Не му стана - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не му стана
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 4188 пъти
Накратко. Свързва ни работата в голяма компания, познаваме се от около година. Важно е да спомена, че имаме голяма разлика във възрастта – 20 години. През първата половина проявяваше всекидневен интерес, но от моя страна имаше по-скоро приятелско отношение. Не се виждахме навън, кореспондирахме в социалните мрежи ежедневно. Аз не исках повече. До един момент, в който нещата се промениха – аз станах настоятелната, а той се отдръпна. Последваха месеци, в които почти нищо не се случваше – писане от време на време, като той беше твърде резервиран, както и няколко кошмарни срещи, в които нищо не се случваше, нито разговор като разговор, камо ли пък някаква близост. При последната му поява се заговори за пореден път колко ме искал, но не му стиска, възрастта, както и съпътстващите я проблеми – деца, семейство и т. н. Все си мисля, че това би трябвало да е мой проблем, на който не гледам лекомислено, но въпреки всичко искам този човек в живота ми, чувствам го близо до мен и искам да изживея тази емоция. Видяхме се и се стигна до секс, при което на него не му стана. Мисля го, премислям го, обвинявам се, може би прибързах нещата. Каза, че не може да преодолее най-вече разликата, но в мен си остава усещането за нежелание. След това не сме се виждали, имал нужда от време, не знаел колко, синът му бил колкото мен и какво ли още не. Оправданията валят, а аз се чувствам непълноценна и нежелана.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 1146cbc0d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хем му се иска, хем има задръжки. Ако си на 20, а той на 40... ами дете си за него. От друга страна му харесва младото.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 531bd129e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Както го обясняваш, ми се струва, че човека само се е пробвал с теб, да види дали ще те свали. Иска да си докаже, че го харесват.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 4355f4d9fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На 25 съм. Е, доказа си, но половинчатите мераци не траят дълго. Явно сме се разминали в дълбочината на намеренията и грешката е в моя телевизор. Приех го твърде лично.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 1339bc949d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Извинявай че, ще ти го кажа ама е много глупаво на толкова голям да се слагаш има син на ТВОИТЕ ГОДИНИ! Не те ли е срам от това? Човека поне има морал докато ти не! Човека малко си е поиграл а ти взе че се върза...

-Мария -

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: e0b9c94c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Или има вече проблеми с ерекцията и ебе само вьв вьображението си, като затова му трябват реални фантазии, свьрзани с теб например, или е толкова гузен пред жена си, с която с годините се е срастнал, че си мисли за нея, като е с теб и не му става. друго няма. оставяй го, тежьк случай. един истински мьж поне ще поиска ведньж да наебе здраво, дори и ако трябва да се е наточил с виагра или циалис....

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 809830dab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Той е разведен и в морално отношение не чувствам грам, ама грам вина. Не съм тесногръда, нито с предразсъдъци за нещо, което искам наистина. Развитие няма - "не е редно". Не е нормално, нито мъжко.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: e0b9c94c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   хвани си и един млад любовник, освежи си крьвта и тялото и направи сравнение. разврьзката ще дойде от само себе си... с този господин рано-рано ще се пенсионираш млада и ненаситена за любов, секс и удоволствия...

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 9ba1742f38
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен той не знае какво иска, харесал те е, свалял те е, ти не си поддала, отдръпнал се. После ти си го подхванала наново, той може вече и да се е бил отказал. Това, че го няма най-големия фактор, че няма жена е добре. Защото това играе много на психиката на мъж, който е с дългогодишен брак. Но притеснението, че си по-млада, че той очевидно има ниско самочувствие, това е удар по психиката на един мъж, когато се стигне до секс с по-младо момиче. Не мисля, че е искал само да пофлиртува, че да си докаже, че още върви. Никой нормален мъж няма да губи толкова време, за да си вдигне самочувствието. Всеки ще иска да довърши работата докрай. Просто той не е наясно със себе си. Дай му време, не го търси, грешката не е в теб

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: e62c053ae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Обикновено време ни трябва, когато не желаем нещо достатъчно. Обстоятелствата, в случая възрастта, са добра причина да се оттеглим. Оставих го да излезе мъж от цялата ситуация - не подложих под съмнение мъжествеността му нито с жест, нито с дума. Не очаквах благодарност за това, но не получих и нормално отношение. Лаконичен и студен. И притиснат дори.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: a9a6de5cb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абе защо се занимаваш? Постой сама, ако толкова няма подходящ, не е краят на света. Не се занимавай с обречени отношения. Или с други думи - защо сама се набутваш между шамарите.? !

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: e0dbf55a69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От личен опит с по-млади мъже - понякога, ако те искат твърде силно, не им става, възрастта няма общо. С мъжа ми така се получи първия път, изведнъж много се притесни. Направих му една с... , показах му колко го желая, и след това сексът продължи до сутринта, направихме го 3 пъти. Преди това пък с друг мъж не направих нищо, притесних се, че може проблемът да е у мен, много го преживявах, мислех, че не го възбуждам, а тогава имах перфектно тяло (сега не е толкова перфектно, но се наслаждавам повече на секса и нямам тъпи задръжки), накрая се оказа, че е съвсем друга причината, но факт е, че той постепенно се отдръпна, защото такива изживявания са голям удар по мъжкото его. Не се занимавай повече, звучи ми, че на този етап нещата са непоправими. И не го преживявай, проблемът не е у теб.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 4355f4d9fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Хората гледат пошло на такива отношения, но и повърхностно. В любовта/отношенията, прочит по Ваш избор, няма природни закони. Не харесвам заклеймяването на отношения като обречени. Малко изместих фокуса на историята.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker