Въпрос относно анален секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпрос относно анален секс
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 5935 пъти
Здравейте! От година имам връзка с доста надарен партньор. От към дължина е 20 см. Дебелина също има доста. Това вече не мога да кажа колко точно в сантиметри. При вагинален секс с него не ме боли, тъй като съм раждала жена и би трябвало вече да съм по широка. Искам да разнообразим нещо във връзката ни и като най достъпно е аналния секс. Още повече, че той до сега не е пробвал това. Аз също нямам опит много в аналния секс. През целия ми сексуален живот до сега съм го правила 3-4 пъти. И винаги ме е боляло. Накрая вече явно като се отпускам и ми ставаше хубаво. Но самото проникване е гадно. Купила съм си едни гелове от секс шопа. Уж обезболяващи. С веществото бензокаин в тях, което било сходен на лидокаина анестетик. Обаче се страхувам все още. Все мисля, че от големия член дори и да не го вкара целия може да ми причини разкъсвания на ануса и и да кървя и да ме шият. Моля хората, които имат опит да ми кажат как най безболезнено да стане. Трябва ли клизма да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 79c8ac8a4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Вземаш няколко дилдота, малки по размер и започваш лека полека да разширяваш отвора, докато не се получи нужния размер, за да влезе. Бавно става, иска се търпение. За мен лично това е отвратително, но щом и двамата сте съгласни няма какво да чакате.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: a6c7888bdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не е нужно обезболяващ гел-така ти няма да изпитваш удоволствие. Трябва търпение и внимание. Постепенно разширяване на аналния отвор, с един пръст, после с два пръста и тогава бавно и нежно проникване, с обилен овлажняващ гел и после бавни двигения. И клизма задължително с вода и малко сода за хляб.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: ce3304c393
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

31.   Написах в търсачката на сайта- "анален секс" и излязоха 1210 резултата. Освен това има тема със заглавие "Клизма преди анален секс". Питам аз, кому е нужно да се пишат и одобряват безброй теми отново и отново, с един и същ предмет на разговор?! Засърби го някой нещо, и хайде, давай да пишем, ама да вземем да прочетем- не. ! И клизма трябвало ли да се прави?! И хайде, ако авторката е някоя тийнейджърка, да ѝ простиш невежеството, а то- раждала жена!!! Хабер от живота нямате, то верно, че сайта е за това в общи линии, да се пита, ама положете малко усилия, попрочетете малко, поинтересувайте се, поограмотете се, ако не намерите отговора, който ви интересува, тогава занимавайте хората!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: edcf63b5b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Трябва да се прави внимателно. Ние не ползваме обезболяващ крем. В началото аз не правя нищо, само и разтривам клитора. Жена ми държи члена и се натиска със слаби тласъци докато сфинктера подаде и влезе. Тогава спира и изчакваме докато свикне. Това е момента когато най-силно усещам стягащите пулсации около главичката на хуя ми. Постепенно пулсациите намаляват, сякаш ануса и се предава. Не спирам да масажирам клитора. Леко се задвижвам и тя също ми помага с плавни движения. И на двмата ни хареса.
м - 47 г.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 3cf50b9a23
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Един час след изхождане си чиста, аз така го правя

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: edcf63b5b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Мога да ти кажа само, че ануса трябва да се разтваря бавно, никога не бързай. Ти трябва да контролираш проникването. След това вече може да се оставиш той да води.
Ж 32

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 8f2c0cfb16
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   На мен мъжи ми беше подарил 3 вида анални плугчета, комплект. Все едно S,M и L размер. Почнахме първо с малкото S размер. Слагаше ми го щом се възбудя с лубрикант и така правихме вагинален секс, заедно с него в ануса. После започна да ми слага средното и след 15-тина пъти най-големия. В един момент просто го извади и си вкара пениса. Не ме болеше изобщо, защото вече се бях отпуснала и свикнала, а наистина му дебел, като го обвия с ръка не мога да си пипна пръстите. Сега го правя с голямо удоволствие всеки път. Задължително с лубрикант и клизама, преди това. Купила съм си балон за клизма за целта. Удоволствието е страхотно, дерзайте!
Ж. 37

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: edcf63b5b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Виждам се с една жена и го правим на "онова" място. Винаги тя го държи и се отпуска отгоре. Постепенно подава, но на последното препятствия винаги има дълго "ооооох". Изчаква малко и се натиска, да влезе навътре. Тогава го пуска и предупредително впива нокти в крака или ръката ми "бавно, моля те". Знам, че си прави клизма. Това е. Дано съм помогнал.
- М37-

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker