Не стигаме до секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120985)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не стигаме до секс
преди: 7 години, 15 дни, прочетена 3292 пъти
Здравейте на всички!
Често чета тук, най-накрая се реших и аз да споделя!
Имам връзка с мъж, който много харесвам и той мен също.
Имаме разлика във възрастта 15години, аз съм на 25, той на 40г.
Изглеждам добре, той също, но когато настъпи моментът за секс, нищо не се случва. Той загубва ерекцията си и актът не се осъществява.
Когато питам защо така се случва, той ми отговаря, че само с мен му се е случвало, че много ме желае, че много пъти си е представял, че е с мен...
Каква би мола да бъде причината, според Вас, как да подходя, за да не го обидя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 13 дни
hash: 921e55fdb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това само за стандартен секс ли се отнася? , А френска любов и тя ли така му действа? Или не му действа? Причини много, поговорете открито. Не е коректно да казва че само ти така му действаш! И като е на 40 трябва да е в добра форма. Успех

 
  ...
преди: 7 години, 12 дни
hash: e444255d7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За съжаление и френската не може да му подейства.

 
  ...
преди: 7 години, 12 дни
hash: a2f5667551
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   15 години разлика и искаш тая връзка да върви? Забрави той е стар за теб. Или е много богат.. и затова си с него? Но сега сериозно може да има проблем и да не ти казва. Мъжете се срамуват от тая тема според мен разликата ви е много голяма тази връзка според мен е обречена намери си по млад...

К

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 дни
hash: 211e682986
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Намери си някой по млад. Тогава няма да имаш проблем, аз се измъчвам вече 10 години с мъж на 47, значи е бил на 37 в началото. Голяма мъка. А после жените винаги отказвали секс, глупости. Имам чувството, че нози човек ме кастрира психически и физически
Ж. 40

 
  ...
преди: 7 години, 10 дни
hash: 1f8b8ddde8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Или лъже, и има някакъв проблем, или просто е налял яко гипса. Понякота мъжете сме доста притеснителни, щом опре до тънката част, а това много сдухва ерекцията. Не си написала колко пъти се е случило, но щом имате връзка, предполагам, че е тенденция, ако е така, проблема е в него, и действително е кофти, че ти казва, че само с теб му се случва. Другият вариант е, действително да казва истината, но само ако се е случило първите няколко пъти. Обяснението, той е на 40, седи, чуди се, мисли и се мае, как да бъде по-добър, по-незабравим, по-издръжлив и много по-по-най, от досегашните ти млади партньори, иначе казано, налял е гипса.

Единствения подход е, тактичен разговор.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 дни
hash: 84aa670683
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Има някакъв проблем и просто трябва да говорите за това, особено ако се е смутил от нещо. Възрастта има значение, но сравнително малко. Аз съм на 43 и правя секс 3 до 5 пъти на седмица а понякога и всеки ден. А тук има млади хора на по 20 които имат същия проблем. А номер 4 е попаднала на лош късмет. Може пък приятелите на съпруга ти да го съветват да си намери жена на 25 за да го възбужда!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 дни
hash: e444255d7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря на всички, които се включиха.
Той не ми е мъж, имам неангажиращи отношения, със съпругът ми никога не се имали проблем в секса.
Тук сме опитвали около пет пъти, като само веднъж се случи секс, защото той не очакваше да стигнем до там. Сякаш имаше психическата нагласа да не правим нищо.
Има и друго, което не споделих, размерът на достойнството му е много малък, което за мен не е проблем, защото аз изпитах удоволствие с него.
Също така е и обрязан.
Повдигала съм темата, но отговорът е, че много пъти си го е представял и че много е искал това да се случи между нас. Е да, но когато дойде моментът нещо да се случи, всъщност нищо не се получава.

 
  ...
преди: 7 години, 7 дни
hash: 96cd50e6e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Просто се притеснява човека. На първо място от размера и от възрастовата ви разлика. След това от факта, че си семейна а най-вероятно и той. Също така е пренавит, защото иска да те впечатли в интимен план. Всички обстоятелства около вашата авантюра му пречат да се отпусне и изиграват лоша шега на либидото му. Казвам го от опит, защото съм бил в неговата ситуация. Опитай да го съблазниш спонтанно някъде, без подготовки и уговорки или когато той опита близост просто му се отдай на момента без предварителни подготовки и размяна на нежности, мисля че ще останете изумени и доволни и двамата. Мъж на 40г.

 
  ...
преди: 7 години, 6 дни
hash: 6f87a8cef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ми има хапове! Значи, някои мъже имат по-слабо либидо, заради ралзични прични, бикновено нисък тестостерон, но с разни хапове, това е напълно преодолимо. И даже не говоря за виагра и левтриа, а за съвсем безвредни билкови продукти. Дай му да пие чайче от трибулус (бабини зъби) и после ще те сцепи. Иначе на всеки мъж му се случват засечки, и на мен ми се е случвало, но след много алкохол. Иначе с нова любовница особено съм като звяр. Добре би било човека да отиде при сексолог и да си реши проблема. Рано или късно ще ти писне иначе. Бъди търпелива, дай му шанс да оправи нещата, подкрепяй го. Може и да е на чисто емоционална основа. Някои мъже след тежка раздяла страдат и после с нова любвница не могат да се отпуснат. Когато аз преди години се разделих с жена, която обичах и на мен ми се случи засечка с първото гадже, което си легнах. Вярно бях изпил много алкохол, но когато стигнахме до секс бързо ми омекна и така и не се втвърди до края на нощта. Никога не ми се беше случвало. Много ме беше срам. Момата обаче ми даде нов шанс на другия ден и нещата се получиха!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 6503a2b1bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Жена съм на 30. Ще ти е интересно да ти отговарят повече мъже. На мен веднъж ми се случи преди 10 години. Тогава бях на 20, а гаджето на 32. Беше еднократно, тъпичко ми стана, щом още помня;), но ми обясни, че супер много ме харесвал и се притеснявал много. Явно е бил искрен, защото вторият път беше безпроблемен. Сега аз подозирам мъжът, който ме сваля, че има подобен проблем, защото флиртува с мен, желае ме, показвам му, че го искам, но не прави нищо. И това продължава много време. Проблемът е, че професията му е гинеколог, много е напрегнат и зает, пуши ужасно много и не спи и е на 45. Ако някой мъж сподели факторите, които оказват влияние ще е от полза.

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 573b4a13f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Привет на всички! Аз съм мъж на 47. Нямам никакъв проблем с ерекцията. Случи се обаче следното. Запознах се с една жена, която, докато си говорехме по телефона, страшно се възбуждах от гласът и. Първият секс мина добре. Всичко беше наред. Тъй, като всичко ставаше във тях, бях много притеснен. Асансьора спира на етажа, хора говорят, врати се хлопат. Въпреки уверението и, че няма кой и как да влезе, притеснението беше голямо. Следващите няколко посещения при нея, бяха трагични. Ерекция зиро.. никаква. Оказа се също, че повече възприемам като приятел а сексуално привличане просто липсва. Минаха три години, тя още има сексуално привличане към мен, но аз не. За мен тя е приятел. Правим секс, но веднъж месечно а и по рядко, защото не я чувствам като сексуален обект. С ерекцията ми всичко е на редаларма, освен, когато съм с нея. Така, че не се изненадвам. Ще се радвам, ако съм те успокоил малко и съм бил полезен с коментар.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker