Доживотна присъда! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Доживотна присъда!
преди: 7 години, 18 дни, прочетена 3086 пъти
Здравейте, искам да помоля някой със същия проблем, да ми каже как ще продължа, как ще създам семейство, как ще имам деца!?
Почти на 18 съм, преди година разбрах, че имам HPV. Тип 16 и 18. Високо рискови!
Махнаха ми ги края на май месец миналата година, от тогава не съм си и помисляла да спя с някое момче, само като си представя, че ще му предам това нещо и ще проваля живота му...
Обвинявам и себе си, чувствам се като развалина, все едно за нищо не ставам... Дори не знам как да формулирам темата или въпросите си, адски объркана съм. Откакто ми ги махнаха, не са се появявали, но при една настинка и отслабване на имунитета ще са на лица. Страх ме е, как ще живея с това!? Страх ме е, че някой ден ще се окаже и рак на шийката... Та аз може дори да нямам деца.
Просто всичко се срина, имам толкова ленти и 1ви места от конкурси за красота, толкова старание да изглеждам така както изглеждам, толкова лишения и тренировки, за да имам мечтаното тяло, а съм един боклук преспала с някой, който ме обрече...
Моля ви, просто ми кажете нещо, помогнете ми, как да се справя, психически, физически, дори и в личен план с това?
Не го пожелавам на никой...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 16 дни
hash: ed00760b10
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей,
Първо не бива да се обвиняваш за каквото и да било. Това е заболяване, за което не си виновна. Не е виновен и човекът, с когото си преспала. Такива неща се случват, той почти съм сигурне, че не е знаел. И това не те прави по-малко стойностен човек. Второ - в 90% от случаите тялото изчиства вируса в рамките на две години. Не е доживотна присъда.
Приятелката ми има HPV. Каза ми го, преди да си легнем. Но реших, че искам да бъда с нея въпреки всичко. Бяха й махнали лезиите с някакво обгаряне малко преди да се съберем. Лекарят каза, че вирусът се предава кожа в кожа и след като външните проявления са третирани, рискът да се заразя е малък. Има си и похвати, с които допълнително да се намали - при секс не свалям бельото си, а просто вадя пениса си през процепа на боксерките и слагам презервтив. По този начин избягваме контакт кожа в кожа. Тя ходи на профилактични прегледи и сме решили, ако пак се забележат изменения, да спрем секса, докато се премахнат. Избягвам да й правя орален секс, а ако го правя, я покривам с разрязан презерватив.
Няма да те лъжа, създава доста трудности, но в голяма степен е и как ги приемаш нещата. Не бих заменил приятелката си за друга жена, независимо от здравословните й проблеми. Разбрали сме се, че ще чакаме, колкото е необходимо, докато тялото й изчисти вируса.
Да, ще трябва да избягваш случайните сексуални контакти, за да не рискувате здравето на другия, но ако някой наиситна се влюби в теб, вирусът няма да е проблем.

 
  ...
преди: 7 години, 16 дни
hash: 71f40c4d47
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Намери добър психолог и поработете заедно. Мисля, че ще ти е от голяма полза и много скоро ще се чувстваш по-свободна, по-спокойна и по-щастлива. :)

 
  ...
преди: 7 години, 15 дни
hash: 977d18a211
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Миличка ще се моля да се оправи всичко бъди жива и здрава и никога не забравяи да вярваш в чудеса.
М 24

 
  ... горе^
преди: 7 години, 15 дни
hash: 5227bb7f1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Благодаря ви за бързото реагиране, коментарите и на трима ви буквално ме разплакаха.
Номер 3 имаш право, трябва да потърся специалист, имам нужда да говоря с някой...

 
  ...
преди: 7 години, 15 дни
hash: ddc0775cf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мило момиче,

Бях заразена с HPV 6, ниско рисков, но все пак заразен. Брадавиците ги третирах с Aldara крем, откриха ми и раничка на шийката на матката. Минах през всички притеснения, през които минаваш и ти в момента. Намерих добър гинеколог, който ми каза, че повечето полово активни хора се сблъскват в един или друг момент от живота си с вируса. Изписаха ми имуностимулант - Саменто. В момента няма и помен от вируса, при известно време въздържание от полови контакти и подсилване на имунната система, организмът ти сам се изчиства. Раничката изчезна, а цитономазката ми е първа група. Годеникът ми няма и помен от заразяване с подобно нещо, а аз забременях бързо. Животът ти не е обречен. Преглеждай се редовно, намери добър гинеколог и се грижи за тялото и психиката си. Още си толкова млада, животът е пред теб и съм сигурна, че ще се оправиш. Не се обричай сама на присъда.

 
  ...


...
преди: 7 години, 14 дни
hash: 5227bb7f1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Благодаря за съвета номер 7! Аз също се изчистих от тези ужасни неща, вече почти година няма помен от тях, дори днес взех резултатите си от цитонамазката и hpv теста. 1ва група съм и щамовете 16 и 18 ги няма. Благодарна съм за това, но не мога да се зарадвам напълно, постоянно съм в стрес, всяка сутрин се проверявам да не би да са там брадавиците.
Притеснявам се от срещи, не искам да излизам с момчета или мъже, издигнала съм високи стени около себе си и този вирус е причината за тях.
Пожелавам ти всичко най-хубаво и здраво детенце!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 14 дни
hash: 587a86b993
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Основно подсилват имуната си система. Ако пуши веднага спри и подходящ гинеколог.

 
  ...
преди: 7 години, 10 дни
hash: 020fc312ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Никога не се обвинявай за това което ти се е случило, хората са създадени, за да бъдат уникални. Човек сам носи своето бреме и само човек, знае истински какво му е на душата. Бъди винаги честна и пряма, спазвай някакви морални ценности. И когато решиш да продължиш напред, а ти ще го направиш, не лъжи човека на който разрешиш да бъде с теб и му кажи за здравословният си проблем, още в началото. Ще бъде трудно, хората ще те разочароват предават, но един ден ще срещнеш добър човек, който ще бъде за теб , ще те приеме, ще те подкрепя, и ще бъде опора в живота ти. Не се отказвай от живота не се затваряй в себе си живей, но бъди добър човек.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker