Цял живот сам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Цял живот сам
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 3379 пъти
Здравейте на всички четящи тия истории.
Ами ето в какво положение се намирам. Мъж на 33 години съм и си стоя сам. От къде се появява проблема. Някои веднага може би се досещат че комплекс от малкия пенис. Да точно от това. Ако трябва да говоря точно с размери - 13 см. в ерекция а в отпуснато състояние изглежда много малък. Има хора които ще кажа оо ама не е чак толкова малко и т. н. но за мен е изключително малко. Дори от статистиките които ги има из интернет това е най-долу и е ясно че е малко. Чел съм какви ли не мнения и на жени които казват, че нищо не усещат, че под 15-16 не ставало за нищо и т. н. Други казват че и с малко ставало ама трябвало мъжът да знае какво да прави, език, пръсти. Това добре но аз като не се чувствам като мъж и като самочувствието и увереността ми са тотално смачкани за какви пръсти и други такива става дума. А и само на език ли ще я караме? Още съвсем от младежките си години край мен са се въртяли красиви момичета поне по мое мнение, даже се е случвало и директно без никакви увъртания да ми предложат секс а аз се дърпам като някой смотаняк, и така не един и два пъти. Винаги ме е било срам и страх че ще се изложа здравата, че ще стана за смях и подигравки и все пак когато съм пробвал точно това се получаваше- излагация и срам. От толкова притеснение от тоя размер свършвах за секунди. След тия опити съвсем се сдухах и депресирах и спрях всякакви опити и така си карах години наред. Дори вече нормален разговор с жена не мога да водя. Чак името си забравям. През това време преминах на порно филми и от много гледане съм се пристрастил явно, проблема с бързото свършване си остана. Дори и сам без жена пак си свършвах за секунди а и се появиха още проблеми -започна много трудно да ми става. Прочетох че многото порно филми действат по този начин и от известно време ги спрях. Усещам вече подобрение в това отношение, започнах сутрин пак да се събуждам втвърден а няколко пъти при самозадоволяване изкарах по 30-40 мин което не помня от кога не се е случвало. Значи тук нещата са психически и могат да се оправят. Но с размера проблема как да преодолея незнам. Вече не издържам. Полудявам. Имам нужда от жена, от секс. Искам нормална връзка както всеки нормален човек. Страх ме е, че ще си остана сам. Имам нужда да съм с някой. Не съм някой егоист който да мисли само за себе си и бих направил всичко жената да получи максимално удоволствие, наистина всичко бих направил... само че жена няма... Според мен не изглеждам зле. Не съм пълен(без да обидя някого), атлетична фигура, повечето мъже вероятно биха искали да са като мен, но какво от това. Те са с приятелките и жените си а аз сам. Проблема си остава. Повечето жени харесват уверени мъже със самочувствие които качества на мен ми липсват. Липсата на опит също много ме депресира. Вероятно липсата на повече опит ще си проличи. Ето въпрос към жените - как бихте реагирали в такъв случай? Бихте ли дали шанс на мъжа или ще го оставите заради това, че няма много опит?
За повечето сигурно съм поредния комплексар по форумите. Прави са, ясно че съм такъв. Който иска нека се подиграва, няма проблем. Казват че като си споделиш проблема щяло да ти олекне. Тъй като няма как да го споделя с някой на живо го споделям тук макар да се съмнявам да ми олекне. Вече ми минават много крайни мисли, незнам до кога ще карам така.
Последно само искам да кажа на всеки който има някой до себе си, някой когото харесва и обича да го държи и да не го изпуска и да прави всичко за него. Има ли по-ценно от това да има някой който държи на теб, някой на който лицето му грейва като те види, някой който се радва като си с него. Според мен това е най-ценното. Бъдете с любимите си хора и се обичайте!
Блягодаря на тези които успяха да изчетат всичко до край. Пожелавам ви всичко най-хубаво!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: ee5bcedfd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Брато, ти луд ли си? ! Малък пенис? ! Ми така си създаден, Нашия Мастър Физик, Господ Бог така те е създал, човече, ти си на 33 год, в силата и хубостта си, защо се измъчваш по този начин братк? Недей я се поглези и си земи дънки за 100 лв и се пусни в дискотеката, строши некой лев, позабавлявай се, пийни си и забий некоя и от влиянието на алкохола вобще няма да имаш комплекси! Не ти казвам да ставаш алкохолик или да спираш налълно порното :D но по ведро ;)
Тони

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 0e0a9a8aac
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ох... какво да ти кажа. Жена на 24 години съм. Ще получиш всякакви мнения. Дори един път четох коментара на една мадама, която твърдеше, че под 22см са й малко. Ще ти споделя моят личен опит. Най-голямото удоволствие, което съм получавала, беше с мъж, в когото бях влюбена. Не знам колко му беше, но не вярвам да е имал 16см. За мен лично чувствата са водещи в секса. За много други жени също. Преди няколко дена излезе тема на едно момче, на което мацката му се изсмяла, че е само 15-16см. Това е върховна низост за мен. Никога не бих се присмяла на някого, за нещо над което няма влияние.
Истината е, че модерното общество ни е изкривило мисленето и представите. Както мъжете, така и жените страдаме от наложените модели. Аз например имам страшно малък бюст и за капак на всичко разликата ми в двете гърди е доста видима. И като съм гола ми е много трудно да се отпусна. Имам една приятелка, която имаше същия проблем и си сложи силикон. Твърди, че такава болка не е изпитвала никога през живота си. Сега изглежда много по-добре и се радва на резултата, но на каква цена само (не говоря от финансова гледна точка)...
Всички си имаме комплекси. Моят съвет е да се отпуснеш. Да пробваш. Ако не стане от първия път, опитай пак и не се сдухвай. Моите наблюдения са, че в повечето от случаите първия път на една двойка си е пълен провал. Затова жените винаги даваме втори шанс за изява. Ако мацката реши, че не ти е достатъчно голям за нея, продължи напред. Намери си друга. Както казват за всеки влак си има пътници. Това, че е наложен модел, че красотата на жената идва само и единствено от тялото и мъжът се мери в сантиметри и банкови сметки е за повърхностните хора. Тоест ако за някоя това е приоритет, то тя не е за теб и по-добре без нея. Замисли се... Наистина ли искаш жена, която държи само на "онази ти работа"?
Моят съвет е да си промениш начина на мислене. Търси си партньор в живота, а не мадама за секс, защото ако я искаш само за това дамата ще има по-високи изисквания за секса. Ако си търсиш връзка, то размера няма да е единственото нещо, което ще подлежи на оценка. Ще се гледа характера ти, способностите ти, реакциите ти в трудни ситуации и като цяло качествата ти на мъж.
На въпроса дали бих се хванала с теб. Не се имам за жена за една нощ. Ако си възпитан, интелигентен, работлив и грижовен, бих ти дала шанс. Но поради факта, че не споменаваш нищо друго за себе си освен размера и това, че си чаровен, не бих могла да ти отговоря.
Това е от мен, дано да съм била полезна, въпреки накъсания ми коментар.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 7abb097114
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Братле, G точката се намира на 2-3 сантиметра от входа на влагалището. Идеята е да успееш да стимулираш тази зона.

Няма нужда да ти е 20 санта... Моя е 15,5 см. Преди години имах едно гадже, което като я хванех на задна или с вдигнати крака на раменете, я побърквах, чак и се допикаваше. Проблема беше, че бяхме неопитни и съответно тя не свършваше, за което вина имам и аз, че не знаех как да я предразположа. Въртях я като агне на шиш, но все тая...

Искам да се успокоиш, защото, както ти сам си написал - всичко е в главата. Значение има само как използваш "инструмента", а не колко е голям.

Следващия път хвани някоя мацка и дори първия път да свършиш бързо (приеми го като нормално, защото триенето, когато си сам и с жена е различно) повтори.

Успех,
М--29

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: ce15fc1d38
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Същността в съжителството между двама не се състои в размера на гениталите. Масовата представа за хубавото е общото прието, но не казвам че е правилно. Правилно е преди всичко да приемеш образа срещу теб като човек достоен за обичане и уважаване.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 94bbd55af0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Напълно те разбирам, защото и на мен ми е 13_14см, и съм имал компкекси но в последните 10_15 год. съм ги преодолял и съм напълно уверен в собствените си възможности. Това съм го постигнал сещайки се за качественият секс с последните си партньорки и оргазмите които получаваха. Прочети в нета за преждевременната еякулация и започни упражнения Кегел, спри порното и най важното е като мастурбираш, гледай да задържаш над 40мин. до 1час. Намери си приятелка и акцентирай върху комуникацията и когато се случи секса , НЕ БЪРЗАЙ, наблегни на любовната игра и като започнете секса и наближи момента спри извади го и продължи с френска, като ти поразмине продължи и пак така. Предупреди я предварително за тези прекъсвания, защото ще бъде леко изненадана. Успееш ли да я докараш до оргазъм, напражението при теб ще падне и ще започнеш да бъдеш уверен в себе си. Вярвай ми че това се преодолява, но затова трябва да попаднеш и на точното момиче/жена. Пизволи си да ти давам съвет защото аз съм минал през това. Пожелавам ти успех.

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: e8ff69ae8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Имаш някакви псохологически проблеми. Не е в размерът, в главата ти е проблема. Ами действай, какво чакаш. Има жени с тясно влагалище, които не харесват големи. Има жени, които са по-ниски и не харесват дълги... Търси си подходяща партньорка и ще намериш. Ако предварително се отказваш сам, то и ще си стоиш сам. Жените също са устроени физически различно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 123426b23a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Я се стегай бате, нема смисъл да си набиваш комплекси и да се ограничаваш. Всичко е до психика. Приеми себе си.
Да точно така, приеми себе си!!
Замисли се реално над себе си и събитията
Ти си на зряла възраст , утре у други ден някоя красавица ще те хареса и ще иска да правите секс ще иска и семейство да създадете
и ти кво ще кажеш на мацката " Много ми е малък гадно ми " или нещо такова.
Стига глупости.
Ти си подтиснат бе момче. Давай го по-айляк и бъди по самоуверен
Когато се стигне до секс вместо да си набиваш паник атаки от сорта "Сега какво ще каже дали ми е малък, ще ми се подиграва и т.н"
Започни да мислиш как всичко ще е наред и ще се справиш добре
И само искам да ти кажа че мъж на 33 години не му приляга да се самосъжалява и обвинява себе си
Всеки човек си има недостатъци и добри качества
Стегай се !!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 08932a881e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Абсолютно същия проблем като теб имах. Ще ти кажа аз как започнах да се чувствам по-добре и как ми потръгна. Първо ... моя инструмент е 11см, ако съм наистина много възбуден 12. Това според мен е от цигарите, от малък пуша вече близо 25 години. Както и да е... Щом гледаш редовно порно, започни да гледаш аматйорско порно а не типичното в което на всеки клип виждаш голям чеп и си казваш... виж го тоя, де съм тръгнал аз. Ще забележиш, че в аматйорското порно 90% от мъжете пишките им са от 12 до 15 см. Ще видиш как нормално задоволяват жени и нямат абсолютно никакъв проблем. Започни да излизаш по-често с жени и не мисли постояно какво ще стане като стигнете до леглото. Чувството за малоценост ще го имаш докато не попаднеш на точната която ще те харесва такъв какъвто си, а за да попаднеш на точната трябва да се срещаш с жени. Когато попаднеш на такава с която може да споделяш ще видиш как всичко ще стане от самосебе си... С жена ми вече сме 7 години заедно, секса ни е страхотен, разнообразяваме го по най-различен начин, дори играчки си имаме :). Преди да преспя с нея се срещахме 6 месеца и накрая я зарязах именно от страха да спя с нея и че мога да бъда отхвърлен заради малкия си пенис. След като я зарязах след седмица-две стана така, че ме згащи на едно събиране и разплакана ме питаше къде е сгрешила. Накрая не издържах да я гледам така и просто и казах откровено. Ако знаеш какъв шамар отнесах, а след това изживях най хубавата си седмица в живота. Извода... намери точния човек и бъди откровен как се чустваш! Успех!

П.п. След години ще си спомняш колко хубаво е било без жена и ще я кълнеш като ти изключи телевизора докато гледаш мача :)

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: a9d65bc193
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Много се чудя на хора като теб, които се отчайват от размера си. Това ли е най-важното, само секса ли е най-важното в тоя живот???

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: a8f6fc6771
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз съм жена на 24г. Имала съм партньор с доста голям пенис. Не знам колко точно см, но за мен беше огромен. И през повечето време ме болеше при проникване. А и аз самата съм доста тясна. Случи се да имам мимолетна връзка с един младеж с малък пенис. Отново не знам колко см му беше, но определено беше под средното. Аз по принцип трудно свършвам и обикновено е от френска, та размерът не играе при мен роля в това отношение. Просто някак си този човек го възприемах не точно като мъжкар. Знам, че е глупаво, но някак си не ми се идентифицираше с образа на мъжкар. Явно е на психологична основа.

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 32d0975921
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Малко по-ведро бе човек! Съвсем си си нормален! Аз съм жена, малко по-малка съм от теб. Имала съм 8 партньора и най-големият който съм виждала беше 15 см. Както се казва " изтеглих късата клечка" - малко черен хумор. Виж, да оставим шегата на страна, дължината не е фактор, на нас ни стига и дължината на средния мъжки пръст, за да се разтресем от кеф. Моят съпруг притежава 13 см. достойнство и правим страхотен секс вече 10 години. И никак не е от издръжливите, но аз си го обичам и обожавам да е в мен. Даже има пози, в които чак ме боли, толкова дълбоко прониква. Секса е взаимност и тези неща не са от значение. Недей да четеш мнения на ученички. Чети мнения на пораснали момичета, ние знаем как да бъдем задоволени от един мъж, без значение колко е добър той, колко опит има или колко му е голям. Женското влагалище има способността да се нагажда към постоянния партньор и с годините удоволствието става съвършено. Намери си нормална жена и се наслаждавай на любовта й, без да мислиш за размери. Истинските жени знаят как да ти се насладят. Аз не си давам моят 13 см. Приятел за нищо на света, много сме си близки с него.
Неопитността също да не сдухва, с практиката ще наваксаш. Аз съм била два пъти с девственик и е много яко. Малко по-уверено и всичко ще се нареди. Може да си купиш някоя книга за тантрически секс или секс с йога, адски са добри с мъжа ми правим супер секс след като си купихме малко литература.
Много искам след няколко месеца да прочета в тази тема, че си писал, че вече не си сам и си много щастлив! Обещай ми! Лепваме ти печат " ОБЕЩАНО"

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 7314c7253a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Поднасям най-искрените си извинения на автора, коментарът ми е насочен към модераторите. Много е нечестно спрямо останалите автори на истории, които чакат по сто дни. Например момчето с фиша от КАТ и ред други, ама техните проблеми не са важни, не са интересни, като не става дума за секс, да духат супата. За сведение на аудиторията не съм автор. Мерси.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 1638398244
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Ок, сигурно ще прозвучи смешно, но взех рулетката и проверих въпросните 13 см. И искам да ти кажа, че поне за мен това не са много, но и в никакъв случай не са и малко! Целият проблем не е в размера ти, а в начина ти на мислене. И защо е нужно да имаш конски чеп между краката си, за да живееш нормално? !
ПС: момиче съм.

Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: e937d395ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   От автора
Благодаря на всички коментирали. Учудих се, че няма подигравки. Наистина благодаря за мненията. Ще имам предвид всичко казано. Порното съм го спрял вече поне месец, и за упражненията на Кегел също знам и правя и мисля че се усеща подобрение. А някой от коментиращите беше писал че в порно филмите не били реални размерите. Да това ми е ясно, че са специално подбрани аз не съм казал че трябва да ми е 20 см за да имам увереност. И както други писаха не ми трябва жена за само за секс. За мен е важно да има емоция и чувста. Имах такава приятелка преди доста години която много обичах и тя мен също и заради тия си комплекси се отдръпнах и все още съжалявам. Но вече е минало. Ще гледам напред. Пак благодаря на коментиралите, много са ми ценни нещата които написахте.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: e93023998c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   И аз като всички ще ти кажа, че размера е относителен. На 27г. съм и до момента не съм имала партньор с повече от 15см. Всички са били в диапазон 12—15см, като това е било напълно нормално. Харесвало ми е, усещала съм ги, дори ме е боляло при дълбоко проникване. Всичко е в емоционалното обвързване. Тук не визирам кучките, които искат само чукане без гушкане. Една жена обича с ушите и душата си, спечелиш ли я там, няма значение размера. И с риск да се повторя, не търси жени тип бръмчалки. Може би за тях е от особена важност размер и време на акта, защото май самите те са грешно програмирани в това отношение. За мен няма проблем и бързото свършване първият, та дори и вторият път. След това опитваш пак, ако говорим за връзка и задълбочаване на отношенията.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: e937d395ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Автора
Номер 12 много се радвам, че има жени като теб. Бих искал и аз да срещна някой ден. Подобни мнения до някъде поне ми дават малко увереност. И много се надявам това което ми пожелаваш да се случи, бих споделил ако стане специално заради теб.
Номер 2 и на теб благодаря за мнението. Обаче нещо малко ме учудва. Казваш ние жените даваме втори шанс ако не стане от първия път. И ако съм бил възпитан, интелигентен и т. н. би ми дала шанс. Излиза че мъжа едва ли не се явява пред жената като на изпит. Като изпит в университета. Учителят гледа лошо и ако студента не се справи -двойка. Но той нали все пак е добър дава втори шанс. Студента обаче пак има двойка и айде шута и следващия да влиза. Това ми е странно. Защо трябва мъжът да се доказва а жената едва ли не да му гледа сеира. Не са ли взаимни нещата. Ако мъжа не прави нещо както трябва или не е по вкуса на конкретната жена тя не може ли да сподели, да му подскаже ил инаправо да каже какво конкретно и харесва а трябва мъжа да се гърчи от нерви и притеснения и накрая да се провали. Някак странно ми е и това допълнително ме сдухва.
Номер 14 аз не искам конски чеп между краката. Не съм писал такова нещо. А просто нещо прилично. Не съм от най-ниските мъже и 13 см ми се губят.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 38ad4d3892
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   И аз да кажа нещо! Гадно е, но мисля, че трябва да го чуеш. Представи си, че беше на инвалидна количка с 25см пенис по добре ли щеше да се чувстваш? ! Или беше болен от РАК? !! Радвай се на живота затова, че си млад, здрав мъж!!!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: fd898c08bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Че то половината мъже са с толлова. Всеки пети е с достойнство над 15 см. При младите.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 3c0c0fc35b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Здраей. Аз съм номер 2. Не се сдухвай. Факт е, че началото на връзката е важно. Както жените, така и мъжете правим едно и също. Оценяваме в началото човека срещу себе си. Това си е природен инстинкт. И ти го правиш дори и несъзнателно. Като се загледаш в жена, си мислиш, че ти допада външно или обратното, че не ти допада. Като завържеш разговор забелязваш дали човекът се изразява интелигентно или не. За такива оценки говоря. А относно втория шанс целта ми беше точно обратно на постигнатия резултат. Исках да ти кажа, че рядко партньорите си пасват в леглото от първия път. За да се нагодят един към друг трябва време. Исках да кажа, че на жените ни е известно, че мъжете се притеснявате в началото. Така сме и жените, но на нас по-малко ни личи. Трябва по-малко да премисляш нещата и да действаш импулсивно в дадени ситуации. Един живот живееш, смело напред

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 7bdc683d6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Съвсем си си нормален. Намери си по-нисичка жена и действай. Има и мъже с по-малки от посочения размер, които си имат жени, деца и семейства. За жените и други неща имат значение, че даже са и по-важни.

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 1638398244
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Добре, авторе, просто исках да те окуража, но явно нещо съм се объркала! Никъде не съм казала, че си писал, че искаш конски чеп, ама както и да е. Поне ти благодаря за "милото" ти отношение!
От номер 14.

Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: e937d395ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Автора
Номер 14 разбрах че се опитваш да ме окуражиш и благодаря. Нещо не си разбрала правилно може би не знам. Излезе че си се засегнала. Какво ми е отношението? Нищо лошо не съм казал. Всъщност като чета мненията всички ме окуражават което на мен ми повдига малко стъпканото самочувствие.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: efbcba3c6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Според мен на теб са ти проблем жените, а не члена ти. Ако една жена те хареса, види в теб мъж, който иска да го има до себе си, смята те за готин и забавен, като стигнете до секса е достатъчно само да е достатъчно твърд за поне 20-30 минути и ще я задоволиш с гаранция, без значение дали ти е 13-15-17см. А явно при теб куцат и първото нещо и второто. Най-напред поработи над първото. Търси жени, които те намират за готин и забавен. Без да мислиш за секс през цялото време. Защото ако не те харесат няма втора фаза. Като започне да ти върви във първа фаза се съсредоточи във втора. Дори като стигнеш вече до втора ползвай и стимуланти - Левитра или Виагра и ако проблема не ти е тежко физиологичен(а той не е щом успяваш да мастурбираш редовно) всичко ще мине добре.
Та човече, спри да мислиш за члена си и секса, а ми се съсредоточи в първа фаза - общуването със свободните жени. Ако не започнеш да се справяш с общуването ще си умреш стар ерген.
М32

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: e937d395ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Автора
Така е М32. Всичко куца. И общуването куца. То винаги си е куцало точно заради страх и срам. Както споменах след опитите които имам явно има защо да ме е страх. От там вече общуването отива на кино. Как да стане и аз не знам. А общуването със свободните жени... къде да ги търся тия свободни жени, да ги спирам по улиците и да ги питам дали са свободни ли. На тая възраст има ли свободни се чудя вече. Последното ти изречение съвсем ме разби. Само това ми трябваше да прочета...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker