Пристрастен съм, как да се спася? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Пристрастен съм, как да се спася?
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 2380 пъти
Здравейте. Сложете червена точка на темата...
Наскоро осъзнах, че имам проблем. Както повечето мъже и аз гледам порно, но аз гледам всеки ден и определено прекалявам. Разликата е, че на другите им доставя удоволствие, а на мен ми докара големи проблеми със самочувствието и комплекси. Гледам точно определен вид порно - където негри с големи пениси скъсват от секс бели жени. Сигурно някои от вас също са гледали такова порно. За съжаление този жанр е доста популярен и интернет е пълен с такива клипове, така че е лесно да си доставя необходимата доза всеки ден. По сайтовете съм чел коментари и на други мъже които са жертви на същото нещо... Всеки ден си пускам компютъра, отварям някой от известните порно сайтове и търся такива порно клипчета. Колкото по-голям му е на негъра и колкото по-грубо чука жената, толкова повече ми харесва и... срам ме е да си призная, но вече дори ме възбужда. Аз съм обикновено срамежливо бяло момче и се чувствам недостоен и непривлекателен, за да правя секс с жена, докато черните в порното са точно обратното и искам да съм като тях. Обикновено в тези клипове има и бял мъж който гледа как негъра чука жената (сценарият е такъв - бял мъж и бяла жена, омъжени, но той не може да я задоволи защото му е малък и затова викат черни които да свършат тази работа). Накрая на клипа задължително негъра свършва вътре в жената... Чувствам се като мъжа който гледа. Ужасно е и не знам какво да правя, за да забравя за всичко това. Сега ще ми кажете да спра да гледам порно - вече го направих, от известно време не гледам, но сцените от порно филмите още са в главата ми и постоянно за това си мисля. Не мога да се концентрирам върху нищо друго. Супер много ме е срам и не съм споделял с никого в реалния живот за този проблем... затова се моля на модераторите да публикуват темата, искам да получа поне някаква подкрепа и помощ, макар и виртуално... :(
И другото което е, както знаете сега в Европа е пълно с бежанци и те са точно такива - черни, араби, и имам чувството, че в реалния живот ще стане същото което и в порното - те ще ни вземат жените, а ние ще гледаме.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 26 дни
hash: 6a34e3d15d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Спри да гледаш порно и да размишляваш. Радвай се на живота, ходи по купони, на спорт и пр. Все някъде там ще си намериш реално момиче и ще имаш реален секс. Това, дето го гледаш не е реално, не е истина. То е филм. И се оставяш измисления филм да текомплексира???? Това е все едно момичетата да се комплексират, че не са принцеса Лея от Междузвездни войни.
Това, което гледаш е измислица.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker