Помощ - вибратор, а нямам 18 г. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Помощ - вибратор, а нямам 18 г.
преди: 7 години, 25 дни, прочетена 4949 пъти
Здравейте, момиче на 16 години съм и обичам да се самозадоволявам. Проблема е че съм девствена и не мога да използвам вибратор. Исках да ви попитам, понеже искам да си купя от тези вибромасажорите, а те се продават само в секс шопите. Случайно някой, който е работил или познава човек в куриерските фирми. Дали знаят какво има в кутиите и дали няма да ми искат лична карта. Моля ви кажете какво да правя, защото искам да си поръчам, но ме е страх да не ми искат лична карта, за да потвърдя, че съм на 18!! Давайте съветии какво да правя и ако някой е поръчвал, моля да напише!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 25 дни
hash: 359a82665d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За да си купиш неща като алкохол и цигари ти трябват 18 г., но не и за да си купиш ел. уред. Ти имаш право на собствена сексуалност от навършване на 14 г. възраст. Всичко можеш да си купуваш - и кондоми, и лубриканти, и вибратори, но при куриерската фирма ще искат лична карта, за да ти дадат пакетчето. Освен това не знам дали сайтовете работят с хора под 18 г., защото се сключва официален договор за покупко-продажба с тях, имаш право да върнеш стоката ако не ти хареса в срок от 2 седмици и под 18 г. си защитена. Там ако не продават под 18 г. възраст е поради други причини, не заради съществото на продуктите. Куриерите не знаят какво има вътре и не ги интересува, но искат да се разпишеш и да покажеш лична карта, за да се легитимираш..
Аз те съветвам да си купиш каквото си решила от секс шоп с продавачка жена, защото там ще получиш и добър съвет, а и можеш да се увериш в качеството на продукта, защото има китайски продукти, които миришат страшно на гума и платмаса, което означава, че са токсични и имат много омекотители в тях. Има и добри китайски продукти. Ти обаче няма как да знаеш онлайн как мирише, дори колко е голям и шумен уредът. Уредът не бива да мирише на химии, а да има неутрална миризма дори да е от гума и пластмаса. Тук продавачката може да те посъветва. Трябва ти и лубрикант с уреда.

 
  ...
преди: 7 години, 25 дни
hash: 7c7cb4655a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Никога не са ми искали личната карта от куриеската фирма, каквото и да съм поръчвала.

 
  ...
преди: 7 години, 24 дни
hash: b8bc833b24
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Никой няма да знае какво има в пакета при доставката и никой куриер няма да ти поиска лична карта. Казвам го от опит. Често пазарувам от онлайн секс магазини. Единственото неудобство е че наистина няма как да видиш артикула преди да го закупиш, а често качеството на тези артикули е съмнително - повечето са китайски и бързо сдават багажа.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 24 дни
hash: e6a220ffbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Такива стоки се оисват като "козметика" така че никой няма да разбере какво ти е доставил нито ще иска лична карта. Даваш парите и "Чао"

 
  ...
преди: 7 години, 23 дни
hash: 78a1ec94e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не заблуждавайте авторката! Лична карта се иска при доставка, това е задължително, както когато ти доставят нещо намясто, това че някои си затварят очите, не значи че и други биха го направили. На мен ми искаха около 2-3 пъти лична карта в офис на еконт, за да проверат, дали лицето поръчало стоката съвпада с името и адреса.

 
  ...


...
преди: 7 години, 23 дни
hash: 97b29d0a62
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Влизаш в магазина, копуваш си, каквото си искаш и излизаш. На другия ден, касиера/касиерката няма да има и спомен за теб.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 23 дни
hash: 3ebc8470f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №8 е прав/права


В офиси на еконт, при доставка до дома се изисква лична карта, за да се легитимира лицето, защото всеки може да се представи, за някой си... без да даде личен документ, които потвърждават самоличността му.
Да факт е, че при някои офиси на еконт, не се иска лична карта, но служителите, като направят, някой ден фал, ще си понесат санкциите, но има и съвестни, които не допускат човек, да си вземе поръчката, без лична карта.
В секс шоп магазин, стоките им са стари, никой не ги купува, за това и наемат възрастни госпожи, защото най-малко се посещават, а и стоките им са нехигиенични, защото отварят абсолютно всеки артикул, а кой знае колко ръце са го пипали преди, ти да се добереш до него. Относно секс шоп онлайн твърдо ЗА съм, защото се купува анонимно и лоялно. На 16 години си твърде малка... вместо да се занимаваш с по-полезни неща...! Като навършиш 18 години си взимай, каквито секс играчки искаш, тогава няма да те притеснява, кой ще разбере или ще те съди за годините ти.



- Black Angel

 
  ...
преди: 7 години, 23 дни
hash: e6a220ffbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   №8 - аз пък съм получавал стотици пратки през еконт и един път не са ми искали лична карта. Ама и да поискат какво? Те не знаят какво има в пратката а след като е адресирано до момичето не виждам никакъв проблем да й освободят пратката.
А да не говоря колко пъти съм изпращал приятели да ми приберат нещо адресирано до мен и пак не имало проблеми.

 
  ...
преди: 7 години, 18 дни
hash: 8705016843
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей, пишеш, че си девствена и не можеш да ползваш вибратор!
А питала ли си се какво е да си го сложиш отзад в дупето?
Само като си помисля, колко време съм загубила докато пробвам в дупето... сега искам постоянно да ми е там!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker