Как се чувствахте след първия път? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как се чувствахте след първия път?
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 4350 пъти
Здравейте, здравейте.

Обръщам се към всички. Как се почувствахте след първия път когато правихте секс? Чувствахте ли се като хора "втора ръка" или нещо от сорта? Защото съм чувала подобни истории. И първият ви път с човек, към когото имахте чувства ли беше или случайно срещнат, без да имате взаимни чувства а просто привличане? Главно искам отговори от момичета, но ще се радвам да разбера и с момчетата как е било.

Благодаря на всички. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 90b97fc68c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Точно обратното. Бях на 19 и бях имала само едно гадже, което ме заряза два пъти, докато всички момичета около мен въртяха по няколко или имаха сериозни връзки. Имах ниско самочувствие, защото никой не ме харесваше, не ме канеха да излизам и да общувам с хора на моята възраст. Не вярвах, че изобщо някой би искал да има каквито и да е интимни отношения с мен. Тогава се запознах с първия си, когото много харесвах и сексът с него беше потвърждение за мен, че може би не съм отвратителна. Бях горда направо. Все още смятам, че девствеността на 95% е досадна и болезнена формалност, която не значи нищо. Нямам разни идеалистични представи за вечери, свещи и обсипано с рози легло. Болка, кръв и неловкост. Проблемът е, ако момчето се окаже някакъв тъпак, който тръгне да те разнася "как та е пълнил кат агни", какво си дърво или нещо подобно.
Колкото до любовта - да, аз бях влюбена, той не особено, но това ми стана ясно на по-късен етап (естествено). Бях доста глупаво и наивно същество като цяло.
Приемам сексуалните контакти (не курвенските изпълнения) за голям опит в отношението ти с хората. За да не се чувстваш като втора ръка, подбирай партньорите си. Макар че е рядкост поне веднъж да не попаднеш на тъпкач, който те има само за бройка. Колкото и да е неприятно, това те калява и ти дава урок.
Не знам защо се отдава такова значение на секса. След 10 години сексуален опит, честно казано, в повечето случаи бих предпочела пица. :)

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 78294eca18
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Чувствах, че предвам себе си.. наистина, беше така... защото имах и отстоявах принципите си, докато не станах на 19 години и не ме налегнаха едни мисли, как времето минава, а аз все още съм девствена. Срещнах, някакъв от интернет, да писахме си доста, макар че не беше мой тип, но го направих с него, заблуждавах себе си, че всъщност имам връзка с него, а фактите говорят, че беше само и единствено, за секс... нищо че имахме проблеми, като двойки с 10- годишен брак, точно и за това се разделихме.
Извода е: Не прибързвайте с излишни мисли, защото живота, така ли иначе всеки преебава!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 79edb1d380
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Обичах го... влюбена бях и не се почувсвах парцал. точно обратното. Но аз бях емоционално готова и по узряла - на 22 г.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 146ccf7234
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Момиче на 17 съм. Не искам да си спомням нито за първия ми път, нито за момчето. За мен той беше всичко, а аз за него просто бройка. Два дена след това ме заряза. Мисля, че е излишно да казвам как съм се почувствала.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 2f758b44f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Добре се чувствах. Първият ми път беше с доста по-опитен от мен мъж, бяхме влюбени, не съм се чувствала използвана или някакви подобни глупости. Но ние и преди това бяхме били интимни, просто без проникване, тъй че не беше шоково преживяване.

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: cacfe63a2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Правих го на 18 с проститутка за пръв път , от ония елитните с терен. Бях толкова притеснен, че след като свършихме и тя ми предложи да се видим пак изтърсих: " Не мисля". Бях много притеснен да не съм хванал нещо венерическо. Но всичката депресия и яд и гняв от това, че съм девствен бяха изчезнали. Бях в еуфория 15 дена, всичките ми съученици бяха забелязали, че нещо се е променило, но не знаеха какво точно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: d5f82dfe6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Първият ми път беше на 20г. Беше с момче на моята възраст, към което имах някакво привличане. Не го бяхме планували. Беше студентски купон. На края останахме аз и той и го направихме. Бяхме леко пийнали, което доста помогна да не се чувствам като дърво. Не се почувствах кой знае колко особено или нещо. Направихме го с презерватив (той имаше). Дори не му бях казала, че ми е за първи път. Казах му го, когато вече тръгна да прониква. Казах: Моля те, внимавай, че ми е за първи път. Той се узмихна и каза: Добре. И да, беше внимателен. Имаше лека болка и дискомфорт, но нищо плашещо. Кръв имаше мъничко на срамните ми устни. След това го направихме още 4-5 пъти. Нито той, нито аз имахме намерение да се обвързваме един с друг. После той замина на бригада. Няколко месеца по-късно аз се запознах с друго момче, с което станахме гаджета. В общи линии след първия път не чувствах нищо кой знае колко странно или различно. Имаше известно вълнение от новото, но пак казвам - нищо кой знае какво.

Ж28

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: b442a2a673
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Чувствах се добре, дори щастлива. Беше с момче, към което нямах чувства, но той твърдеше, че има към мен. Беше ми първото гадже и дори първият мъж, с когото се целунах. Общо взето аз самата бързах да го направя, въпреки че бях само на 15. И аз бях едно от момичетата с ниско самочувствие и без опит с противоположния пол, на всичкото отгоре и заобиколена от приятелки от онези "отворените", които кажи речи от 6-ти клас са започнали да имат интимни отношения, и аз си се чувствах супер изостанала. Тъпо, но факт. След няколко месеца с момчето се разделихме и тогава имаше доста дълъг период, в който съжалявах, обвинявах се, че съм го направила с момче, в което не съм влюбена, но и това отмина. Във втория ми сексуален партньор бях лудо влюбена, но пък за него аз бях колкото за търкането. Всеки с нуждите си. Разни хора, разни идеали, както се казва.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 8bce092fb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бях на 20. Той дойде от друг град, заради мен уж а всъщност целеше да преспи с мен. При мен имаше доста кръв и болка, дори се разревах. Отделно му беше и голям, което повече усложни работата. Беше ми писнало да чакам и исках най-накрая да разбера какво е. Въпреки, че си беше брутално, не съжалявам, че го направих защото го исках. Съжалявам, че беше с този човек :)
Когато си лягате с някой за пръв път, бъдете сигурни че може да му се доверите и му пука за вас.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 11b0c57302
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Бях на 17. Беше с човекът, който и до ден днеш определям като "любовта на живота си". Беше прекрасно, перфектно, неземно изживяване, един от всъщност малкото ми спомени с него.

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 6d82d89065
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Номер 1. Как можа да кажеш, че след 10 години сексуален опит би предпочела пица. Ми това говори много лошо за теб, значи още не си изпитала Оргазъм. Знаеш ли, аз пък ще се лиша от храна за 2, 3 дена, но през тези дни да правим секс поне по 4 пъти на ден. Ох, да знаеш колко сладък е Оргазъмът всеки път. И крещя и викам когато се изпразвам и ставам вир вода. Ъмм, даже ми затварят устата да не викам толкова много. Аз не зная какво е в рая, но всеки оргазъм е райска Нирвана за мен. За каква пица говориш.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 6b599b05ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Аз бях само на 14, а той беше на 17. И двамата бяхме девствени. Не съжалявам, че го направих, отношенията ни бяха сериозни. Аз с пуберския акъл му се бутах и го опипвах, но той все не искаше, защото бях малка.. Накрая не издържа и го направихме.. Имах чувства към него, както и той към мен. Не ме боля особено, даже още на следващия ден го направих за втори път.
Жена (20 г. )

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 8415bb4de0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Номер 9, това все едно аз съм го писала, едно към едно е. И аз съжалявах после, но вече не ми пука - има много по-важни неща в живота от това.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker