Загуба на ерекция по време на секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Загуба на ерекция по време на секс
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 3865 пъти
Здравейте, на 19 години съм и имам следния проблем: бях девствен до преди 1 месец, когато с приятелката ми го направихме за първи път. Първоначално си бях добре, натискахме се, имах ерекция, по време на оралната любов също, но стигнахме ли до секса-бум, край, членът ми спадна. Полежахме така, станахме, ядохме, след това пак пробвахме, получи се и беше супер. Но следващият път това се повтори, но този път само лошата част. Така стана и трети път, но дори малкият не си и помисли да стане по никое време. Последният път беше днес. Дойде у нас, лежахме, бях напрегнат, много, понеже знаех какво ще последва-пак провал. Така и се случи. Приятелката ми наистина се притеснява въпреки че не ми го показва доколкото може. Не смея и да повдигна темата, защото мисля, че ще влоши положението. Вече, като ми каже "ела у нас", започвам да се притеснявам, понеже знам, че ще иска да правим секс, а аз не мога да се отпусна, само припари ли до интимните ми части, започвам да се паникьосвам. Преди не беше така, понеже не я обичах толкова много, а и не очаквах да ми се случи всичко това и бях спокоен, а сега след всеки следващ провал ставам все по-несигурен в себе си и всеки следващ опит и все по-излагащ ме. Моля помогнете ми, дайте съвет, мислих да започна с лекарства за повишаване на либидото, но това ще е крайният опит за изход от това съсипващо интимния ми и любовен живот положение. Наистина я обичам, тя също мен, не това не може да продължава вечно. Трябва ми съвет! Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: cce6f284da
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Притеснил си се и за това е станало това. Следващия път му удари една ракия или мастика за "холандски" кураж, и тоягата ти ще е цяла нощ на 12 часа.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 93bd589a8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей,
Проблема ти е психически. Просто трябва да се отпуснеш и да преодолееш притенението. Изпийте по чаша вино, поговорете си, понатискайте се и се опитай да не си мислиш за това дали ще ти стане. В случай че си много притеснителен вземи някакви стимуланти на билкова основа - така ще бъдеш по-сигурен и ще се убедиш че нямаш проблеми, а всичко е в главата ти.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: eef0cc7359
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Можеш да вземеш Виагра, най-малката доза, да тръгнат нещата.
Ако не искаш химии целина и чай от Гинко Билоба за мен са много ефикасни, но не ги употребявам често защото съм на 32 още и е чак неприятно навън. Особено с целината - някъде по работа съм, без никакви сексуални стимули и долу ще се пръсне.

Ако стане всичко като хората по-добре не употребявай стимуланти повече да не стане пък друг психически проблем: без да си консумирал нещо да нямаш увереност и пак да не ти става. В краен случай се консултирай със сексолог.

Между другото първият ми път с проститутка на 17 също не ми стана, от орална - да, иначе - не. С една Т. бяхме заедно месец, и двамата неопитни, два пъти го правихме, тя стои като дърво, аз свършвам като заек. Чак на 20 ми се случи една връзка, много страст, 2-3 дневни маратони, за пръв път се наслаждавах истински и опит придобих.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: ae358ee5f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Брато първо трябва да си много спокоен и с гордо вдигнати ГЛАВИ със самочувствие. Не трябва да ти пука това е твоето момиче и те обича много. Вариант Б-това е едно хапченце виагра и цяла вечер може да се забавлявате!!! направи го чакам отговор колко се може по-скоро.
М21

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 7e1dfffe10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Виж, при положение, че си бил девствен до скоро и с нея изживяваш първите си сексуални контакти е нормално да си притеснен. Има няколко възможни причини :
Може да прекаляваш с чикиите и така да си намалил чувствеността. Може и тя да не те предразполага, но най- вероятно като всеки девственик имаш огромни очаквания. Споко, първият път... даже първите 5/10 пъти няма да са нещо особено, ще е кратко и неловка. С практиката идва и кефа от цялата работа.
Та следващият път погрижисе да си изкъпан и подстриган долу, за да не се срамиш от малкия и давайте на същият принцип. Малко любовна игра, задоволи я и ти нея с пръсти с език и тн. Така може да задържиш ерекцията по- дълго. И никви хапчета, те са за старци, не ставай смешен

 
  ...


...
преди: 7 години, 29 дни
hash: 19519b6faf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не виждам защо да приемаш хапчета при положение, че си на такава ранна възраст. Предлагам ти да бъдеш по-спокоен по време на секс, защото ми се струва че всичко това идва от психиката ти. Още не си натрупал опит и си начинаещ в тази област, нормално е да имаш проблеми.
Щом с приятелката ти се обичате за нея не вярвам да е проблем, да ще и малко кофти и няма да ти го каже, ще и минават през ума въпроси от сорта: - "Аз ли съм проблема? ", но всичко ще утихне с времето.
Късмет.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 29 дни
hash: 828bd8b9cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   При мен беше същото. Не се притеснявaй след време ще ти мине. Не посягaй към лекaрствa. Много вaжно е тя дa те предрaзположи. Но е някaк кофти дa кaжеш нa момичето предрaзположи ме. Съветът ми е дa не гледaш порно, дa не се пипaш и дa нaсъбереш сексуaлнa енергия. След провaлa сигорно пробвaш дa го вдигнеш с порно и успявaш, но всъщност то ти пречи.

 
  ...
преди: 7 години, 29 дни
hash: 3506ebab9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Приятел, не мога да повярвам, че открих толкова сходен на моя проблем. И аз съм на 19 и до преди 2 седмици бях девствен, когато реших да го направя с момиче което е с 2 години по голямо от мен. Ние не сме гаджета, не мога да определя какви точно са ни отношенията, но както и да е. Когато я прегръщам и целувам ми става, за нещастие обаче когато нещата се случиха и тръгнахме да го правим БАМ не стана. Правеше ми френска доста време и го докарах на 70%, след това проникнах доста трудно в нея, сменихме няколко пози, след това отново ми правеше френска и накрая просто се отказа, а аз се почувствах толкова зле и в следващите дни не можех да спра да мисля за това как се изложих и дали си мисли, че ми е толкова или че имам някакъв проблем, а тя е хубава... От тогава все едно не се познаваме ( по принцип се крием, но сега и като останем на саме пак нищо, в една компания сме) и си бием игнор един на друг , нито сме имали физически контакт, нито нищо. Почнах да се чудя да не би да имам някакъв проблем, от може би месец, нямам и желание толкова голямо.

 
  ...
преди: 7 години, 29 дни
hash: ba6992f160
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ти, че си неопитен - вярно е, но има още едно нещо. Ще ти го разкажа по себе си. Моя малък приятел и аз имаме коренно различни разбирания за жените. В смисъл, че него въобще не го интересува колко е тя интелигентна, колко ми е приятно с нея, какъв чудесен събеседник е и прочие. Той си има свои, напълно загадъчни критерии, които аз мога да установя само опитно. Най фрапантния му случай беше с излята като струна, красавица, спортистка, освен това безкрайно усмихната и приветлива - реши, че там няма да влиза и край! Нещата, естествено приключиха и аз, по-скоро от униние и нежелание да влагам съществени усилия откликнах на ясно заявените мераци на моя позната. Пълничка, не особено красива, той обаче реши, че това е жената на живота му. На всеки допир до нея реагира с нечуван ентусиазъм. Може (и го е правил) да я чука денонощно до положение на пълно взаимно протриване. Така, че съветът е простичък - от тая като не ти става, пробвай с друга. Тя, природата някъде на феромонна основа определя с коя имаш хубава комбинация на гените и коя не.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 29 дни
hash: 6eda049e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря на всички за бързите отговори. Разбирам ви, но това "просто не се притеснявай" е лесно да се каже но не и да се приложи на практика. Относно лекарствата, не мислих за виагра и такива глупости ами нещо успокояващо нервите, като валериан. Не знам пък дали няма да ми убие нагона този валериан. Засега ще опитам да се науча да се контролирам психически и ако не се получи пак, ще пробвам с Еротера- лекарства на билкова основа засилващи либидото и желанието за секс и едновременно с това успокояващи нервната система. Чакам още отзиви, пак благодаря на досега коментиралите!

 
  ...

...
преди: 7 години, 28 дни
hash: 8af7c6c04b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Освен всичко вземи се погрижи за момичето и всеки път я задоволявай орално, така ще видиш колко и е яко на нея и ще можеш да се отпуснеш повече. Винаги, винаги първо и направи на нея и така ще можеш да се отпуснеш по-лесно.

 
  ...
преди: 7 години, 28 дни
hash: 7ecf94b035
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Спри всякакво порно. Драстично намали чикиите. Максимално се отпусни. Всичко е в главата ти. Не си импотентен. Няма ти нищо. Просто е на психическа основа. Малко алкохол, спокойна атмосфера, тиха музика, приказки, целувки, погазвания и т. н. Не се притеснявай да й кажеш че си напрегнат и ти трябва време. Тя го знае. Просто говорете и разбира се, не забравяй да й разкриеш чувстват си. Успех

 
  ... горе^
преди: 7 години, 24 дни
hash: f0ca85dba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Здравей, също загубих девствеността си на 19 и имах същия проблем - идва от там, че си свикнал с мастурбиране - свикнал е на по-силен натиск пенисът ти - ако си имаш приятелка, не мастурбирай у дома, а правете по-често секс - в един момент ще свикнеш!
Всеки път, когато замина за чужбина и се върна при приятелката ми в България, ми е нужна седмица, за да свикна!

 
  ...
преди: 7 години, 23 дни
hash: 6eda049e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Благодаря на всички за отговорите отново. Забелязах, че 2/3 от вас казват, че "прекалявам с чикиите", но не е така. По принцип мастурбирам 2-3-4 пъти в седмицата което не е много. Също така пробвах с това "откажи чикиите" и тотално загубих желание за секс, сякаш забравих самото удоволствие от всичко без да го изпитвам. Все още се притеснявам и добре, че не е дошъл новият момент. Въпреки че знам, че тя ще ме обича въпреки всичко, че няма от какво да се притеснявам, че като се притеснявам, става по-зле, не усещам подобрение. И все пак знам че всичко е въпрос на време, просто ще бъда търпелив..

 
  ...
преди: 7 години, 23 дни
hash: 6eda049e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Също така се чудих дали валериан чай от билка, усилваща либидото биха ми помогнали да не съм нервен да имам желание за секс? А и не са вредни и едва ли ще имам странични ефекти, но четох, че антидепресанти влиаят на ерекцията, но валериана не беше споменат в статиите затова питам

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 23 дни
hash: efa9dd16b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Здравей, аз имах подобен проблем. Имам гадже от 8 или 9 години вече и бях само с нея. После реших да сменя малко, и притеснението и другите неща не се получаваше както исках. Тогава си чукнах среща с една колежка за цялата нощ, порових се в нета и реших да си купя Левитра. Виагра като кажеш и всички в аптеката почват да те гледат и да се озъртат, а като кажеш Левитра, най-много аптекарката да знае за какво са, но нея и минават на ден по сто рецепти и лекарства така, че няма и да те отрази с Левитрата. И така взех едно хапче от 10 мг около час преди срещата. Струва около 7-8 лева. Е това бяха едни от най-добре похарчените ми 7-8 лева в живота. Само че почнахме да се целуваме, съблякохме и само го пипна за секунди и вече беше на стомана. Да не говорим ако ти направи и малко френска. И след това последваха нялколко часа див секс, като изобщо не се притеснявах, защото си беше твърд без да спада, аз само изпитвах удоволствието. От тогава когато искам да се представям като полов атлет, едно хапченце час преди секс и после жената с която ще го правя, направо я разбивам.
На мен лично не ми дреме, че взимам стимулант, важното е да ми е готино и да правя пълноценен(даже препълноценен) секс.
И колкото повече си възбуден и я желаеш, толкова е по-силно действието. Личен опит.
Така, че пич, вземи хапчета, скъсай мацката от секс и после ще се разберем къде да се срещнем да черпиш бира с картофки.
М32

 
  ...
преди: 7 години, 21 дни
hash: 167e30344e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Прочетох и новият ти коментар - единственото, което ми идва на ум е, че ти е омръзнало прекалено бързо с момичето, и вероятно дълбоко в себе си си по-привлечен от другия пол - ако не е и това, опитай това с чая в по-горния коментар.

 
  ...
преди: 7 години, 19 дни
hash: 97c9b13933
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Пълни глупости. Бий игнор на последния коментар на номер 17. Как ще му е омръзнало на момчето като той още не е бил пълноценно с нея. Още по-малко пък е гей. Я не му вкарвай такива мисли. Като не му е станало един-два пъти, което си е и нормално понякога, когато се притесняваш, дай да почне той да се дупи, че е по-лесно.
Пич послушай моя съвет, минах през същото. Вземи си няколко хапчета, за първите пъти докато получиш самочувствие, после ще си можеш и без тях. Не слушай другите, че още повече те объркват.

М32

 
  ... горе^
преди: 7 години, 19 дни
hash: eef0cc7359
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Н3 съм. Btw взех Левитра някъде 2006-2007. Абсолютно никакъв допълнителен ефект не ми създаде! Ядосах се за похарчените тогава пари от аптеката. За всеки организъм е индивидуално очевидно.

Най-яката рецепта е да си легнете, гушкате, милвате и така да си преспите. Следващи пъти пак без обезателно, че секс, че едикойси трябва да свърши и глупости от сорта.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker