Да я оставя ли или да се правя на заспал ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (83440)
 Избор на редактора (150)
 Любов и изневяра (18918)
 Секс и интимност (9895)
 Тинейджърски (18722)
 Семейство (4009)
 Здраве (6853)
 Спорт и красота (3605)
 На работното място (1599)
 Образование (4710)
 В чужбина (1051)
 Наркотици и алкохол (835)
 Измислени истории (700)
 Проза, литература (1321)
 Други (11064)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Да я оставя ли или да се правя на заспал ?
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 6317 пъти
Здравейте. Аз съм М, 24. Родителите ми и по-възрастните роднини често ми намекват, кога ще си имам сериозна приятелка или кога ще се оженя. Знаех, че нещо ми липсва и се надявах някой ден да открия подходящата. Случайно, майка ми видя снимките на едни познати и хареса момичето им. Предложи ми да се запознаем, а аз приех. Нейното семейство е в Бг, а ние сме в чужбина, но си идваме лятото за ваканция. Започнахме да излизаме, да се опознаваме с девойката. Леко студена и не говореше много, иначе си беше сладка. Закръглена е и най-странното е, че не пуши, а има гаден дъх.. Исках да я предразположа, разказвах за себе си, шегувах се и тя тук-там се включваше. Също така, разбрах че е девствена. Родителите ми я харесаха, когато ме питахa, дали и аз. Аз им отговарях - ДА. Вътре в себе си усещах, че не е 100% моята жена. Леко намекнах, дали не иска да направим годеж, за да бъде връзката ни по-сериозна и за нас, и за познатите. Тя се нацупи и каза от сорта, че заради хората ли го правя. Скоро ще си вземем триетажна къща и пак й намекнах, дали би искала да живее с мен и родителите ми? Все пак не мога да си позволя самостоятелен апартамент, само за да угодя на момичето. Пак се нацупи и каза, че не искала да бъде семейна, защото е млада. Тя е на 20 г. Не сме имали интимни отношения, защото е срамежлива и сме във начална фаза. Видях я без грим и не ми се нравеше, честно казано, иначе за да стане хубава, налага й се да си слага бая грим. Килограмите й, също не ми се нравят. Като цяло е благо момиче, но моите намерения са по-големи от нейните. Срам ме е, аз да скъсам нея, защото нашите с нейните родителите са в добри отношения и не искам, аз да изляза виновният. Искам да угодя хем на нашите, хем на мене си. Объркан съм, а и не ми се търси друга. Дайте ми разумно съветче, моля.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4f25c15dee
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

1.   Сякаш слушам съседа да се оплаква от Астрата.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4e3f13109b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Меко казано глупаво е да се обвързваш с някого, само защото близките са ти го предложили, камоли да предлагаш годежи. Къде ти е главата, на 24г си? Давам ти елементарен отговор на елементарна ситуация - оставяш я. Всичко, което описа като впечатления към нея, говори само за това, че не я чувстваш като твоята жена, както сам каза. Какво повече има да се дискутира? Човек сам си издирва щастието, все пак не си женен за родителите си.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: edb9c62d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Разумно съветче? Първо да започна с разумно въпросче - какво правиш с момиче, което нито ти харесваш, нито тя теб (явно)? И на мен ми изглежда, че го правиш заради вашите - ти сам питаш дали на тях ли да угаждаш или на себе си. На себе си, разбира се, няма те да я търпят после. Значи не сте правили секс, не я харесваш на външен вид, не я харесваш като характер (казваш, че е студена и не говори много), няма взаимно провличане, обаче й предлагаш годеж и съвместно съжителство, тя не иска, и накрая искаш съвет...
Мога да ти кажа само да не си губиш времето. Млад си, това не е последната жена на света и съм сигурна, че скоро ще откриеш момиче, с което си пасваш, и всичко ще се случи от само себе си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c158da9e5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   По думите на Михаил Пришвин: "Любовта е непозната територия и ние всички плуваме към нея всеки на своя си кораб, и всеки от нас е капитан на собствения си кораб и води кораба по свой собствен път. "

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 7254456a24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Насила хубост не става. Разбирам да си на 44, да направиш компромис /макар че и тогава не бива/. По-добре сам, отколкото с неподходящата! Родителите ти я харесват, но питам - те ли ще живият с нея? !

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f6da76c8dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

10.   Абе това е майтап, бе. Ако не е- няма нужда да се правиш, ти си си заспал. Дълбоко. В деветнайсти век.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: cb64401b84
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ти искаш хем вълкът - цял, а агнето - сито.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c103f2db07
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   направо нямам думи, не мога да повярвам, че мъж на 24г разсъждава по-незряло дори от 12г.

имала лош дъх, дебела била, нам-си-кво си, все едно магаре на пазара ще си избираш, а не жена и партньор в живота. какво изобщо чакаш да се случи, щом отсега не я харесваш? толкова е просто - щом не ти се обръща сърцето (и не опъваш палатката) като я видиш, значи просто не е твоят човек. губиш ѝ времето, а и своето губиш.

всъщност сигурен съм, че дори и магаре да избираш, ще си вземеш най-куцото магаре на света :)

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6488809d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Все едно чета някаква история отпреди 150 години от времето на уредените бракове.

Ти къде си в цялата работа? Угаждай на себе си бе. Прави нещата, които ти се нравят на теб, не на родителите и роднините ти, нито на нейните родители, а на теб. Тая жена на 20 вероятно и тя е доста зависима от нейните родители, и там е зле положението.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 06f0054bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Много странно-затворено разсъждаваш. Угаждачешки, хората, родата.... В кой век живееш да правиш годеж за пред хората и то с жена с която дори на си имал интимен контакт. Мисля, че е добре да се откъснеш от вашите, да видиш живота и да станеш самостоятелен индивид. Поел си в посока, която не е добра за теб. Бъди самостоятелен и скъсай с предразсъдъците и това закостеняло, провинциално мислене. Успех!

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d85619acfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Аз... просто съм потресена. Взимай се в ръце, абсолтно ненормално е на 24 да действаш толкова инфантилно и неориентирано. Може би един от най-големите абсурди в цялата тема е, че казваш "Не ми се търси друга". Това в превод значи "Тук съм в комфортната си зона, не ме занимавайте, не си падам по действието". Супер антимъжко. Един мъж е деен, активен, поема рискове, противодейства на всичко, което го спира... Ти в момента си някакво отпуснато мекотело, което най-малкото не е наясно със себе си. Докато не започнеш да възприемаш света поне една идея по-зряло, няма да има каква стойност да дадеш на която и да е.
И не знам каква е тази умопомрачителна пандемия да се захващате с хора, които ама грам не ви привличат. Една връзка освен всичко друго е и страст, тръпка, желание, емоционално привличане! Вие избирате чисто на логически принцип - тази мадама била добра и образована, онзи бил свестен и не изневерявал... после изведнъж изниква чуденка защо агонизирате в безсмислени и тотално лишени от всякакъв цвят отношения...

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 40bbb4bcdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Ти за себе си ли живееш или за родителите си? От това което си написал, от километър се вижда, че тази връзка е обречена още педи да е започнала.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 72762642d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Здравей! Виж какво, задай си въпроса ти ли ще живееш с нея или вашите ще живеят с нея? !? .. след като нямате взаимни чувства си сипи една студена вода, мисли 5 минути и ако в мислите ти не влиза тя, значи не е твоето момиче- търси друга!
Минах през това и от личен опит ти казвам, не става по този начин! Трябва да има искри, да има пламък, привличане, да си мислите един за друг, като се видите да има пеперуди в стомаха, да ви се подкосяват краката, на мадамата да и теква отдолу от страст, на теб да ти става сиреч да получаваш ерекция, ако не бягай далеч!
Живота си е твой, но не прави грешката да започнеш сериозна връзка с човек, който не обичаш, не харесваш и тн.. а камоли годеж, сватба и прочие.. за деца да не става дума!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 26306c2973
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   1 за комментара на 19
Абсолютно по същия начин мисля и аз!

 
  ...
преди: 1 година, 23 дни
hash: ea95e144cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Само искам да знам, вашето и нейното семейство да не би да са евангелисти или от Йехова сектата? Защото друг отговор не би обяснил нелепата ситуация.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker