Закъснява ми с 2 месеца - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Закъснява ми с 2 месеца
преди: 7 години, 14 дни, прочетена 2963 пъти
Здравейте, момиче съм имам си прятел от 6 месеца, правим секс почти всеки ден. Не ползваме орезервативи и други предпазни мерки, той се дърпа преди да свърши. Каза ми, че също така е и стерилен ( не мога на 100% да се доверя) проблема е, че на мен по-принцип ми е не редовен цикъла ту идва ту 2 месеца го няма. 1.66 съм 54кг много тренирам и съм на хранителен режим ( ако има значение) нямам признаци на бременна, но ме е страх... та да ви питам как да разбера дали съм без тест за бременност?
Мерси
Пс. Поради честия полов контакт теста може да не съответства

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 13 дни
hash: bbcf8a0fd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кое да не съответства бе момиче? Иди си купи тест, 3лв. е. Изчакай още малко и без него можеш да разбереш дали си втасала. Направо не мога да повярвам колко прости хора има.

 
  ...
преди: 7 години, 13 дни
hash: 13acb91c14
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това, че нямаш признаци, не означава, че не си бременна. Още повече, че не ползвате презерватив. Направи си тест за бременност. И ползвай презерватив. Не само като предпазно средство срещу забременяване, но и срещу болести.

 
  ...
преди: 7 години, 13 дни
hash: ce90c0237b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ако си в перманентен хранителен режим може да си навлечеш огромни проблеми на главата. Имам приятелка, която от години е вечно в някакви режими и лишения, в резултат на което здравето й е доста разклатено, а тази година все още не е имала цикъл, така че...

Не казвам, че това е причината да ти закъснява, може пък и да си бременна, или да е нещо друго. Мисълта ми е, че ако спортуваш активно и си филмирана на тема изваяно тяло няма как да очакваш, че това няма да даде някакво отражение. Да, спортът е здраве, но пък и много хубаво не е на хубаво, така че...

И това ти го казвам от позицията на човек, който обожава спорта и редовно го практикува от има-няма 15 години. Ама това да си вечно в някакви режими, диети, да си смяташ всяка приета калория, да претренираш, за да изгориш изяденото предния ден парче торта - поне за мен това е пълно малоумие, така че имай едно на ум. ;)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 13 дни
hash: 859122deae
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто си вземи един тест... 5лв. струва, .. купи си спокойствие за 5 ЛВ.

 
  ...
преди: 7 години, 13 дни
hash: 5798e4dfea
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Иди на врачка, но за най-сигурно - изчакай 5-6 месеца.

 
  ...


...
преди: 7 години, 13 дни
hash: fc5ebba443
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Що за тъп въпрос, с извинение? "Как да разбера дали съм бременна без тест за бременност? " Хвърляй боб или иди на врачка.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 13 дни
hash: 06feb9bd71
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

7.   Номер 5 е прав. Трябва да изчакаш 6 месеца и ако родиш, значи сега си бременна.

 
  ...
преди: 7 години, 13 дни
hash: b2e2ac1d6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   От авторката направих си 3 теста и всичките са негативни затова питах дали има и други начини, не е нужно да иронизирате.
Номер 3 най-вероятно това да е мерси

 
  ...
преди: 7 години, 12 дни
hash: 3e34dc2e27
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, не гадай каква е причината, а иди на гинеколог. Щом тестовете са отрицателни, най-вероятно не си бременна, но толкова дълга липса на цикъл не е нормална и не е нещо безобидно. По-добре иди на лекар и установете причината... Още повече, че някой ден сигурно ще искаш да забременееш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 12 дни
hash: ce90c0237b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Авторке, аз съм номер 3, и ако смяташ, че не ти идва заради това, на което подлагаш тялото си хич не подценявай ситуацията.

Човек, докато е млад не си дава сметка за много неща, но после прехвърля 30-те и започва с други очи да гледа на нещата, които са му се стрували нормални, когато е бил в 20-те. След това прехвърля 40-те и започва да гледа с други очи на нормалните за него неща, когато е бил в 30-те и т. н.

Направи си пълни изследвания при специалисти, защото в стремежа да имаш перфектно тяло 365 дни в годината може да си докараш неприятности за цял живот. Нищо чудно изследванията да покажат, че си здрава като бик, но най-лесно е да си направиш един тест в полеви условия - изостави изцяло режимите и в продължение на поне 6 месеца яж когато, и каквото ти се прииска. Това, съчетано с редовен полов живот най-вероятно ще доведе до не чак толкова изчистено тяло, но пък до редовен менструален цикъл, а все си мисля, че здравословните процеси би трябвало да са по-важни от изваяните мускули и ниския процент подкожни мазнини.

То неслучайно режим се спазва преди състезания, или пък за изчистване лятото, а не 365 дни в годината. Тези режими изтощават и вредят адски много на организма, това би трябвало да го знаеш отлично, след като тренираш вманиачено. Накрая най-много да станеш като Ан Джи - тя тази година прави 38 години, а все още няма деца и не съм сигурен дали след толкова години режими и лишения изобщо може да има такива, така че...

 
  ...

...
преди: 7 години, 12 дни
hash: b2e2ac1d6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката до нр 3 много благодаря за загриженноста и за отделеното време ще видя какво ще направя, но във Вашият коментар виждам голяма част от нещата който аз правя. При мен само плодове и протейнова извара и по 3 до 4 часа тренировка 7 дни седмично. Не искайки да сиго призная явно е че това е проблема

 
  ...
преди: 7 години, 5 дни
hash: f0c6361eba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Щом тестовете са отрицателни иди на генеколог. Възможностите са няколко. Или ще ти каже че имаш възпаление на яйчниците и ще ти изпише хапчета. Или ще ти намери киста и ще ти изпише хапчета за да се спука от само себе си преди да е станала злокачествена. Или ще ти каже че имаш възпаление на шийката и пак ще ти изпише хапчета. И използвайте предпазни средства за да нямаш всеки път такива главоболия. Освен това презерватативите предпазват от болести пък ако си си сигурно че приятелят ти е напълно чист може да обсъдиш с генеколошката да ти изпише противозачатъчни. Колкото до секса - прекъсването на половия акт е напълно безполесно защото това не може да те предпази. Тъй като можеш да забременееш и от предсеменната течност която също съдържа сперматозоиди макар и по малко от спермата която приятелят ти изхвърля. Предсеменната течност и течност която се отделя в малки количества от пениса при възбуда тя попринцип предпазва пениса от сухота. Можеш да забременееш от сперматозоидите които тя съдържа. Така че не забравяй тази малка подробност. Колкото до хранителния ти режим съдейки по теглото и височината ти е напълно излишен. Не си написала на колко си години но ако си под 20 да знаеш че този хранителен режим ще ти навреди сериозно на здравето ти в бъдеще. Още нещо. Говори си приятеля си и обсъдете начина по който ще се предпазвате от нежелана бременност. И още нещо с риск да те обидя за което се извинявам. Ако приятелят ти не се интересува за твоята безопасност не те пази или не се грижи за теб, значи е просто човек който не знае какво иска и такъв човек не би бил добър избор за изграждане на семейство и е доста голяма вероятността да те остави когато се появи някоя трудно ситуация или инцидент като нежелана бременност. Не забравяй че ти си жена и ако той не се грижи за теб и за твоето здраве трябва ти сама да го направиш. Също Не забравяй че една истинска жена трябва да има един истински мъж до себе си на който може да се довери в труден момент, на който може да разчита. Не забравяй че този мъж до теб трябва да те прави щастлива, спокойна, както и да бъде сигурен в това че в даден момент когато е готов ще може да изгради едно здраво семейство, а не да избяга щом разбере че си бременна. Не забравяй че в живота ти си най важната и не бива да правиш компромиси с начина си обличане, с външния си вид, да променяш характера си или да забравяш за безопасността си или неща които ти искаш или други такива заради никой мъж на света. Има много мъже така че не се отказвай от себе си заради някой мъж. Просто ако този не е подходящ винаги можеш да намериш друг който да пасва на самата теб, такъв за който ти можеш да бъдеш просто себе си а не да се променяш. НЕ ЗАБРАВЯЙ ЧЕ ТИ ВИНАГИ СИ НА ПЪРВО МЯСТО.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 8dde29cebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Авторке, аз съм номер 3 и 11. Моля те, дай някаква информация за това, какво се случва към момента с теб, защото вече са минали близо 20 дни и със сигурност има някакво развитие. Любопитно ми е, защото както ти казах, близка моя приятелка има подобен начин на живот и съответно подобни проблеми, които май напоследък се задълбочиха, та ми се иска да знам при теб как се движат работите.

Надявам се всичко да е наред, но ми се иска сама да го изясниш, защото напоследък покрай тази моя приятелка, темата ми е доста позната и актуална, така че те моля да внесеш малко яснота около твоето положение. Нейното не е много розово, но се надявам в скоро време да се нормализират нещата (вече спазва лекарските предписания и съвети), така че те моля да кажеш ти дали успя да се справиш със ситуацията, или все още имаш идентични проблеми?

Благодаря предварително! :)

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 8dde29cebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Авторке, аз съм номер 3 и 11. Моля те, дай някаква информация за това, какво се случва към момента с теб, защото вече са минали близо 20 дни и със сигурност има някакво развитие. Любопитно ми е, защото както ти казах, близка моя приятелка има подобен начин на живот и съответно подобни проблеми, които май напоследък се задълбочиха, та ми се иска да знам при теб как се движат работите.

Надявам се всичко да е наред, но ми се иска сама да го изясниш, защото напоследък покрай тази моя приятелка, темата ми е доста позната и актуална, така че те моля да внесеш малко яснота около твоето положение. Нейното не е много розово, но се надявам в скоро време да се нормализират нещата (вече спазва лекарските предписания и съвети), така че те моля да кажеш ти дали успя да се справиш със ситуацията, или все още имаш идентични проблеми?

Благодаря предварително! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker