За доверието и секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120990)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6459)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

За доверието и секса
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 2658 пъти
Мъж съм на 28 години. Въпросът ми е за аналния секс, но не точно. Аз със самия секс нямам проблем, не ми се налага да си искам. Приятелката ми решава къде да го правим, по- често е в дупето, наистина! Виждам, че и харесва, някак се отпуска и му се наслаждава. И аз свикнах да го правя често така, защото за мен това беше ново. Наясно съм, че има опит, но за мен е нещо нормално, приемам го. Обаче като реша да я заговоря по този въпрос, преди изобщо да я питам нещо конкретно, тя се изчервява като домат, лицето и пламва, и ми казва, че не иска да говорим. Дори е излизала от стаята. Обичам я и мисля да направя по-сериозна стъпка, но тя поставя бариера между нас.
Възможно ли е това да се дължи на доста консервативното възпитание? Семейството и са българи, но католици и родителите и са, както се казва, доста стегната намотка. Много строго са се отнасяли към нея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 6a55007e8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако не иска да говори за това, просто не говорете. Наричай го с някакво различно име, от рода на "нашето си нещо" или прочие.
Много момичета има, които се притесняват, че ако се наслаждават прекалено много на секса, ще ги сметнат за курви и то именно приятелите им.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: c3249e0d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Гледай какво нещо дава в гъза пък я срам да говори по тая тема хмм.. Странна женичка,или ти ни лъжеш нещо.
Е какво е това нещо дава ти отзад пък я срам от темата? Това как е възможно..

Лейди Гага

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: c0dd788b37
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Лейди Гага разбрахме, че всички които дават в *** са странни за тебе. Хем не даваш в ***, хем на всяка такава тема си първа да коментираш. Има нещо гнило. Май тайничко много ти се иска ама няма кой да ти се навие.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: c0dd788b37
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Авторе, радвай се че сама си го иска, каквo толкова има да го говорите. Иначе за аналните теми и за свирките питай Лейди Гага, тя е веща :)

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: c3249e0d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Към номер 4 : Учудих се, че дамата се срамува от темата за аналния пък разрешава! С какво те подразни моя коментар?
Как може човек да се срамува от неща които прави?

Към номер 5 : Как може да говориш така за човек който изобщо не познаваш? Аз в какво съм веща и в какво не, няма значение.
За мен в една връзка на първо място стои, доверието и уважението.. тези неща няма ли ги нищо не върви.

Лейди Гага

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: abf3718631
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако искате вярвайте, но моята жена е нещо подобно. Но при нея започна от втората бременност насам. Опитвал съм да я заговоря за това, дори под формата на шега, но виждам, че ужасно се срамува и млъква. За това нищо не я питам.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: fdf6b32b42
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Вие сте ужасно нетактични! Еднаа жена не се пита за такова нещо. Щом го прави с вас, значи ви има пълно доверие. Покажете уважение към нея за това което прави за вас.
ж 37 г

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: fdf6b32b42
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Защо, ако смяташ да живееш с някой е добре да има диалог, дори и по деликатни теми. Мълчането и отбягването на въпроса внася недоверие.

кольо

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: abf3718631
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да, доверието е хубаво нещо, но да питаш една жена защо харесва да си го слага отзад, едва ли и е любима тема на разговор. Чукаш и толкова. Макар, че във Франция един мъж се развел с жена си точно по тази причина. Била страхотна домакиня, имали две деца, нямал оплаквания, освен, че получавала оргазъм само с анален секс и го искала всеки път повече от 20 години. Пред съда съпругът казал, че иска да прави секс на нормалното място.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 297120c7d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Авторе не казваш на колко години е приятелката ти, но имам чувството, че е над 21, 22 г, а може би и близко до твоята възраст. Аз ще ти дам друга версия защо тя не иска да говорите за аналния секс. Ти сам казваш, че си личи, че има опит, но когато искаш да говорите за аналния секс тя се изчервява и отказва да говорите. Ти замислял ли си се, че тя може да е имала анален секс доста дълго време, може би с няколко мъже и когато ти искаш да говорите за това тя се връща в спомените си и може би картинно си ги преживява отново и се чувства много неловко да си споделя миналото с теб. Не иска да говорите защото един път започнете ли тя ще преживява всичко отново и може да каже неща, които ще те учудят и да не ти харесат и вероятно ти да си промениш мнението към нея. Може би и не знаеш как да подхванеш такъв разговор. Човек трябва да е много тактичен и да усети коя вратичка ще се отвори към нейната душа за да ти признае повече от миналото си. Ама и тя трябва да разбере ти какъв човек си, дали можеш да пазиш тайни и дали тя чувства в себе си, че може да ти се довери. Няколко момичета пред мен са си изливали душата със сълзи на очи за неща, които пред никого друг не са ги споделяли. И са разбрали, че аз никога няма да злоупотребя с доверито им. Някои от тях вече са омъжени и с деца и продължават да ми споделят неща от семейния им интимен живот, за техните им залитания по чужди мъже и дори за лесбийски преживявания с други жени. Аз съм доволен, че ми имат пълно доверие, но и те са доволни, че никога за нищо на света няма да ги злепоставя пред други хора.
И накрая ще кажа, без да се надценявам, че ако твоята приятелка беше моя приятелка щеше да ми каже всичко за предишния й анален секс без да се изчервява, а спокойно и с усмивка на уста. Човек трябва да знае как да пипа човешката душа.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: abf3718631
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз не разбирам какво има за обсъждане. С моята жена правим анален секс, нещо нормално. Имаме три деца и тя казва, че щом няма да правим повече, не е проблем да се поотпуснем. Казано иначе, да правим анален секс. Никога не сме говори в прав текст за това. Не сме имали нужда. Жените сякаш не обичат да го обсъждат. И твоята приятелка може да се срамува, че и харесва.

 
  ...
преди: 7 години, 28 дни
hash: 0a7c971c90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   и моята каже ли да му отпуснем края, има предвид анален секс. това ни е кодовия израз.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker