девствени до 20-тата си година, то те са постигнали непостижимото, и всички други трябва шапка да им свалят и на ръце да ги носят, нищо че са пропуснали да развият сексуалността си и са пълно дърво в леглото. Т. е. на тоя, който е имал нещастието да легне първи с тях, се пада нелеката отговорност по събуждане на сексуалността им и обучение в елементарни неща - задачи с които не всеки човек би се захванал. Други пък смятат, че щом веднъж си легнал с тях, то вече непременно им дължиш страшно много - да им обръщаш внимание, да ги питаш всеки ден как си, едва ли не да се ожениш за тях. Това са жени които само си търсят на чий врат да се овесят, който да ги носи на гръб и да ги спонсорира нататък в живота им.
Казвам ти всичко това не за да те упреквам в нещо (на практика не те познавам изобщо), а за да насоча мисленето ти в друга посока, да разбереш, че има и друга страна, и други гледни точки. Не всичко е толкова просто и елементарно, колкото изглежда на пръв поглед...
Съветът ми е - анализирай преди всичко себе си и собственото си поведение, отношение. Опитай се да поговориш сериозно и с човека. Опитай да изкопчиш от него истината (но без да го упрекваш, нападаш и обвиняваш). Разпитай го все едно не става въпрос за тебе, а за някаква твоя приятелка. Питай го дали смята, че нещо не ти е наред, по какъв начин би могла да го преодолееш, и дали той би ти помогнал. Вероятността да получиш честни отговори е малка, но някои хора все още се трогват от прямотата и биха ти казали истината, дори с риск да те наранят още повече. Ако ли пък не се получи, то вече съвсем спокойно можеш да зачеркнеш този човек от живота си, и да си наясно, че от него няма да получиш нито информация, нито внимание, за любов и връзка да не говорим.

Съжалявам, ако написаното от мен не се вписва в 20-годишния ти житейски опит и представи за света и живота. Опитвам се само да бъда полезен.
С най-добри чувства.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 8a34573898
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има различни мнения по въпроса. За мен секса е удоволствие и когато пък има и харесване м/у двама души за повече от единия секс, няма нужда да се губи време. С жена ми тго направихме на втората среща. На първата след като се понапих малко исках веднага да си легнем, ама ме отряза. Това, че ми даде съвсем скоро въобще не ме е навело на мисълта, че е лесна или нещо от сорта. Лесните жени са си лесни, независимо колко ще те мотаят. Зависи от отношение, взаимност, как се чувствате един с друг и т. н. Ако усещаш, че това е твоето момче, какво да се мотаеш.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 45ca4ffa29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей мисля, че разбирам как се чувстваш и ще се опитам да ти бъда в полза.
Преди да пристъпите към тази крачка е важно да сте наясно каква ще е връзката ви, ако и двамата искате сериозна връзка нещата могат да се развият и по-бързо.
В моя случай някъде на втория месец от връзката ни правихме секс, като няколко седмици преди това се закачахме много и имаше дни, в който и двамата бяхме страшно възбудени, но не правихме секс.
Аз исках още да изчакам, за да съм напълно сигурна, но когато има голяма страст не можеш да чакаш много.
И вече 3 години сме заедно.
Пожелавам ти късмет.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 5fe4450acf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Оцелее, ти първа брачна нощ ли искаш? Как да разбереш дали това е човека, като не сте правили секс и не си го опознава, всичко разбираш с времето. Ако е ок добре, ако не е мъже много. Сама поставяш някакви неясни разбирания какво ще си помисли... живееш с предразсъдъци и цял живот ще ти тежат някакви разбирания. Нещата се случват естествено, просто сексът идва. Ти искаш някой да ти каже, добре е да изчакам 1 месец примерно.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 6a643fc26c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ооо ти пък за къде бързаш, трябвало е чак след свадбата! Ти сериозно ли питаш това? Как кога, когато ти, , каже, , сърцето!

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 169c58749c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж, ако всичко е само сексуален интерес, дали ще спите след 30 дни или 30 минути, все тая.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 2d26703f96
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Още един пример, колко прости и задръстени са Българките с комплекси

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: b782e1d37d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Много е просто. Тогава, когато си сигурна, че намеренията му са чисти. Щом сте отскоро заедно, недей да се даваш толкова лесно. Можеш да го даваш и по-постепенно, не направо с разтворени крака. Моята партньорка ме мъчи много време, преди да се стигне до секс. Първо бяха само целувки, после ми даде да я пипам под блузата, после под бикините. Първоначално само ми правеше френска, без секс... За сметка на това, сега ми дава всичко и винаги, но сме повече от 10 години заедно. Не скачай веднага в дълбокото, не си интересна така. Трети човек на 20 не е много, но като си тръгнала, лесно ще прекрачиш границата. Замисли се за сериозен партньор, с който да изкарате поне 5 години, а най-добре повече. Влезеш ли в категорията лесна жена, докато се усетиш ще си прецъфтяла, всички стабилни мъже ще са с дълготрайни връзки, а за теб ще остане само утайката...

М31

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: b5c72153e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   " Но ако чакам дълго време може да ме помисли за задръстена и да загуби търпение. " - по добре да те помисли за задръстена, това е по приемливо за мъж който иска сериозна връзка, ако искаш само бройка, запознай се с отворковци, те търсят незадръстени момичета! Който намира нещо ценно в тебе, ще има търпение да те опознава.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: ebd16d3b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Три месеца. Така поне съм чувала някои да определят за 'перфектното' време, само че хората не сме перфектни и не мислим по един и същ начин. Няма как да избързаш или проточиш перфектното време за секс, защото универсално такова не съществува. Винаги може да се намери някой, който ще те сметне за лесна, и друг - за задръстена. Това не бива да те касае, освен ако не искаш обикновен, средностатистичен нормален мъж (който реално не може да съществува).
Когато искаш да получиш нещо в замяна на секс се нарича проституция.
Имам едно много просто съветченце: прави ти се секс - прави, не ти се прави - не прави.
НИКОЙ НЕ СЕ Е ВЪЗПОЛЗВАЛ ОТ ДРУГИЯ. НИКОЙ НЕ Е ЖЕРТВА. Имали сте разминавания в мисловния процес - той е искал нещо младо за няколко дни, ти си се подлъгала, че му дължиш нещо. И все пак си го направила напълно доброволно - никой не се е възползвал от теб.
Ако според някой пък си проточила секса много дълго - пак разминавания; той може да е искал просто секс; може да не се е чувствал обичан; може би се е чувствал, че чака твърде много.

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 4b306d74a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Добре разсъждаваш. Според мен поне два-три месеца само се срещайте. Не бързай да му даваш секс, нека се потруди, да те ухажва и спечели. Мъжете са 'ловци'. Те искат да те гонят и ако веднага им се дадеш, не си им интересна. Пък и ти имаш нужда от време да го опознаеш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker