Болки в яйчниците и матката по време на секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Болки в яйчниците и матката по време на секс
преди: 7 години, 17 часа, прочетена 3715 пъти
Здравейте! Преди 3 дни правих секс с приятелят ми за първи път. Аз съм на 18, той е на 24. Заедно сме от от 3 години ш половина. При проникване докато ципата се скъса имаше силна болка на входа на влагалището, която е нормална, но при проникване на целия пенис в мен имаше много силни болки в матката и в яйчниците, който направиха секса невъзможен. Той беше много нежен с мен. Не е причинено от груб секс, просто когато пенисът му е в мен, имам много силни болки в яйчниците и матката. След като го направихме, още докато се обличах започнаха едни тъпи болки в яйчниците и парене в интимната област. Изминаха три дни от както сме правили секс, имам болки в яйчниците, които са тъпи, но при ходене се усилват. Ще отида на лекар, но бих се  радвала, ако някой, който е имал такъв проблем ми сподели.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 часа
hash: bb415ca4c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Явно си доста тясна там долу и позата, която сте избрали не е била подходяща. Аз отдавна не съм девствена, но при някои пози свързани с по-дълбоко проникване и мен ме болят яйчниците. За това не се панирай излишно и просто изчакай болката да мине и следващия път малко по-внимателно с позите. Щом ти е било за първи път е нормално да има болка. Спокойно, ще мине.

 
  ...
преди: 7 години, 33 мин.
hash: a47e5959d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Задължително посети гинеколог. За твое спокойствие. Едва ли е нещо твърде сериозно, но ако не си била достатъчно влажна или не сте ползвали лубрикиращ продукт, това може да е създало предпоставка за усложнението. Друг вариант, който допускам, е обвързан с твоето отношение към секса, връзката ви и т.н., т.е. повече на психосоматично ниво - макар, че ми се струва, че проблемът е по-скоро физически, отколкото психологичен. Във всеки случай говори с професионалист, опиши му всичко, което е станало преди, по време на и след дефлорацията; подготви си датите на месечния цикъл минимум 6 месеца назад, запиши си предварително и всичко странно, свързано с интимната област, което може да е от полза на лекаря за изясняване на ситуацията. Не е зле да се изследва и приятеля ти, в случай на съмнение за полово предавана инфекция. Успех! :)

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: cab58e83a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И при мен се появяват тези болки! Само че при нас нещата са други... Той е доста агресивен и при пълно проникване умирам от болка, след това и мен ме боли известно време.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: c1559bdc94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   На мен ми се е случвало, когато съм прекалявала със секса с бившия, понеже беше много надарен от към дължина. И не го хваля, защото това може да е проблем за жената. На мен ми мина бързо, но все пак, аз съм по-голяма. Имай предвид, че няма винаги да те боли, но вагината ти трябва да свикне. Много трудно ще ти е хубаво още от първия път... дори първите няколко пъти. Не се плаши и не изисквай невъзможното от организма си.
Може да опиташ да смените позата, като той не го вкарва целия. Или, ти да си отгоре, за да контролираш проникването като дълбочина и сила.
Също, така не го правете твърде дълго, ако имате нужда си помагайте с френска любов и опитай да сложиш лубрикант-наистина прави разлика и много помага.
Сексът не е само за мъжа, но и за твое удоволствие! Освен това сега започваш да го правиш и той трябва да се съобрази, че не си порно звезда и имаш нужда от време да се отпуснеш и организма ти да свикне.
Много млади мъже смятат, че са опитни, само защото изобщо са правили секс, но това не е така! Не всички жени сме еднакви.
И трябва да прояви разбиране, защото това, че те боли не зависи от теб. Напълно си е нормално и вероятно с времето ще ти става все по-лесен, но до тогава трябва да прояви нежност и внимание.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 5177421b94
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какво да ти споделяме, бе момиче? ! Веднага при лекар, той ще ти сподели най-ясно и точно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker