Не може да ме накара да свърша - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не може да ме накара да свърша
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 4692 пъти
Здравейтеее, надявам се темата да бъде пусната, защото вече не знам как да постъпя. На 19 съм, преди 1 година приключих 2-годишна връзка. От 4 месеца вече си имам нов приятел и нещата между нас са повече от прекрасни.
Сексуалният ни живот също е доста активен, за 1 седмица го правим 2-3 пъти, правим и различни неща и някои по-интересни също. Проблема обаче е, че не може да ме накара да свърша. Споменах предишната си връзка, защото с бившия ми се получаваше. За разлика от бившия ми, сегашния сякаш не ми отделя толкова време. Винаги ме предразполага, играе си с мен, но просто не достатъчно, докато аз на него докато не свърши не спирам. Знам че мога да свърша, просто ми трябва малко повече време, не е някакъв неопитен, разбира си от нещата, но просто приключва бързо с мен. Ставало ми е тъпо понякога и съм го лъгала, че свършвам, явно това ми е грешката, защото той си мисли, че мога бързо. Знам, че не е редно да го лъжа, но не знам как да погавря с него без да го засегна. Искам да изпитвам удоволствие.. бихте ли ми казали съвет как да подхвана темата?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 9d5bcde217
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, ще те посъветвам по време на любовната игра или по време на самия акт да му споделиш колко ти е хубаво,кажи му че не искаш да спира и че ще свършиш много хубаво ,ако продължи. Говори му за тези неща и по този начин не смятам,че той ще спре а напротив ще те накара да свършиш.
Също така бъди отпусната и не мисли за това ,не мисли за нищо. Ако тази мисъл ,че не можеш да свършиш е винаги в ума ти ще е по-трудно за теб самата.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: efdec8873b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бу-ху, като чета, споменавайки бившия си и до някаква степен очакваш новия ти приятел да ти отделя същото внимание, но не се получава просто показва, че ти очакваш бившия ти в интимния си живот, а новия в любовния.
За да се чустваш ти добре от цялата работа, поговори с приятеля си и му кажи истината, но не споменавай бившия си и нищо от това, че те е задоволявал. Просто си кажи истината, че искаш да ти обръща повече внимание за да те задоволи, а ти щом правиш всичко за да го задаволиш, защо не обърнеш нещата и да го закачаш, че за да си изпроси удоволствието, първо трябва да си го заслужи.
За да има баланс в една връзка, трябва да сте честни един с друг. А пък, ако не ти задоволява нуждите, дори след като си споделила, значи не ти е твоята половинка. Това не ти пречи, да се върнеш при бившия си или да го правиш с него. Днешно време има и такива връзки и хора, че изобщо дори не изглежда грешно, изневяра ли е, ами не, щом не можеш да се задоволиш от приятелят ти, а искаш, а той не може да ти даде това което искаш, просто го търсиш там където го има. Или се оправяш сама.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 01eb34defd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   90% е в главата ти. Един съвет - ако не можеш да се "свършиш сама" то никой няма да го направи за теб. Научи се да се отпускаш и да се наслаждаваш на приятеля си. Ако има проблеми, говори с него. Ако тръгне да ти прави фасони, и те обвинява, че си еди каква си и прочие, то е време за нов приятел.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: a997764a8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1. 3 пъти секс седмично не е толкова редовен секс.. или поне не за хора с високо либидо.
2. Искам да запомниш тия думи докрая на живота си - ЛЪЖИТЕ ПРЕЦАКВАТ ЖИВОТА.

Ставам на 29.. ако някой можеше да ме научи това за лъжите, щеше да ми спести много драма и болка. Колкото и балано да звучи, с лъжата лъжеш себе си.. губиш собственото време и това на партньора си. Ако секса не върви, тва ще ти е отровата всеки ден.... казвай си всичко и квот стане.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: a24f0f3f2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   "Сексуалният ни живот също е доста активен, за 1 седмица го правим 2-3 пъти"... Това за 19-годишни, ако е активност здраве му кажи. Аз на 19 години го правех по 5-6 пъти на ден, поне 5 пъти в седмицата.

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: a1c1fd427a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   2-3 в седмицата? Приятеля ти да не е над 40? Ако съм на мястото на приятеля ти, бих те обгрижвал всеки ден, и не по веднъж.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: fb3ac15dd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Просто му кажи.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: efe7366290
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не е на добре отношението ти към секса- "Да ме накара". Работата става с двама. Като се разпалите просто му казвай какво ти харесва и какво искаш да ти направи.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 9def78ee65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Като свърши преди теб му заяви, че искаш да продължи! Ако не се получи му кажи, че не си свършила и щом има опит ще погледне и твоя интерес!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 246f0143bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Трудна работа.Щом за четири месеца,а то би било достатъчно от четири пъти, не сте си паснали и не сте се сработили,скоро ще свършваш при друг.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 3c0d94ef35
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Е какво толкова, ще се напастнете, обясни му проблема и ще го преодолеете, млади сте още. Важното е да се желаете.
М-50

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: efdec8873b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Проблема при момичето е, че първия и приятел я е обичал, и е давал всичко от себе си и двамата да са щастливи и да я задоволи (говоря сексуално, нямам идея в живота дали са се разбирали). Защото един мъж ако не задоволи една жена, то какъв мъж е? (говоря до оргазъм, не да правят секс с часове, той да е готов, а тя да остане отчаяна)

Дори ако не може да те задоволи вагинално, защото привършва бързо има и други методи за задоволяване и ако наистина е мъж на място ще ти се отдаде напълно, както и ти на него (тоест да се отпуснеш в ръцете му и да се наслаждаваш)

Проблемите са ясни. Новия ти приятел дори да се отдава на играта и да правите по-интересни неща в леглото, секса дори да е хубав, привършва бързо и след като ти не веднъж си го лъгала, че стигаш до оргазъм. Това просто му е повдигнало самочувствието. В тоя момент, мъжа до теб си казва, аз съм по-добър от бившите и, мога да я накарам да привърши лесно и покрай тая причина, се възгордява и не полага усилие да те задоволи истински. Ти си му го наляла това в главата, с простичка лъжа. И защо? Защото те е срам да му кажеш, че не те задоволява и че просто искаш да продължи? Защото те е срам, че новатата ти връзка е перфектната, но бившия ти го е правил по-добре.

1 Бившия ти е минало, забравяш го.
2 Новия ти свършва бързо и не те задоволява
3 Просто го съблазнявай до такава степен, че да не свършва бързо, ти поеми контрол над секса за момент и го накарай да ти се отдаде. Ако трябва да ти прави други неща за да стигнеш до оргазъм, а след това до секса.
4 Но ако искаш вагинален оргазъм и човека просто не може да ти устои и привършва бързо, опитайте отново след това.


Цялата работа е, че примерно не са от един и същи град и не могат да бъдат постоянно заедно. Правят го толкова пъти в седмица, колкото се виждат. От което е явно при всяко тяхно виждане, нямат момент да се отдадът един на друг през останалото време. Което е проблем. А да си в балансирана връзка с някой, трябва хем по-често да се виждате, извън леглото и сексуалния живот. Хем да споделяте повече за всичко. А още по-голям проблем е ако мъжа е с 7-8 години по-голям, който като цяло му е дошло времето за сериозни връзки и секса му е само за лесното и бързо удоволствие, от колкото да вложи нещо повече. Най-вече ако е от самотните, без приятели, ограничение, еднотипни и ежедневието им е едно и също, без някакво различно преживяване.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker