Бях изнасилена и сега искам да ме боли - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Бях изнасилена и сега искам да ме боли
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 7766 пъти
Миналия месец един мъж ме изнасили. Не казах на никого. Оттогава си причинявам болка. Не знам защо го правя. Като погледна кожата си искам да я срежа, искам да ме боли. Мисля, че като причинявам болка на определена част от тялото си, се разсейвам от спомена за болката от мъжа. Сега не приличам на нормално същество. Не искам да отида на психолог защото не мисля, че ще ми влезе в положението.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 3060cca226
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е поредната гавра!
Защо споделяш тук? Има бележници, разлистваш страницата и пишеш, нещо което те тревожи, така се разтоварваш или говориш на четирите стени, за да им се "оплачеш". Говори с БОГ, той също чува молитвите. Има психиатъри, като не искаш да заведеш дели, не искаш да се оплачеш в полицията, това е явен знак, че всъщност, не е било изнасилване, как така тук можеш да напишеш, а другаде не можеш да кажеш или да напишеш също.
Уважавам сайта, но мисля че има прекалено, много същества, които се гаврят с изнасилвания, побоища и убийства!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: d73a90fb5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отиди задължително на психолог. Имаш травма, която трябва да се лекува. Сподели с някого -с близък. Може също така да подадеш жалба в полицията. Може да му постваш снимката в интернет и да напишеш, че е изнасилвач. Направи нещо, реагирай по някакъв начин. Не го таи в себе си.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 2ef002ed39
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Нали затова сайтът се казва Сподели?

Съжалявам, ако съм объркала мястото където да споделя това което ме сполетя....

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 7170d0bc3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами по-полезно мисли как да причиняваш болка на него, не на себе си...

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: e1fa1de22f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Много съжалявам, че си преживяла подобно нещо. Кой го направи, познаваше ли го?
Мисля, че трябва да разкажеш поне на семейството си и на хората, които познават въпросния човек, защото ако ти си мълчиш, той може да нарани и други момичета, би ли искала това?

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: a2edc3eafd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Момиче... на колко години си? Възрастта зависи от това на колко си, защото ако си на около 14-те години, в пубертетските години си срамежлива, недостатъчно самоуверена и не знаеш какво да мислиш, тоест кое е правилно и кое е грешно, това е нормално за тийнджерството. Но ти се е случило нещо ужасно, което ти е съсипало психиката ти и продължава да ти съсипва, с мисълта си, като се сетиш за тази ужасна случка. Изнасилил те е някой. Познаваш ли/знаеш ли го този изрод? Снимка имаш ли му? Някъде ако има регистрация в социалните мрежи, можеш да му мернеш снимките как изглежда и действай. За това нещо не може да се мълчи и не трябва, колкото и да се притесняваш. Сигурна съм, че ако кажеш на някой от родителите ти, ще приемат веднага мерки за теб! А ако не споделиш с някой близък и не се взимат мерки няма да е добре за теб. Ще се съсипеш тотално психично и няма да имаш самочувствие, ще ти е трудно да споделяш каквото и да е с някого, ще имаш черни мисли и ще се самосъжаляваш много за щяло и нещяло. Невинна жертва си на виновен боклук! Не си го позволявай! Не позволявай този боклук да спи и витае на спокойствие. Авторке, отговори поне на колко години си, за да знам какво да напиша още и да ти помогна колкото е възможно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: bdb99438fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Може да пробваш няколко психолога и психотерапевта. Не е казано, че ще намериш твоя човек от първия път. Виж и поговори.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 816607a4b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Как те изнасили, ти какво правеше там, не мога да ви разбера жените, нормално ако си била пияна и си давала фалшиви сигнали.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 37987b4c08
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Хайде сега, изнасилена, но не искала да се оплаче!? По скоро е зарязана от момчето и затова говори за изнасилване, че и болка изпитала!? На големи светици се правите, правите секс още на 13 години, после изнасилени били!? Като изпитваш болка(по скоро душевна), натопи го и ще ти олекне!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: e1fa1de22f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Сега 10000 мъже ще се изредят да ѝ кажат, че сама си е виновна. Господа, никой не иска да бъде изнасилен, разберете.
Извратените мисли на някой изрод говорят зле за него, не за жертвата, а тук разни хора са тръгнали да защитават изнасилвача и да оплюват жертвата. По-зле от животните сте.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 84abd6cf0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   не разбирам и аз, хем си изнасилена, хем не подаваш жалба, жените все ревете, но жалба в полицията няма, защото ако на теб ти все едно, то подавайки жалба, ще можеш да предпазиш и други момичета... ако е имало изнасилване в истинския смисъл на думата.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 84abd6cf0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Дай една единствена причина, поради която не си сигнализирала в полицията или може би под изнасилване приемаш, както по - горе споменаха, че този с който си правила секс, ти е казал, че повече не иска да се срещате и вероятно използваш думата изнасилена в преносен смисъл, т. е душата ми е наранена, че няма взаимност между теб и мъжа. В такъв случай от 10 човека 9 са били изнасилвани и мъже и жени.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 2ef002ed39
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   На 18 съм. Той е с 4 години по-голям. Познаваме се. Не, не бях пияна, не бяхме на купон. Излязохме по приятелски, да се опознаем. Не се държеше зле, беше нормален до едно време. След това изведнъж му стана нещо и ме нападна. И моля ви, спестете си въпросите "опита ли се да си затвориш краката? , дърпа ли му се? " И т. н. защото е отвратително изобщо да ви минават през ума. (Казвам го само за тези на които им минават). Бях на доктор и ме попита това - доктор!

Не се оплаках в полицията защото не искам никой да разбира че изобщо съм била изнасилена. Но на вас, мъжете, това няма как да ви стане ясно. Не е толкова лесно да кажеш очи в очи на някого: "изнасилиха ме". Ако вас някой мъж ви изнасили ще можете ли да го кажете на някого? Беше ми трудно дори и на този олигофрен гинеколога да кажа.

Не искам да нарани и други момичета, но разберете ме, не мога да обикалям и да разправям подобно нещо! Не е толкова лесно!


Авторката

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 2ef002ed39
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Номер 12, тази причина (описаната в коментар 13, също от мен) достатъчна ли ти е?

Авторката

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: a2edc3eafd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Номер 6 съм. Значи ти си на 18, а аз съм една година по-малка от теб. Предположих, че е го написало момиче, което е още по-малко от мен, обясних в горния ми коментар. Познаваш го... и извендъж се случи, ей така, на публично място, доколкото разбрах от обяснението ти? Цитирам - "Не, не бях пияна, не бяхме на купон. Излязохме по приятелски, да се опознаем. Не се държеше зле, беше нормален до едно време. След това изведнъж му стана нещо и ме нападна. " Мисля, че когато някой боклук иска да те изнасили, се случва обикновено в дома на изнасилвачът, защото ако има това намерение, няма да иска да е публично, пред всички хора, за да не разберат какъв е изрод всъщност. Е, и освен ако е писхопат, де, че да те изнасили публично... или е измислена историята. Беше на доктор (гинеколог)? "Бях на доктор и ме попита това - доктор! ", " Беше ми трудно дори и на този олигофрен гинеколога да кажа. " Не си му казала, че си изнасилена, разбира се, че няма как да му кажеш, освен ако не си му близък приятел, но те е попитал дали си изнасилена? Странно. Нещата не се връзват някак. Гинеколозите не питат пациентките си дали са изнасилени, а за това дали водят полов живот и свързани неща с момичето - как върви М, изпитват ли болки, приемат ли някакви медикаменти и др. Извинявам се, ако историята е истинска и авторката се засегне, въпреки, че няма от какво, защото всеки има различно мислене, примерно аз мисля, че е измислена историята! Написах какво ме кара да мисля, че е измислена! Нещата не се връзват някак, или не се изразяваш добре, или е измислена. Второто ме кара да мисля!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 6309f44483
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   До авторката- Не всички коментари са писани от мъже, аз също съм коментирала в твоята тема и не те защитавам, ще се аргументирам.
Аз също съм имала премеждия в такава насока, като твоята, но аз бях непълнолетна и уплашена, не съм се оплаквала, като теб... ако бях изнасилена, не само че щях да го съдя, а аз лично щях да му отмъстя, но ти нищо не си преживяла, защото си го познавала и си искала да излизаш с него, това кажи речи е извод, че сама си, си го търсила.
На 18 години пълнолетна си, можеш да го осъдиш, можеш да споделиш на психолог, на майка си... родителите са винаги опора, а сега вместо, да споделяш с някой близък се обясняваш на непознати, които не им пука за теб. Не мисля, че е имало изнасилване!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 84abd6cf0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   номер 12 съм, до Авторката
това не е причина , защото ме е срам, това е абсурдно, питаш ако мен ме изнасилят дали ще отида , аз съм мъж и ако се изгаврят ще подам жалба , защото съм против агресията. Къде те изнасили, у тях или в колата, време за презерватив имал ли е да си сложи, ако не остава биологичен материал и другото по-лошото е вероятна зараза с венерически болести. Продължавам да твърдя , че не си изнасилена в истинския смисъл на думата. Ти си била доброволно с него , но си останала разочарована от отношението му към него, което не е оправдало
очакванията , за това си явно бясна и се изкарваш жертва. Ако си изнасилена не се пише в сайтове , а се ходи в полицията , там ще се вземат предприемат мерките предвидени в закона, но ти самата явно знаеш, че изнасилване по смисъла , който е вложен в думата , не се е състояло.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 2ef002ed39
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

18.   Явно хората са прави... Както казват "докато не ти се случи и на теб няма как да знаеш какво е". Просто няма как... Не знаех, че и момичета мислят по този начин - "щом си излязла с него значи си си го търсила". Не може ли момиче да излезе с момче БЕЗ някакви сексуални намерения? Без нищо на заден план? С колко момчета съм се виждала по приятелски, никой не ми се нахвърли, никой не се отнесе с мен като с парцал. Не мислите ли, че след като му казах "НЕ" категорично, а той продължи, се счита за изНАСИЛвАне? (На сила) Не разбирам как разсъждавате по този начин - излязла си с него, значи си искала секс. Е, момент само, единствено около секса ли се върти всичко? Това ли е? Секс и секс, нищо друго?


Номер 15, кое не ти се върза някак? Това, че той не го направи в дома си ли? Чак толкова не съм тъпа, че да отида в дома му при положение, че аз единствено исках да го опозная. Ти на първа среща къде ще предпочетеш да си с даденото момче? В дома му или на кафе? Аз предпочетох на кафе. Тръгнахме си и понеже беше вечерта, а в квартала където живея не е много осветено и е пълно с отрепки нямаше и кой да ми помогне. Какво правиш като не очакваш дадения човек да те нападне? Какво, кажи ми? Човек който не дава вид на подобно чудовище! Как да бях разбрала??
Другият ти въпрос беше за гинеколога. Добре, била си на преглед някога, разбрах. Той не ме е питал дали съм била изнасилена. Аз му казах. Защото, ако не си разбрала, точно заради случилото се отидох на преглед. Защото този не си сложи презерватив, при което, ако не си запозната, може да ми е докарал някаква инфекция. Разбираш ли? Отидох на доктор (гинеколог), казах му какво е станало, прегледа ме и ми изписа лекарства. Ако имаш други въпроси или още нещо не си доразбрала може да ме питаш. Но да казвате, че историята ми е измислена е меко казано глупаво. За какво да си губя времето? За какво?

До 16 - пак казвам. Нали за това е сайтът? !? Нали и други хора споделят проблеми и очакват някаква подкрепа/съвети и т. н. Какво лошо направих, по дяволите. Думичката "сподели" какво ви говори? "Кажи какво стана, за да те оплюем"? Това ли? За родители не говорете по-добре. В това отношение има липси при мен. И под липси имам предвид именно липси - отсъствие. А за психолог нямам достатъчно пари, за да "търся подходящия" или изобщо да си платя постоянно лечение. Пък и като по-малка веднъж бях на психолог и беше ужасно.


Веднъж реших да споделя нещо и някои хора някак успяха да ме накарат да се почувствам още по-зле. Благодаря все пак.

Авторката...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 2ef002ed39
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   И ще помоля повече да не коментира никой. Разбрах каквото разбрах. Това беше.

Благодаря ви

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: e1fa1de22f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   Не, миличка, не обръщай внимание на хората, които те обвиняват, защото ти нямаш никаква вина за случилото се. Очаквала си човекът, с когото си излязла да се държи като човек, а не като животно.

Прочети "Мъжете, които мразеха жените" и обърни внимание как постъпва Лисбет Саландер с изнасилвача си.

Много е печално, че вече дори жените обвиняват жени. Никаква съпричастност. Всеки си мисли, че е специалната снежинка и че на него или на нея не може да ѝ се случи да попадне на изрод, който не дава вид, че е такъв.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: e1fa1de22f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Всички, които защитават изнасилвача на авторката, са потенциални изнасилвачи. Лоша работа.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 43b0537091
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Не мога да разбера какви странни реакции има тук от повечето коментиращи и меко казано неадекватни. Разбира се, че човек, претърпял насилие, независимо какво е, го е срам, особено ако е толкова интимно. Просто се молете да не го преживеете вие, за да разберете колко е трудно да се даде публичност на нещо такова. Мила, след като имаш такова желание след преживяното, явно е, че имаш посттравматичен шок, депресия или нещо подобно. Трябва ти много обич и лечение. Сподели на човек, който чувстваш близък и който би ти дал обич и утеха. Потърси психологична помощ, ако трябва.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 1b49da6749
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Според мен не е добре темата да приключва така - досега почти нищо свястно не се написа - просто всички нападнаха авторката и я накараха да се оправдава и да се обяснява, което не беше честно.
Тук сме, за да си споделяме, да си помагаме, да се съветваме.
От написано от авторката разбрах, че е много интелигентна, чувствителна и бих казала зряла за възрастта си.
До авторката - Съветвам те да потърсиш начин да споделиш с близък - ще ти олекне, ще разбереш, че не си сама с болката си. НЕ СИ ВИНОВНА, щом си казала "Не", никой няма право да не се съобразява с волята ти. Според мен трябва да се събереш и да преживееш тази болка - всичко отшумява с времето. Препоръчвам да се обграждаш с хора, с които можеш да си наистина близка, за да ти е топло на душата и да не мислиш за самонараняване. Не знам какво си преживяла, но знам, че можеш да се справиш. Най - искрено ти желая успех и щастие.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: a2edc3eafd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Номер 6 съм отново. Окей, просто не си обяснила напълно и така нещата се виждаха по друг начин, затова ме накара да мисля, че е измислена историята. Но като си обяснила напълно ми стана ясно, разбрах те. Права си, че трябва да излезнем на кафе, когато сме на първа среща с някой. Но и най-добре е през деня, или поне вече да знаеш къде ще ходиш, смисъл дали е осветено и дали е пълно там с хора. Моите родители винаги са казвали да минавам на светло, когато се пибирам пеша. Така е, случва се да не си очаквала, че този човек може да е боклук. Може да се е държал доста добре, че да не му проличи какъв е всъщност, че и да не си го усетила. Добър двуличник е. Да, и пак е правилно да се ходи на гинеколог, когато си изнасилена, когато е било без презерватив, че и то изнасилвачите го правят така със сигурност. На мен никога не ми се е случвало изнасилване, а ако бях малка и просто щях да се съсипя тотално и... все някога рано или късно щях да кажа на някой от родителите ми, защото аз не мога да си го представя това - да мълчиш за това нещо цяла вечност, това няма да се издържа, ако си малка и зависи каква психика имаш. Засега като пораснах, просто за мен това няма да е изнасилване, а нежелан секс с нежелан изрод и веднага бих казала на нашите, ако го знам тоя изрод, защото изнасилвачът заслужава да го хванат, да се знае какъв е боклук и какви ги върши! То най много да се случи с някой непознат, защото достатъчно се знаем с нашите приятели какво целим. Не искаш да го издадеш, защото не искаш да знаят, че си изнасилена. Това не е за подигравка, нито за клюка, че си изнасилена. То ти не си искала секс с тоя. Никога не се знае какво може да му се случи на човек. Но не е правилно ти невинната да спиш на неспокойствие и страх, а виновният да е спокоен! Не, виновните трябва да си носят последствията! Да, не е лесно да кажеш ей така, че си изнасилена. Трябва постепенно да започнеш да мислиш как и на кой ще го кажеш, за да ти помогнат после за здравето ти и изнасилвачът да си носи последствията! Има много теми в интернета по тази тема и можеш да прочетеш всичко, мненията им, как и кога са решили да кажат на близките си, оправят ли се с психолозите и др.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 84abd6cf0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Ако не подадеш жалба в полицията и други момичета ще пострадат, помислиси добре дали да мълчиш и да очакваш съвети в сайтовете или реално да действаш.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 2ef002ed39
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Здравейте отново. Авторката съм.

Първо искам да благодаря на свестните хора за свестните им коментари. Хубаво е да видя, че има и здравомислещи. Благодаря ви. :)

И другото - днес излязох с едно доста устато момиче и ѝ казах, че този не е нормален и да се внимава с него. Не казах точната причина, но това беше достатъчно. До няколко дни всички ще знаят и ще имат едно на ум попаднат ли на него. Друго на този етап не искам да предприемам. Пък ще реша дали да му отмъстя по някакъв начин или да му прощавам докато му отмъщавам. Защото рано или късно ще простя и на себе си, и на него. За да продължа с мир живота си. Във всеки случай ще направя нещо по въпроса. Може да не е сега веднага, но мисля че сте прави - не може аз да стоя будна заради повтарящите се кошмари, а той да спи спокойно... Не мислех, че мога да изпитвам такова озлобление, но ето че сега в главата ми излизат най-ужасни неща. Като кастрация например, или да кажа на някой и друг приятел да го подредят хубаво. Все нещо ще измисля.

Също така и споделих с един страшно мил и истинки честен и добър човек! Мой добър приятел от близо две и половина години. Когото дълбоко в сърцето си много обичам. Той ми е като баща, мисля и чувствам, че имам нужда единствено от него. Но сме прекалено далеч - и възраст, и среда... почти всичко. Достатъчно ми е да го виждам. Човек се примирява с някои неща. :)

Пак благодаря на всички! Дори и на тези, които са на страната на извършителя! Дадохте ми представа пред какво щях да се изправя ако се бях оплакала в полицията. Със сигурност щеше да има и такива мнения и коментари. А с разклатената ми психика в момента, щях само да покажа слабост, да изляза жертва. Не съм такъв човек по принцип, затова и се опитах да се справя сама.

Лека вечер на всички. Или лек ден, зависи... :)

Авторката

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: cfd4460f6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Здравей Авторке!
Не знам какво да ти кажа... Знам какво си преживяла, от личен опит... Аз съм на 26 год., преди около 3 години бях във Варна, първоначално отидох, за да гледам племенницата ми, но после останах и си търсех работа. Реших, че е една прекрасна възможност, да успея в големия град. Намерих си работа, както и квартира. Почти всяка вечер ходех в сестра ми, да вечеряме или да играя с малката. Една вечер се прибирах към квартирата, разбира се пеша, не съм се страхувала да ходя по тъмните улици... до тогава... Та тази вечер, аз ходех и от другата страна вървяха двама мъже. Попитаха ме на английски къде се намира една лятна дискотека.. в момента, в който им показвах пътя и обяснявах, единия ме сграбчва и ми запуши устата, а другия ми хвана краката и ме повлякоха към много по тъмно място между блоковете.... и така колкото и да се борех и да крещя, никой не дойде и никой не спря този ужасен акт... а аз тогава бях девствена... успях да се прибера в квартирата, но така и не си спомних "как? ". стоях в стаята в ъгъла и плачех. За мое щастие най-добрата ми приятелка беше там и ме чу... няма да разказвам какво се случи след тази нощ, защото е много дълго за обяснение. Но мога да кажа друго, затворих се в себе си, не говорех, не спях, сънувах кошмари, почнах да пия всяка вечер и през деня. Прибрахме се в родния ни малък град, продължих да пия, скарах се с нашите, изнесох се от вкъщи, спах в колата, приятелката ми ме приюти... опитах да се самоубия... и накрая моята приятелка каза на семейството ми какво е станало с мен... бях й много сърдита.... но тогава тя ме хвана за ръцете и ми каза нещо " ти си силна, ти си невинна, и не си направила нищо срамно и лошо, и също така, ти трябва да говорих с някого от семейството си или с психолог". Така и направих, говорих първо със психоложката ми и после със семейството ми. Мога да ти кажа, че ако не говориш, няма да се справиш сама.... Хубаво е, че си споделила поне с един човек. Не е нужно да разказваш на всички какво ти се е случило, дори и на полицията. Знам само, че ако не беше моята приятелка, сега нямаше да съм тук и да живея, макар и в друга държава.
Желая ти един ден, да намериш правилния човек за теб, който да ти покаже какво е да си специална и да те разбира.
Желая ти един невероятен от тук нататък живот изпълнен със смях и любов :)

Извинявам се за дългия коментар!!!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: ee1c35f97c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Здравей, номер 28!! :)

Много съжалявам за случилото ти се! Просто тези същества са отвратителни, няма какво да се лъжем... Радвам се, че има хора като приятелката ти! И че си по-добре!

Благодаря ти за дългия коментар - точно такива най-много ми харесват. И за пожеланията също!!! :)

Аз ти желая да живееш в мир и да бъдеш истински щастлива в новата държава!! :)


Авторката

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: bdb99438fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Авторке, ти явно обичаш да има някаква драма около теб. Познавам момиче, което бе изнасилено и тя веднага каза на полицията. Действително изнасилено, от човек който познава от 2 дни. Човекът бе осъден и е в затвора. При теб нещата са малко по-различни и ти се вкарваш във филма, явно от скука. Всъщност самото ти желание за драма е довело до това събитие. Пишеш, че имаш психологичен проблем, но не искаш да отидеш на психолог, защото ТИ мислиш, че психологът няма да ти влезе в положението. Че те психолозите са специализирани в такива случаи, мила, но ТИ мислиш нещо си. Т. е. ТИ си всезнаещата, най-важната. Все на теб се случват нещата, най-драматичните неща. Най-добре знаеш дали психолог ще ти помогне или не, въпреки, че едва ли познаваш достатъчно психолози да си направиш този извод. Даже пишеш как ТИ ще решиш съдбата на "изнасилвача" - дали ще му простиш или ще отмъстиш. ТИ си номер едно, най-важната звезда на небосклона!

Имаш изключително силно развито его (за момиче) и това, въпреки, че ти дава висока интелигентност, всъщност ти пречи да виждаш света обективно. Затова те нападнаха хората.

 
  ...
преди: 7 години, 29 дни
hash: e046c8cd11
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Не ти трябва психолог, просто някой с който да можеш да си поговориш откровено за това което те тормози. Ако е мъж, още по-добре.
Има 2 неща които не трябва да се правят след подобни случки - да се изолираш от света и да се самообвиняваш. Повечето потърпевши правят и двете грешки.
И да нямаш човек на който може да се довериш, сподели си проблема в подобни сайтове или анонимни чатове. Дори и повечето да те натоварят, често само един човек е нужен за да ти даде успокоението което ти трябва.
Другото което трябва да се осъзнае е че чувството за контрол е измамно - особено ако се отнася за мислите и действията на други хора. Всеки е отговорен само за собствените си мисли и действия. Виж ако си флиртувала цяла вечер с него и разчиташ на "категорично не" и ти си имаш вина, за която може и да се замислиш. Но ако е било само кафе колкото да си поговорите за разни неща, както казваш - вината си е изцяло на момъка. Тогава може да направиш нещо по въпроса да си я понесе - каквото прецениш, дали ще е съд и полиция, дали нещо друго, твоя си работа. В противен случай си оставяш случката в миналото и си продължаваш напред.
Ако очакваш да ти се случват само хубави неща в тоя живот, без да срещаш трудности и всякакви гадости и простотии, някой те е лъгал има няма 18 години.
Ако пък знаеш че се случват и лоши неща в тоя живот, има само едно нещо което да направиш като ти се случат - да си направиш съответните изводи и да продължиш да го живееш с тях. Че сред хората живеят всякакви идиоти не е тайна за никой. Но пък това не е никакъв повод да се самоизолираш и да ги заклеймиш всички като такива. Едва ли заради един(че и няколко да са) горчив шоколад(каквото и да обичаш да си хапваш), ще спреш да ядеш изобщо шоколад. Така че спри да му отдаваш значението на тоя момък което не заслужава и продължавай да си живееш живота.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 28 дни
hash: ee1c35f97c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Номер 30, мисля, че имам пълното право аз да реша какво ще правя по въпроса. След като моето тяло бе насилено, най-малкото(! ) Имам моралното право аз да реша. Вашата приятелка също го е направила (браво за което! ), но различното при нас е не че аз "се вкарвам в драми", а че изпитвам срам и именно за това, че имам ниско самочувствие. Изключително ниско. Егото ми не е развито - меко казано.

Това, че аз не събрах смелост да дам публичност на случилото се по никакъв начин не ме вкарва във филми.

Изобщо не съм на мнение, че само на мен се случват най-лошите неща, че все аз най-много страдам... всъщност съм благодарна, че случаят ми не е като на много други жертви на подобно нещо. Ще дам някои примери: жена, бивша военна, нападната в дома ѝ, пребита, изнасилена и залята с киселина по гениталиите, за да бъде прикрито изнасилването; жена, отишла на парти с приятелка, напила се, станало време да си тръгва и се качила в такси. Шофьорът карал до пусто място, извадил насила жената от колата, и слагайки нож до гърлото ѝ ѝ казал да мълчи или ще я убие. През времето докато я изнасилвал тя плакала и повтаряла: "искам при мама". Не съобщила в полицията и чак 10 години по-късно написала статия в която разкрила всичко. Трети и последен пример ще дам - момиче (около 16) разхождало вечерта кучето си, видяла две момчета, заговорили се, нападнали я, единият държал ръцете ѝ докато другият ѝ свалял долнището... не казала на никого освен на най-доверената си приятелка. Ще обвините ли и тях, че са някакви кукли летящи в облаците и търсещи драмата? Или ще се опитате да разберете защо са мълчали? Не очаквам нищо.

Ако някой Ви пребие (например) няма ли да изпитвате желанието да го накажете, да му отмъстите, да му върнете болката и унижението които Ви е причинил? Или просто ще го потупате по рамото и ще му кажете: "Браво! Благодаря ти! "? Замислете се, не е огромна разликата. Само последиците може би.


Много моля модераторите да публикуват този коментар въпрки съдържанието му. Благодаря предварително. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker