Не мога да правя секс с него вече! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не мога да правя секс с него вече!
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 4420 пъти
Давам по същество. Адски ми е болно от няколко дни и постоянно мисля казаното от човека в когото съм влюбена.
Заедно сме от скоро, всичко беше по мед и масло, дори аз се учудих че толкова добре ни потръгнаха нещата. Попринцип имах друга нагласа за нещата между нас, но останах приятно изненадана, когато започнахме да се опознаваме. В чест на истината с него си пренебрегнах принципа да не излизам с по-младо момче. Не че аз съм възрастна жена, на 20+ години сме и двамата, просто с връстници на моята възраст нямам общи интереси, разбирания и т. н. С него е различно. И беше чудесно, докато не проведохме разговор в който той направо си ми каза, че иска тялото ми да се промени. Да стана перфектна// това му бяха думите//. Да променя цвета на косата си, начина си на живот, да започна да тренирам. И че ако не го направя, после да не се сърдя, като си отиде.
Истината е, че не съм дебела. Никога не съм била. Поддържам се. Според височината, която имам съм с нормални килограми//даже малко под нормата//. Не ми е липсвало никога мъжко внимание, напротив. Доста хора са ме питали дори дали тренирам, защото имам хубави, типични женски форми. А и моя идеал за жена попринцип е със сочно дупе, гърди. Не ми харесват жените с преса, нито жените които са прекалено слаби.
Много се засегнах, когато ми го каза. Заболя ме, защото го каза ей така... нито знае, че имам здравословен проблем и не трябва да се натоварвам, нито знае, че имам хранително разтройство, което се опитвам да излекувам. Не знае, защото не ме е питал, не се е заинтересувал, а бърза да налага своите разбирания.
Лошото е, че аз винаги съм била по-притеснителна, стеснителна и срамежлива като човек. Тъкмо се отпуснах с него, говоря от интимна гледна точка. И сега пак се затворих в черупката на срамежливост. Не знам как ще се съблека пред него вече. Думите му се забиха в мен като игли. Няма да мога да се отпусна. От дни се държа хладно към него, гледам да отказвам секс, когато иска. Той ме попита какво става, защо се държа така. Казах му, че не съм човека за него, че си губи само времето с мен, защото не отговарям на стандартите му. Той отрича, ако не ме харесвал нямало да ме търси, желаел ме, имал интерес. Истината е че не спира да ме търси, но това което каза волно или неволно, напипа мое болно място. Защото хранителното разтройство от което страдам е в следствие на 2 мои загуби на хора. А и за това време, ме боли, че се хваща затова.... защото за мен има по-важни неща. Какъв е вашият съвет? Да говоря ли отново с него?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 4a78c49afd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не го слушай, а себе си. Както се харесваш, такава си бъди. Не се променяй заради някой, който не те харесва. Най-важното е да се чувстваш добре в тялото си!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: c127eceae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Твоята интуиция е вярното решение.
Само тя безкорисно и денонощно работи за тебе.
Вслушай се в нея.
Моето мнение -не е твоя човек!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 35a8b170f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Реагираш доста детинско... нима всеки не иска да е перфектен? И това че и така получаваш мъжко внимание не значи нищо... Съжалявам, но поне от мен няма да получиш разбиране. И мисля че той ти го е казал в прав текст - ако не те харесваше и такава нямаше да е с теб въобще.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 84075c3769
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Сливи ли имаш в устата да му кажеш веднага, чев имаш здравословен проблем както споменаваш, а си си замълчала?? !!!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 8095925f6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   И ти му кажи, че искаш да има перфектно тяло-като на мистър Вселена. И ако не се сдобие с такова тяло, да не се учуди, че ще го оставиш.
А този човек просто го разкарай.

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 91313133a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Значи, че не те обича такава каквато си. А и ти си си нормално слаба, по изчисленията които казваш

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: ea7f34b6db
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Изобщо не се и мъчи да правиш секс с него, защото това още повече ще влоши нещата. С такъв човек нямаш бъдеще и щастие. Постъпил е изключително гадно и го казвам като мъж. Дори и като мъж не мога да бъда солидарен с него.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 86e1375ed6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Не си заслужава да се санимаваш с този недорасляк. Като му омръзнеш, ще ти бие шута веднага

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 4ebf09471f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Научи се да се обичаш и уважаваш повече. Не позволявай някой с комплекси да ти казва какво да правиш със собственото си тяло. Мъжете имат хиляди начини да манипулират жените. И този го прави. Жените с ниско самочувствие нямат големи изисквания и угаждат повече на мъжете, проявили благородството да ги поискат - така си мислят комплексарите. Никой не уважава жените, които нямат собствено мнение и не се обичат. Малка си според мен и нямаш достатъчно опит. Ще се научиш с времето как да поставяш себе си на първо място и да отсяваш кофтите мъже. Този е много кофти. Намери си някой, който ще те уважава и обожава!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 7a045e6d39
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Моят съвет е да не се занимаваш с него. За влюбеният възлюбената му е идеална.. поне в началото. А самата ти виждаш, че не проявява интерес към твоята същност, а говори за физиката ти.
Не мислиш ли, че заслужаваш някой, който ще те приема и обича точно такава, каквато си?
Ж28

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 5bc0e862d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Комплекасарче, което си мисли че е направил голям компромис, че е с теб и си му задължена за това. Едва ли искаш да имаш връзка с такъв човек.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 4a81ca52f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами нормално е да не можеш, никоя нормална жена не би могла. Аз лично не ги разбирам такива несъобразителни комплексари като твоя приятел. Не те харесва такава каквато си ама се хванал с теб и иска да те променя. Ами защо не си търси момиче според критериите, а не да иска да променя някоя. Просто едно ще ти кажа- бъди себе си, и се обличай, дръж и изглеждай така както на теб ти харесва и така както се чувстваш добре в собствената си кожа. Не си длъжна, а и няма смисъл да угаждаш на чужди критерии. Намери си човек, който да те харесва такава каквато си, а този го махай.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 3c71fc9ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   не, не говори с него.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 120862f58f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Хора които искат да те променят значи изобщо НЕ СА за теб! Аз ако бях на твое място не секса ще спра, ами направо ще се разделя с него без да му давам много обяснения кретен! След като си има определен стандарт за жена, какво прави при човек който НЕ отговаря на неговите изисквания? Косата си да промениш, тялото си а гласа си не иска ли да променяш?
Имай себеуважение и го махай този. Дори за заболяванията ти НЕ заслужава да знае. Хората са така говорят каквото си искат без да им пука дали ще наранят някой. Не си мачкай самочувствието още днес му кажи край и да си търси такава на онези описания.. Аман от играчи.

- Непокорната

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: eac8fe8dd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   За да има обективност в коментарите, би ли споделила мерките си и какво значи според теб "типични женски форми", "сочно дупе, гърди". Има доста различни виждания относно тия неща...

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: ecad32a135
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Д**ба и тъпака! Махай се от него, не те заслужава. Истинските момичета като теб са рядкост вече. Като мъж ти казвам, че няма нищо по-хубаво от нормално момиче, което не се стреми да се променя само за да се хареса на другите. Махай се от тая отрепка. Горе главата, не се засягай от думи като тези.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 5e4092618e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Виждам, че никой не се замисля в коментарите, които сте писали. Ето ви още една гледна точка. Авторката явно е красиво момиче, очевидно има характер, който много допада на момчето. Ясно е, че момчето е с нея заради това, което е тя, но явно той е И естет и вижда, че с малко тренировки и някоя друга прическа, авторката ще се превърне в още по-привлекателна жена.
Относно оправданията с проблеми, за да се избегнат тренировки и т. н.... извинявай, но не мога да ги приема, защото има хора без ръце или крака и след като са проявили желание да тренират постигат невероятни неща. Така че за мен това е просто оправдание. Не мисля, че момчето е поискало нещо, кой знае какво. Напротив, дори мисля, че като започнеш да тренираш: първо ти ще се почувстваш по-добре; второ- той ще те обича още повече; и трето ще бъдете по-щастливи заедно.
А от мен един съвет... говори с приятеля си за всичко!!! Той няма как да чете мисли. Ако те е наранил с нещо и не му кажеш, няма как да разбере. Все едно той да има някакъв проблем и да не ти казва. Как ще се чувстваш ти? Няма ли да искаш да знаеш, за да може да споделиш болката му и евентуално да му помогнеш ако можеш?

Той те обича, бъди сигурна в това. Говори с него и ще решите проблемите!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: c1d8cd0043
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Къв е тоя козел искал промяна.. Бий му шута има и други. Според мен гледа да те използва за секс. Относно здравословния проблем наборке горе главата не го мисли толкова не си единствената.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 85c32c62eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Авгорката страда от типични дребнави комплекси. Защо трябва момчето да й обяснява, че ако тя не му допада, той няма да я търси повече, това малко ли е? Интересно е и това, че все комплексирани и дават съвети да не говори с момчето. Явно комплексарите се надушват и се подкрепят. Май света се преобърна с главата надолу, над 20 годишни, а разсъждават детински, и жените и мъжете. Навремето, на тази възраст, младите са правели сериозни семейства, сега се занимавате с детинщини!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: c64bb0fd29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Не се занимавай с този нещастник. Той очевидно е от този тип хора, които искат да контролират всичко и всеки. Такива хора не се поменят и ако останеш с него, ще ти направи живота ад. Гледай филма "Да спиш с врагът" с Джулия Робертс и ще разбереш какво те очаква с този човек.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 604f7e6b9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Ами от гледна точка на мъж бих казал, че поне е прям. Това би спестило доста време на заблуди за теб. По същия начин може да бъде наранен и мъж. Така че бъди и ти пряма, това е едното. А другото е да си зададеш въпросът на себе си, защо си с него, какво чувстваш и т. н. Защото няма случайни неща - "каквото повикало, такова се обадило" най-общо казано. Не бих го съдил, поне си признава за разлика, от много други мъже, което не означава, че го прави по-добър за теб. Един мъж трудно се противопоставя на тези си силни инстинкти, много зависи от останалите му сфери в живота като цяло и е трудно някой директно да му даде "житейски" урок, по-скоро животът/съдбата му по някое време ще го направи. Както и един мъж, така и една жена има нужда от страст, но да кажем, че при теб страстта на едно друго ниво или в по-разширен спектър. Нито ти насила можеш да го накараш да порасне, нито той теб да се ограничиш в неговата мания и представа, да се стремиш да му угаждаш да бъдеш на всяка цена красива и привлекателна (независимо дали имаш допълнителни проблеми или не) Така, че това, което можеш да направиш, е да говориш с него и да си изложиш чувствата и позицията на макс, но преди това, много добре трябва да си наясно със себе си защо си със него. Защото, ако можеш да промениш нещо, това е нещо единствено в себе си. Ако той ще се променя и израства, би станало само и единствено по негово желание прозрение/усещане и действие

 
  ... горе^
преди: 7 години, 28 дни
hash: 844b8ed1a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Значи не се притесняваш да правиш секс някой, но се притесняваш да му кажеш важни неща, касаещи отношенията ви? Риторичният ми въпрос съдържа отговорите на твоите въпроси.

 
  ...
преди: 7 години, 27 дни
hash: 6b56ec9b13
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Каква е тази връзка ако до сега не си му разказала за твоите проблеми!! разкажи му, и бъди искрена с него за това че ти заболяло много от думите му понеже си много чувствителна, но му прощаваш понеже не е знаел и защото не ти е безразличен.
Сега и искам да те помоля нещо.... ами вземи такава боя от временните и си боядисвай цвета дето го харесва, направи му жест нека да ти се радва, колко му е!!
бъди различна и секси и ще видиш разликата

 
  ...
преди: 7 години, 26 дни
hash: 463fc1f8bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Кой знае какъв фетишист е :D A той перфектен ли е? !? Освен това спри да се затваряш в себе си - това си е направо автоагресия. Говори открито и смело за желанията си, пребори здравословните си проблеми и бъди такава, каквато искаш! Казвай какво не ти харесва и отстоявай умно позицията си, защото тялото си е твое, а не негово. Аз също харесвам жени, които спортуват и изглеждат перфектно - плочки, стегнато дупе, гръб ръце и т. н.... Обаче ела да видиш приятелката ми - леко пухкава сладурана, която обаче споделя интереса ми към спорта и правилното хранене, ама какво да направим като гена ѝ е такъв, че трябва да стигне до крайности за да изглежда перфектно... Важното е, че има здрав дух и правилна визия (според мен) за здравословен живот... Ние с нея открито говорим за недостатъците на другия в тялото му, защото и двамата имаме такива и заедно работим да станем по добри, както на външен вид, така и като хора :) :) Обичай себе си достатъчно и ще намериш човек, който да те обича по правилния начин и да ти е опора!
(Мъж на 29 години)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker