Скуирт - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Скуирт
преди: 7 години, 9 дни, прочетена 5696 пъти
Здравейте,
жена съм на 30г., от известно време чета за скуирта и как разни жени го постигат. Иии искам да го постигна това и аз. Да споделите техника с която се постига това, но на първо време, ако може самостоятелно, тоест без мъж. Моля за мнения от жени постигнали скуир и начина. Искам да знам дали го мога или не го мога.

Благодаря за мненията.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 дни
hash: 2189cbc969
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако беше прочела по-внимателно, щеше да разбереш, че в раздел "Секс и интимност" има тема наречена "Скуирт", която е много, много стара.
И има над 100 коментара сигурно, така че разрови се и чети, а не всички отначало, да си правят труда, да ти дават съвети.
А и най-важното е- Иска се желание, иска се жената да се възбужда лесно и да експерементира с тялото си!
На 30 години си, не си пубертет, трябва да знаеш, много неща за тялото си.

 
  ...
преди: 7 години, 7 дни
hash: 717e62eb4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Някъде четох, че това било просто няколко капки урина, изпуснати неволно

 
  ...
преди: 7 години, 7 дни
hash: edff73f34f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не всяка го може. Има жени, които прьскат като гейзери, а други-нищо. Най-често просто се разтичат по-здраво, но фонтаньт е рядко явление. Аз сьм мьж на 42 и сьм видял и едното и другото. Не се притеснявай, ако не става. Най-сексуалните жени, с които сьм бил, кокото и да се стараех, не им се получаваше празненето сьс струя, а ми даваха уникален секс... Скуирта е дарба, ако я нямаш, не се кахьри, прави си други готини неща отдолу, вземи си играчки от секс шоп или го прави с жена, щом не искаш с мьж. Лизане, фистинг и др. подобни сладки игрички...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 дни
hash: 2f2f6f95ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На първо време е много важно да познаваш тялото си и усещанията при определени стимулации, след това пидходящ вибратор за G-точката и много търпение. Има много клипове по секс сайтовете за соло стимулация и скуирт, НО не всички жени са способни да го получават и това ще го разбереш с времето. Дано си от късметлийките, които го получават, а дори и да не си просто се наслаждавай на секса и да не ти се превръща в фикс желание на всяка цена. Успех с опитите.

 
  ...
преди: 7 години, 7 дни
hash: e2a1b83302
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Има доволно количество теми по въпроса в сайта. Напиши в търсачката "Скуирт" и ще ти излязат. Но щом си на 30 и не ти се е случвало, явно не си от щастливките. И аз не съм, но и не се тръшкам, каквото такова. Някои например не могат да казват "р" и какво, живеят си, много важно.

 
  ...


...
преди: 7 години, 3 дни
hash: b842c396b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Вероятно има и жени, при които наистина се случва, но това в клиповете все си мисля, че е откровено пишкане. Поне при тези дето "си го предизвикват" с мастурбиране. Не съм съвсем наясно с физиологията при жените и не смея да коментирам тези, при които се случва при истински секс. Имам предвид, че на мъж в ерекция (още повече при секс) му е почти невъзможно да уринира. Интересно ще е дамите да споделят дали могат да пишкат, когато са под силна възбуда (от мастурбация). Иначе коя как свършва си е строго индивидуално. Изглеждащото яко на екрана, в реалност не е най-приятно. Една такава дама на практика трябва да прави секс основно в банята... Крещящата също е готино... само да я гледаш на видео. В реални житейски условия това е сериозен проблем. Имам го у дома. Трябва да внимавам да не я довеждам до край, щото няма как детето да не се събуди и да дотърчи ревешким да пита какво става...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 дни
hash: 0631590505
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Първия си скуирт постигнах самостоятелно, горе-долу на твоята възраст (сега съм на 35). И ще ти кажа как се получи при мен. От известно време четях и гледах разни клипчета и много исках и аз да се науча, но въпреки всичките ми опити все не ставаше и не ставаше. Докато един път не бях възбудена ама страшно, обаче бях сама и дори нямах никакви играчки на разположение. И така реших, че просто трябва да направя нещо по въпроса. Е, изобщо не целях да стигна до скуирт в онзи момент, ама явно съм била толкова възбудена, че ами просто си стана! После вече открих как да го правя съзнателно. Като начало не трябва да си уморена, изнервена и разсеяна, а да си се настроила на вълна секс и удоволствие. След това, не си го поставяй като цел, колкото повече се навиваш, че "трябва да стане", толкова по-малък е шансът да се получи.
А сега самата технология. Има три начина, дълго, ама много дълго дранене на клитора (купи си специален вибратор, че не вярвам с пръсти да успееш да постигнеш чак толкова интензивно и продължително дразнене). Втори начин, вкарваш си пръстите леко свити (все едно правиш знак на някой да се приближи) и се опитваш да намериш едно такова грапаво място на предната страна на вагината си, на 3-4 см навътре (грапаво е и малко прилича на кожата на небцето ти, но не чак толкова груба). Като намериш въпросното място, (прочутата Г-точка) започваш силна стимулация. И няма начин в един момент да не усетиш, че ти се ходи до тоалетната. Е, не се стискаш и не спираш с дразненето и няма начин накрая просто да не скуиртнеш. Обаче да си знаеш, че първите скуиртове няма да са като по филмите и най-вероятно течността ще е малко. Третият начин е при анален секс, ама това няма да ти го обяснявам, защото ти пишеш как да го постигнеш самостоятелно. А после тялото ти само ще свикне и сега изобщо не полагам никакви специални усилия, ами то просто си става и при самозадоволяване и при секс. Да не говорим, че течността е доста и при продължителна игра си става... ами локви!
Приятни забавления и запомни 90% от скуирта зависи от главата, ако не си в настроение, уморена си или просто мислите ти са някъде другаде, ами няма да стане каквито и техники да използваш.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 0fa69b5a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз също съм на 30. Мога да кажа, че имам богат сексуален опит. До скоро имах скуирт само като си го правех сама с вибратор. От известно време имам доста надарен партньор и от към дебелина и дължина. С него ми се получава, но интересното е че е само в поза лъжички. Пенисът му е в мен и ме чука, а аз си стимулирам клитора с ръка. Понякога и той го стимулира. И се получава. Той обаче нещо недоволства понеже все мокря леглото.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker