Искам да бъде специално и незабравимо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Искам да бъде специално и незабравимо
преди: 7 години, 23 дни, прочетена 1985 пъти
Здравейте, моля поста ми да бъде одобрен. Искам да подготвя романтична вечер за мен и съпруга ми, тъй като сме разделени в момента в различни страни. Скоро ще се приберем и двамата в България и основният ми въпрос е дали хотелите предлагат такива услуги. ( Ако някой знае за някой хотел в Пазарджик ще е страхотно) Дали, ако наема стая в хотел ще ми предоставят нужните неща, като маса, столове, прибори, храна и т. н. Също може да предложите различни и оригинални идеи как да го изненадам (нещо различно от това, което мисля аз). Иначе мисля да е романтична вечеря, хубаво бельо, секс и такива неща. Ако не става в хотел, предложете други места, само в къщи не. Дълго време не сме били заедно и искам всичко да бъде незабравимо. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 23 дни
hash: 47bbfa7348
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В Пазарджик не знам, но в СПА хотелите предлагат такива услуги. Щом искаш да ядеш в стаята на маса - избери апарт хотел, трябва да уговориш всичко предварително. Отиди на хотел, където хората правят почивка, не бизнес - в някой ваканционен район - в близост до вас са минералните бани на Хисар, избери най-добрият хотел там, също подходящи са добрите хотели 4 звезди минимум на Черноморието, в ски курортите, избери хотел с голямо и хубаво СПА и с добри оценки в booking. com, но понякога в малкото е многото - в краен случай ако трябва да сте в Пазарджик, купи бутилка шампанско, 2 чаши, ягоди, сметана за пръскане, шоколад, плодове и бъди неговата трапеза, а после отпускане в СПА-то на хотела. Гледай за инспирация 50 нюанса сиво.

 
  ...
преди: 7 години, 23 дни
hash: 13277ff3bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодяря ти :) В booking. com има доста интересни места, но проблемът е там, че все още не знам на коя дата ще съм в България, за да резервирам още сега стая. Имаш ли представа, дали мога сега да резервирам, а по - късно да уточня/сменя датата?

 
  ...
преди: 7 години, 23 дни
hash: 47bbfa7348
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От 4, по принцип резервирай, когато си знаеш датата. У нас има много хотели, много стаи и никога не е пълно, спокойно, но дали можеш да променяш датата зависи от самия хотел. Повечето мисля, че нямат проблем, освен ако резервацията е била по време на някакви празници. Обади се в хотела и питай

 
  ... горе^
преди: 7 години, 23 дни
hash: 13277ff3bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Благодаря за съветите. С хотела ще се оправя някак. сега чакам идеи за повече еротика. Как да го изненадам, след като сме пробвали всякакъв секс( анален, орален, вагинален) та бих искала да е нещо по-еротично, по-разкрепостено. Макар, че след 5 месеца без секс и една свирка ще му е достатъчна, за да изживее страхотно удоволствие хихи :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker