Приятеля ми ми намекна за неприятна интимна миризма - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятеля ми ми намекна за неприятна интимна миризма
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 15930 пъти
Как бихте се почуствали ако приятелят ви намекне, за следващия път да се измиете отдолу ;(

Той много трудно го каза, но понеже имам бяло и кафяво течение по някой път и е възможно да е имало непр миризма, аз му казах..защо е било така.

Стана ми адски неудобно, вие бихте ли искали да продължите да сте заедно, с човек който ви казва такива неща?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 08686b4ba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   При много добра лична хигиена - миене непосредствено преди акта не би трябваво да има миризма. А ако все пак има то значи има здравословен проблем. Според мен е недопустимо да имате и бяло и особено кафяво течение и да не сте предприели мерки. Вместо да се обиждате идете на лекар. Това, че Ви казва "такива неща" значи, че Ви чувства достатъчно близка. Наистина е неприятно, но по-добре предприемете нещо. С една дума проблем има, но не там където е според Вас.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: f8dda5c92b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Наличието на миризма, дори когато се спазва нужната хигиена, е симптом на здравословен проблем - гъбички или влагалищна инфекция. Идете на гинеколог, прегледът не е страшен, обикновено се изписва антибиотик и вагинални свещички, добре е да направите поне 3 промивки с тантум роза. Понякога спесификата на инфекцията може да наложи партньорът Ви да приема също антибиотик иначе, дори и той да няма изразена симптоматика, може да е носител на инфекцията и да си я предавате едни на друг непрекъснато. Но това пак ще ви каже лекарят.
Това, че Ви е казал е добре - показва че Ви чувства достатъчно близка. Но това, че Вие се обиждате от това, вместо да предприемете мерки - не е добре.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 797a7e794d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   ами не знам,аз не съм искала да се получи тъка
не сме правили секс
само ме целуваше отдолу..

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: eb68fe55d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Е, как си могла да позволиш да те целува отдолу, при положение, че имаш кафяво течение и тн... пък и се чудиш сега какво, що, вместо да ти е неудобно, ми неуважение към него е това, вземи мерки

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 7dff6beef5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Щом ти го е казал в лицето, значи те чуваства много близка! Иначе щеше да те зареже вече избщо да не ходите ! А до колкото миризмата, земи някакви мерки ! :)

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: f0a7a44768
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   От уважение към партньора и тебе самата е добре да обръщаш ПО-СПЕЦИАЛНО внимание на личната си хигиена. Което ще рече непосредствено преди акт(особено ако ще му позволяваш да те целува отдолу) да се подмиеш. Ако няма къде и как, носи си интимни мокри кърпички- пак вършат някаква работа. Всяка жена има някакво леко течение. Но ако твоето е придружено с миризма би следвало да си си го усетила и ти самата. В такъв случай отиди на гинеколог.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 2f71014cc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Бяло и нормално миришещо течение не е притеснително, но когато започне да си променя цвета и миризмата, тогава вече е за лекар. Аз също имах подобни проблеми миналото лято и ходих на гинеколког, но дори след изследванията не ми откри никакъв проблем. Обаче взех, че се разкашлях по-сериозно скоро след това и ми изписаха някакъв антибиотик, който явно беше широкоспектърен и взе, че ми реши и този проблем. От това съдя, че все пак инфекция е имало, макар че не е била засечена с обикновени изследвания. Съветът ми би бил да настояваш за по-прецизни такива, за да се открие какъв е точно проблема и да се третира своевременно. Късмет и всичко добро.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 188df47f9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (52 гласа)

9.   Липсата на хигиенни навици може да убие всяка любов... Имах приятелка, с която исках да правим всичко - влизахме в банята, сапунисвахме се... но винаги когато стигнех до вагината и, тя ми хващаше ръката със сапуна и ме спираше... Казваше, че това място не трябва да се мие с обикновен сапун, а само с интимни сапуни... пробвах да я лижа няколко пъти, но все ми миришеше на лошо... направо ми идваше да повърна... Опитах се няколко пъти деликатно да и намекна, но тя все се цупеше и отбягваше темата... Накрая се разделихме и аз си хванах друго гадже.. тя е коренна противоположност - маниачка е на тема хигиена... винаги мирише на хубаво, използва различни балсами за тяло.. отдолу ухае страхотно и направо я побърквам от лизане... след като се изкъпе, веднага се намазва с разни ароматни кремове... Аз също много държа на хигиената.. например от малък се измивам след всяко ходене до тоалетната. Като се изпикая, задължително си измивам члена, когато ходя по голяма нужда, се измивам задължително със сапун... ако съм в обществена тоалетна и няма къде да се измия, направо се побърквам от дискомфорт - все имам чувството че ме сърби... Така че, момиче, вземи се в ръце и наблегни на хигиената - измивай се отдолу много дълбоко и внимателно.. бъркай си вътре хубаво и се измивай както трябва.. после се натърквай с ароматна мокра кърпичка или някакъв специален балсам за тяло... никой не е длъжен да ти търпи вмирисаната п... а! Човека се опитва да ти каже, а ти веднага "хайде да се разделяме! "... !

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 3000a22a8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 8 ти какви антибиотици си пила и за колко време . Аз също трябваше да пия , но ми стана любопитно ти какви си пила :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f40d17ed73
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   И как при положение че имаш бяло течение(т. н. гъбички)и кафяво(или от раничка на шийката или спукани кисти или нещо друго) му позволяваш да ти се завира между краката. Имаш инфекции-лекувай се.

При здрава жена не би трябвало да има миризма или течения. Усеща се само лека миризма типична за зоната на половите органи-то е от феромоните, което си е нормално.
Иначе измиването непосредствено преди секс е задължително.

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 25f99768d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 11 добре ти каза и той не ти е виновен

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 423d02e7c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Според мен въпроса не е дали ние бихме искали да сме с човек, който "ни казва такива неща". Въпроса е как човек, който въпреки миризмата ти се е съгласил да те целува отдолу, продължава да бъде с теб. Явно много те обича това момче, защото друг щеше просто да те смени, вместо да си причинява неудобството да го обсъжда с теб. Извини му се и му благодари за искреността защото малко са искрените хора в този живот и трябва да го цениш!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker