Подложена на сексуален тормоз като дете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Подложена на сексуален тормоз като дете
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 5184 пъти
Здравейте, преди да споделя проблема си - да се представя за да добиете някаква представа.
Момиче съм на почти 21г. Във сериозна 4 годишна връзка. Завърших спортно училище и като цяло не се оплаквам от външния си вид.
Проблема ми започна, когато бях 3ти клас. С майка ми живеехме на квартира, от която ключ освен нас имаше хазяиката и приятелят й-тогава към 50годишен.
Той постоянно идваше у нас, когато съм сама, събличаше се гол пред мен, мастурбираше, пипаше се и го правеше нарочно. Не ми позволяваше да излизам от стаята, дори понякога се правех, че се обаждам на майка ми само и само да го уплаша, но уви. Нищо не помогна. А тя и до ден днешен не поиска да повярва, на това, което ми се е случвало в продължени на няколко месеца. След време хазяиката също дойде да живее в нас и приятелят й зачести появяванита си. Истинския ми кошмар настъпи, когато една вечер се събудих държаща члена на приятелят й а ръката му беше върху моята. Разплаках се и той излезе от стаята. По-късно същата вечер обаче дойде отново и си легна зад мен гол, започна да ме опипва. Страх ме беше да заплача отново, не се е опитвал да прониква в мен, но това се повтаряше постоянно. Майка ми работеше в болница и караше ту дневни ту нощни смени. Така и не стана пряк свидетел на случващото се и може би за това не ми и вярваше. Всичко спря, когато се преместихме в друг апартамент след няколко месеца.
Този човек ми остави огромна психическа травма, която има последствия и до днес. Секса за мен винаги е на последно място, понякога дори ми е гнусен. Не че не искам да го правя или не съм желана, дори напротив, но никога не съм си позволила да изпитам удоволствие от него. Не ви се получава, пасивна съм в това отношение, а това ми пречи. Не знам как да забравя спомените от детсвото и да се отдавам на първичните си желания. Знам че секса не е най-важното в една връзка, или като цяло, но стигам до разправии с приятелят ми, защото не се отпускам, не му позволявам дори да ме прегръща когато е зад мен. Просто за миг се сещам какво съм преживяла и го искам далеч от мен.
Не знам как да постъпя вече. Винаги ли ще бъде така? Цял живот ли ще нося този спомен? Моля да ми дадете съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 3d84ef23f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бих те посъветвал на първо място да отидеш на психолог. Има разработени добри методи за справяне с такъв вид проблеми. Второто което трябва да направиш е да споделиш с приятеля си - ако наистина държи на теб ще те разбере и няма да те притиска. С негова помощ трябва да преодолееш страховете си и да се отпуснеш. Отвратителното в цялата история е, че майка ти не ти е повярвала и те е оставила в ръцете на този изрод, но няма как да промениш миналото. Потърси истории на хора преживели сексуално насилие в детството си, които са се справили с травмите от преживяното.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 47af8b0fb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Забрави го това, все едно се е случило на друг човек, не на тебе, ок? аз съм момче и въпреки това съм подлаган на секс тормоз от педофили два пъти и то много по гнусно и брутално от тебе. Дръпнат съм в секса верно, понякога не ми става, обаче гледам да го забравя, както трябва да направиш и ти. Знай че се е случвало и на други хора, и ти не си виновна за нищо! Просто не се сещай вече за това, минало е край!

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 8394950487
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Миличка, задължително отиди на психолог! Това е сериозно нещо и трябва да поговориш със специалист. Не знам дали си чела " Лолита" може да я прочетеш и да откриеш някои отговори, които може би търсиш. Пожелавам ти да успееш да се справиш с това и да се насладиш на любовта, която заслужаваш с твоя приятел! Добре е той да знае и заедно да се справите с това!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: c510f1b835
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Искам да си силна! Съветвам те да посетиш психолог. Ти не си луда, а имаш една травма от детството, за която психолога трябва да ти помогне. Вярвам, че ще го постигнеш!

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: f64ce5b292
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Наистина те разбирам много добре не те познавам но знам, че си много силен човек! От къде знам ли.. имаш интимен приятел. Според мен травмата ти не е дълбока щом допускаш момче в леглото си, но определено ТРЯБВА да говориш със доктор който наистина да си разбира от работата и да знае как да ти помогне. И също така бих ти препоръчала да си лееш восък или куршум специално заради тази травма и дано ти олекне! А майка ти... нямам думи! Каква е тая жена дето не вярва на собственото си дете? Не е за вярване какви некъдърнички стават майки... От сърце ти пожелавам да се намери лек за болката ти, и не се предавай никога.

-Справедливостта

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: e76b50ba75
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Здравей, мила, съчувствам ти и се присъединявам към 1, 2, 4 и 6. А на номер 3 пожелавам да получи твоя "безценен шанс" и "да натрупа опит". Настоявам този коментар да бъде премахнат незабавно, а на остроумния му автор, да се откаже достъп до сайта. И моля, модераторите да са по-наблюдателни и прецизни, достатъчно изключително тежки преживявания е имало момичето, та да търпи и подигравките на болни мозъци и извратеняци. Благодаря за вниманието.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 84253aa2ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Принципно психолозите са наложителни ако си дотолкова забил че да нямаш желание дори да си близо до човек от другия пол, камо ли да правиш секс. Не че и в подобен случай няма да е полезен, но след като имаш желанието да направиш нещо за проблема си, не е наложителен.
Спомена ще си го носиш цял живот, но в крайна сметка зависи от теб дали ще се оставяш да ти пречи особено. Проблема със сексуалния тормоз си го преодоляла явно. Но остава страничния, който обикновено е по-големия - този с доверието. За задълбочаването на който вина има и майка ти. Почти съм убеден че не си споделила с приятеля си, макар че имате 4 годишна връзка. Реално ситуацията не е особено приятна, но пък е идеален тест за това колко сериозна е връзката ви. Той е човека всъщност с който трябва да споделиш тези си проблеми, и който трябва да прояви разбиране и на чиято "милост" да се оставиш. Нормално да ти е дръпнато и да не можеш да се отпуснеш с наличието на подобен първи опит в сексуалните отношения.
Предполагам спорта който те влече не е отборен. Но пък трябва да имаш близки наблюдения над отборните спортове, за да знаеш че успех има само когато всеки от отбора може да разчита на другия, а не да играе сам за себе си(дали за да изпъкне или понеже не може да се довери на съотборниците си няма значение). Когато се учи човек да плува, да кара колело или каквато и да е дейност в която има опасност от нараняване е същото. Преодоляваш страха си с доверието към човека който ти помага. Когато знаеш че можеш да разчиташ на него, си готов да опиташ/да се отпуснеш и да се научиш да се наслаждаваш на това което до преди това ти е било страшно.
Та престраши се да се отдадеш на желанията си и в ръцете на приятеля си. Като видиш че няма нищо страшно, срамно или каквото и да е грешно, ще остане само лош спомен това от детството. Ако обаче липсват подобни желания(макар че останах с впечатление че ги има) - посещението при психолог си е задължително.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 0bfb35ae34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Приятелят ти знае ли за това? Ако не - кажи му и ако е стойностен човек, който те обича, ще те разбере и ще ти помогне с помощта на психолог да преодолееш травмата. Ако знае и не ти влиза в положение, то той не е за теб. Но ако ти всячески се опитваш да отблъснеш опитите му за помощ, тогава няма как да се получи и да имаш нормален живот. Травмата е голяма, но за да я преодолееш, е нужно желание и работа от твоя страна, както и разбиране и подкрепа от страна на близките ти. Позволи на приятеля си да ти помогне - той не е невярващата ти и неподкрепяща майка и вярвам, че в негово лице ще намериш опората, от която се нуждаеш.
Сили и щастие!
(жена)

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 8c3afd09bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ама хайде да не казва на приятеля си, а. Тя е млада, може и други връзки да има, на всички ли ще тръгне да разправя? Нищо ти няма мила, ти си огън момиче. Ако не ти се получава да забравиш, иди на психолог. Или си купи такива книжки от добри психолози за самопомощ и почети. Горе главата. Не се срамувай, не се притеснявай. Не се чувствай виновна за гадостта на друг човек. Не може да си отговорна за постъпките на един луд, нали. Не се терзай, че майка ти не вярва. Някои хора, когато чуят нещо толкова шокиращо отказват да повярват. Не обвинявай себе си, майка си. Имаш си гадже, младо хубаво момче, я се забавлявай, живота е хубав. Ти заслужаваш да си щастлива :)
Fata Morgana

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: caeb746ad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Присъединявам се към мненията на по-горе писалите... Искам само да вметна, че системния сексуален тормоз от страна на възрастни към деца обикновено се извършва от близки или роднини(вуйчо, чичо и т. н. ).... Когато детето сподели с родителите си те най-често отказват да му повярват. Или отдават това на дестката му фантазия, с което и те самите се успокояват. Освен, че шока за тях е голям, объркани са и не могат да повярват. Страхуват се и от евентуални конфликти с насилниците, особено ако са роднини... Предпочитат да си замълчат и да не повдигат въпроса, с което пък още повече усложняват нещата и в никакъв случай не са в помощ на децата си....

Сега поне, към днешна дата за педофилията се говори открито и тези неща не са табу и има много места към които детето може да се обърне-учители, социални работници, детски психолози, закрила на детето. Но и всички останали-съседи, приятели, роднини трябва да са наясно какво представлява това, че едно малко дете не е в позиция да се защити само и да са му в помощ ако се наложи. А не бъде наранявана и травмирана по тоя начин детската психика.

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 38dc318a9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Съчувствам ти изцяло. Но тава вече е минало, този дърт перверзен чекиджия-ексхибиционист вече е извън твоя живот.
Потърси психолог, който да ти помогне да преодолееш тези неприятни спомени. Имаш си сериозен мъж, както пишеш, живей щастливо с него, оженете се, животът е пред теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker