Мъжът ми увеличи килограмите си драстично - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мъжът ми увеличи килограмите си драстично
преди: 7 години, 18 дни, прочетена 6130 пъти
С годините мъжът ми увеличи килограмите си драстично, което не е повод да го зарежа, но и нищо не прави по въпроса, а сексът с него ми тежи откъм килограми. От друга страна, от години се виждам и с друг, което не вреди на семейството ми, а само на мен. Въпросът ми е на кой да поставя ултиматум - на един от двамата или на себе си? Никой от тях не ми създава проблеми, а на всичкото отгоре се съобразяват и с натоварения ми график :( Моля да пишат хора с житейски опит.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 16 дни
hash: 8cdf8a831e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз сьм в сьщото положение. Мьжьт ми се запусна и стана 92-93 кг при рьст 177 см и 50 год. почти, напоследьк и рязко намаля и желанието му за секс... Не прави нищо по вьпроса. Аз сьм на 39 с доста спортно и поддьржано тяло, чувствам се в разцвета на силите си и сексуалната си енергия. Имам нужда от силно и здраво мьжко тяло в леглото до мен, харесва ми мьжьт, с който се любя да ме сгьва и лашка здраво, да усещам релефа и силата на мускулите му. Това ме вьзбужда в секса... Намерих го отново с любовник без ангажименти, момче от фитнеса, младо и добре поддьржано, интелигентно и дискретно. Правим го два пьти седмично, след тренировките, които сме нагласили да ни сьвпадат. Взимаме стая за почивка в скромно хотелче за 20-30 лв. и се изчукваме здраво и без задрьжки за час, час и половина. После чао до следващия пьт. Това ме устройва идеално. Получавам това от което имам нужда и от което мьжьт ми ме лишава. В сьщото време си запазвам семейството, спокойствието в кьщи и на децата, материалната база, която сме сьздали заедно с мьжа ми, общите приятели и т. н. Когато и той се сети да ме пожелае не му отказвам, правя му удоволствието, но не сьм зависима от тези негови кратки и епизодични пробуждания, имам си моето решение. Мисля, че всичко друго е лудост-да се развеждаш на години и с деца, заради млад любовник или пьк да чакаш запуснатия си и застаряваш мьж да стане отново в топ форма... няма как да стане. А нито пьк аз искам да си пропилявам най-сладките години за секс и удоволствия заради скрупули. Живота е един и е кратьк. А и аз обичам и ценя мьжа си заради много други неща и не искам да се разделям с него. Това е единственото мьдро и хуманно решение.

 
  ...
преди: 7 години, 16 дни
hash: 811cd856df
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз въобще не разбрах за какви ултиматуми става дума. Хайде, на мъжът ти примерно да свали килограми... и ако не ги свали-какво, с раздяла ли ще го заплашваш или вече няма да му пускаш. По-интересното е обаче, на любаовника какъв ултиматом ще поставяш - какво да направи или да не направи. По принцип, ултиматумите винаги касаят избор: ако ти не направиш еди какво си, аз ще направя еди що си. Та кажи за любовника?
Като чета подобни мнения, не знам процентно в колко семейства липсва изневярата. Ми то сигурно 9 от 10 брачни двойки си изневеряват поголовно.

 
  ...
преди: 7 години, 16 дни
hash: 8dd61639f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   За какво искаш да поставяш ултиматом?
Правилно ли разбирам, че всеки от двамата прехвърля цялата работа на "другия"? Защо не ги събереш и да се разберат?

Казвайки, че "... не вреди на семейството, а само на мен... ", сякаш ти не си част от семейството. Всъщност семейството е от двама и ти си едната половина. Така че ако нещо вреди на теб, вреди и на семейството. И не казваш с какво вреди, че да ти дадем съвет за нещо?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 15 дни
hash: 14876f5942
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ама нищо не казахте за себе си, имате ли деца? в малък или голям град живеете? как сте финансово в къщи? зависима ли си изцяло от парите на мъжа ти или сама можеш да се оправиш ако си с деца? дай моля те още подробности как така ти тежи секса с него? не сменяте ли пози че да не го чувстваш килограмите? хубаво, мъжа ти качил някой кг. ама и другия по слаб ли е? и как е секса и разликата м/у тях, мисля че цялата тази инф. е важна за да можем да ти отговорим и да ти помогнем.
поздрави :)

 
  ...
преди: 7 години, 15 дни
hash: 9cb8bd0b65
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   В текста пишеш, че срещите ти с твоя любовник вредят на самата теб. Тогава зарежи любовника си и постави ултиматум на мъжа си да отслабне щом сексът с него ти тежи от към килограми. Занимавай се с твоя мъж, след като няма повод да го зарежеш.
Правиш секс с двама, не си наясно със себе си. Не уточняваш с кой секса е по - добър, на колко си години и ти и другите двама?
Аз съм 75 кг. при височина 1. 70 см., докато моят съпруг е 1. 80 - 110 кг., но не го намирам за дебел и сексът с него не ми пречи от към килограми. Обичам си го такъв и друг не ми трябва. Той също ме намира за прекрасна. И двамата сме на 48 години.

 
  ...


...
преди: 7 години, 15 дни
hash: ec56b88b25
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Посетете психолог.
Със сигурност ще ви помогне откъм адекватен съвет.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 15 дни
hash: 8cdf8a831e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   за номер 8 от номер 2: вие с мьжа ви сте една по-тежичка двойка, която си е лика-прилика, трудно можете да имате претенции един кьм друг, в хармония сте си.. авторката има предвид когато единият партньор излезе драстично от категорията, в която е бил когато са се харесали с другия, и ако не е по медицински причини, а просто от отпускане и леност. в нейния, а и в моят случай, мьжьт се е отказал да е вьв форма и да радва партньорката си с добра физика и хубав секс, защото така му е по-лесно и го мьрзи да полага усилия. аз затова и казвам-ок, като така иска, няма проблеми. намерих си друг за секс и да ме радва в леглото и с хубаво тяло, а с мьжа ми сме си както той иска-спокойно и мьрзеливо, добре хапващо скучно семейство...

 
  ...
преди: 7 години, 15 дни
hash: 1240b46eb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   От авторката. Съотношението на килограмите ни е 60 към 120, а преди 20 г. беше 50 на 75. Не завися от никого, своенравна съм и затова мога да си позволя да поставям ултиматуми. Към единия - да отслабне, към другия да си смени местоживеенето примерно, а към себе си да си седна на д-то, знам ли. Психологът не е решение. Ще си поговорим, ще вземе някой лев за времето си и до следващия сеанс. А може и да е криза на средната възраст...

 
  ...
преди: 7 години, 15 дни
hash: b64f31f684
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 2.
Ех, ако знаеш само как ти завиждам.
Не ме разбирай погрешно, не е заради якото лашкане и страхотният любовник а за липсата на угризения и скруполи, ще ми се и аз да можех така, но съвестта ми би не изяла. За мен би било ад да погледна жена ми в очите.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 15 дни
hash: dd9a0f6676
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Абе, сексът с прекалено дебел човек не е оферта. Хетеросексуален съм, съответно нямам опит в секса с мъже, но пък съм правил секс (че даже и дълга връзка съм имал) с много дебела жена, и в началото не пречеше чак толкова, но с течение на времето става направо нетърпимо. Да, ако човек харесва такъв тип структура на тялото сигурно няма да му е проблем, но аз, а очевидно и авторката не сме от този тип хора.

Пък и "драстично" надали означава 10-ина килограма. Вероятно означава 20 килограма, което е фрапираща разлика, особено пък ако човекът не е поне 2 метра висок.

Малко е тъпо, когато единият във връзката се поддържа и отказва да спре да води битката с годините, а другият се е предал напълно и ни най-малко не му пука, че вече има огромен тумбак, бяла коса, бръчки и тем подобни белези на неизбежното остаряване. Е, ако хората са на 60 години донякъде бих го разбрал, но хора под 60 години да се предадат и отпуснат тотално - еми, просто не мога да го разбера, камо ли пък да го одобря.

Да, това не е повод да го зарежеш, но ще направиш огромна услуга и на теб, и на него, ако му кажеш директно, че е нетърпимо дебел и би искала да отслабне така драстично, както драстично е и надебелял. Това не е никак трудно, стига човек да има силна воля, защото хранителните режими (да, режими, а не диети) изискват отдаденост, стриктност и последователност, но пък резултатите са наистина впечатляващи.

Няма да е лошо и да си изясниш отношенията с любовника, но ако продължаваш да имаш забележки към визията на мъжа ти, не очаквай да си му вярна. Дали с този, или с друг, но все ще му изневеряваш, вече го знаеш от свой собствен опит. Така че колкото по-бързо поставиш проблема за разрешаване на масата, толкова по-добре за теб. ;)

 
  ...

...
преди: 7 години, 15 дни
hash: 5b6f1fea50
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   До 2. Жена съм на 42 г.. и разсъждавах като теб. Съпругът ми е с 10 г. по - голям от мен. Аз също не му отказвах секс в редките мигове, когато ме пожелае. Имах 2 години извънбрачна връзка заради секс, нищо повече. Прекратих я, защото бях пред разкриване. Не можеш вечно да лъжеш и колкото и да си дискретен рано или късно нещо или някой те издава. Аз прекратих изневярата, защото залогът е голям и реших, че не си струва да пропилявам всичко. След като те хванат никой няма да те разбере и да ти влезе в положение. Сега си на 39 помисли имащ поне 10 години активен сексуален живот. Мислиш ли, че през цялото време ще издържиш да изневеряваш без да те хванат? Поговори и работи със съпруга си това е решението! Моят от 130 кг. при 1. 90 сега е 100 кг. юи още малко ще слави. За 14 месеца отслабна с 30 кг. трайно, но трябват много усилия и желание от негова страна. Просто трябва да го убедиш. Сексуалният ни живот се подобри значително и съм доста по спокойна и жизнена. Едно разбрах: любовници много, но истински и стойностни съпрузи малко! Ако искаш обаче да продължиш и поемаш риска има няколко правила: сменяй хотела, никога регистрацията да не е на твое име и плащай на рецепцията в брой и не пътувай никога с личната си кола.
Желая ти успех, но си направи добре сметката!

 
  ...
преди: 7 години, 14 дни
hash: 23f074879e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Ако е сериозна историята веднага напускай мъжа си, няма нужда от такава шаврантия до себе си. Даже сам ще му е по-добре.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 14 дни
hash: 8cdf8a831e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   от 2 до ном.15.
Благодаря за сьветите,но мисля да не променям положението,(освен може би по отношение на смяната на хотела :-).След като започнах сексуалната врьзка с младия си любовник, се успокоих и балансирах,редовният и качествен секс ме зарежда с енергия и самочувствие,здравите оргазми ме правят жизнена и силна,не мога да се лиша от всичко това.Спрях да се карам с мьжа ми за какво ли не,както докато бях незадоволена,сега и за него е по-добре,той даже ми казва,че вече сьм била много по-мила и спокойна в отношенията си с него и ми благодари за промяната.А и да го натискам да се променя,не виждам защо да го тормозя,нека си кара както иска,аз си решавам сама проблема и се чувствам доста добре в тази ситуация.Е,след време сигурно и аз ще се кротна,но засега си тьрся и получавам това от което имам нужда и се чувствам пьлноценна и задоволена...

 
  ...
преди: 7 години, 14 дни
hash: 20f0c50e83
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   До авторката, 2 и 15,
Присъединявам се към 12, наистина ви завиждам страшно много и по скоро благородно бих казал. Бог ви е дарил с уникална безскрупулност, липса на угризения и нечовешки способности да лъжете без да се замисляте :) Освен това изглеждате интелигентни жени...
Как гледате мъжете и децата си в очите не знам. Аз, въпреки че бих го направил, не го правя, защото си представям как ще нараня човека до мен, когато един ден разбере - в 99% от случаите се разбира по най-невероятни начини...

 
  ...
преди: 7 години, 13 дни
hash: e952916dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   До авторката. Наистина ултиматума към другия мъж е доста учудващ - да си смени местоживеенето. Сигурно живее на по-далечно и неудобно място? Но, да си смени местоживеенето само за един неангажиращ секс дали си струва. Освен ако наистина получава нещо много силно като емоция?

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 13 дни
hash: fafde4bbed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Аз въпреки че съм мъж, разбирам жената.. защото съм бил в подобно положение. Моята приятелка, не че стана дебела, но имаше 5-6 излишни кг и не ме възбуждаше особено... нито изпитваше голямо желание да правим секс, примерно 1 път седмично.. това на хора под 30 изглеждаше ми ъпсурдно... Аз съм в много добра физическа форма и либидото ми е високо.. Колкото и да обичаш някой, ако физически не те задолява, имате несъответствие... нещата стават груби.

Имаш човек който обичаш много, но в същото време не ти задоволява най основната биологическа нужда. Не се заблуждавайте, хората сме ХИПЕР-сексуални същества, секс-а за нас не е средство само за продължаване на рода. Имаме нужда да биваме желание сексуално, поне здравите индивиди. Някой ако има ниско либидо/сексуалност, може да се дължи на болест, объркани хормони и т. н. Някой обаче ако има високо либодо, просто е ЗДРАВ... и той няма вина че има нужда от секс.

Човек няма нужда обаче само от "секс", имаш нужда и от човек който да обичаш и той да те обича. Въобще да се напаснеш с някой на характер и сексуално е супер рядко според мен. За мен "идеалният" вариант е когато връзката е отворена и хората са по-разкрепостени и отворени. Авторката ще направи по-добре ако сподели на мъжа си... с риск да загуби "комфорта" си.. тва е начин връзката да стане по-силна и да се отвори.

Авторке, като мъж ти казвам - мъжа ти ще ти прости похотливост и високо либИдо... ако ти му кажеш и искаш тази зелена светлина. Обаче ако той разбере че го лъжеш, всичко е загубено завинаги. Лъжите имат пагубен ефект.

 
  ...
преди: 7 години, 12 дни
hash: c8178306b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Ултиматумите се поставят обикновено в договорни отношения. Човешките колкото и да са такива напоследък, не би трябвало да са. От 75 на 120 увеличение на килограмите си е наистина драстично и което е по-важното - нездравословно. Да няма някой здравословен проблем, понеже почти двойно качване си е трудно дори и да се опитваш да го правиш. Ако не за сексуалния ти комфорт е задължително поне за здравето си да е загрижен. И това ако не е в състояние да помогне, не виждам много причини да се занимаваш с човек който не само че не го вълнува дали те привлича сексуално, а и не цени собственото си здраве.
При положение че въпреки това има достатъчно причини заради които да седиш при него, си седи. Но това не значи да се лишаваш от сексуалните си нужди. Всеки прави секс колкото му се иска и според възможностите все пак. И ако липсата на секс който искат на мъжете да им се отразява на самочувствието и леко на настроението, покрай незадоволена жена не е здравословно да се седи. Ще се хване за най-малкия повод за всякакъв род кавги постоянно. И да няма такъв - ще си намери или измисли. Приказката "Козата си сака пръч" не е измислена случайно. Колкото и да им се струва груба или нецензурна на някои префърцунени хора.
Та по-добре си намери някой който може да ти ги задоволява тия нужди, ще помага да ти нормализира настроението. Явно любовника не се справя поради по-голямом разстояние помежду ви. Там вече си е твоя работа дали можеш да си караш с него, да си намериш някой друг или още един за резерва на първия. Но да го караш да се мести заради единия секс е несериозно.
Макар че не са много жените като номер 2 които разграничават секса просто като физиологична нужда. За повечето си е свързан с любовта и почти винаги се влюбват в любовниците си. Но пък и често си седят при мъжете по навик(който също бъркат с любов), понеже им осигурява други неща. Та ако правиш това разграничение, карай си като нея. Иначе си сядай на гъзо докато е време.
А за прекалено съвестните пуритани - ако половинката ви не споделя някое ваше хоби което ви доставя удоволствие, значи ли че трябва да се отказвате от него? А когато не става въпрос за създаване на поколение, секса си е нищо повече от хоби доставящо удоволствие и задоволяващо физиологични нужди. Естествено трябва да се внимава с кой и как се практикува, но това важи и за много други дейности. Едно време лоялността е била ценена прекалено много. Може би и за това все още е такова отношението към "изневярата" въпреки сексуалната революция. Но такава има ако тръгнеш да ходиш по чуждо за едното разнообразие. Ако жена се види принужена да търси секс по чуждо понеже мъжа и вече предимно няма желание, или пък мъж тръгне по чуждо понеже жена му решила че ще го държи на сухо заради някоя кавга или като начин да си постигне своето в някой спор - не виждам каква изневяра е. Сами са си го предизвикали, и ако търсят вина някъде - най-голямата е в самите тях. А това трябва да се прави това зад гърбовете им, понеже въпреки че нямат желание да задоволят нуждите на партньора си, се чувстват "предадени" и "неоценени" когато той търси това задоволяване другаде. Друг е въпроса дали си заслужава да седиш при човек който няма особени желания да ти задоволява нуждите, но който си е преценил че има защо - ще си тъче на два фронта или повече.

 
  ...
преди: 7 години, 12 дни
hash: 90f2ec7827
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Само почакай да видиш съдбата как ще ти го сервира :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 дни
hash: c5b28f71e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   До номер 2 :) И аз така направих, същата история едно към едно.. И в един момент, след година як секс и забавления с по младият от мен с 18 години любовник се влюбих. Ама така се влюбих именно в него, че забравих къде съм. Как го разбрах ли, ами той ми каза, че си е харесал някакво момиче и ще излиза с нея... Тавана падна на главата ми. Полудях от ревност, разбрах, че не е само секс. От там нататък събитията се развиха главоломно.. Няма да обяснявам в подробности, но сега, 7 години по късно аз съм разведена и живея с него, моят млад любовник, който вече мине мъж. Така, че нищо не се знае..

 
  ...
преди: 7 години, 10 дни
hash: 4cc7ce5fa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   До 29. Е, как с 18 години по млад? На колко години вие сте сега, на колко е той? Деца ще му раждате ли? Просто споделете, защото и аз съм в същото положение само, че съм разведена с големи деца и не знам... Аз съм на 44, той на 28 г.

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 дни
hash: c5b28f71e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   До 29. аз съм на 46 той е на 28. Не искаме деца. Не е задължително всяка двойка да има деца.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 дни
hash: 8cdf8a831e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   от 2 до номер 29
Няма как да стане с мен така, защото сьм реалистка и знам, че рано или кьсно младият любовник си намира подходящо за вьзрастта момиче. За това си има решение и то не е това, което си направила ти-измьчена и изнасилена история, която ще приключи отново с раздяла и този пьт много по-болезнено за теб. Аз сьм взела мерки, имам втора врьзка с женен мьж, с който се виждаме по-рядко и сьщо е много яко. Той сьщо иска да си запази семейството като мен и сьщо има нужда от повече от това, което му дава жена му в леглото....

 
  ...
преди: 7 години, 8 дни
hash: c23ec9d291
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Номер 29, 18г. разлика е твърде много. Когато си на 60г., той ще е на 42 - в разцвета на силите си и сексуалността си. Ще сте точно като новия президент на Франция и жена му. И мога да добавя, че бившия ти съпруг се е отървал с развода. :)

 
  ...
преди: 7 години, 7 дни
hash: 0f4173f9c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   33, за първи път коментирам темата. Но имам един въпрос. Когато го правиш с друг мъж, не те ли интересува, че може да нараниш мъжа си, че не е коректно спрямо него и че можеш да си развалиш семейството, ако се разбере, което е много вероятно да стане рано или късно? Няма ли да те е срам да погледнеш него и децата си, ако се разбере. Не ме разбирай погрешно, не се заяждам и не те съдя, всеки си знае себе си. Просто ми е интересно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 дни
hash: 4cc7ce5fa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   До 2/33. Сега и аз съм жена, но ако това, което пишеш е истина, излиза, че спиш с трима мъже едновременно - съпруга си, на който не му отказваш секс, когато те пожелае, младия си любовник, с който се виждаш два пъти седмично и третия си любовник, с който се виждаш много рядко, което според мен означава един път месечно. Следователно, без да бройм съпруга ти, спиш 9 пъти месечно с двамата си любовници. Как го правиш бе жена? Явно имаш много свободно време и на съпруга ти или не му дреме за тебе, или ти има прекалено доверие и ти му замазваш очите. Хубовото е при тебе това, че искаш да запазиш семейството си без значение дали обичаш още съпруга си или по друга причина.
По - горе една "колежка" те предупреди и аз ти казвам, овладей се овреме иначе - ще изгърмиш. Знаеш поговорката за стомната за водичка. Не искам да ти описвам през какви перипети съм минала, за да си запазя семейството, защото и през ум не ми минава да живея с друг мъж освен съпруга си, па камо ли да търся и друг баща на децата си.
Запомни: след като сме силни да изневеряваме силни сме са се справим и с проблемите в къщи!!!
И за себе си достигнах до следния отговор. Знаеш ли защо изневеряваме? Ами, защото е по лесно. Ние винаги можем да намерим някой глупак за любовник...
Да не ти пука от писаниците на псевдо мъжете. Драги мъже, ние изневеряваме с мъже. Защо не критикувате нашите любовници - мъже, а само нас! Курви сме били. Ами, нека сме курви, ама и къщи въртим и деца гледаме и мъжете си обичаме.
Така, че кротни се! Послушай старите курви!
Кака Гинче

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 дни
hash: 8cdf8a831e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   от2(33)до 35
Дала сьм на мьжа си доста време преди това да се стегне и да бьде отново мьжа,от който се нуждая.Той не направи нищо и изобщо не му е неудобно да ме гледа в очите.Тьпче се,подпийва си кротко в кьщи,не спортува,не се поддьржа.Не иска от мен секс,не ми дава секс...чаках,чаках и взех живота си в рьце...Сега сьм О.К.отвсякьде и не сьжалявам за това което правя с двамата си любовници,за които споделих.Аз сьм жизнена и спортна натура,постоянно тренирам,поддьржам много тялото си,косата,кожата си.Ходя на всякакви профилактични прегледи,следя и ползвам новостите в козметиката и естетичната медицина.Смея да кажа,че изглеждам страхотно и заслужавам мьжа до мен да го оценя и отговаря сьс сьответните усилия и той,или поне да ме желае и да ми дава нужноото ми мьжко внимание и секс.

 
  ...
преди: 7 години, 6 дни
hash: c8178306b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Не схващам аз логиката на крайните моралисти ама както и да е. Явно разделението на секса като чиста физиологична нужда им е сложно на много народ все още. По подобна логика, ако единия от двамата партньори реши да стане веган по някое време, и другия ли не трябва да яде месо да не го обиди или предаде случайно? Не виждам особен проблем след като сексуалните желания са различни, да се задоволяват другаде. Проблема е когато покрай секса започнат разни глупости от сорта на "чувства" и т. н. Дето е приказката - "Всеки обича курви, но всеки мрази курвенски номера".
Но така или иначе малко хора могат да направят границата между сексуално задоволяване и чувства разни/доверие. Тези които не могат, е по-добре да си седят на гъза.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 дни
hash: 066ebbd419
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   До 38. От това, което си написала излиза, че мъжът ти най - вероятно се досеща, че имаш любовник, но си трае. Е, тогава нямаш никакви проблеми. Само, че не мога да разбера, защо не се разведеш, така ще си спестиш всичките тези акробатики - ходене по хотели и пр.. Явно е, че не обичаш мъжът си, който седи в къщи като скопен котарак.

 
  ...
преди: 7 години, 6 дни
hash: 19bbe9dbaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   То като те бута отвътре да ходиш да се е... ш налява - надясно, и Аполон да е мъжът ти, все тая.
При дългите бракове няма как просто да има кой знае каква тръпка към законната половинка, или както казваше един познат - като хвана задника на жена си, все едно своя задник хващам. А жена му, между другото, прилича на фотомодел.
Всеки прави своя избор, дали да изневерява или не, и сам си носи кръста. Аз моя го направих преди години, и се придържам към решението си до ден днешен, въпреки че изкушения не липсват.

 
  ...
преди: 7 години, 5 дни
hash: c8178306b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   40 - мъж съм, ама ми е интересно жената(38) какво е виновна в случая че мъжа и се държи точно като скопен котарак? Като не искаш жена ти да ходи по чуждо - изпълнявай си "съпружеския дълг". Отделно че не разбирам защо си мислиш че обичането и чукането са едно и също нещо. Ако бяха, сигурно 90% от изневерите нямаше да ги има, заедно с проституцията.
Не че и да и задоволяваш напълно сексуалните потребности е гаранция че няма да тръгне по чуждо, е така от келешлък или да си докаже че е искана жена - ама реално само тогава може да говориш че го прави понеже не обича мъжа си. Или теб жена ти ако те държи на сухо, друга няма да погледнеш и ще си караш на ръчна постоянно?

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 4 дни
hash: 8728ce5788
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   До номер 34.. Предпочитам истински живот 10 години, отколкото живот на сън до златна сватба. Като стана на 60 ще съм имала 20 красиви години с него, ако той иска нека бъде с друга, по млада, която да му роди деца. Ние имаме хубав живот, работим, пътуваме, живеем пълноценно. Какво ще стане после не ни интересува. А кой от кого се е отървал в този живот е много наивно да се каже.

 
  ...
преди: 7 години, 4 дни
hash: 4cc7ce5fa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   Всеки от изневеряващите съзнава, че това, което го прави не е редно. Ако мислеше, че е редно нямаше да се крие и да лъже и щеше да го сподели с партньора си. Друг е въпроса, че докато изневеряват не мислят за последиците, ако ги хванат. Все мислят, че ще им се размине и трудно спират. И съвсем друг е въпроса - защо не иска да се развежда? Спи с един, а живее с друг, за да не си разваля битовия конфорт. Объркан живот!?
Това е лично мнение.
Ж31

 
  ...
преди: 7 години, 3 дни
hash: 4cc7ce5fa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   До 45. Права си, но не съвсем. Нямаш си на идея раздялата как боли. Аз съм на 53 г. Разведена, почти 10 години имах прекрасна връзка с 18 години по млад от мене мъж, до преди две години. Когато започнахме бях на 41, а той на 23 години. Прекрасни години не съжалявам, но природата зове... Срещна момиче - младо, красиво, образовано, коя съм аз, че да го спирам или държа сметка, а и с нея не мога да се меря и аз съм била млада. Разделихме се, с уговорката да не ме търси повече. Не искам да ме съжалява, не искам да разбивам семейства. Той заслужава щастие и деца. Самотата обаче ме убива. Децата ми от първия брак отдавна поеха своя път, дори не са и в България. Бившият ми съпруг се ожени за жена с 14 години по млада от него и имат две прекрасни момчета, а чакат и трето дете, а макар и да ми е набор, той е мъж, при мъжете е друго. Мислех си, дали ако бях родила щеше да бъде по различно...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 дни
hash: 19bbe9dbaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   По мои наблюдения доста от изневеряващите, предимно жените, трудно отделят секса от любовта и здраво хлътват по уж неангажиращата си връзка. И тогава се започват едни сълзи, драми, ревности и сополи.... не ти е работа. А ако връзката и тя е женена, става една....
Изневярата не е за всеки работа, трябва да имаш мозък в главата, от самото начало да знаеш в какво се забъркваш, какво да очакваш от тези отношения и да не прекрачваш границата. Малко хора обаче го могат това и затова често се стига до големи каши и усложнения при извънбрачните връзки, а понякога и до развод.

 
  ...
преди: 7 години, 2 дни
hash: f8e415c945
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Браво 49! Отлично казано!

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: e4e7b418c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

53.   Преди всичко човек трябва да търси вината у себе си а не да се опитва да промени другите. От къде знаеш че не си ти причината той да се запусне и че знае че му изневеряваш?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 0593d2deb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

55.   Заболяме от това, което прочетох, поради това щи ви разкажа моята история.
Бяхме на 47 г., аз по ред причини напълнях и въпреки усилията не успявах да сваля. Тогава жена ми започна да ми изневерява, защото съм дебел (180 см. - 115 кг. ) и не че не мога да правя секс, просто тялото ми вече не я възбуждало. Разбрах и се разведох. Освободих я, спокойно да изживява сексуалните си похождения. Накрая и казах -" ти си тази, която ще тича след мен, защото знаеш много добре колко силно те обичам". Имаме две деца момчета - близнаци, студенти. Разбрани деца се оказаха не правиха драми с всичко са подсигурени и ме обичат като баща.
Една година след развода и премятане по леглата жена ми изведнъж разбра, че освен някой да я чука трябва и някой да я обича. И дойде при мен... Рев, плач сълзи искане на прошка, евнух да съм бил с мен да си прекарала живота. И тук не става дума за пари и въпрос на сигурност, тя има дом, работа. Просто разбрала, че без любов не може.
А при мен настъпшха промени. От нервите и стреса загубих за една година 20 кг. Нямах особен апетит. И джипито ме уплаши и тръгнах да си правя изследвания да не би да имам рак или нещо друго. Нищо! Някакъв гастрит само. Отказах месото, захарта. Ям само зеленчуци, плодове и пълнозърнест хляб. Пия по две кафета на ден и това е. Продадох бизнеса си и прекратих всичко, което ми докарва стрес. Имах 17 души работници и т. н. В момента съм 85 кг. няма грижи, стрес. Работя от в къщи по интернет и си докарвам около гжре - долу добри пари. Имам и някакви спествявания, не всичко дадох на децата.
Жена ми я прибах, сама жена без любов за къде е. Държа се с нея повече от човешки, нямам очаквания. Тя обаче коренно се промени в отношението си към мен. Като робиня ми е и то по нейно искане. Вчера ми направи яйца с авокадо напр. Масажи на ръце, крака всичко по програма. В летлотж се себераздава, като за последно.. Не поставя условия и не иска нищо. Не чувства празнота, ако не се срещаме с приятели. Децата и аз и стигаме. Децата се радват разбира се, че се събрахме, но те градят своя живот и ние макар и родители нямаме място в него.
Искам да ви кажа, че колкото и железни сексуални героини да се изкарват някой жени, то усещането от това, че си просто чукана, без да си обичана е не по-малко гадно и никакви оргазми не могат да го заместят. Накрая просто виждаш горчивата истина.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 8f3aff449c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

56.   До 55
Разбирам логиката ти, но ако аз знам за жена си това, което ти разказваш тук, няма земна сила, която да ме накара да я прибера обратно. И то не защото не я обичам, а защото ще презирам себе си за слабостта. На човек едното самоуважение му остава ...
Колкото до онези, които подкрепят такива отношения - ако номер 2 беше наистина толкова печена, защо не напусне мъжа си, според мен е наясно, че ще го закъса? Да не говорим за това как постоянно жените говорят, че мъжете били тези, които търсели удобното със съпруга и любовница...Обичайните двойни стандарти...

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 0e022350a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

57.   До 56
Разликата между теб и 55 е, че ти говориш за евентуално бъдещо събитие, а 55 споделя опита си - т.е. от земята до небето. Като ти се случи на теб, тогава ще трябва да проявиш мъдростта на 55.

До 55
Не ми прозвуча ти да си щастлив, нито пък тя да е обичана. Изглежда сте си изградили друг тип връзка - на основата на взаимоизгодност.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 8847a00c24
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

58.   До 2

Повярвахме ти, хаха.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker