Преждевременна еякулация - решение? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Преждевременна еякулация - решение?
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 4317 пъти
Здравейте. Пише ви млад мъж, за някои от вас момче на 20 години.
Както разбрахте от заглавието, страдам от преждевременна еякулация. Не е от най-лошия стадии (или не знам как да го нарека), където свърваш в гащите и т.н., но акта с мен трае минута - две. Първия път е толкова. След 15-20 минутна почивка вече мога да правя секс над половин час. Но желанието е друго, либидото не е толкова много, колкото първия. До мъжката аудитория - имали ли сте подобни проблеми? До женската - половинката ви бил ли е така? Четох за решения в нета, казват, че трябва практика, да се държаш и да развиваш мускула (клапата), който влияе в/у еякулацията. Започнах половия си живот на 18години. Тоест, правих секс с това момиче около година. Първия път - свършвам бързо, почиваме си, после вече е нормално, но ми идва зор, не ми толкова хубаво, колкото първия. Реално, с нея не можехме да "тренираме" върху моя проблем, защото нямахме възможност да го правим на спокойно и дискретно място винаги. Затова си знахме сценария. Сега, след като се разделихме, мина едно време...превъзмогнах я и вече искам други интимни взаимоотношения. Но идва и проблема - живея в не толкова голям град. Изпитвам огормен страх при това, че ще трябва да запозная някакво/някакви момичета с това, отново, да се изчерявам и прочие. Изглеждам добре, тренирам, поддържам се, интелигентген съм и доста момичета имат желание да излизаме и нещо повече. Но аз отблъсквам всички в момента, защото изпитвам голям страх от тази прословута интимност. Искам да се справя с това. Последно време съм толкова загорял, че постоянно мастурбирам, но това самото по себе си не е достатъчно, и не ми помага да реша проблема със свършването. Искам от първия път, да си правя секс, с пълното желание и страст. Искам да разбера вашите подобни преживявания и най-вече решения на този проблем. Благодаря за вниманието.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: f68eff42de
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Вземи се отпусни доколкото може, без да го мислиш толкова. И си намирай по-спокойно място за секс - именно да можеш да си и ти по-спокоен. Щом повтаряш, едва ли ще им е особен проблем на девойките. С достатъчно практика и повишено самочувствие, нещата ще се оправят от самосебе си най-вероятно. И намали мастурбирането. Обикновено това бързо свършване е резултат от него. Ти си готов още като се съблечете най-вероятно.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 0dbad448b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   1-во Това дали тренираш и дали си релефен, няма никакво значение, за проблемът ти!
2-ро Преодоляването, става с "тренировки", а именно секс.
3-то За да не свършиш бързо, когато усещаш, че ще свършиш намали темпото или спри... за малко.



- Angel Girl

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: b8f4b70a89
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Баце бил съм на твоята, като за начало научи се да мастурбираш по-дълго на порнографията. Всичкото идва от практиката, така че няма страшно, това е поправимо!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: ee342c5e61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   " Искам да се справя с това. Последно време съм толкова загорял, че постоянно мастурбирам, но това самото по себе си не е достатъчно, и не ми помага да реша проблема със свършването. " - точно в това е проблема. Когато онанираш за колко минути го правиш? Не за половин час, а после искате по час да чукате. Бързото свършване е придобит навик, точно от чикиите. Нервната ти система се настройва на това, и когато си с момиче реагира по същият начин. На практика трудно ще излезеш от това състояние, трябва ти силна воля и момиче което да ти съдейства и много, много тренировки, за да си възвърнеш самочувствието.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 73eaa6c13c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Дръж си го постоянно забелен под бельото, отначало е трудно, дразни се но след две три седмици се свиква, след месец чувствителността спада и издържаш много дълго още при първият път.

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 035e042af7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Има си специални спрейове за тая работа

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: e3813f9b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Спрейчетата са скупички, ако го правиш често, аз си взех Лидокаин спрей 6-7 лв е и едно прускване на главичката 15-20 мин преди акта, но задължително измиване преди акрта, че и тя ще изтръпне от долу и няма да усеща нищо. Повече от едно пръскване не, веднъж аз пръснах ни пъти
и после 1 час не можах да свърша

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 78581dbaa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Спри чекиите или ги прави по бавно научи се да се контролираш не бързай да свършваш бързо осамутявай се бъди спокоен и не бързай ще видиш че е много по хубаво от това да си в кенефа и да набиеш за 3 минути само и само да си си казал че си се изпразнил

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 73ed5694d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Само ми потвърждаваш мнението за мъжете, че избягват секта, когато имат проблем. А жената си мисли, Ето този не иска да ме използва само за сека. Докато не почне да случва на импотентни и не гледа със забит поглед в тавана. Нямаш опит. За една година секс не си се научил даже есенцията да си контролираш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 5c3ed69c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Младеж, решението на проблема е Fleshlight STU - изкуствена вагина-маструбатор, направена специално за подобряване на издръжливостта. Когато я ползвах преди време, страдах също като тебе. Не можех да повярвам след 4 месеца употреба, издържах до 35 мин маструбирайки с нея, без един позив за еякулация и то гледайки порно.
Разрови се в нета и прочети, ако не ми вярваш. Определено при мен проработи на 100%.
Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker