Как действате в свалките? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как действате в свалките?
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 4127 пъти
Здравейте на всички!
Аз съм момче, нека не уточнявам на колко години. При мен винаги е било проблем, че като си харесам момиче, и се чувствам напълно неспособен да реша какъв подход на избера за дадената ситуация и за даденото момиче. И затова нищо не правя. Въпросът ми е към момчетата, на които им върви. Споделете как ви се е получавало успешно с жените в различни ситуации. В училище, в университета, в дискотека, на морето, където и да е. Нека да пишат и момичета, тях как са ги спечелили, какво им харесва.
Дано да стане интересна тема!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 47ae56e7ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж сега. Действа се пряко. Харесваш си някое момиче (говоря от 18-19 нагоре), най-вече действа в клубове и дискотеки. Отиваш при него и го питаш дали иска да се е*ете. Доста шамари ще ядеш, ама и доста ще е*еш.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: ed2e63f6b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм момиче и обикновено ги свалям с леви крошета :)

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: a604997516
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ми аз лично действам както ми дойде. Работата е, че ако с една мацка има привличане и тръгват натам работите, започвам да се държа по-различно и се получава. Ако не, тогава не знам и аз кво да правя.
Смисъл, на теория може да пробвам нещо, но няма да ми дойде отвътре как си треа.
Затова просто контактувай с момичета, пък с която ще си става си става.
Има една камара използвачки, които ще се пробват да те метнат. Ето как да ги разпознаеш:
- Държат се все едно те харесват, но не става нищо ако пробваш.
- Пускат ти намеци и всичко става, докато не получат каквото искат и те оставят.
- Просто флиртуват.
С едно момиче, което харесваш и си допадате ще се получи от самосебе си, ти ще го усетиш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: f4a98189ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, аз не знам колко опит имам в това, но най-добре се запознавам примерно по-време на път с простата фраза за къде пътуваш? .. после сядате заедно в автобуса и тръгват едни разговори едно нещо :D И аз примерно ако е някоя непозната на улицата не знам какво да и кажа, каквото и да кажеш ще е неловко.. Трябва да има някаква причина иначе е трудно.. аз имам и куче-хъски и някой път ме питат.. на колко години е? ала бала.. и започват пак разговори. Има си места за тези неща според мен, но без причина да вървиш на улицата и да заговориш някоя.. не знам аз не мога.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 70e80f7480
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Нищо не правя, те сами идват. Никога не поемам инициатива и не правя първата стъпка. Бил съм със страхотни жени, красиви, умни, секс фурий. Какво намират в мен и аз се чудя.

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 651bf165c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Да започнем с това - уточни на колко години си!
Моето правило е да бъдеш себе си, но много зависи какво си си поставил за цел - ако гониш бърз сексуален контакт губиш, ако искаш трайна връзка може и да спечелиш, но няма гаранция. Като цяло всичко се свежда до това какво можеш да предложиш - в началото на женските им е интересно някой да ги води по дискотеки, барове и ресторанти, после (някои) се сещат, че е крайно време да имат деца, след децата (някои) се сещат, че нещо са пропуснали и тръгват да търсят по-голям "Х" - в крайна сметка при жените със секса е същото както при мъжете с пиенето - едните пият от радост, другите от мъка, а трети от сутринта.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: f69ef707ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От едно известно време и на мен ми е проблем, но може би защото много ги мисля нещата. Докато действах импулсивно в живота ми и не мислех много много всичко се получаваше. Когато си карах ей така без да мисля всичко някак си само се нареждаше... сега обаче като обмислям постоянно и започвам да се притесняваш и не се получава и ме мислят за смотаняк.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 590ba67c19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 5, все пак, как го постигаш, с какво си привлекателен?

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: ba2d1494f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   9, човека ти е написал, че и той не знае.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 318e86f968
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А има ли някой, на който да му е помогнало това, че има хубава кола?

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: f4a98189ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Виж сега, номер 5 е някакъв симпатяга сигурно, когато си красив имаш повече самочувствие.. а когато имаш повече самочувствие излъчваш и хубава енергия, която се забелязва. В такъв момент даже и да пръднеш, това е повод за разговор.. :D Като цяло трябва да си весел според мен.. А ако си темеруд и красив да си пак никой няма да те забележи.. Аз съм забелязал, че повечето момичета, с които съм се забърквал, съм ги хващал в моменти, когато съм бил много весел, общителен, активен.. Всичко е до енергията, от номер 4

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: f4a98189ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Номер 12, виж това е нормално с колата, аз примерно не съм шофъор, но мой добър приятел има кола, и тва е супер яко, че можем да обикаляме, да пътуваме насам натам.. е.. По същия начин разсъждават и жените според мен.. те искат да им е готино.. Не че от това зависи, но до голяма степен ти помага да! Не знам това са мой разсъждения.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 3da4a0f1a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Здравей 13, 5 съм. Това със самочуствието не е така и аз имам доста комплекси. Не съм толкова весел, понякога мрачен. Красив не знам, темерут понякога, факт. На въпроса ми, , защо? , , отговора е бил, , уравновесен, побъркващ, интелигентен... или направих го от любопитство, , . В секса съм бавен, подробен, нежен, всеотдаен, но те няма как да знаят предварително това.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 01d5c5f0c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Ако харесвам някого, каквото и да направи, ще има успех.
Ако не го харесвам, каквото и да направи, няма да го отразя. :)
Шпагати и пируети се налага да правите с момичета, които не Ви харесват, с онези които Ви, ще бъде лесно, и нищо, освен човешки разговор няма да трябва, за да се установи контакт, връзка, приятелство, там каквото, който иска. :)

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 02c0be1d79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   В свалките има голяма доза късмет. Като казвам "късмет", не искам да звучи, че се оправдавам за мои неуспехи или нещо такова. Не може да знаеш и да си сигурен какво има в главата на човека насреща ти. Реално, аз съм самостоятелен и мисля, че правя впечатление на нормален човек, но често получавам откази, а понякога и доста груби. Защо? Ами, откъде мога да знам. Нещо не им се е харесало на момичетата, но не мога да ги попитам, няма да ми кажат.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 05fd4fb4b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Нито колите, нито парите(както мислят някои) са фактор един мъж да ми хареса поне на мен. Като се запознахме с приятеля ми, нямаше нито кола, нито беше заможен. Но излъчваше една самоувереност, която ме привлече. Събрахме се да живеем заедно и той се оказа много грижовен, което е огромен плюс!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: ba2d1494f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   Нека внеса малко яснота относно широко разпространения мит, че жените гледали само пари, коли и тем подобни. Аз съм доста богат мъж и ви казвам, че за по-големия процент жени в България това изобщо не е вярно. Жените ценят не самите пари, а качествата, които често водят до забогатяване. Но те не го правят съзнателно, а просто им е заложено в природата.

Честно казано преди и аз си мислех, че е така. Нарочно съм си правил експерименти, за да проверя дали това с демонстрирането на пари и коли работи. Ей, Богу не работи. Ако се държиш като мухльо и Ферари да имаш, все тая. По-точно работи, но за малък процент от жените. Представял съм се за бедняк, който обаче има увереност, цени и обича себе си и има амбиции и работи здраво за тяхното постигане. Повярвайте ми, процента на жените, които хлътват по този типаж е много пъти по-висок от този на жените, които просто искат парите. Аз самият бях силно изненадан от резултата.

А това, че много жени си падали по лоши момчета също не е вярно. Забелязвам напоследък, че на жените масово им е писнало от селяни и търсят по-културен и възпитан мъж, който обаче все пак не е мека Мария, а си отстоява принципите и е уверен в себе си. Проблема е, че много мъже бъркат добротата с посредственост. Те не са лоши, но не са и добри, а просто неутрални и еднообразни, т. е. скучни.

Например много мъже си мислят, че просто като не се занимават с далавери и фитнес и автоматично стават добри. Да, ама колко от тях наистина са направили нещо добро в живота си - примерно са дарили средства или са помогнали на стара жена в магазина или на улицата да пресече.

На мен ми се е случвало да правя такива неща, но не за да правя впечатление на някого, а просто така се е налагало в дадена ситуация. И на много жени това им е правило впечатление, без да разбера, но не са ми го казвали лично, а после са го казвали на жената до мен и са го казвали с истинско възхищение. Е, приятелката ми естествено се е чувствала доста горда. Не ви съветвам да сте изкуствени обаче, за да впечатлявате някого, защото това е отчаяно, а и няма да се чувствате добре в кожата си, но се замислете дали наистина сте толкова добри за колкото се мислите или сте по-скоро посредствени, без да обиждам никого.

Другото, което е, много мъже си мислят, че тези, които са доста уверени и инциативни, действат и постигат целите си, са едва ли не мутри и затова жените си адат по тях. Първо, не всеки богаташ е мутра и второ, жените не си падат по тях, защото са богати, а защото имат качествата да са богати и жените се чувстват сигурни и респектирани в тяхната компания, което е доста по-различно от меркантилизъм.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: c03beec014
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   1. Вземи си едно сладко кученце и обикаляй парковете.
2. Направи проучване, какви кучета сега са на мода.
3. Питай мацките, които ти харесват по улиците - "Каква порода кучета харесвате? ". По този начин можеш да заговориш всяка на улицата.
4. Направи си набор от въпроси и тръгни в града и си направи маркетинга. Казваш, че искаш да направиш подарък на любимата ти братовчедка - да и купиш куче, защото много я обичаш и т. н. На всеки тъп въпрос, който си измислил трябва да имаш готов отговор и някаква относителна компететност.

Мацките си падат по грижовни момчета. И запомни - тези хора, които гледат котки, те искат да дават любов, а тези, които гледат кучета, искат да получават любов. Това е в общия случай.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: fc2505c493
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   5съм. Сещам се и за друг пример. Млад мъж, симпатичен, нисък и трътлест, с бирено коремче, чист, спретнат, приказлив. Е няма такава харизма. Всички искат да го докоснат, гледат го в очите и устата, не откъсват очи и го поглъщат. Зряла, красива, екстравагантна и предизвикателна дама, всичко и е навън, мирише на секс(или поне така ми се иска) и се оказва... стара мома с доста сериозен проблем в комуникацията с мъжете. Живот!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 978c65b005
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Аз съм темерут и изобщо не ме забелязват. Мисля да си остана сам след като не харесват темерути. Но за мен е по важно аз какъв съм не заради някакви си женки да се правя на друг.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 2b35d51b1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   № 20 е описал точните качества, които трябва да притежава един магнетичен мъж. Увереност, целеустременост, душевен мир и естествена доброта. Такъв човек прекрасно знае кой е, няма комплекси и излъчва онова спокойствие и положително настроение, което привлича дамата на подсъзнателно ниво още преди да е осъществена каквато и да е вербална комуникация.
Така че, съвета ми е първо да развиеш тези чисто човешки и типично мъжки качества и дамите сами ще търсят контакт.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: f7b883ad35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Здравейте. Има ли накой друг, който да е съгласен с мнението на номер 1. Някой да е имал успехи така?

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 06839eb2f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   27, това са пълни глупости, които могат да проработят само при такива жени, с които повярвай ми няма да ги искаш. По принцип в дискотека наистина се действа доста по-директно, но чак пък колкото го описва номер 1 не е.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: f4a98189ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Според мен трябва да си умен, красив и весел или едно от трите. Нищо друго няма значение

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: a363efc007
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Външен вид! Това е, за да стане изобщо нещо. Като си готов натокан хаха, отиваш (в дискотека ) бих искал да те почерпя цяла вечер те гледам, лапват въдицата. В университета със закачка, , Оо ама то имало и красиви момичета в университета '' гали им егото, жените са лесни... дори и 100 пъти да са им казали, че са красиви искат още. Пробвай при мен така се получават нещата

 
  ...

...
преди: 7 години, 25 дни
hash: 9ae9a9f9f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Аз ги свалям с въпроса: Ша ми даваш ли на мене ма булкаа ?!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker