Май съм бисексуален - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Май съм бисексуален
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 9162 пъти
Здравейте, на 21 години мъж в кавички. Неможах да измисля заглавие за това го написах "Просто искам да споделя". Ще започна от там че съм чуствилен, срамрежлив и с разбито самочуствие. Родителите ми често ми натякват колко съм ограничен, прост и т.н. През повечето време прекарвам пред компютъра. Причините поради който прекарвам толкова много време пред компютъра, е че не ходя на работа. Където и да си подам документите отсреща ме гледат като чели съм изрод с подигравателна усмивка и думите "Ще ти се обадим!".

Отчаял съм се вече до такава степен че не знам какво искам от живота, нямам цели. Често ме критикуват каква музика слушам (метъл). Отнасял съм подигравки и обиди заради това което харесвам. Повечето познати ми се месят в личния живот. Непрекъсното ме осипват с въпроси да ли съм правил секс и още един куп въпроси, който мисля че са прекалено лични за да отговорям на тях. Каквото и да кажа те ми се пресмиват, подиграват и обиждат както и да е теглих им по една майна. Намерих си други приятели, който не ги вълнуват креватните ми изпалнения. Обаче тука идва друго. До преди извесно време непознавах самия себе си. Започнах да се заглеждам по момчета и момичета. Понякога прекалено дълго зяпам някой момче, което естествено се забелязва. Тогава си мислех че просто им завиждам защото те са перфекни, а аз не. Обаче се оказа че не е така.

На едно сабиране изкарахме наргиле да пушим. Момчето което пушеше преди мене беше олигавил маркуча (или както се нарича там), и аз дирекно почнах да пуша без да избърша, и усетих слумката която вместо да ми отварти и да ми се повдигне ми хареса. И тогаз ми прещака че не е било завиждане, а чисто заглеждане. Осъзнах че съм различен. Осъзнах че съм гей (бисексуален). И двата пола ме привличат... Много ме притеснява как ще ме приемат околните, приятелите и родителите ми. Какъвто е да спътника в живота ми да ли ще е момче или момиче все ще ме гледат като различен (изрод). Това е което исках да споделя, моля спестете си обидите

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 1df97a5886
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Как от една слюнка направи този извод? Не пишеш защо си без самочувствие. Как изглеждаш, имаш ли някакво образование и пр. Имал ли си интимна връзка с жена до сега? Изобщо много мъгляво е написано, за да разбера човек какво да каже и да те посъветва. А дори да си гей - какво да ти кажа приодата си е природа. Важното е да осъзнаеш няколко неща. Първо защо нямаш самочувствие. Второ защо не намираш работа И някрая с момче или с момиче искаш да имаш интимна връзка. А колкото до определенията" прост" и подобни - не се връзвай. Важното е първо ти да се харесваш, ти да си в хармония със себе си и едва след това другите ще те приемат и харесат.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 1df97a5886
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пак съм аз /предишния коментатор, дето зададе няколко въпроса/. Искам да допълня нещо - защо подхождаш с идеята, че някой ще те обвинява и ще те обижда? Мисля, че повечето хора са добронамерени и широко скроени. Така, че малко по-смело гледай на живота си!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 8c37938330
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   От автора: Имам образувание средно. Сегашно време за да си намериш работа тря да имаш визия и стаж, аз това го нямам. Самочусвтието ми е разбито още като бях ученик. Всички ми се подиграват за това че съм закръглен, прост и грозен. Гледам ме като че ли съм някакъв изрод. И мисля че съм бисексоален възбуждам се и от двата пола. Не съм контакти до ся с жена, но ме превлича сексуално. С мъж съм имал веднъж.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 8c37938330
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора: малко поправка сексуалния контакт с мъж беше лапишка история. Не съм имал сексуален контакт.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: f4be6d91a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   От коментатор №1 - защо не опиташ да поотслабнеш и да се стегнеш? Вярно, че човек е стресиран и обезверен нищо не му се прави, но ти си прекалено млад мъж, за да се изоставяш. Дори да нямаш пари за фитнес или друг спорт има начин. Ежедневни разходки, тичане в някой парк, диета. И защо смяташ, че си прост? Защото другите мислят така? Направи нещо по този въпрос. Чети вестници, гледай някои образоателни предавания, може и някоя друга книга да попрочетеш. Има библиотеки, където срещу минимална такса ще си избереш. И щом жените те привличат не си внушавай, че си гей. Има всякакви жени. Знеш ли колко такива като теб - с ниско самочувствие има. Опитай чраз сайтове за запознанство. Дори една жена да не е първа красавица тя може да ти допадне. Ти както пишеш също не си красавец. Но чак пък толкова грозен и прост и пр. е глупаво да го мислиш и да се самонавиваш. Не се отказвай и ако се държиш по-свободно вероятно ще намериш някаква работа, която и да не е идеабна поне на първо време ще започнеш. А след това ще търсиш друго.
А не си ли мислил да продължиш да учиш? Какво мислят родителите ти по въпроса. Щом са недоволни от теб може би е, защото нямаш особени амбиции да продължиш с някакви курсове или нещо, което да ти даде занаят както се казви. Не е задължително да си с висше образование, за да печелиш и работата да те удовлетворява. Освен това , ако учиш нещо ще имаш нови контакти и може да се появи някое момиче. Изобщо от оплаквания и самосъжаление полза няма. Опитай да си по-инициативен.

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 266bb933a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Авторе, много те моля, обърни си внимание на правописа!!!!!! Ако наистина си привлечен и от двата пола-избирай. Мисля, че за теб ще е по-лесно да се интегрираш като хетеросексуален, оттколкото като би-.Просто ни е такова обществото. Аз обаче мисля, че си неориентиран. Мисля, че когато бъдеш с жена наистина ще се осъзнаеш тогава чак. Дано да си намериш работа и да се впишеш в някаква среда скоро. Успех ти желая!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: ab312350e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здрасти. Това, че слушаш метъл и че не искаш да отговаряш на лични въпроси не е смещно. Та как ще ти се подиграват, че слушаш метъл. Всеки слуша, каквото си иска. Няма да ти пука какво казват хората. Я се стегни малко, та живота е пред теб. Естествено ще те вземат на работа. Всичко ще се нареди и да живее метълът! ! ! Аз също слушам и какво? ! И на мен ми са се подигравали, но са си понесли последствията, защото не съм никак тъпрелив човек. Както и да е. Мисля, че не трябва да се притесняваш за това какво казват другите и какво мислят. Майната им! Важният си ти и ако си бисексуален няма проблем. Аз също съм, но не ми пука. Важното е да си себе си, но от една слюнка все пак не си вади грешни изводи. Би било добре да пробваш с жена и може би ще промениш мнението си, а ако си би-живей си живота. Вярвай, че някой ден ще намериш работа и това е. Моля не мисли така за себе си някак жалко е. Вдигни си самочуствието малко. А и животът е такъв, какъвто сам си го направиш.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 4abb06ef6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Аз съм жена на 23 и ми харесва мисълта, че момче или мъж е бисексуален. Нашите души нямат пол, телата ни са мъжки и женски.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 83beefab3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Не разбирам защо ти се подиграват какво смешно има че слушаш метъл и не отговаряш на лични въпроси какви са тези хора да ги интересува дали си правил секс според мен си нямат живот и искат да се бъркат в твоя а за това че си бисексуален не се притеснявай живота е пред теб имаш време да решиш всичките си проблеми.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker