Проблем или просто притеснение? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проблем или просто притеснение?
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 2175 пъти
Здравейте,
Имам следния проблем или по-точно имами. Приятелката ми беше девствена до скоро и аз и бях първия. Правихме го и със и без презерватив през изминалия месец и тук идва проблема. Закъснява и 3 или 4 ден правихме и тест беше отрицателен и съм сигурен, че не съм свършвал в нея. Четох, че има ред причини поради които може да закъснее и че теста отчита правилно на 93% вярно 13 дена след овулацията, а със сигурност са минали повече от 13 дена. Също не сме правили и нищо в дните в които се води в овулация, но все пак се притеснявам, че и закъснява, а и теста беше Шуър Чек нали уж се водят най-точни? Ще съм благодарен за адекватни, а не малоумни отговори и изказвания, ако не можете да кажете нищо па въпроса по-добре не пишете. Благодаля.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 84dc3a72bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ВАЖНО ЗАПОМНЕТЕ! Когато момиче прави за първи път секс,след този първи път закъснява,много или малко в зависимост от организма!

ДРУГО ВАЖНО: Тест за бременност се прави на 7,8 ден след "фаталният секс",защото по-рано няма да е верен теста.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 0771013b73
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спокойно, не е бременна, щом тестът показва така. Той се води точен след първия ден на закъснението. Има куп други причини за закъснение на цикъла. Ако не сте спокойни, направете още един тест с първата урина сутринта.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 5e74f86c69
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ами щом и закъснява, но тестът е отрицателен, значи е малко вероятно да е бременна. Ако до една седмица след предполагаемата дата не и дойде, повторете теста. Ако отново е отрицателен, да отиде на лекар.
Звучи ми сякаш сте още ученици. Ако е така, не правете секс без презерватив. После нито пари имате за аборт, нито можете да го направите без знанието на родител и става кофти ситуация.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: a600c2afcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   При първите полови контакти често се случва на момичето д аму закъснява, защото хормоните се поразбутват малко, но няма нищо притеснително. До месец-два би трябвало да се нормализира.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 6b6508a296
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Споко най-вероятно не е бременна. По-принцип е нормално при положение, че е правила секс да и закъснее малко, но не го правете без презерватив повече!!! Мисли за нея...

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 56271bcf83
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Освен от бременност, трябва да я пазиш и от вируси.. Ако не ти е първата, много е вероятно да имаш някой вирус, не че искам да те плаша. Ама и при мен беше така, приятелят ми ми беше първи а пък преди това е имал контакти и със и без презерватив, но някои болести нямат симптоми. При мен се е образувала раничка на шийката на матката през пубертета и там имам някакви вируси, минах през какви ли не изследвания и що пари дадох за лечения и що стрес изминах... Просто не е шега работа и е хубаво поне веднъж в годината вече и ти и тя да ходите профилактично на прегледи. Не знаеш какво е да чакаш по 10 дни за изследвания и да не знаеш сериозно ли р или не.. ето сега заради тези вируси аз три месеца си слагам едни кремове, дето една опаковка е 30 лв.. пък отделно изследвания плащам и кво ли не, а за да се изчисти приятелят ми трябва да пие прахчета дето са си доста скъпи. Тъй че не си захвърляйте здравето. Не ти казвам, че си направил нещо нередно, просто не знаеш другите момичета като са спали с други какво са лепнали без дори да подозират. Откакто тръгнах на гинеколог редовно, вече си промених мисленето изцяло и си обръщам много повече внимание от преди

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 5122bf8496
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Направете повторен тест. И не забравяйте, че може да се забременее по всяко време дори и по време на цикъл, да по време на окупацията е най-висока % на вероятност.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker