Парадокс–защо сега? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Парадокс–защо сега?
преди: 7 години, 19 дни, прочетена 10786 пъти
Питам се защо като бях млада, свободна, слаба и доста по–привлекателна нямах никакъв успех с мъжете и не ме забелязваха??
А сега, 25г по–късно при условие, че нищо вече не е същото–поостарях, позаоблих се, омъжих се, родих... и установявам, че ме заглеждат, ухажват и заговарят доста по–млади и определено много по–слаби от мен мъже...? !
На какво се дължи това и какъв е този парадокс?
Бих искала тези мъже да ме бяха забелязали преди години, а не сега като наистина не виждам защо? !

Въпросът ми е към мъжете, които определено харесват пищни жени над 40те, защото аз самата съм точно такава!
Благодаря за споделените мнения!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 83

преди: 7 години, 18 дни
hash: 4a3a34e259
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А аз бих казала за себе си защо не сега? Когато бях млада бях пълна отне ми време и усилия, но постигнах добра форма. На 38 съм свободна, разведена с две големи деца... Всъщност това няма значение. Те не се движат закачени за мен. Не се оглеждам за съпруг, а децата ми не биха били пречка за ухажори. Но виждам че и никои мен не оглежда и се питам. Грозна ли съм, стара ли съм, определено вече не съм дебела... е нямат угодия тия мъже. Не се чуствам добре признавам. Вреди на самочуствието определено. Тъй че има ли значение че сега те ухажват, а не преди-радвай се и точка!

 
  ...
преди: 7 години, 17 дни
hash: bdfdedab11
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми характера бе жено... характера прави 60 процента от една жена... като си била млада, слаба и хубава си била надута и не са искали да се занимават с теб, нормално е.

 
  ...
преди: 7 години, 17 дни
hash: 8d5d7721ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Към авторката и номер 1. По тази логика защо много жени, неможещи да забременеят, често се случва, кгоато се откажат да искат или когато си осиновят дете и хоп чудо! - забременяват. Същото се получава и при вас.

Помислете защо, ако не можете да отговорите, ще ви подскажа.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 17 дни
hash: 3e43c07641
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отговарям и на авторката и на коментар номер 1. Авторката я заглеждат и евентуално я пожелават за секс , защото подсъзнателно младите мъже я виждат като'' лесна плячка'' , която дори и да се впусне в романс, не би си зарязала мъжа и семейството. Коментар номер 1 е в точно обратната позиция , не я искат защото е свободна , подсъзнателно мъжете които търсят секс , не търсят усложнения с обвързване. Та за това се навират при жени тип авторката, и избягват жени тип коментатор номер 1. За протокола мъж 45 год.

 
  ...
преди: 7 години, 17 дни
hash: 414ba693ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Без да те познаваме е трудно да се каже. Може би си била прекалено висока летва и повечето мъже са се плашели да опитат късмета си. От друга страна, може сега да не си толкова секси, но да си чаровна, лъчезарна и приятна компания, която предизвиква интереса у мъжете.

 
  ...


...
преди: 7 години, 17 дни
hash: bd6851850b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 1, абе ти си жена мечта бе. Неангажирана и не търсеща некщой кой знае колко обвързващо, жадна за секс... това съвсем сериозно го казвам. Може би средата ти е такава или пък не излизаш често навън, т. е. по заведения, разни мероприятия и така. Обикновено дори без да знаят каква си що си, ако си привлекателна общо взето жена, ще те скъсват от оферти.
Дай малко повече инфо-да не си от малък град например, да нямаш социални контакти както казах и т. н. Движиш ли на места където има мъже, само стой та гледай.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 17 дни
hash: 4a3a34e259
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм номер 1 .Към тези които са се опитали да ми обяснят моита питанка се обръщам.Аз не се чудя защо нямат желание за обвързване.След 18 години брак никак ама никак не искам връзка,еле пък съжителство.Когато вървя по улицата не ми пише на челото "свободна" или "разведена" или "отчаяна"-просто жена .Та въпроса беше за заглеждането рядко се случва само това казах.За връзка къде е станало дума ,че чак да се плашат мъжете?

 
  ...
преди: 7 години, 16 дни
hash: bd4eff3ea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   н4 много точно и много ясно го описа, това е самата истина никой не иска свободна жена която да му му се обажда през 5 мин. защото снощи той я побърквал от секс, а те искат омъжена жена за да я чукат яко и страстно защото тя няма кокали :) а самото чувство че тя му дава анално, гълтане, а бе пълна програма и му разрешава всичко да прави с нея а на мъжа и отказва, това дава на тези мъже друго доминиращо чувство за власт и сила, един вид една допълнителна духовна еякулация.

 
  ...
преди: 7 години, 15 дни
hash: a086b4a0f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Къде сте, мъже, които харесвате пищни, зрели жени??

С интерес очаквам да се включите и откровено да споделите с какво толкова ви привличат жени, които понякога са на възрастта на майките ви?
Не всичко опира само до секса, нали? !
Нещата са много по–комплексни и бих ви помолила да споделите опита си–къде Я открихте, как подходихте, как се запознахте? Как се развиха нещата, как се чувствахте с нея?

Пък после и аз ще поразкажа за себе си!
Но сега сте вие!
Споделете!

А на коментиралите до момента нямам какво да кажа–не виждам смисъл да се произнасят хора, които само гадаят и не са преживели ЛИЧНО това, което ме интересува!

До дамата н. 1–желая ти късмет и дано намериш това, което търсиш!

от авторката

 
  ... горе^
преди: 7 години, 15 дни
hash: 51a346b2b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   До авторката - всеки си има предпочитания и често повече от едно! И аз харесвам зрели жени, стига огънят в погледа им да не е умрял. Една осъзната зряларжена е съкровище - знае какво иска, какво дава, в секса е богиня и се раздава напълно. Не хленчи и не мрънка но пък е дама която може да оцени джентълмена. Младите момичета са млади момичета, те са прекрасни винаги но често са неосъзнати, префърцунени, секса още не го чувстват а напоследък има и много глупост в тях! Нищо хубаво не е това и тук зрялата жена е прелестна!

 
  ...

...
преди: 7 години, 15 дни
hash: 3e43c07641
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   В пиано бар имаше компания от 4-5 жени празнуваха имен ден на едната жена, едната беше по-пищна с дълбоко деколте и сочни устни, нищо особено, но постоянно се оглеждаше. Веднъж и вдигнах моята чаша за наздраве, тя се усмихна и така. Аз я заговорих тя каза, че не е удобно защото е семейна, а и нейните приятелки също гледат, но попитах за фейс, тя го даде и след време правихме страхотен секс, но еднократно, това беше моето изрично желание, защото и аз съм женен. Разделихме се с думите, че някой ден, някога пак можем да повторим, не обещах, казах само че времето ще покаже. Това е само, че аз бях набор с жената малко над 40 и двамата.

 
  ...
преди: 7 години, 13 дни
hash: 846e53b7aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Язък за горките кандидат–ебачи значи...
На голям камък ще ударят с мен...
Защо ли? Просто не съм лесна и никога не съм била...
Коментарите са ужасяващи, направо ми се уплаши окото!
Благодаря все пак на н. 11, че малко вдигна летвата...
И като говорим за летва, никога не съм била висока такава, а нормално изглеждащо, дори бих казала срамежливо момиче(каква надутост?? ), което нито искаха, нито забелязваха..
Хм... и тогава си имах хубави цици и крака, но както каза н. 11, бях абсолютно неосъзната... и когато все пак ми се случи да правя секс... не го чувствах някак си, право в десятката, н. 11, изумително направо!
Гади ми се от н. 4, 8 и 12! Похотливи загубеняци... без извинение! Мислите се за велики като ни свеждате до нивото на ходещи дупки–направо отврат!
Как пък един не се намери да каже "По–голяма е от мен, но... видях я и бях дотам–паднах, потънах, влюбих се! "
Защото колкото и да ме слагат в графата "застаряваща, макар и пищна"!? , искам любов, страст, нежност и лудост–няма възраст за тях, нали!?
Ще ви се да кажа "Искам млад жребец да ме опъне и побърка! ", но нещата никога не са нито толкова прости, нито толкова първосигнални! Поне при мен е така! Сложна работа!
Или както казваше великият Хайтов в "Мъжки времена", едно е да искаш, друго е да можеш, а 3то и 4то – да го направиш! :-))

И отново призовавам мъжете, падащи си по такива като мен, да споделят мнение и опит!

от авторката

 
  ... горе^
преди: 7 години, 13 дни
hash: 962c211e61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Авторката, "младите жребци" които няма да гледат на теб като "лесна дупка" ще да са силно извратени или с някакви необсясними фетиши.
Ако не беше "пищна" можеше и да се хващаш за написаното от 11 номер. Не са малко поддържани жени на по 40-50 години които изглеждат по-добре от 25 годишните. Но явно твоя случай не е такъв.
А съвсем друг въпрос е че и 11 е казал общо взето същото което и 4, 8 и 12. Ама и на тия години не си се ориентирала и ти е трудно да го разбереш. Това което привлича мъжете да търсят зрели жени е точно зрелостта. Принципно се предполага да са видяли достатъчно от живота, обикновено не се опитват да ти се налагат или да ти държат сметка за каквото и да е. А и са спрели да ползват секса като разменна монета - осъзнали са че той е за взаимно удоволствие. И правят всичко с желание - дори и да е само за да угодят на партньора.
Няма никаква друга причина нормален поддържан млад мъж дори само да заглежда "пищни" или да си го кажем директно - дебели лелки. Ако щеш повръщай, ако щеш си измисляй причини и се заблуждавай че някой "млад жребец" те е харесал заради нещо друго освен фетишите си.

 
  ...
преди: 7 години, 13 дни
hash: bd6851850b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Авторке, какъв опит и мнение да споделят. Те освен да кажат, че харесват такива жени и, че са били с такива, какво друго. И жена ми е пищна, но това понятие се тълкува нееднозначно. Примерно какво да разбираме - с по едър задник и гърди, но не много пълна като килограми или плюс тези неща е и малко над нормата.... или пък повечко над нормата. Лично аз, ако е повече над нормата не ми харесва - не става дума за визуално харесване. Самият секс по трудно се получава и не мога да правя това което си искам - разбирай да си я размятам аз както ми е кеф. По трудно е например прави и тя да те яхне отпред, а ти да я държиш. Ще отмалееш много бързо, а има мъже въобще няма да могат да я задържат така. Също да кажем, поза 69 но прави ;-)

 
  ...
преди: 7 години, 13 дни
hash: 3e43c07641
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Какво значи похотливи загубеняци за теб?
Ти казваш, че не ти се занимава с такива загубеняци, ами не се занимавай, но недей и да обиждаш, защото обиждаш и жените които си лягаме с такива загубеняци и повярвай ми това да желаеш някой не е в това дали си лесна или трудна, това се нарича желание и страст и недей обижда жените, които не са като тебе ''трудни''.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 13 дни
hash: 4a3a34e259
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Номер 1 съм отново. Поздрави авторке! Присъединявам се към твоето гадене. И на мен някои от коментарите не ми допаднаха. В никакъв случай не се чуствам загоряла и оглеждаща се за ебач. Впрочем имам мъж които обичам и с които обожавам да си изпълняваме еротичните фантазии. Но тои е много далеч. Мислела съм си понякога ей така да не ми се гърчи тялото да си намеря просто другарче за секс. Но първо душата ми не го иска, второ след тия коментари отново си доказах -не си струва. Ако ще съм "оф оная дето ми звъни през 5 мин.... оная дето няма кокали... оная дето ще дава да я ч... т в г... а "!? Не благодаря. Искам един мъж и просто хубави чуства уважение и огън в леглото. Я по добре може и да не ме заглеждат. Успех в живота авторке!

 
  ...
преди: 7 години, 13 дни
hash: e2185a620d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Много е жалко, когат си толкова изпаднал, че секса с жена, ти се струва като плячка...

 
  ...
преди: 7 години, 13 дни
hash: 6e6f06b9b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   авторке, с последния коментар ме обърка. ся не разбрахме хвалиш ли се или се оплакваш, че те заглеждат? :-)
искаш да си омъжена, но и да се влюби някой лудо в теб, да има тръпка и чак тогава и секс. не че е невъзможно, но е малко вероятно. от обожателите си рядко можеш да очакваш нещо повече от секс, както сама си забелязала. е, може и да се появи единственият, но тогава какво ще го правиш? ще се разведеш, но искаш да хванеш новия преди да си пуснала стария?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 12 дни
hash: c35d0e4d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

21.   Съжалявам, ако обидя някого, но като мъж на 32 мога да кажа, че много малко мъже си падат по пищни, че и по-възрастни в същото време. Поне от моите приятели и познати, не съм забелязал някой да си пада нито по едното, нито по другото, а за двете едновременно да не говорим.

Имам усещането, че целта на темата е тук да обясняваме колко са неустоими зрелите и пищните жени, че авторката да си начеше егото. И от последващите и коментари мнението ми се потвърждава.

Може би като млада не се озъртала толкова и не и е правило впечатление, че някои се заглеждат, а сега като по-възрастна и пищна няма самочувствие и се оглежда повече с надеждата да забележи някой, който се заглежда. Естествено дори и 1 на 100 да се загледа в нея, на нея и прави силно впечатление и тя остава с илюзията, че едва ли не я желаят много. Но останалите 99, които не се загледат, няма да ги отрази и да ги вземе под внимание.

Този ефект е подробно изучен в психологията. Т.е. когато очакваме нещо, ние подсъзнателно си търсим примери, които да потвърдят очакванията и игнорираме тези, които са в противоречие с нашите очаквания и така сами се самоубеждаваме, че това, което ни се иска е вярно.

 
  ...
преди: 7 години, 12 дни
hash: 846e53b7aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   Много се запениха някои да ми обясняват колко изпаднала и заблудена съм била... Да, най–лесно е да обиждаш като ти липсват сериозни аргументи :-)) Но стига съм си губила времето с тях!
Винаги съм била привлекателна, но срамежлива и все срамежливи ме харесваха! Та ухажването и свалките от край време са мъка при мен–какво да правиш, съдба!
Бракът ми отдавна не върви, раздялата е въпрос на време колкото и да ми е жал за детето!
И се изтормозих от години със студен мъж, затова искам нова любов, страст, нежност и топлина! И може би късно, но откакто най–накрая приех идеята за раздялата, сякаш се отпуснах и взех да забелязвам мъжкото внимание!
И затова попитах какво търсят младите мъже, защото те основно ме заглеждат от месеци насам!

И онемях от обида–описах защо!

Така и не можахте да ме убедите в извратеното отношение и долнопробен фетишизъм на заглеждащите ме "млади жребци" :-)

Остана ли сама, все ще станат нещата!
Ще си намеря един такъв сладур и нека ми е зле, а вие плюйте и беснейте – всеки сам си решава; аз решението съм си го взела за себе си!
То като живях сума ти години с мой набор, та цъфнах и вързах, айде стига с тия клишета за възрастта!

Благодаря за подкрепата на номер 1– успех и на теб!

Толкова от мен
авторката

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 дни
hash: 650c93fac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   И друго имам да добавя...
Когато мъжът ти не те задоволява, се появяват мокрите сънища и започваш да мечтаеш за друг...
Може да съм младолика, лъчезарна и секси, но съм абсолютно нещастна с мъж като моя...
И тръгна ли си, ще бъда с друг...
Искам страст, луда любов, взаимно желание и копнеж...и взаимно ще се зарадваме с някое момче:)) пък вие си мислете, че дебелите лелки не стават за нищо-ако знаехте еротичните ми фантазии, щяхте да се претрепете от бързане да ми ги осъществите!
Малко повече толерантност се иска!
От авторката

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 дни
hash: 10482fd4c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   До авторката - от номер 11. Стана хубав разговор но с твоя коментар 14 го поразвали. Искаш мнения от мъжеге а ни обиждаш, и после пак искаш. Самата ти се изразяваш вулгарно и цинично. Чудесно е да искаш любов, страст и тн и да, за това няма възраст поне докато станеш на 65 . Но замисляла ли си се ти какво предлагааш и какво би дала на мъжа в такава връзка? Защото страст и подлудяваме няма да получиш ако ти самата си консервативна. Сама описа физиката си като не особено привлекателна, освен това си студена язвителна и цинична. Може би наистина винаги са те заглеждали мъжете около теб но ти чак сега го забелязваш. И си се понесла на тези криле сега но внимавай защото момента бързо ще отлети...

Казваш че не си лесна но пък никога не си била висока летва - защо е това противоречие?
Както и да е, освен секс и страст един мъж, особено млад би търсил точно това в теб - зрелост, спокойствие, отдаденост и топлина. А ти не ги излъчваш. Моят съвет е да свалиш летвата/да открехнеш вратата но пък на вдигнеш нивото. И така ще намериш мъжа който ще ти даде това което ти е липсвало и това от което имаш нужна.

Успех и опитай с добро. В любовта и секса егоизма, агресията и пренебрежителното отношение не водят до това което искаш. Бъди нежна, мила, зряла....

 
  ...
преди: 7 години, 11 дни
hash: 8e07b840a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   24, дааа на нас ни е много зор за твоите фантазии и само ти си жена на тая планета! Смени си дилъра. Не си интересна.

 
  ...
преди: 7 години, 11 дни
hash: 3e43c07641
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Авторке в главата си идеализираш младите мъже, аз се пробвах с няколко, до връзка така и не докарахме. Иначе си е друго млада кожа и много енергия, за това и те разбирам, но внимавай да не се откъснеш от съпруга заради някое младо гадже, че те много много не мислят за връзки.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 дни
hash: 00736c5ce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Авторке, не обръщай внимание какво ти пишат тук. Истината е, че поне на половината от мъжете първата им жена е била по-голяма и по-опитна. Така че те са били с по-голяма жена. Незнам защо се срамуват да си го признаят.
Живей си живота и си намери по-млад, с когото да осъщесвиш фантазиите си. Грижи се за себе си.

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 дни
hash: 1936050b0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Мила авторке, т. к си вложила много енергия да обясняваш какво ще направиш и как ще го направиш и при това си го написала хубаво, ще си позволя и аз да споделя едно свое преживяване, което е близо до темата. Мъж съм, около 50. Вероятно и ти си накъде там. Преди няколко години си позволих близки отношения с позната в същата възрастова категория. Нещата постепенно се развиха и в един момент се оказах влюбен като на 25г. При това имах късмета да е споделена любов. Семействата ни отдавна бяха останали само форма. Почти като в твоя случай и подобно на много други. Вложихме много от себе си новата връзка. И мисля че бяхме щастливи. Но щастието, като че дава енергия, воля, криле и за нови неща. И обичаната от мен жена се увлече по едно младо и наистина хубаво момче. Русо, синеоко, купонджия и шегаджия. Приласка си го, обгрижи го. Казваше, че секса не е добър, но допускам, че просто така казваше, за да щади поне малко егото ми. Всички разговори все до него стигаха, до проблемите му и решенията им. А те проблемите му като на всяко младо момче-все проблеми с младите момичета. Болеше я, но не се отказваше. Аз пък вече бях хлътнал и не можех да се откажа от нея. И мен ме болеше. Иначе, когато сме двамата всичко пак си е супер. Дори доверието пак го има. Та да завърша-внимавай с младите момчета. Колкото и да си умна и предвидлива нещата често не са под твой контрол. И тогава болката е не по-малка от сегашната ти неудовлетвореност. А няма съмнение, че щом си решила-ще го направиш.

 
  ...
преди: 7 години, 11 дни
hash: 2bd6ea4041
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   И аз съм 40 , но не търся одобрението на непознати, нито се опитвам да ги убеждавам в противното. Авторке, постъпвай както на теб ти харесва. Най-важното е да си в мир със себе си. По-млад може и да си намериш, но не разчитай да е за дълго. Обикновено ще ти се лепне някой с деменция :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 дни
hash: fc5d324d81
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   До 11/25
Искрено съжалявам, че се е получило такова неловко недоразумение! В 14я ми коментар изсипах ярост и злъч единствено и само към номерата, които посочих и нарекох похотливи загубеняци.. Изобщо не съм визирала всички мъже като цяло и моля за извинение! Почувствах се унизена и оскърбена и си го изкарах на онези тримата, чиито думи направо ме отвратиха...
И не, не съм прелестна... Тъжна съм, нещастна и самотна макар и омъжена! ... Ще бъда мила и нежна като ме запали мъж, който ми е по сърце! Да ме люби, да ме обсипе с нежност и отново да се почувствам жена... Не съм нито обичана, нито желана, а пренебрегната... И толкова боли, че цинизмът ми може би идва оттам, един вид неумела защитна реакция!
С хиляди извинения за недоразумението и благодарност за разбирането и окуражителните думи!
Авторката

 
  ...
преди: 7 години, 10 дни
hash: 4908f12020
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Ще коментирам на няколко пъти, защото имам да отговарям на доста хора като номер 11/25 беше най-спешен:))
Не мисля, че сега ме заглеждат повече, защото съм по-чаровна и лъчезарна... винаги съм била такава, земна и достъпна!
Проблемът ми беше, че ме харесваха по-свити момчета и си беше мъка... И не бях лесна в смисъл, че трудно се влюбвах!
Та си бях сама и си страдах...
Сега пак така, но искам да е по-леко и безпроблемно!
Не мога да повярвам, че ще ме поискат само за секс? !
Точно сега АЗ имам нужда от спокойствие, нежност, закрила... Много съм лабилна в момента и не бих била нито спокоен пристан, нито опора за никой младеж... По-скоро той би ме приласкал и успокоил, не аз него! Та не опира до характер:))
Следва продължение:))

 
  ...
преди: 7 години, 10 дни
hash: af49968168
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   До номер 16
Не съм правила секс права... Я виж ти какви идеи ми даваш само:)
Не е била луда страст та затова... Мисля, че ако и двамата го искаме все ще се удържим без никой да отмалее:)

До дама н. 1

Аз пък искам да ме заглеждат... Наваксвам пропуснатото на младини:))
Вълнувам се от тези погледи, отвръщам и се засрамяват!
Не са нито похотливи, нито мръснишки, никакъв проблем за мен! Засега са без продължение... Да видим докога? ! :)))

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 10 дни
hash: 8815549829
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   До 19 - нали? !

До 21 - напротив, егото ми го няма никакво, за какво начесване говориш? страдам си мълчаливо и това е!
Не ме поглеждаха на младини, какво изведнъж се сетиха??
Може би наистина интереса е чисто сексуален "обвързана ще да е и няма да търси нищо сериозно" Само дето не ми пише на челото "волна като птичка и търсеща страст и сексуални изживявания опряна на стена ако може и с многократни повторения" и заблудата и мистерията са тотални!
Та и от психиатър нямам нужда-виж ако ми намери любов, подписвам веднага!
Това е към теб, 21! На теория си прав, но аз съм си все същата и мъжете май искат нещо от мен? !
Какво ли ще да е то? ! :)))
Мерси за обстойния анализ!

 
  ...
преди: 7 години, 9 дни
hash: 3a4bab673b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   И пак до 11/25

Вулгарна? Студена? Язвителна? Цинична?
Така си ме усетил явно, така и ми го сервираш.
Аз вече си изпуснах нервите тук, но и ти хич не си поплюваш, да знаеш! :))
И каква друга да съм, кажи? ! Дай съвет, как се живее без любов?
Как да съм мила, спокойна, отдадена и нежна като душата ми кърви?
Кой ще ме стопли и приласкае?
Вратата не е открехната... тя направо си зее... , но няма кой да пожелае да влезе през нея...
Не си ме усетил правилно-аз съм емоционална и темпераментна жена и копнея, нуждая се от чувствен и страстен мъж.. Да но съдбата все ми изпраща сдържани и студени мъже... и полудявам!
Душата ми плаче... Искам веднъж и аз да съм луда от любов... и от страст и аз да не мога да стана от мъж...
Какви студенина, цинизъм и вулгарност видя у мен? ! Къде ги видя? ! Нещастие е думата...
Това е.

 
  ...
преди: 7 години, 9 дни
hash: 3ec2d82098
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   До 30

Мисля си, че ако изживявах една хубава, споделена любов и през ум нямаше да ми мине да търся друг... Не разбирам любимата ти и ми е трудно да ти дам съвет... Просто бъди силен и я завладей така, че просто сили да няма за друг! Успех ти желая!

Съветвате ме да внимавам с младите гаджета...
След толкова изказани неща, така и не прочетох коментари на мъже във връзка с по-зрели от тях жени? !
Така и не разбрах как протича една такава връзка? ! Жалко...!

Ако един ден имам и аз страст в живота си, възрастта на мъжа до мен изобщо няма да е от значение!
Ето в неделя например заведох порасналата си дъщеря на спортен турнир и размених дълги погледи с поддържан, с прошарени коси мъж около моите години и си помислих, че всичко е възможно и единственото важно нещо в живота е чувствата да са взаимни и да си щастлив с човека до теб! А възрастта наистина остава на заден план!

Ако това е!
Щастие, късмет и любов ви желая!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 дни
hash: 3e43c07641
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Винаги ми е било чудно защо мъжете, които искат само секс са ''похотливи загубеняци'', а жените с които го правят не са. Ти авторке ако се поддадеш на сексуалния порив и евентуалното силно привличане към някой мъж, спадаш ли към ''похотливите загубенячки''. жЕЛАЯ ТИ УСПЕХ, НО С ТЕЗИ ТВОИ РАЗСЪЖДЕНИЯ КАК ПРЕДИ ДА ИМА СЕКС ИДВАЛА ЛЮБОВТА, СЛАГАЩ КАРУЦАТА ПРЕД КОНЯ.

 
  ...
преди: 7 години, 6 дни
hash: 51a346b2b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   До авторката - от 11/25 :)

Че звучеше Вулгарна и тн е точно така мила, прочети си коментара 14 и ще откриеш всичко това там. Ходеща дупка - това ако не е вулгарно! Съвсем добронамерен съм мила. Такава си - в коментара си 38 първо го отричаш, после се съгласяваш - Каква друга да съм, кажи? После пак отричаш! Това че си емоционална и чувствителна не означава че не би могла на моменти да си изпуснеш нервите. Но най-много си объркана и изплашена и затова си пълна с противоречия. А това са лоши съветници мила.

И не съм съгласен че съдбата ти изпраща само студени мъже. Няма как да е така. Просто другите те подминават може би ако си показваш агресивната страна а не чувствителната.
Трудно е да ти давам съвет но щом търсиш нежен страстен и силен мъж покажи се такава и ти - нежна, страстна и мила. Успех!

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 дни
hash: 9f074a59ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

41.   Госпожо искрено ме спукахте от смях.
Убеждавате коментиращите, убеждавате и сама вас, че все още ставате, но истината е съвсем друга.
Да възрастните жени съм забелязала, че имат голямо самочувствие, което без свян го показват.
Лятото дойде почти, ако едно момиче 18-25 години-Хубаво и стегнато тяло, с прилепнали дрехи, с хубави очи и хубава и дълга коса се и застане до вас, а наоколо има 10-20 мъже, коя биха избрали от двете? !
Младото си е младо, ако си мислите че с голям и увиснал бюст, ще ги привлече се лъжете.
Ако си мислите, че защото сте с голямо самочувствие, ще ги привлече се лъжете.
Само мъже, които имат фетиш към възрастни жени, ще се загледат, но ако го нямаше момичето до вас, онова младото, с хубавото тяло и сладките черти.
Това че "младежите", както се изразихте вие... имат фетиш, към такива като вас, не значи, че ще тръгнат да имат връзки с вас.
Искренно се смея, когато застарели лелки се опитват, да подражават на младите, коя в облеклото, коя в маниери.
Истината е, че всичко си има срок на годност! И начина по който се изразявате, не отива на една възрастна жена, която се предполага, че трябва да лъха на обноски и култура.




– Angel Girl

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 дни
hash: 50d09a6f9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Толкова много думи за това че си търсиш любовник. Тука няма да го намериш, лелче. Разведи се, като не ти изнася студения ти съпруг. Искала страст, цветя и рози, айде стига бе? ! И от кого това? Не разчитай, че някое младо жребче ще се ожени за теб, притрябвала си му. Ще те обязди и после чао, а ти ще лееш сълзи в дантелени кърпички. Смях!!!

 
  ...
преди: 7 години, 6 дни
hash: 3579a7df4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Авторке, за да привлечеш любовта, трябва да я излъчваш.

Alpha, ж. 27

 
  ...
преди: 7 години, 6 дни
hash: 1195b5e2fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   41 Да бъда честен с теб, някой жени над описаните от теб години, също могат да са много красиви. Разбира се, България сме - каквито мъжете, такива и жените - След 25 започват се превръщат в оплешивяващи плужаци, защото е прекалено трудно, да сеходи на фитнес, да се бяга и да се яде и живее правилно. Неее, ще се пуши по две кутии цигари, и ще се нагъват по 4000 калории на ден. После - ама какво стана...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 дни
hash: fde4364ef5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   До ном. 41. Драга angel girl и ти ще станеш с 'изтекъл срок на годност' и с голям увиснал бюст. Никой не е подминат от старостта. Нито жените, нито мъжете. (тогава ще си спомниш какави си ги писала).
А вижте какво направи президентът на Франция. Обича си по-голямата жена и не се отказва от нея. Актьорът Хю Джакман е по-малък от съпругата си с 15 г. И си осиновиха деца и си я обича. Никой от тях не им изневерява, въпреки, че има до жените им млади момичета със стегнати тела.

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 дни
hash: e6a080ff0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   До юли вече ще съм се изнесла, нов град, нова работа, нов кръг от познати, ново начало.
Никога досега не съм имала чисто сексуален порив към мъж, не е имало химия, не ми е било хубаво.
Искам нова любов, страст и ако е писано ще се случи!
На никого не се бутам и с никого не се сравнявам!
Просто искам да съм щастлива и задълго с мъж, който ще ме приеме такава каквато съм!
Това е от мен
Авторката

 
  ...
преди: 7 години, 5 дни
hash: 40c640c294
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Ако съдя по мен определено е заради увереността ми. Аз също съм имал връзки главно с по-възрастни от мен жени. Не че по-младите са по-грозни или нещо, просто като се опитам да ги заговоря са по-студени и след 2-3 миути разговор всичко замира. Докато по-възрастните са по-разговорливи, по-отворени към нова връзка и доста по-лесно ми връзват. Особена ако са и "свободни".
М32

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 дни
hash: 62103310b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Евала на № 41 Знаеш, как да ги призимиш на земята.
Адмирации! :-)

 
  ...
преди: 7 години, 4 дни
hash: 0f62754b29
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

49.   От 11/25 :) Успех мила, сигурен съм ще успееш. Игнорирай зависта и злобата - това са наистина нещастливите тук а не ти. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 4 дни
hash: 1936050b0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Ами, нека да пожелаем на нашата симпатична авторка да произведе след 10-20г. лидера на една силна държава. Или голям актьор, или учен.
И авторке, да не забравиш да се похвалиш на есен какво е излязло от историята- роман, комедия или трагедия. За съжаление има и такава вероятност. Най-малкото защото е възможно твоя ошишкавял, залежал се шопар да се превърне в див, разрушаваш нерез, помитащ и разрушаващ в злобата си всичко около себе си. Защото изоставените мъже озверяват, нали си съгласна. И твоето лъвче... А бе, може и комедия да стане, не се знае. Но цирк при всички положения ще има.
Да разкажеш, да не забравиш. На есен сме пак тук. Да видим дали парадокс или закономерност е излязло от историята.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 3 дни
hash: c9cd1b7c9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

51.   Защото на 40 плюс години излъчването ти е друго. Да, може да не си слаба и да имаш няколко бръчки и бели коси, но знаеш какво искаш от живота и имаш опит, за разлика от повечето момичета на 20, които вярват, че всичко, което хвърчи се яде и разчита само на външния си вид. Е, да ама външния вид не е всичко. И когато на 3-тата вечер вече няма какво да си кажеш с това момиче, ами става скучно. Така, че авторке ходи с гордо вдигната глава и си знай цената!

 
  ...
преди: 7 години, 13 часа
hash: afb34896c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   Обидните квалификации не са аргумент, нали така?!
Същото е и с евтините провокации!

На тези, които имаха безочието да изсипят злъчта си тук, ще кажа следното : олекна ли ви на дребните душици?! Жалки сте и искрено съжалявам половинките ви...ако изобщо имате такива?!

До н.48 – вместо да критикуваш, по–добре си оправи правописа! Срамота е да допускаш такива елементарни грешки на родния си език?!
Добре те призЕмих, нали?!:-))

Благодаря на тези, които ме разбраха и подкрепиха!
Не знам дали ще успея, н.11?! Но си знам цената и си ходя с гордо вдигната глава – благодаря за добрия анализ, н.51!

До н.47 – при мен е обратното : с напредването на възрастта "връзвам" все по–трудно, защото наистина знам какво търся, нямам време за губене...и този, който търси истинска жена и знае как да се държи с нея, нека заповяда! :))

Толкова по темата от мен!
Късмет ви желая!

от авторката

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 7817dca045
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

55.   До Авторката
пишеш, че си знаеш цената, тази цена сама си си я определила и поставила, но не забравяй, че на пазара има много изложена стока и само и единствено пазара урегулира цената на дадена '' стока'', '' стоката '' със завишена цена, която не отговаря на предлаганото, качество, по силата на икономическата логика, залежава по щандовете и след време се бракува, тези които пък са били заинтригувани от цената, ако се излъжат да я заплатят но стоката им се стори силно надценена и неотговаряща на очакваните критерии, в 14 дневен срок я връщат, като връщайки я депозират желанието си за възстановяването на вложените средства.
Надявам се си разбрала метафората.
Икономист

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 50d09a6f9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

56.   До 55, много си прав. Тази жена най-вероятна е била само със своя мъж и няма никаква реална представа нито от връзки, нито от мъже. Някой я е загледал в метрото и тя написала цял роман как след нея има тълпи от млади обожатели. Така и не се разбра какво иска, какво търси. Нещо като нищо? Ами успех.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 1134afdfb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

57.   Обидните квалификации ги ръсиш ти "мила"!
Никой не е длъжен, да се съгласява с теб, никой не е длъжен, само подкрепящи коментари да пише.
Съобразявай се с мнението на другите и не с рогата напред, защото точно коментарите против теб са реални.
41- Ти е дала обективен коментар.
55 и 56- Абослютно също обективни и реални.
Като не ти харесват коментарите ги подмини, а не се разправяй и доказвай.
Защото за мен си една напълно объркана възрастна жена, която е зациклила, като е започнала, да я гони кратическата.
На тези години надявай се, някое младо момче, да ти обърне внимание.
А и между другото, не знам дали си наясно, но хората имаме очи, за да гледаме, не за да ги затваряме, а това че някой те бил погледнал "вторачено", не значи че иска нещо от теб.
Нито възпитанието ти е на ниво, нито нищо.

 
  ...

1-50 от 83
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker