Стресиран е?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Стресиран е?!
преди: 7 години, 29 дни, прочетена 2195 пъти
Здравейте!
Имам сериозен приятел от почти 2 години.. живеем заедно и всичко е идеално, но преди 6 месеца той си смени работата и нещата в секса куцат... правим го 4-5 пъти в месеца.. и вече не ме задоволява... говорили сме си доста пъти но нищо не се променя.. преди 1 месец горе долу се скарахме жестоко и му казах че ще си намеря друг и това явно го стресна и нещата се промениха но се появи още един проблем... свършва за 2-3 минути а аз не изпитвам никакво удоволствие и втори път не става.. : какво ли не не изпробвахме и го попитах защо става така и той ми каза че се е стресирал от нещо и за това не става? Възможно ли е всичкото това да се дължи на работата му? И как може да оправим този стрес? Моля за малко помощ, защото наистина го обичам и искам да намерем някакво решение.. (сигурно ще си кажете не неможе да е от работата, но той става в 02:00 през ноща и се пребира около 13:00 на обяд).. и дали е възможно да има друга? Макар че аз не смятам така... впрочем ние сме на 20 години..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 28 дни
hash: b78903d364
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всеки е различен и по различен начин му се отразяват нещата, които се случват в живота, макар, че на всички ни се случват едни и същи неща. Според мен най-добре го питай какво точно го е стресирало, ама съвсем конкретно, може да са много неща (ако наистина е стрес). Може да е чисто физически, в смисъл организмът му да не може да се приспособи към такъв режим (работното му време имам предвид), а ако е психически - на практика може да е всичко. Според мен един спокоен и абсолютно честен разговор може да реши проблема, но имай предвид, че понякога споделянето на нещата, които пречат в секса не е толкова лесно, дори за дългогодишни партньори. Скандалите и изявления от рода на "ще си намеря друг" само ще влошат положението, защото предизвикват допълнителен стрес. Затова говори с него, а изясните ли какъв точно е проблемът, ще търсите и път за решаването му. Ако сте честни един към друг и връзката ви е стабилна (в смисъл държите един на друг и искате да продължите заедно), ще преодолеете проблема. Не е чудо велико, случва се на всеки. Ако пък доппуснем, че причината всъщност не е стрес, а той се измъква с този отговор, тогава няма какво да се коментира, нещата стават съвсем различни.

 
  ...
преди: 7 години, 28 дни
hash: 59855899cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много мъже имат пробелми с преждевременната еякулация. Ако не го правите с кондом, започнете. Хем по-бавно ще свърши, хем ще се предпазвате от нежелана бременност. За болести няма да говоря, предполага се, че сте си единствени. Другото, което се сещам е да си купи задържащ спрей. 10-15 минути преди половия акт се пръска този спрей върху главичката, изчаква се малко. През това време може да те предразположи, после ти него, и като правите секс той няма да свърши прекалено бързо. Ти пишеш, че не може да му стане за 2-ри път, но работа върши и ако първо го свършиш с уста/ръце или както искаш, и 2-рия път да правите секс. За друго не се сещам. Нека мъжете кажат. Аз те съветвам, обаче, да си вземете от задържащия спрей. Според мен е най-ефикасния вариант, особено в комбинация с кондом. Успех!

Depravity

 
  ...
преди: 7 години, 28 дни
hash: 9750d10e3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   "Можело ли да се оправи проблема''
Да, може, само ти можеш да го оправиш, но с такива заплахи, че ще си хванеш друг е детинско и изобщо не му помагаш....горкия човечец с такава жена до него си..........

 
  ... горе^
преди: 7 години, 28 дни
hash: 2a7ee7e1ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Прави му свирка веднага щом свърши, и му дай пак да проникне щом това стане, трябва да усети кога ще свърши, когато усети просто си го изкарва за 20 секунди, и пак продължава. После пак така и може да те изкърти от ебане така ме внимавайте, да го правите внимателно.

 
  ...
преди: 7 години, 28 дни
hash: 2fd40125b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Сърува мисе, че има друга жена. Там, в нощната смяна. Дано не съм права...

 
  ...


...
преди: 7 години, 28 дни
hash: c55b76f34d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторке, по голяма простотия от това: "скарахме жестоко и му казах че ще си намеря друг и това явно го стресна", няма как да направиш. Ти нормална ли си в такъв стресов момент за човека до теб /явно е от смяната на работатат и дори подсъзнателно стреса си го има-трябва време/ да му издрънкаш, че не си задоволена, че ще си намериш друг и т. н. Хайде, ако сте говорили спокойно иди дойди, ама да се стигне до скарване и да му изпльоскаш подобни неща. Именно това е довело до лошото му представяне в леглото напоследък. Ти въобще не обичаш и уважаваш този мъж, само явно си мислиш, че е така.
На мен моята ако ми каже подобно нещо в такъв момент от живота ми, ще ѝ кажа: "майната ти, намери си го тогава този другия" и просто ще си тръгна.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 28 дни
hash: 63258e3e36
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като си казала, че ще си търсиш друг защо въобще си с него още, че и претенции имаш? Намирай си го другия и готово!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker