Жена ми не ме обича и желае - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жена ми не ме обича и желае
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 4341 пъти
Здравейте. Мъж съм, под 40 г, доста дебел, над 110 кг. Жена ми не ме допуска до себе си, дори и не става дума за ласки и интимности. Секс правим рядко, прави го по задължение. На мен ми е самотно и тъжно така. Имаме хубаво семейство и деца. Не знам какво да правя с живота си. Обичам жена си и държа на семейството си, но ми е много трудно да живея спокойно така. Знам, че не се грижа за фигурата си, но все си мисля, че човека е много повече от едно тяло, а и бях и доста по-слаб, не беше кой знае колко по-добре. Просто не случих на жена, която да ме обича. Не ме и допуска до нея, за да мога да й покажа, любовта и вниманието си. Обърна ли се към нея, вижда в мен единствено един натрапник и се затваря още повече. Дори вероятно е изстрадала напористите ми опити да достигна до нея, вероятно съм я наранявал така, но нито мога да върна времето назад, нито да се променя. Моля за градивни съвети, как да подобря, дори спася семейството си, не искам да разбивам живота си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: b02208f4a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре, а какво ти пречи да положиш усилия да отслабнеш? На първо място заради себе си? Килограмите тежат на ставите ти, често водят и до много здравословни проблеми. Ако не си здрав как ще се грижиш за семейството си?
Жена съм, няма по-секси мъж от този с амбиция. Започни да се чувстваш добре със себе си. На 40 години можеш да постигнеш много. Имаш достатъчно опит в живота, децата започват да порастват и стават по-оправни.
Любовта на другите към теб започва с тази, която ти имаш към теб. А по това, което си написал съдя, че ти не държиш на себе си.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 28280db5ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не можеш да накараш някого да те обича. Още когато си видял това отчуждаване, е трябвало да говориш с нея за решение и изясняване на проблемите. И ако не стигате до консенсус, да се разделите като нормални хора. Семейство на всяка цена не е здравословно за нито един от членовете му, особено за децата - напрежение, караници, несподелени чувства. Седни и я питай какъв ѝ е проблемът. Виж какво ще ти отговори и действайте. Приготви се и за най-лошото. Животът не е честен, бракът рядко е до гроб.
Относно килограмите - любовта е онзи тип връзка, в който трябва да има и физическо привличане. Оставете красивите приказки за подкрепа, разбирателство и нравствена красота - абсолютно необходими, но не 100% достатъчни. Погрижи се за външния си вид и здравето си. Не заради жена си, а заради себе си.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: db422856af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Зaпочни дa се грижиш зa себе си, сaмо тaкa ще покaжеш, че можеш дa бъдеш грижa и внимaние и зa друг човек (тя) a не "нaтрaпник".
Диетa-спорт-собствено време зa хоби някaкво и т. н. кaквото прaвят емоционaлно свободните и здрaви хорa.
Дa, човек е повече от едно тяло-много повече и всичко товa е в едно тяло!! Зa мен дебел човек (aко не е по болест) е мързелив, не увaжaвaш себе си, кaк ще увaжaвa друг, кaк ще имa aмбиция дa свърши нещо повече от... едното тяло? !
Дaно ме рaзбирaш прaвилно, опитвaм дa ти покaжa кaкво излъчвaш, без знaчение с кaкви розови облaчетa се зaлъгвaш...
Ти когaто гледaш нещо, кaквото и дa е то, мозъкът ти реaгирa, нaли? Предстaви си го сaмо...
Aко и действително си досaждaл, a не дa я предрaзположиш сaмa дa пожелaе близост и лaски, кaртинaтa е достa тъжнa.
Погрижи се зa себе си първо!
Успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: b06fe69365
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хората са станали ужасни всеки гледа външния вид! Остави ги ти онези които казват, че гледали душата! Според мен жена ти, те отблъсква заради килограмите.. съжалявам, че ти го казвам но според мен 80% е заради тях.. Според мен се опитай да отслабнеш започни да се грижиш за тялото си, все пак сме на земята и трябва да се грижим за тялото си. А болен ли си от нещо? Иначе също зная че от стрес много се пълнее.
Моята идея е да свалиш килограми и жена ти сама ще се промени към теб желая ти успех..

Зина

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: ada1bff181
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Отслабни. Тръгни на фитнес и направи хубаво тяло. Сексът се прави с телата, нали? Важно е как изглеждаш. Може физически и еротично да не я привличаш със стоте си килограма. Може да я отблъскваш даже. Вземи се в ръце и започни да се грижиш за тялото си.

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: b7583b0681
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз мисля че дори и да отслабнеш нещата няма да се променят. В подобно положение съм само че доста по слаб. Аз също търпя всичко заради детето. Мисля си че единствения начин е да си намериш сродна душа да си вършите това онова и после всеки в къщи.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: ee99b579b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора

Много ви благодаря за градивните коментари. Особено на номер 1. Ами прави сте за отслабването. Не е като да не искам да отслабна. трудно ми е, защото отслабването го свързвам с постоянна промяна, за която не съм готов вътрешно. Не съм готов да променя навиците си и начина на живот, но явно се налага да го направя. Искаше ми се да стане по лесния начин, но явно "лесно нема".
Виждам, че всички се концентрирате във външния вид и вероятно сте прави. Просто си мисля, че любовта между хората не е ли надраснала много неща, не би ли трябвало да се обича човек въпреки недостатъците му, другото ми се струва някак си не толкова истинско. Но да не си намирам оправдания и извинения. Ами ....видяло, се е че трябва да намеря сили за отслабването. Иначе за отношението ми към съпругата ми съм раздвоен. От една страна ме влече да се стремя към нея, да я погаля, целуна (последва реакция на отдръпване - не помня кога последно сме се целували - години), от друга страна се замислям да съм по-сдържан (така няма да предизвиквам този негативизъм в нея), но пък така не рискувам ли да охладнеят повече нещата. Така и така нямаме нежни отношения помежду си, какво, да забравим въобще че съществуват такива мили неща в една връзка? Наскоро случайно с поглед мернах една двойка да се целуват на една пейка. Потресен бях, толкова хубаво беше, припомних си какво сме имали и ми стана доста криво.
Добре, пак много ви благодаря за всичко, което сте писали.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 0f03423c98
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Тя не го обича, те не общуват... не виждам какво ще промени като се направи на фитнес идеал.
Първо, сгрешил си в избора си на жена и не, нямаш хубаво семейство, ако двамата сте си чужди. Жалко е ако сте заедно за пред хората. Но наистина трябва да отслабнеш - ти избери как - за да си ТИ добре здравословно. повярвай, ще се почувстваш енергичен, нов човек. А с жена ти просто поговори директно. Мъж 110 кила, а го е страх да каже какво мисли на жена си? Я не се излагай. Успех.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 0f03423c98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Тя не го обича, те не общуват... не виждам какво ще промени като се направи на фитнес идеал.
Първо, сгрешил си в избора си на жена и не, нямаш хубаво семейство, ако двамата сте си чужди. Жалко е ако сте заедно за пред хората. Но наистина трябва да отслабнеш - ти избери как - за да си ТИ добре здравословно. повярвай, ще се почувстваш енергичен, нов човек. А с жена ти просто поговори директно. Мъж 110 кила, а го е страх да каже какво мисли на жена си? Я не се излагай. Успех.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: ee99b579b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От автора

Да отговоря на някои въпроси. Не мисля, че съм болен (някои питаше), трудно ми е да отслабна, защото не съм в това положение от скоро. От дете съм си закръглен и това си е. На няколко пъти в живота си отслабвах, ударно, но после се връщат нещата. Дори и по зле става. Последния път отслабнах с 15 и после натрупах 30 кг! Но съжалявам, че теглото ми е акцента. Искаше ми се цена ми да ме обикне заради мен самия, не защото съм с хубаво тяло. Знам, че в днешния свят това ми искане е налудничаво, но не пречи да съм си мечтател. А аз какъв мечтател съм, ако знаете, мечтател егоист. Осъзнавам, че с много съм наранил човека до мен с напористите си опити!
В отговор на мнение 2, ще кажа, че в раздялата не е вариант за мен. Първо защото не мога да си представя живота без този човек. Второ, защото съм отгледан в разбито семейство, без баща и още от най-ранни години съм се зарекъл никога, ама никога да не ставам причина и моите деца да са лишени от двама родители и отгледани по този начин. Като малък не веднъж съм ставал свидетел как на някое друго дете татко му го държи за ръка или прегръща, а аз не познавах моя.
Така, отклоних се малко, но ..ами да ви кажа, въобще съществува ли любовта (между мъж и жена), има ли такова нещо? Сериозно питам. Ама говоря за тази любов:

4. Любовта е дълготърпелива, пълна с благост, любовта не завижда, любовта се не превъзнася, не се гордее,
5. не безчинствува, не дири своето, не се сърди, зло не мисли,
6. на неправда се не радва, а се радва на истина;
7. всичко извинява, на всичко вярва, на всичко се надява, всичко претърпява.
8. Любовта никога не отпада.....

Не познавам нито един мъж и жена да я имат тази любов, или не е в това смисъла на връзката между мъжа и жената?

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 25702d4973
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Истината е доста простичка и незаслужаваща уважение. Килограмите са само едната страна на медала. Бях на твоите години, когато и моята жена престана да ме желае, въпреки, че бях в страхотна физическа форма и посещавах редовно фитнеса. Когато я докосвах се дърпаше и ми казваше да спра "да я обарвам"!!? В последствие се оказа, че има любовник, който е дърт, прост, нагъл и дебел шкембелия - пълна моя противоположност. Иди ги разбери жените!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: b932327cba
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Изцяло съм съгласен с номер 2. Колкото и някой да не ти е вече така физически привлекателен, не може да му обръщаш гръб, да се държиш супер студено и т. н. Може да не ѝ е приятно да прави секс, но ако те чувства близък до нея, ще ти го каже и то по начин без да те обиди. Примерно ще те гушне, ще ти каже дори все едно на майтап: "Миличък, много ми нашишкавя, напъваш ме здраво, искам те, но ми е трудно така, не се чуствам ок"... или нещо от сорта.
Тази жена съм на мнение, че вече не те обича, ако е било любов въобще, а не някакъв практичен брак, тя не се изпарява така. Но трябва да поговорите, да сложиш картите на масата, в един сериозен, ама наистина сериозен разговор. Ако има друг, или не изпитва нищо към теб или по-лошо, дори я отблъскваш, да ти го каже.
Искам и друго да питам автора. Преди толкова дебел ли си бил, въобще бил ли си и преди с наднормено тегло, макар не чак това, което си в момента. А и зависи колко си висок, аз съм 108 кг. на 180 см. и така написано за някои е доста дебел, но въпреки да имам малък корем, гръдната ми обиколка е с 15 см. близо над талията, за раменната да не говорим. Та е важно как изжглеждаш, не само ръст и килограми.
Мен жена ми пък това въобще не ѝ оказва влияние, щото и тя е леко над нормата, ама пък и аз кльощави не обичам. Предпочитам над средното, от колкото под средното, ако трябва да избирам.
Има м/у другото всякакви жени, имах едно гадже, което ако си някакъв с плочки, я отблъскваше тотално. Казваше, че кокалите r; отпред я ръмбили :-) Всичките ѝ гаджета преди мен са били поне 100 кг.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 57d6452698
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Килограмите ти, са единия проблем...! Другия проблем е, че вероятно жена ти, никога не е държала на тебе особено много.
В крайна сметка, нямаш много полезни варианти. Както и по-горе са ти казали, добре е да свалиш малко килограмите първо, заради тебе самия! Не е задължително да става бързо. За около година, спокойно може свалиш 15 килограма. Няма смисъл да се затваряш в себе си и да се самосъжаляваш. Промени си двигателния и хранителния режим. Не е казано, че трябва да гладуваш, по-скоро повече движение и ходене пеш. Трябва да ограничиш и алкохола, задължително.
Другото задължително нещо. Трябва да се поддържаш винаги чист и добре облечен. Жените винаги го забелязват и държат на това. Ако успееш и да изкарваш повече, още по-добре... Това, ще ти даде самочувствие, а жените винаги харесват мъже с повечко самочувствие.
Недей драматизира толкова, че секса с жена ти е изчезнал. Има и други варианти, но трябва да си дискретен и предпазлив. Огледай се по-добре около себе си... Колежки, познати всякакви. Търси повече контакти. Ако ти си човека, който печели повече в семейството, ами помисли повече за себе си, като естествено не трябва да лишаваш децата от нещо. Има варианти...
Жена ти, така или иначе вече се е дръпнала и живеете заедно заради децата. Но, както казах не е повод за умиране...! Ако се промениш ти самия, ще видиш че има и други варианти...!
Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: ee99b579b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От автора

Говорил съм на дълго и нашироко с жена ми. Всичко е ясно, но това не дава решение. Не мога да заповядам на сърцето й, евентуално...бих могъл да й покажа, че и аз съм човешко същество и поне да не се отнася грубо към мен, ако ли да има уважение като към нейн съпруг. Но едно съм се убедил в този живот. Няма смисъл да убеждаваш пораснал човек в каквото и да било. Просто няма смисъл, всеки се е затворил в себе си и ще разбере нещо, само ако си "счупи главата", даже и тогава не е сигурно..
Ами трудно ми е, защото аз съм доста сексуален и цялото това нещо ме побърква. А да не говорим за липсата на мили отношения, преди поне това го имахме.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 812b2e1b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   1 - любов и секс са отделни неща.
2 - Жена ти не те обича заради навиците, не заради килограмите. Ако щеш и подсъзнателно, човек който не полага особено грижи за себе си, не дава особена надежда че ще го прави и за друг.
3 - секс се прави с телата. Освен хормоните възбудата идва от очите. Ако искате повече секс - грижете си се за телата.
4 - ударни отслабвания НИКОГА не трябва да се правят, особено от човек с проблеми с килограмите. Резултата си го видял - качваш повече в последствие отколкото си свалил.
5 - промени си навиците и е силно вероятно и жената да си промени мнението, не само за секса
6 - отслабва се постепенно с повечко физическа активност. Явно нямаш изградени навици, а на стари години такива трудно се правят. Но ако искаш да стане нещо - трябва да понаправиш някой мускул - те са по-компактни и изразходват повече енергия. Така може и да си ядеш нормално без особени лишения. Ударните отслабвания без(или с малка) физическа активност, с гладуване, са безполезни. Най-много като свършиш цикъла, да си увеличиш и моментните килограми. А ако толкова ти са проблем навиците, ще трябва да си приемеш килограмите и липсата на секс.
П. С. Номерата на са отговори на писали, а като план от точки :)

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 6b8ae23362
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Теглото е израз на вътрешността ти. Нерешителен, несериозен, но можеш да преследваш една цел и да я постигнеш - жените не харесват такива мъже, нито пък другите мъже ги уважават. Децата също не се чувстват добре с такива бащи. Стегни се и се промени най-сетне.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: a147adcb73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Авторе аз мисля, че си болен. И именно това че си рака от дете и ти е трудно да отслабнеш го потвърждава. Първо прочети за; имунорезистентен инсулин;метаболитен синдром... депресия -доста вероятно. После иди на ендокринолог. Да ти пуснат изследвания за кръвна захар за имунорезистенрен инсулин. И не се лъжи човече. Душата си е душа, тялото тяло. Всяко си иска своето. Щом ти се прави секс знапи и ти си подвластен на тялото си. И лошо няна. Не ускаи от жена си невъзможното. Погрижи се за себе си. Ще и достави удоволствие твоето усилие. А знаеш ли ти как ще се почустваш. Не да си манекен, но 10 кг лой да свалиш ще облекчиш себе си. Успех ти желая!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: cdf5a85016
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Не се отчайвай! Не ти е нужен никой, за да бъдеш щастлив! Ти си единствения човек, който може да промени живота си, никой друг няма да го направи за теб. Човек сам трябва да бъде щастлив със себе си и тогава може да бъде щастлив и с друг човек. Килограмите не са важни, важна е душата. А ти имаш добра душа. Огледай се, отпусни се, виж колко красиви неща има около теб, колко е хубаво времето, имаш покрив над главата си.
Животът е такъв, какъвто си го направиш!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: dc08958bff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Авторе, щом една жена не желае секс със мъжът си, тя го прави с друг. 11 ти го е написал най-точно. Не ти пиша за да те плаша, а от собствен горчив опит. И в твоя случай килограмите са най-малкия проблем. Не, не са съвсем без значение, но не са най-важното. Аз бях на 27 години, винаги съм се грижила за външния си вид и не съм допускала грам излишно тегло. Което не попречи на моя мъж да ми изневери с една много по-стара, много по-дебела своя колежка. И той тогава спря да прави секс с мен. Веднъж цял месец не ме докосна, а той беше тогава на 29 години-мъж в разцвета на силите си, който нормално би трябвало да иска секс всеки ден. А нейния мъж-ние се познавахме, веднъж се оплака, че не му позволявала да я докосва даже. Така че от мен да знаеш-спре ли секса в едно семейство, партньора който не го желае или е болен, или изневерява. Средно положение няма. Помисли в тази посока...

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 7de455d864
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   От автора

Много съм ви благодарен, че ми пишете такива смислени неща! И въобще, че ви пукаа за човек, който не познавате. Ами какво да кажа, нямам сили да започна някакви режими, но ще направя все нещо. Може пък и някакви изследвания да си пусна.... За друго не се сещам в този момент. Към жена ми... Гледам да не искам повече, от това, което тя е готова да даде (иначе тя се затваря още повече в себе си).

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 0f03423c98
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   И да отслабнеш, няма да я накараш да те заобича, защото никога не е. Взела те да си й удобен. разкарай тази използвачка. Може да ти харчи парите, ама да вдига краката - не? Ами хайде. Да видим нея кой ще я вземе. пък ти като се освободиш от нея, ще си намериш жена, която те цени и те обича - такъв, какъвто си!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 0f03423c98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   И да отслабнеш, няма да я накараш да те заобича, защото никога не е. Взела те да си й удобен. разкарай тази използвачка. Може да ти харчи парите, ама да вдига краката - не? Ами хайде. Да видим нея кой ще я вземе. пък ти като се освободиш от нея, ще си намериш жена, която те цени и те обича - такъв, какъвто си!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 6bf537c8d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   От автора

Благодаря на номер 18, впечатли ме с написаното. Иначе за жена ми. Не мисля че ми изневерява. Има различни хора, някои по-малко сексуални, а и липсата й на чувства към мен и така. Вижте, тя е прекрасен човек в много отношения, имам й доверие и я ценя. Просто не се получиха нещата и вероятно аз имам голяма вина, трябваше да бъда по-търпелив в началото. Надявам се, че ще имам шанса да променя нещо, от тук нататък....

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 57d6452698
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   До коментар 23 / автора.

Защо или за какво се обвиняваш...? Ако е за килограмите или затова, че си се запуснал, добре. За друго, няма смисъл...!
Така или иначе, жена ти не те иска. Но това не означава, че живота е свършил. Както на няколко места по-горе ти казват, трябва да се стегнеш. Живей с жена си заради децата, но трябва да се промениш малко, заради самия себе си.
Жена си, няма как да я промениш. Може да промениш себе си, за да живееш самия ти по-леко и без да те тормозят безсмислени въпроси.
Няма смисъл да се обвиняваш или да се затваряш в себе си. Трябва да проявиш, поне малко воля...!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: bdfa811528
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Малко офтопик, но наистина си пусни изследвания за тестостерона. Ако ти е нисък тестостерона - или минаваш на хранителен режим без бързи въглехидрати или ако е съвсем нисък - почваш някакви добавки. Тестостеронът ще ти помогне да свалиш килограми и ще ти помогне на тонуса.

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 432ff8476d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Здравей, прочетох споделеното от теб и... жена ти те лъже.. за съжаление, но тя го прави, не защото си дебел и прочие, а защото това твое аз си го държал заллючено в себе си за тебе... трябваше по рано да се сетиш за жена ти, не на 40 го, когато я „тумби” някой като мен на 20 год...това е нормално. направи малки жестове да я спечелиш пак!!!подари й цветя, осъмотете се, направи специална вечеря, на кино отидете, върни й малко лентатта назад от първите ви срещи, какв обича да прави и прочие, с бавни темпове, всичко ще се нареди само имай търпеение :)

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: ee99b579b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   От автора

Объркано и необяснимо нещо е любовта. Поне в моите очи няма логични обяснения и връзки. А и има и нещо друго. Така като чета истории тук на други хора, ами сякаш жените харесват повече лошите момчета. А, вие ми кажете, така ли е?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 16fbe8d1fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Виж сега, ти сам се поставяш в капан. Няма да я напуснеш, защото е прекрасен човек и заради децата. Тя не те желае и обича, а ти страдаш. ОК, ще проявиш воля, упоритост, ще отслабнеш, ще се стегнеш, но надали тя ще те заобича. Ще си повишиш самочувствието, може някоя друга жена да те хареса. Но ти ще стоиш при кучето, което нито яде сламата, нито я дава на друг. Поставяш прекалено много условия, които не зависят от теб и оттам - крайният резултат няма да е желаният.
С други думи или говорите с жена ти и й поставяш ултиматум и ако не го изпълни - я напускаш. Или си караш по старому, само че не дебел и нещастен, а слаб и нещастен.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: ee99b579b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   От автора

Благодаря ти 29, че си вникнал/а в положението. Не искам да я напускам или поставям ултиматуми, наистина я обичам, а не искам и да го причиня това на децата. Няма да ги превърна в жертви на нашата глупост и незрялост. Дори заради тях мисля и вече съм започнал да се държа малко по-дистанцирано с жена ми, така сякаш е по-спокойно в къщи, струва си.
А за бъдещето, ами надявам се това необяснимо нещо за мен любовта да проработи и в моя полза в един момент.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 3a475ceafa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Винаги съм била закръглена, от тинейджърка се боря с килограмите, имам си здравословен проблем който се оказа причината. И така, имах преди време един приятел, с който бяхме заедно в продължение на 8 години, от 9клас до последната година в университета, та той е спортен тип и толкова ме обичаше, че не му правеше впечатление дали съм 50 или 70кг, а аз много пъти съм била и двете стойности през тези 8 години. Разделихме се, защото аз спрях да го обичам, задушаваше ме с ревност и непрекъснатото желание да бъдем заедно, буквално нямах въздух. В момента, след две раждания за две години, отново съм тежка ххахаха и съпругът ми не ме желае вече, спортувам, гледам сама децата ни, не се оплаквам от нищо и не досаждам като искам близост, никога няма да се моля за внимание, но си давам сметка, че явно не ме е обичал истински, или просто вече е спрял да го прави. Жена съм, грижа се за себе си и трудно но ще влезна във форма, няма да развалям семейството си, защото сме близки като приятели и споделяме, но ако след отслабването се върне интереса му към мен, няма да приема оказаната ми “чест„
Идеята ми е да не мъчиш нещата бъди щастлив със себе си и се грижи за себе си

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 6effa531ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Авторе, започни да ходиш пеш. Всеки ден по 30-40 минути. Не пропускай ден. Качвай стълбите пеш. Намали храната, яж от всичко, но по малко. Сипвай си в малка чиния. Изобщо се вземи в ръце. Стегни се, започни да флиртуваш пред нея с други жени. Може и да те изревнува. Не се отпускай така. Това, че си нямал баща около себе си, не е приятно и вероятно ти влияе. Но ще трябва да го преодолееш.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 0f03423c98
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   29 съм - е поне звучиш оптимистично. Ако аз ти бях жена и те обичах или щях да продължавам да го правя въпреки килограмите или щях да измисля нещо за да спортуваме двамата, да ти се даде някакъв не упрек, а стимул и поощрение. Та, съветът ми е направи някаква диета, спортувай - здравето е много важно. Ще видиш каква енергия ще ти дойде като намалиш теглото! И вероятно, ще се успокоиш. Пък и във фитнеса има мацки за авантюра, не е като да няма :-) Горе главата и успех.
Бях дебела след ражданията и знам какво говоря. Преродих се като отслабнах!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: ee99b579b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   От автора

Благодаря за вниманието :). Някак си ми стана хубаво, като знам че има хора, които са мислили за проблемите ми и са писали.
Не искам да акцентирам върху килограмите. (Иначе започнах някакъв режим с храненето, ще видим. ) Важното тук са междучовешките отношения. Ще ми се жена ми да се влюби в мен :). След толкова години, защо не? Въпреки, че тя категорично смята че няма шанс да се случи това. Какво мога да направя. Ами на първо време обмислям как да спра да насилвам нещата. Да, това е моя начин на правя нещо, да насилвам нещата. Искам да не е така. И това зависи от мен. Искам да живея един освободен от предразсъдъци и притеснения живот, в който да намеря мир със себе си. Трябва ми таза промяна, защото вече не издържам. И знаете ли какво, всички вие, които ми писахте сте причина да осъзная това. Искам да бъда щастлив със себе си, пък дано да повлияе всичко това и на съпругата ми. Трябва да започна повече да се забавлявам и да ЖИВЕЯ...
Тия ми думи бяха някаква емоция, жалкото е, че съм доста чувствителен и липсата на женско внимание и топлина ме размазва.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 723e3c4136
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Браво Авторе. Намерил си рецептата. Приемане. Успех.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 015e4cc6cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   зарежи всичко и си гледай живота
какво си се вкопчил толкова в това семейство и жена
толкова ли не можеш да живееш самостоятелно живота си

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker