Бях с проститутка, не беше толкова зле - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Бях с проститутка, не беше толкова зле
преди: 7 години, 25 дни, прочетена 14899 пъти
Тази тема не е изповед. Не е по никакъв начин в посока оплакване от страна на отчаян човек. А просто споделяне на преживяване. Който иска може да се включи и да сподели свое преживяване в същата посока.

Бяхме с колеги от фирмата на бар. Така и не успях да се запозная с някое момиче, та след като се прибрах след всичкия изпит алкохол и гледане на момичета ми беше доста разпалено и ми липсваха женско докосване, ласки и тн. Отворих обявите и си харесах мацка, позвъних и се разбрах с момиче и за услугата, която искам - за 150лв анален секс. Пристигнах на адреса, видях се с мацката и отидохме на неин терен наблизо. Тя започна със свирка с презерватив, след което стандартен секс. Аз поисках анален, но се оказа, че не можело. Момичето позвъни на своята шефка и тя ми каза по телефона, че нямало такова нещо, рекох, добре, стандартен - стандартен, след което мацката сама си го сложи започнахме... половин час анален, 40-50 мин, последва и свирка без презерватив, свърших и на лицето, обърса се, облякохме се и си заминах. Доволен съм. Ако трябва да обобщя цялата ситуация - да, това е удоволствие, но за хора, които могат да си го позволят. Работата ми е добра, но нямам намерение да си пръсвам парите по проститутки, защото смятам, че човек освен да затъне по тоя начин, друго няма какво да стане...

От една страна няма чувства, няма фалшиви думи, има просто секс. Ако мога да си го позволявам в месеца по няколко пъти, бих го направил. Мацката беше готина и ако трябваше такава мацка да свалям по баровете с моята визия никога няма да ми върже. Никога! Донякъде може би съм подтиснат, че не ми върви с момичетата от година-две, но не беше зле. Парите са нещо преходно и когато човек има добра работа се изкарват, но секса и бройкането на една жена са си нещо, което остава за цял живот. След време ще се сещаме за жените, с които сме имали преживявания. Не за парите, които сме дали. Пари се изкарват.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 78

преди: 7 години, 25 дни
hash: 79837186c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

1.   Радвам се, че си останал доволен от услугата, но мисля, че прекалено много сам си си повярвал. Говориш, че нямало фалшиви думи и така нататък, просто секс, но забележи - ФАЛШИВ секс. Това момиче се продава. В реалния живот никога не би те докоснала. Ти трябва да ѝ платиш, за да ти пусне. Тоест тя не само не те харесва, но и не я привличаш сексуално дори мъничко. Просто кукла, която си купил. Това е вид самозаблуда. Ти не си „бройкал“ момичето. Със 150 лв. в джоба и баща ти би я имал, и някой инвалид би я имал - не е голямото постижение. Проститутките са жени за обществана употреба. То е като да се радваш, че си „бройнал“ такси или, че си си купил хляб. Ти просто си си купил секс, вид услуга.
Освен това не винаги ще протича добре. Ако продължиш да ходиш по проститутки, ще попаднеш и на не толкова добри или не винаги имат добър ден. И проститутките са хора, а твоите 150 лв. ще си ги дал. Бягаш от реалността. Това за мен е най-големият проблем и ще се научиш да си купуваш жени, но няма да умееш да печелиш жени, да „сваляш“ жени, да имаш успех сред жените и с това да намериш жени, които да те обичат и харесват заради теб самия. 150 лв. има всеки. Отделно проститутките ще ти угаждат в леглото, защото плащаш, но един ден като си хванеш нормална приятелка е възможно да не осъзнаваш, че си пасивен и зле в леглото, защото не умееш да доставиш сам удоволствие на жената. При нормалния секс не става дума за търговски взаимоотношения, за взимане и даване. Да не свикнеш само да взимаш в леглото...
Не казвам изобщо да спреш да експериментираш с проститутки, но във всеки момент трябва да ти е ясно, че това не е истинско преживяване, че е покупко-продажба и не бива да заместваш контактите си с нормални жени

 
  ...
преди: 7 години, 25 дни
hash: 202160d4c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Много добре n 1, много добре казано.

 
  ...
преди: 7 години, 25 дни
hash: 1db9c40dd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Един път и аз го направих. Бях във Варна по работа и момичето дойде в моята стая в хотела. Беше доста дребничка с малки гърди, донесе лубрикант. Почнахме свирка, малко отпред, после за аналния тя ми седна отгоре. Удобна позиция, тя се движи и аз си я намествам, нали е джобен размер. Много време изкарахме така и тя се разтече, намокри ми корема чак. По едно и време и казвам, че искам свирка и понечих да си го извадя от задника и, а тя ми казва "моля те, чукай ме още малко, ще свърша". И свърши. Плосле ми направи свирка и свърших на гърдите. Благодари ми, че съм и помогнал да свърши. Почна да се бърши със салфетки, спермата, лубриканта от задника, .. Казах и да се изкъпе спокойно. За благодарност ме извика при нея да ми правела свирка докато се изкъпе. После докато се обличаше видях, че с един оранжев крем си намаза дупето. Питах я дали я е заболяо. А тя ми казва с усмивка "ох, ако ме болеше нямаше да свърша. Много ми хареса". И си тръгна. Повече не съм си поръчвал проститутка.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 25 дни
hash: 79837186c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   н 3 е гледал много порно. След 1 път свършване, проститутката си събира багажа и си заминава, дори да си платил за 1 час. Такива са неписаните правила. След 1 час си тръгва и да не си свършил, но не означава този 1 час, че можеш да я е... ш 3 пъти. Ако не я оставиш след първата употреба, тя си вика сводника. Плаща се допълнително за екстрите, които описваш, особено за анален секс.

И още мога да кажа на Автора, че ако стане редовен клиент, ще се научи да е консуматор и никога няма да има нужното търпение с нормална жена. Няма щастлив редовен клиент при проститутки. Всички са самотници. Самият факт, чеи си бил в бар и дори не си се запознал с момиче, камо ли нещо повече, само говори, че вече имаш проблеми в общуването с момичета. С платения секс не си решаваш проблемите, напротив.

 
  ...
преди: 7 години, 25 дни
hash: 1db9c40dd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Обааждам се и ми казват 80 лв. стандартен и орален, 150 лв. плюс анален. Поръчвам си за 80 лв. Идва момичето и ми казва ако искам за 120 лв. пълна програма, но да не казвам на шефката и.

 
  ...


...
преди: 7 години, 24 дни
hash: de17d55d19
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Братле сбъркал си сайта. Сега ще налазят хейтъри (а като гледам вече са налазили) да ти обясняват колко си зле , как не трябва да правиш така , какъв загубеняк си т.н. От мен радвам се , че си си направил удоволствието , продължавай в същият дух.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 24 дни
hash: ea8afdc557
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Как винаги в такива теми се намират като номер 1 да обясняват как не е постижение. Абе какво значение има дали е постижение и дали е изкуствено? Човека иска секс, момичето иска пари за секс, човека си плаща, прави си го, той доволен, тя доволна. Защо трябва все да усложнявате нещата и да * темите? И едва ли не го убеждавате, че е в забуда и че се е объркал, че му е кеф. Извинявам се за офтопика, но не се сдържах, защото вече коя подред такава тема се *.

 
  ...
преди: 7 години, 24 дни
hash: 8fb40d6c1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Какво все съдите хора които искаме секс без някакви свалки, флиртове, глупости. Не всички умеем да говорим с жените и защо пък трябва да стоим на сухо? Така приемаме живота си за правилен и това е. Чувства? Това понятие ми е чуждо на мен, само женско тяло. "Поздрави" за хората с друго мнение.

 
  ...
преди: 7 години, 24 дни
hash: 0423998677
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Автора

Почти нямам приятел, който да не е пробвал с проститутка. Някои са били доста пъти. В крайна сметка всеки сам си решава къде, как и с кого да спи, макар и на платено. А и щом има все повече и повече обяви с момичета, които да го предлагат, значи търсене има. От една страна, да, не е много морално, но от друга, след като човек не може да си намери сродна душа и да бъде с нея дълго време защо да седи без секс. За един мъж секса е важно нещо. Може би най-важното в една връзка. Защо ако мога да си го позволя веднъж в месеца да не го направя...

Като почнете обаче да ми ги разтягате едни морални беседи... не виждам какво лошо съм направил. Много от дамите в тоя форум сигурно си лягат с богати мъже само заради парите и колите им... това морално ли е? Значи примерно когато жена си ляга с богати мъже, ние нямаме право да я упрекваме... тя си знаела и ние да не се бъркаме... ама добре ние като идем на проститутка не ни упреквайте де...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 24 дни
hash: 79837186c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

12.   Авторе, няма лошо да пробваш всичко, но гледай да не се зарибиш. Никой не ти чете морални някакви конски, а по-скоро става дума за това човек да е наясно със съществото на трансакцията, не да лети в облаците, защото не малко мъже се зарибяват и после занемаряват нуждата от истинска връзка.
Ходи, опитвай, но нека да не е заместител за нормалните контакти с момичета, на секса с нормални момичета, на печеленето на момичета и на цялата игра мъж-жена, за да не се събудиш стар ерген 40 , редовен клиент на някоя проститутка.
Самозаблуждаваш се, че жените едва ли не проституираме по принцип и ако нямаш приятелка, то това е заради липсата на финанси. У нас повечето хора са бедни. Има 5-10% богати и заможни хора - няма начин да ти „отмъкнат“ всичките жени. Много бедни младежи си имат приятелка, създават семейство, но човек трябва да е приятен, общителен, да умее да „сваля“ жените, да завръзва контакти и това не става срещу 150 лв.
Ти за тези проститутки си никой и нищо. Забравят те след 1 час, когато в тях свършва следващият 150-левов мъж - може да е учител, може да е механик, може да е циганин, може да е чичката от съседния апартамент, може да е всеки. Това са жени за обществена употреба и не си въобразявай само, че жена може да свърши при такива обстоятелства и да изпита каквото и да е удоволствие и чувства към теб - дори чисто сексуални. Тя в мислите си е някъде съвсем другъде и симулира. За жената е много лесно да го направи, в порното е същото, но вие искате да вярвате в химери. Ами приятно прекарване

 
  ...

...
преди: 7 години, 24 дни
hash: de17d55d19
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Бас държа , че номер 12 е жена

 
  ...
преди: 7 години, 23 дни
hash: d90f56b3ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Тиндър? Някой да е чувал за него?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 23 дни
hash: cb5026c5db
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   До ниомер 13!
Ако беше прочел внимателно коментара на номер 12(''Самозаблуждаваш се, че жените едва ли не проституираме ), най-вече последната дума... нямаше да си правиш труда изобщо да мислиш, камо-ли да коментираш дали е жена или не!

 
  ...
преди: 7 години, 23 дни
hash: c4d508f0b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Да допълня, бях на семинар по тази тема.... наличието на масово достъпен платен секс е намалило изнасилванията у нас. Останали са само маняците, а те са малък процент. Тези дето имат нужда и немогат да, , свалят, , възвишените бг кифли си плащат, нямат нужда да изнасилват. Отделно класическото, , сваляне, , на, , нормалана, , БГ принцеса масово тук не е по евтино, , не давам от първия път, , и подобни и се натрупват пак едни 80-100 лева за същия а често и по лош секс. Бил съм в чужбина там мене са ме, , сваляли, , просто там жените са си разкрепостени и не чакат, , нормални, , подходи, а си казват директно какво искат. У нас са само принцеси и проститутки:) Авторе чукай си, , фалшивите, , пък нека ти е зле. Има доса хубави и някой се стараят доста. Също така явно са и обществено полезни :)

 
  ...
преди: 7 години, 23 дни
hash: 888ba40fdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

17.   Здравейте,
Аз сьм бил много пьти с различни момичета от така наречените проститутки и мога да споделя какво мисля по темата. Така се случи, че имах трудна и дьлга врьзка с една опака жена, с която вече не сьм и по някое време вече имах нужда трудните периоди с нея да ги преодолявам като се виждам лесно и бьрзо с такива момичета. За няколко години натрупах доста такива срещи и прьснах доста парички за платен секс, но не сьжалявам почти за нито един пьт. Срещнах се така с много свестни момичета, повечето симпатични и секси, които сьвсем не бяха някакви курви и разпоретини, каквито има в живота. повечето бяха с по някое детенце от пореден бьлгарски юнак(разбирай-мухльо), който е ебнал и побегнал, (може и при мама)както се казва, а момичетата остават да се оправят както могат... друга пьк се грижеше за цялото си семейство, в което имаше някакви здравословни и материални проблеми, други пьк следваха и на практика се издьржаха сами, без да изсмукват от бедните си провинциални семейства последните им пари от мизерните заплатки. имаше едно страхотно момиче, на което брат му беше в затвора и тя носеше на грьб цялото семейство с тази работа. други пьк бяха пробвали някоя уж добра работа и заради приятната си вьншност веднага бяха станали обект на мазни мераци от някой женен и разгонен шеф, който след 17 часа е прьв послушко в кьщи.... и т. н. и т. н. Та причини да работят това в Бьлгария има много и нито една от тях не е тази, че са просто ебливи курви, както някой си мисли, повярвайте ми. Причината е в хала на който сме в материално и морално отношение. Затова и изнасяме проститутки навьн, защото при другите не са толкова тези причини за труден живот и техните момичета не са толкова закьсали. Ще кажете-защо не се оженят за свестни мьже? Ами защото свестните и способни мьже са малко, много повече са тьпите и мьрзеливи момчета, неудачниците, комплексарите, простаците-псевдомачовци и др. Да не говорим за престьпните келеши, мутри, шмекерчета, вьртящи дребни далаверки, тези, които се дрогират или пьк онези, които седят на топло при мама и тате до 40 год. вьзраст. Ами то остана ли някой? Ами тези образовани момчета, които изчезват в чужбина... Абе изобщо, тежка е ситуацията с повечето млади мьже у нас. И после, защо нашенки се женели за чужденци-смотаняци? А да не е по-добре за нашенски смотаняк? Да я псува и обижда, щото знае добре бьлгарски?
Та като ходите на проститутки бьдете готови да срещнете доста свестни и самостоятелни момичета, които са видели доста от живота и са наясно с много неща, и ако ги предразположите и се дьржите подходящо, може да си изкарате доста добре и приятно, да си получите това за което сте дошли и да бьдете с хубава жена, с която трудно ще бьдете в нормална ситуация. Всьщност с много хубави жени и различни. Само бьдете човек, точен и спокоен и всичко ще е шест. В Бг поне това си имаме-хубави и достьпни жени, това е една от малкото ни екстри. Успех и приятни срещи и пишете впечатления в тази посока, да видя дали и други мислят като мен.
М 39г.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 23 дни
hash: 79837186c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

18.   н. 17, ти пишеш, че си на 39 г., но си много наивен човек. Тези жени се продават, продават илюзията за секс и ви заприказват такива глупчовци, да им минава времето (по-малко секс). Това са жени-артистки, които играят роля - артистки са в леглото, и извън него. Трябва много здрава психика да вършиш това, но най-вече знаеш, че си артист - какво очакваш да ти кажат момичетата „Проституирам, защото се влюбих в един, а той се оказа сводник ли“. Или „проституирам, защото искам добър начин на живот, а нямам квалификация за друго, искам телефони, кола, дрешки“ - ти явно си добрушко и искат да те задържат като постоянен клиент, не да ти разбият фантазиите, и още по-малко имат интерес да се обадиш на полиция ако примерно надушиш, че някой сводник ги принуждава, а сводник ВИНАГИ има, винаги.
Пробваш се да се самозаблуждаваш, но реално сам знаеш, че една хубава жена може да си изкарва също хляба с честен труд, но е по-трудно, нали
Повечето от тези момичета просто са били подмамени от някой опитен сводник - всичките са от бедни, незаинтересовани семейства, повечето от провинцията или от панелните квартали на големите градове. Тези жени нямат възпитани трудови навици и са открили най-древният занаят като поприще, но това не означава, че не е възможно за здрава, млада жена да си изарва хляба с друго - просто 150 лв. на час за необразован човек иначе няма
И са си разпоретини, просто защото са за обществена употреба и днес ще легне с 5 мъже да кажем. Една жена е курва ако се продава за пари, не ако има сексуално желание и спи с мъже. Кой с кого ще спи си е негова работа, но когато е срещу пари е вече проституция и тя не случайно е нелегална.
А ти искаш едва ли не да оправдаеш съвестта си, ще се изкараш благодетел и благотворител едва ли не. В момента, в който жената напусне апартамента ти, 70% от парите ѝ ги прибира сутеньорът, повечето са и нарко зависими и с това ги държат, а историите за деца и болни роднини са за наивници като теб.

 
  ...
преди: 7 години, 22 дни
hash: de17d55d19
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Номер 18 я кажи защо като жена толкова те изяжда това, че мъжете ходят на проститутки? Нямаш ли си друга работа и смисъл в живота освен да висиш тука и да ни разубеждаваш мъжете.? Няма да успееш от сега ти казвам - който си е решил да спи с проститутка ще спи и твоите думи няма да променят нищо.

 
  ...
преди: 7 години, 22 дни
hash: 888ba40fdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Скьпи номер 18, няма да ти разяснявам живота и да те обиждам, но ще уточня, че тези конкретни случаи, които цитирам, сьм ги проверил лично, защото с тези момичета се сближих доста, с хякои от тях станахме приятели и сме до ден днешен, а с 3-4 от тях бьрзо прекрачихме платените отношения и имахме срещи и излизания като нормални хора, имахме всьщност врьзка(и) за известно време, бих казал. Запознавал сьм се с децата им, на едно от тях сьм ходил на рожден ден с цялото семейство, на друго дете станах крьстник, историите им са абсолютно истински, гарантирам ти. Тькмо щях да заживея с една от тях и детето и и в живота ми се появи отново една моя предишна и голяма любов, която беше останала сама и бьрзо се сьбрахме, та до сега. Имаме дете и всичко е супер. И знаеш ли... преди десетина години срещнах за пьрви пьт тази жена, като си порьчах момиче от обява за секс. Тя имаше трудни отношения с родителите си(властна и зла майка и баща-мухльо) и се издьржаше сама, докато следва. Сега това е жена ми и е уважаван специалист в една трудна област, за която се учи 5-6 год., има успешна своя фирма и е страхотна майка на детето ни и на детето си от пьрвия си брак. А пьк за своите 36 години изглежда и уникално добре... Така че, изобщо не пиша тук разни глупости, а самата проверена от мен истина.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 22 дни
hash: a8419b1b4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

22.   Евала за № 18 В прав текст го написа.

На №17 До средата прочетох и се отказах, защото си прекалено наивен и без самочувствие човек.

Едно момиче или жена, която има себеуважение, което има сърце, което държи на семейство и ценностни норми, няма да тръгне да се продава! Аз също съм студентка, но не продавам тялото си, за да платя семестъра си, а работя в супермаркет на 8 часов работен ден, защо другите да не могат, като мен? ! Защото е много по-лесно, да си разтвориш краката за 30-60 мин и да ти платят 100-150 лв.
Добре че има, такива лапнишарани, като теб, да им правят обороти.
И си вярвай, че са от добри семейства, че заради децата си работят, като проститутки или защото учат.
Ще умра от глад, ще продам дрехите си, ще работя и 24 часа, ако се налага заради детето си или семейството си, но няма да се продавам, да стигам дъното. Нямам нищо против, да си работят "жриците на любовта", но да не лъжат, че го правят, за благото на семейството, а да застанат и да кажат: "По-лесно се изкарват пари", Повече пари изкарвам", Не го работя с желание, но за мое благо го правя", "Свикнала съм да се продавам" и още...!
Никоя няма да изрече, лоша дума по свой адрес, защото разчитат на наивните клиенти, които могат да им станат и постоянни, как ще загубят 100-150 лв в повече.
До автора- Това какво правиш с живота си, не е мой проблем и не ме интересува, но се "похвали" пред приятели и познати, за дето ходиш по проститутки, не харесвам да ми се набиват в очите, неща които повечето от нас, не намират за нормално, както това с хомосексуалността нямам против, но да не се набива на очи и да не става постоянно публично удостояние.


-Black Angel

 
  ...
преди: 7 години, 22 дни
hash: 51900dab43
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

23.   Братле, не слушай "моралните" жени какво ти казват по темата. Те винаги ще отхвърлят проститутките, защото им подбиват пазара. Показват колко са евтини и заменими. Реално това са комплексирани женици свръх-интелектуалки, които се опитват да ти жегнат егото. Обясняват ти как проститутката нямало да те помни и ти си бил поредния за нея и тн. Ами че разбира се, нали затова отиваш на проститутка.

Прави си кефа, но все пак търси и връзка с качествени жени, които не живеят в илюзорно морален свят като номер 1/12.

Аз съм бил веднъж на проститутка, останах доволен. Няма да повторя (засега) защото искам да имам стимул да си хвана истинско гадже.

 
  ...

...
преди: 7 години, 22 дни
hash: 79837186c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

24.   От 18 - Вижте, господа, аз не съм против да ходите при проститутки - никакви не сте ми и не ми подбивате „пазара“, защото аз не се продавам. Проституция винаги е имало и ще има, но не мога да търпя човешката глупост, простотия и наивност още по-малко сред големи, зрели мъже, които сте бащи, съпрузи, братя, синове.
На мен проституцията ми пречи, защото не е регламентирана у нас и като жена знам, че са потъпкани там правата на жените и повечето са принудени по един или друг начин. Като бъдеща майка също ме е страх, разбира се, че ако родя дъщеря, тя също не е застрахована от така така наречените Дон Жуан сутеньори. Основният метод да накараш едно нормално момиче да проституира е именно като тя се влюби в такъв сутеньор, който после я манипулира, че имал кредити примерно, че ще се оженил за нея и трябвало да си купят апартамент или нещо такова. Това е основният метод, а другият е да направят момичетата наркозависими. Това за млади жени и момичета много млади и наивни
За вас не ми дреме, но аз съжалявам тези момичета, плюс съжалявам до някъде редовните им клиенти, чиито живот се изплъзва между пръстите им, заради купената илюзия.
Ако толкова се интересувате от момичетата, говорете с кварталния полицай съвсем неформално - те си ги познават. Ще се учудите, че нито са самотни майки, нито имат болни роднини или нещо такова.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 22 дни
hash: 5decec9bd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   18 Нещо да кажеш за днешните проститутки, които заедно със занаята учат, а по-късно или започват собствен бизнес или работят за утвърдена компания? ! Нещо да не си се комплексирал от едните проститутки? ! ;)

 
  ...
преди: 7 години, 22 дни
hash: 79837186c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

26.   н. 25 - тези ги разказвай на наивната си майка. Няма бивша проститутка. Всичките до една са цял живот проститутки. На Запад има женски организации, които им помагат да почнат нещо нормално, но у нас няма и пак вероятността да спрат е малка - когато се е научила Мара на лестните пари, няма после как да се отучи или да работи някъде за 1000 лв. да кажем. Става дума за жени без стаж и квалификация - и 1000 лв. са им много НА МЕСЕЦ, а те изкарват сигурно на ден 300-400 и то след като са дали 70% на сутеньора.

 
  ...
преди: 7 години, 22 дни
hash: 686f2a7efe
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

27.   Гледам хаша на номер 26 и се чудя защо аджеба толкова и бъркат в * тези проститутки, че е написала 100 коментара. Видите ли, ще останем стари ергени, ако ходим на проститки. Това нито е вярно, нито пък и да е вярно е трагедия. Ако на някой си му харесва да ходи по проститутки и да си е стар ерген, нека си го прави.

Някои жени наистина не могат да се примирят, че мъжете имат избор и не са длъжни да търпят комплексирани кифли да се правят на голяма работа, все едно са мис свят.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 22 дни
hash: 686f2a7efe
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   22, като не искаш да ти се набиваа, защо си влязла темата? Никой не те е карал зорлям.

 
  ...

...
преди: 7 години, 22 дни
hash: 0423998677
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Автора

Номер 25, а ти къде видя една нормална и учеща и работеща жена да се гаври със себе си по този начин? Това са фантасмагории... ако по големите градове студентките стават проститутки, е не за да подпомогнат образованието или просперитета си, а за да не си тръгнат от големия град и удоволствията в него и да не се върнат на село. Където ги чака мотика, престарелите и родители, домашна ракия и много роми, с които тя иска не иска ще спи, защото организма си го иска и чисто физически едно младо момиче не може без секс. С достатъчно мой колежки от университета съм си говорил от всички краища на България. Техни приятелки, които останат на село какво мислите, че правят? Стига с това, че младите студентки стават проститутки, за да подпомогнат бъдещето си. Това е един омагьосан кръг, от който трудно се излиза, защото при 400-500лв чисти на ден (примерно и 100 да са), на месец са много пари и на хубавия стандарт се свиква много лесно. Но това е професия, която можете да я практикувате до 30-35г възраст...

Темата е доста обширна и ще влезем в сериозно спорове и кавги, каквито аз не искам да стават.

Става въпрос, че исках да си купя секс с хубаво момиче - направих го :). Доволен съм.

 
  ...
преди: 7 години, 22 дни
hash: d90f56b3ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   "Тези жени се продават, продават илюзията за секс"
"Говориш, че нямало фалшиви думи и така нататък, просто секс, но забележи - ФАЛШИВ секс. "

Да бяхте казали, фалшива любов, или фалшиви ласки, но нека само да вметна, че сексът си е напълно реален. На повечето мъже не им пука за проститутката, и ако чуят, че половин час след "услугата" я е блъснала кола, най-много да им се наложи да си търсят нова. Все пак те искат само секс.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 22 дни
hash: a484084810
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

31.   Типичмо по нашенски - човекът споделя, че е изпитал едно удоволствие, но веднага куп "моралистки" започват да му дават акъл и да му обясняват, че всъщност не е изпитал удоволствие, а е влязъл в житейско-философски дилеми, касаещи морала обществото, политиката и т. н. простотии... И защо авторът да не сподели? ! Тук, една се хвали, че я "порил" негър и му бил огромен, друга я опъвали двама... но там няма проблем, напротив, всички жени обясняват как такова нещо не се изпуска. Но когато един мъж сподели, че си е платил за секс, това вече е "друго нещо"... Аз лично бих го посъветвал, щом сам си изкарва парите, да си ги харчи така, както иска... И да - една "връзка" може да бъде много по-натоварваща и досадна от това да си платиш...
М 40

 
  ...
преди: 7 години, 22 дни
hash: 79837186c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

32.   Авторе, съгласна съм с първото ти изречение от коментар 25, но останалото е пълна фантасмагория.
Напомням тезите ти
1. Момичетата от селата стават проститутки в големите градове, за да не се върнат в селата, където...
2. Задължително стават проститутки, но вече с цигани, понеже женското тяло не можело без секс

Не знам дали твоята майка или сестра така гледат на нещата, но като жена, която съм учила в Столицата и съм се самоиздържала мога да ти гарантирам, че никога и в нито един момент не ми е идвало на акъла да проституирам, а и не ми се е налагало - изкарвала съм си над 1000 лв. през семестъра, през ваканциите 2000 лв. и един-два месеца успях дори 2500 лв. с ниско квалифицирана работа да си изкарам, защото в Софето работа колкото искаш - била съм камериерка в началото, после започнах да чистя след тази работа къщи в Драгалевци, работила съм във фитнес студио, като градинар, гледала съм деца, кучета и баби, по три работи съм имала. В последните семестри работих 20 ч. седмично в голяма компания и след това работих във фитнес на рецепцията, а събота и неделя съм чистила хотелски стаи, вечер на рецепцията и съм си учила и работила. Никога никой нито ми е налитал, нито ме е изнасилвал от работодателите, нито ми е идвало на акъла да проституирам, а съм хубава жена и винаги съм била - 175 см, висока, 60 кг., естествено руса съм, сини очи, светла кожа, чашка D-E сутиен.

В моят роден град не знам също някоя моя приятелка да станала проститутка или да ходи с цигани. Първо, цигани имаме много малко - към 10 къщи и те са интегрирани, къщите им са на 2-3 ката, бели и с нищо не се различават от нашите, второ в големите градове циганите са повече и брутални.

И още нещо не ти е ясно - женската сексуалност е друга. Ние можем да изкараме с години без секс, не сме роби на тестостерона и точно затова има женски проститутки, които трябва да обезщетявате едва ли не за акта с пари, а на нито една жена не ѝ се налага да ходи на мъжка проститутка - и най-дебелата, дърта жена ще си намери винаги някой чеп ако иска, но не ни се налага в интерес на истината, също никой не е опрял до услугите на цигани за разлика то вас, които им плащате и 150 лв. на циганките за това

Ходете си по приститутки, но не твърдете тъпотии под мотото „всички жени са проститутки“ и също спрете да се самозаблуждавате, че едва ли не като платите 150 лв. на някоя отчаяна и асоциална жена, то сте направили големият подвиг. Нищо изключително не сте направили. И дядо ми ако ѝ даде 150 лв., и с него ще легне. Това е нещо, от което би следвало да се срамувате, не да биете големите камбани под мотото
„Вижте как си бройкам“ или „Изключително преживяване“, един писал колко оргазма бил осигурил на проститутката, друг път им е психоаналитик - просто по-прости от мъжете няма. Колкото повече чета, толкова повече се убеждавам, че сте по-прости от циганите - те поне прибират парите, вие ги давате.

 
  ...
преди: 7 години, 22 дни
hash: 0423998677
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Автора

Номер 32, аз не съм казал, че е задължително срещано явление... но не е и рядкост..

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 22 дни
hash: 10c3ff04f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Как ги правите тия работи бе авторе - 40-50 минути я клатиш, след това свирка и чак тогава си стигнал до оргазъм. Не съм ходил на протистутка и се чудя това рекордно бавно свършване да не би да е заради някаква "сценична треска" или си преситен от секс? Не се заяждам, само ми е интересно.

 
  ...
преди: 7 години, 22 дни
hash: 14a0a45839
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Автора

Номер32, айде да не ни заблуждаваш, а!?!?!?

Кажи ни какво си работила у Софето за 2500лв на месец и кои години е това? Като камериерка? "Камериерка"? Че една позната в САЩ в курортен град на хотел не вадеше толкова пари, та и се налагаше освен камериерка да работи и втора работа. Ако си по-голяма е вероятно студентството ти да е било преди години, когато заплатите бяха по 250-300лв... ххахахахахахах вика вадела по 2000-2500лв като камериерка - муахахаха. С тия изхвърляния само чадаш ниско. Ма провинциалист и преселник от село в София е неписан закон да му се дава минимална заплата. Не знам кам по легален начин си вадела толкова пари... и какво, докато учеше вадеше по 2500, после като завърши започна на 500-600. Щото повечето новозавършили с мижава бакалавърска степен и без опит им се дава минимума докато се издигнат на добра позиция. А и къде дават високи заплати..

С твоя коментар ставаш много съмнителна как си вадела толкова пари.

 
  ...
преди: 7 години, 22 дни
hash: 14a0a45839
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Автора

И Номер32, ако беше такава, за каквато се изкарваш нямаше нужда да ни го доказваш или споделяш тук това няма никакво значение. Темата засяга коренно различно нещо и нас не ни интересува какви са ти данните. А и кой ти каза, че 175см, руса, сини очи и бяла кожа и не знам си какъв сутиен си идеална? Само при хвалебственото ти изказване те познах, че лъжеш или си от ромски пропизход и затова така ревностно ги защитаваш. Интегрирани цигани по Бг селата не е имало, няма, а няма и да има. Всъщност по света никъде няма.

Не знам, но за 150лв на нейн апартамент си беше супер. А и дори това да са ти данните аз спах с 300 пъти по яка от теб.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 22 дни
hash: 14a0a45839
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Автора

Номер32, за една жена е невъзможно да съществува без секс. Ако се разровиш, ще видиш, че в Интернет по форуми и сайтове масово оплакващите се от липса на секс са жените.

Като толкова се радваш на ромите и ги защитаваш си хвани ром! И нас простите мъже не ни занимавай.

Тотално ни падна в очите след несвързаните ти коментари.

 
  ...
преди: 7 години, 22 дни
hash: 0234281b9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

39.   Аз съм мъж и ме е срам от всички други "мъже" в темата които защитават проститутките и плюят по свестните момичета, които не се продават. Срам ме е от вас, момчета. Върнете си думите назад и не говорете повече така.
Аз уважавам всяко момиче което се бори с живота с достойнство. Бих се оженил за чистачка която едвам свързва двата края, но има самоуважение и достойнство, но не бих докоснал и с пръст проститутка която е за обществена употреба и продава тялото си за пари. Колкото и скъпа да е, това няма значение.
Номер 17, как може да наричаш другите мъже "смотльовци", а ти самият да се мислиш за "много готин" и да се гордееш, че ходиш на проститутки? Осъзнаваш ли колко си смешен? Да, в България има много свестни момичета, но това не са курвите които чукаш за по 50 лева. Осъзнай се.

 
  ...

...
преди: 7 години, 21 дни
hash: f898852401
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

41.   Знаете ли какъв ви проблема на вас жените. Арогантноста. Мислите си, че мъжете са ви длъжни, че можете да ги шантажирате и изнудвате чрез секса. И за това толкова злобеете срещу проститутките и мъжете които го правят с проситутки. Вие просто искате власт над мъжете това е цялата работа.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 21 дни
hash: 79837186c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

42.   Aвторе, пари се изкарват. Писала съм, че съм работила повече от 1 работа на ден по над 12 ч. на ден 7 дни в седмицата, така че такива пари се изкарват. Освен това на камериерките плащат на стая - когато си добър, изкарваш повече пари. През семестъра под 1000 лв. не съм падала, а през ваканциите под 2000 лв. не съм падала, но да - с много работа, къртовска работа и все пак не съм се продала и мога да се гледам в огледалото, спестявах парите и 1-1.5 месеца преди изпити не съм работила нищо, и на университет съм ходила - пътувала съм от единия до другия край на града с метрото, рейсове съм сменяла, но когато хората са доволни- и работа има, и бакшиши има! Отделно когато са на зор и ти се обаждат можеш да таксуваш двойно, по празниците винаги съм взимала двойно и така нататък. Който не е искал, той не е изкарал тези пари, особено в София и на морето. Изобщо не ми е трябвало да ходя по студентски бригади да си троша парите, защото в София си изкарвах парите, но съм почнала работа на 17-18 г., сръчна съм, работлива, сериозна и в последните семстри си работих по специалността в западна компания - не съм парче месо за продан като проститутките за обществена употреба, които преди вас същия ден са ги минали по 5 чички. Такива като нощтна рецепционистка съм виждала достатачно и нито една от тях не беше „самотна майка“, а отвън винаги чака или такси, или друга кола със сутеньора вътре, които още на вратата ѝ взима парите.

 
  ...
преди: 7 години, 21 дни
hash: f898852401
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Номер 39 има един принцип: "За да си щастлив трябва да накараш друг да страда за твоето щастие". Не помня кой ми го е казал, но живота ме научи, че е така. В крайна сметка обаче не очаквам да го разбереш и най-учтиво те моля да не ми отговаряш, защото каквото и да напишеш ще бъде клиширана измислица на човек живеещ в розова сфера на комфорт.

41

 
  ...
преди: 7 години, 21 дни
hash: 0423998677
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

44.   Автора

Номер 42

Толкова си смешна и чак не ми се вярва с колко заблуден човек комуникирам. Не знам защо ни вземаш за такива балами, но пак ти казвам, в София и гъза да си съдереш няма чалъм да вадиш по 2000лв на месец. Пак ти казвам. Неписан закон в София е провинциалистите и хората от село да се изстискват до дупка за минималната заплата, защото знаят, че хората там нямат избор. Ако ще да си най-големия натегач в работата пак не може да ги вадиш тия пари, няма кой работодател да ти ги даде. Мой познат работи крупие в София за 700лв, след като се върна във Варна си намери работа пак като крупие за около 900лв. Прави му сметката... И ако сметнем, че си на пълен работен ден (примерно от 8 до 17. 00) ти трябва да станеш ПОНЕ в 6, защото си жена - да се изкъпеш, да ядеш (щото иначе ще ти съдерат кожата ако се храниш навън), пък да се пооправиш - дама си и после имаш 1 час пътуване без значение с какво си, защото не е като във Варна, хващаш рейса и за 20-30 мин си завъртял града. После пък имаш 1 час връщане примерно... на какви смени си работела, че да имаш толкова време да работиш на 2 работи. Наистина не се връзва. И ако е така всеки щеше да вади 2000лв.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 21 дни
hash: 0423998677
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

45.   Автора

Грозната и гадна истина на съвременния свят, породена от ламтенето за власт, пари и слава е, че ако една жена не може да бъде купена с тяло, танци или красива усмивка (хубави зъби), то тя може да бъде купена с пари. Ако не с малко, с много! Много малко ще се вгледат в същността на човек. Много от жените вече определят социалното и материалното положение на един мъж по поведението му във Фейсбук. Колкото и банално и странно да звучи. Жените се купуват - с риск коментара да не бъде публикуван.

За един мъж гнусната циганка в Ламборджини си остава гнусна циганка и много по-малко мъже биха се навили да спят с нея, само защото кара хубава кола, отколкото ако е гнусен циганин, тогава от женски пол би имало много много повече кандидатки. Казвам го, защото виждам и слушам посредством познати по родните им места какво се случва с младите българки, които от нямане на хора излизат с циганите и се возят в колите им, защото иначе трябва да седят вечно вкъщи. Тъй че, млади "дами", по-полека с моралистките си коментари.

Знам, че проститутките са клатени много от какви ли не хора, но не е баш така. Предвид заплатите в България са малко хората, които биха изкарали 100 или 150лв при заплата 500лв да спят за 1 час с жена и после да си отидат. Спали са с много хора, ама не е баш толкова зле. Когато я видях тази всичко си и беше много наред. А и аз така съм си решил, няма какво да ни натяквате глупости. Когато вие се возите в коли и правите секс с възрастни господа, вие този праг сте го прескочили и така сте решили вие. И колкото и да ви се четат морални речи е все тая. Това е вашата преценка.

 
  ...

...
преди: 7 години, 20 дни
hash: 2f6297fc67
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   През годините съм бил с прилична бройка платени момичета по света и у нас, смея да твърдя коя от коя по-хубави с малки изключения. Какво да се прави... редом с "безплатните" красавици има и такива, каквито можеш да имаш на момента срещу съответната сума и когато измежду цялата плява в България се появи такава, ми е трудно да се удържа. :)

У нас най-много важи правилото, че високата цена не гарантира високо качество, тъй като нещата не опират само до визия, но поне при тях човекопотокът е малък. Само с няколко сме си допадали и сме правили доста луди неща без допълнително таксуване, но при повечето едната гола красота не е била достатъчна да оправдае исканите пари.

Противно на някои коментари, сексът си е напълно реален, а понякога оргазмите от нейна страна-също. Наситина гледай обаче да не се зарибиш и да го подкараш по този лесен път.

 
  ...
преди: 7 години, 19 дни
hash: 646e89f357
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

48.   До 41 и автора, мога да ви разкажа едни фрапиращи случки, обаче ще си ги запазя за мен, тъй като са доста изобличаващи и затвърждават мнението на 41, а и не вярвам да се публикуват. Само ще добавя, че в днешно време е пълно с мъже, които имат гаджета, годеници и жени, и нито един не е обичан заради неговата същност. Изключенията са много редки и почти е трудно да ги видиш. Ако един мъж е само същност, ако му липсват социална и материална състоятелност, няма да си намери жена по тези земи. Знам за такива, които вече са на по 34 и повече, а дори не са се целували. Проблемът е, че са прекалено свестни, честни, борбени, принципни и не ламтят за сносен и грандомански живот. Спасението е да търсят жени с друга култура и националност. Изискванията към мъжете са много, а жените рално ти предлагат секс и компания на обществени места, тоест да ви видят хората с тях, домакинската работа и отглеждането на децата е пълен фарс. Масовата българката не съумява да гледа деца и да върши домакинска работа.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 18 дни
hash: 0423998677
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

49.   Автора

Номер48, да ама сега ще се включат дами на по 40-45 години и ще ти кажат какви слугини са... колко добре са си гледали децата, колко им било трудно... а няма да се сетят, че са възпитавани по едно друго време и си мислят, че дъщерите им са като тях, ама не. Днешните млади момичета витаят в облаците и си мислят, че от някъде ще падне лек и хубав живот като по филмите, без да правят нищо, или пък че мъжат им ще е красавец като Брат Пит или Лазар Ангелов и богат като Бил Гейтс. Имат супер нереалистичени представи породени от харесванията им на снимките във Фейсбук.

 
  ...
преди: 7 години, 18 дни
hash: 9396d89130
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   Ами с две думи мъже извода е спете си с проститутка и въобще не се занимавайте с каквито и да било жени. Аз така правя - нещо повече ограничил съм до минимум контактите с жени и съм само на: "Здравей, здрасти" (какво да се прави, доброто възпитание и лицемерието вървят ръка за ръка ). 48 не знам дали имаш приятелка, но ако нямаш и не си имал бих те посъветвал и ти да започнеш да ползваш услугите на проститутки.

41.

 
  ...
преди: 7 години, 18 дни
hash: 646e89f357
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

53.   Авторе, мъж съм и сигурно нямам компетенция, ама като сравня Лазар със Силвестър Сталоун или Мел Гибсън.. някак не ми е красавец. Жените около и над 40 години, не намират Лазар за привлекателен. Красив е само в очите на тийнейджърките и по-ограничените девойки от студентските среди.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 18 дни
hash: 9fbc26dced
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

54.   До 49 - Аз също съм писала в темата и не съм на 40-50 годишна, а съм на 20 и изобщо, това което изреди за нас, не е вярно!
Повечето искат лесен живот, но има момичета, като мен, които искат да се развият, да задържат любовта на живота си до себе си и не им пука за харесванията на снимките във фейсбук, та дори не влизам често.
Обличам се хубаво, но някои ще кажат, че е кифленско, не ми пука!
Имам прекрасно момче до себе си, обичаме се, подкрепяме се, учим се и т. н.
Това не е до възраст, а до начин на възпитание, морални ценности, за мен най-важното е да не предавам принципите си.
Ходете по проститутки, не ми пука, само не ми защитавайте мързеливите жени, които искат по лесен начин, да си изкарат някой лев, но после се оправдават, че го правят за благото на някой си, но не е така в никакъв случай. В днешно време, толкова егоистичен и гневен народ се навъди, че биха ти взели залъка от устата и ще кажат: "За семейството ми е", "За детето ми е". Всеки да си живее, както намери за добре, но да не се оправдава или да не оправдава хора, които не познава!

 
  ...
преди: 7 години, 17 дни
hash: 18cf955e4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

55.   Веднаж опитах да знам какво е. Една около 35 г., не беше вчерашна пикла. Съвсем делово се разбрахме, на мой терен. Веднайа прибра парите. Тя ми сложи презерватива, чуках я само отзад. Тя си носеше гел, намаза се, но пак влезе трудно и в началото беше тясно. Охкаше и съскаше през зъби докато си го вкарваше и дори пръдна. Каза ми да изчакам докато свикне, после само тя се движеше. Имаше опит, с въртеливи движения, нагоре надолу, стягаше си мускула около главичката, но без да излезе от гъза и, много гъвкъва с таза. Усещаше като ми идва да свърша и забавяше. Путката и се овлажни, предполагам, че все пак се е възбудила. Изненадах се колко издържах. Здраво напълних презерватива на финала. А тя само се обърса с една салфетка и си тръгна. Беше съвсем физическо преживяване, нищо повече. Но е тъпо. Няма каво да си кажете, на момента беше неловко.

 
  ...
преди: 7 години, 17 дни
hash: 0423998677
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

56.   Автора

Аааа... Номер54, каза си го и сама... до възпитание е. Е, какво възпитание може да има една мухла, на която от малка мама и баба и казват "ади мама/баба, да хванеш чорбаджия, та да си добре цЕл живот" - ХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХА. С такива приказки от малко още как искате да се възпита една силна и успяла жена. Няма как да стане. Отделно майката и бащата като са боклуци и слушат и гледат гадна и мазна чалга пред детето, то от малко ще бъде възпитавано на курвентииски неща, а не на ценни. Сега ще ми кажете, добре де, аз като слушам чалга, значи ли, че съм боклук. Не, не сте боклуци ако слушате чалга, а сте такива, когато възпитавате в себе си и децата ви фалшивите и гнусни ценности, които носи този стил със себе си.

Истината се крие в това, че българина иска да се покаже, да се направи на интересен, да го видят всички колко е голям и велик. Цялата тази грандомания направи дупка между мъже и жени, вместо всички да сме заедно и да се обичаме. Всеки вече се опитва да се вгледа в най-гадните черти на човек, а не в добрите. Е, къде искате да ходиме така... пътят ни с такова поведение е само надолу и материално и духовно... всякак падаме..

Хората не разбраха, че това по филмите си е само по филмите... няма го в реалността или да го има не е така криво, както ни го показват и вменяват.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 17 дни
hash: 5decec9bd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

57.   54 Понеже много се мъчиш да се докараш моралистка от 15ти век и си грозноватичка и заблудена, че гаджето ти те има за "любовта на живота" както ти него, ли да не ги оправдаваме? :Д;) А ако разбереш, че повечето висшистки и жени с положение са бивши проститутки сигурно морала ти още повече ще се изприщи от зор.
друга на 20 ;)

 
  ...
преди: 7 години, 17 дни
hash: 1db9c40dd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

58.   Ако искате ми вярвайте, но на сватбата на мой приятел от казармата, се забихме със сестрата на булката преди ритуалната зала, дъщеричката и беше паферка. Мъжът и бил в чужбина. После в ресторанта пийнахме, разгорещихме с танци и по-късно ми направи свирка в тоалетната и ми глътна спермата. И тази е учителка по история в един професионален техникум в София.

 
  ...

1-50 от 78
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker