От морално момиче в желание за секс връзка.Как да постъпя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

От морално момиче в желание за секс връзка.Как да постъпя?
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 2915 пъти
Здравейте аз съм момиче на 25 години. Имах 2 връзки. Една 6 години и другата 3 месеца. Сега съм сама. Замислих се тези дни, че докато намеря човека за себе си редно ли е да седя така без истинското удоволствие в живота. Без страст, плам? Харесвам един мъж. Мой познат. Той е на към 40 и нещо. Привлича ме страшно много физически. Прекрасен е. Много е умен. Голям джентълмен е. Точен, ясен и категоричен е. Авантюрист е. Добър е, но е много по- голям от мен. Наистина ме привлича много. Замислих се аз, която винаги съм била много морална и чиста. С много строги принципи защо искам да имам сексуална връзка с този мъж? Започнах да общувам с него? Сега само чат защото е на почивка извън България. Привличаме се силно. Има нещо много страстно и мистично между нашето общуване. Когато виждам че ми пише усещам силна възбуда защото знам, че ще е нещо което ще ме закара в друг свят. Искам да опитам с този човек. Обясних му, че имам бъдеще и мечтая за семейство. Той си има дете. Свободен е. Аз също съм свободна. Говорихме. Той каза, че е съгласен да общуваме по този начин. Стига и на двамата да ни е добре така. И се замислих, че в крайна сметка ние няма да направим нищо лошо на никого. Няма да изневерим защото нямаме партньори. Ако и двамата сме съгласни с условията на другия защо не? От друга страна ми стана гадно, че ако се влюби в мен и аз намеря човека за себе си и спра контактите си с този мъж може да го заболи. Винаги мисля за това какво ще последва. За себе си мисля, че няма опасност да се влюбя, но знам ли.. Като цяло трудно се влюбвам. Пък и знам, че няма смисъл защото това ще е сигурно страдание. Разбира се, че ако той си намери приятелка няма никога да се виждам повече с него. Няма как. Никога не бих попречила на взаимоотношенията на една двойка! Чудя се дали да се пусна в тази авантюра. Някак усещам как ме кара да се чувствам жива. Искам го чисто сексуално. Как да постъпя според вас. Не ме обиждайте, обвинявайте и съдете. :) Няма да извърша нищо, което да нарани някое трето лице. Поставете се на мое място и тогава ми пишете. Вие как бихте постъпили.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 67be1fb376
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Накрая винаги става.... тя се влюби, а той я изостави. :)

Много малък процент жени след секс връзка, не се влюбват.
А ти ще си от онези голям процент, в който са го правили, приели са условията и въпреки това са се влюбили.
Съжалявам, но от писането личи, че си от "романтичните", които чакат "принца на бял кон".
Не малко истории има от момичета, които са започнали сексуални авантюри, а след това са им разбили сърцето, как като от самото начало са се разбрали за едно, ама това е жената... НАИВНА.
"Не ходи в гората, като те е страх от мечки"

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 4a060f7f86
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Опитай, нищо не губиш.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 5064f4bb8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Тц... ако се влюбил в нея.... Няма такива. филми... има и друго мъжете на тази възраст не са много редовни в секса. Ще се разминавате. Ти си на 25 някой на твоята възраст няма ли? И те са навити само на секс. Не си мисли, че като е по-възрастен ще има повече опит и съответно ще те пляка много по-добре и ще се. тресеш в оргазъм след оргазъм. Повярвай няма да е така. Той вече толкова е плякал че... вече му е безинтересен секса че изобщо няма да се старае. В един момент ще се чувстваш толкова унизена и нещастна.. от незадоволителен секс. А и сам на тая възраст сигурно и няма отношение и уважение към жените. Не се лъжи че е бил наранен, че му изневерявали знеш вина има и двамата партньори.. Пълен егоист ще е. Не се захващай. Пише ти жена с опит с мъже на тази и около тази възраст

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 5a998b8b60
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако и секса ти хареса, ще се влюбиш и после ще поискаш връзка. 15 години не са някаква разлика, пък и двамата сте свободни. Давай!

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 45c8704e76
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   "От морално момиче в желание за секс връзка."
Не мога да обработя дадената информация.

Виж, прекрасно е, че имаш с кой да правиш секс и да си споделяте от време на време, но до 2 месеца, едно от три неща ще се случи.
1 - Някой ще си намери нов партньор, а другия ще му е кофти, но такъв е живота.
2 - Ще ви писне и ще се спрете да си говорите.
3 - Ще се влюбите.

Освен ако не забременееш.

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: cc3728d0ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Изключваш ти да се влюбиш в него, но това е по-вероятно отколкото той в теб, защото мъжете можем да правим секс и без чувства, но при жените е по-трудно и обикновено рано или късно се стига до влюбване от страна жена най-вече.

Има и друг момент - това се услажда и става навик, кгоато си сексуално незадоволена, да търсиш някой за секс. Сега причината е, че си нямаш партньор. Вбъдеще може просто да ти омръзне основния ти партньор или да не изпълнява някои твои фантазии или просто да срещнеш мъж със силно сексуално излъчване и тогава навика ще се включи и ще изневериш.

По начало хората склонни на чисто сексуални връзки са много по-склонни към изевяра, защото става като навик и свикваш да си удовлетворяваш прищевките, вместо да ги потискаш.

Не че потискането е приятно, но понякога по-добре да го потиснеш отколкото да страдаш и да нараниш близките си.

По начало не съм привърженик на такива връзки, защото неангажираността им е илюзия и е въпрос на време да се усложнят нещата.

Особено за млади момичета като теб не са приемливи. Айде за някой, който вече е минал през фазата на брака, любовта и е разбрал същността на много неща е по-така, но на теб ще ти повлияе по-скоро негативно.

Той е в такъв етап от живота си, че практически за него има само хубави последствия, но не и за теб. Основно ти ще платиш цената, както с чувства, така и с отражение върху следващите ти връзки.

Ако толкова не можеш без секс, купи си вибратор по-добре. Вярно, че не е същото, но пък и няма последствия.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 492e6b5d97
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защо да те обиждат,авторке,та вие сте свободни хора,нямате ангажимент към никого,нали...Но ти говориш за секс връзка,а звучиш като влюбена вече.Пък ако все още не си,със сигурно ще се влюбиш-наистина малко са жените,способни да правят секс без чувства.Твърдиш,че трудно се влюбваш,но виж какво си написала за него.Ако той е категоричен,че иска само секс по-добре е да не приемаш.Защото съвсем скоро ще искаш нещо повече...

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 46bde267c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Във връзка трябва да се влиза само от любов. Дори грешна, дори после да си наранена и предадена. Дори да е нетрайна любовта.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 5a9ed9adb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ако толкова искаш, опитай. Аз обаче никога не бих легнала с толкова по-възрастен мъж. Харесвам връстници и не бих си причинила тялото ми да е докосвано от някой много по-стар от мен.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 6e14e626a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Опитай, нищо не ти пречи. Млада си и да те зареже имаш време да създадеш семейство. Ще ти бъде за урок, ако не друго.:)

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 3f2a9e4f3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Най-вероятно ти ще се влюбиш, а той-не. Някак си жените рано или късно се влюбваме, когато правим секс. Мъжете-не е задължително. Та така-ти ще се влюбиш. Проблемът е, че той е авантюрист. Не е ясно какво влагаш в тази дума, но за мен е несериозен човек. Та ти се влюбваш в несериозен мъж. Какво се случва-страдаш и нямате общо бъдеще. С това не казвам да не се захващаш с него. Ако искаш тръгни с него, защото ти очевидно го харесваш. Но имай предвид последствията за теб. За него няма да има последствия-той ще прави секс с младо момиче без ангажименти. Тоест ще се забавлява на твой гръб.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: f4d500366c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   И аз имам сходни на твоите терзания, авторке. На 27г. сама, работеща и бих казала вече самостоятелна. Не съм първа хубавица, но не ми липсва и внимание, но ми е трудно във връзките. Имам сприхав нрав, егоист съм, трудно прощавам и се премирявам. Не обичам еднократен секс, не съм имала и секс другарче. Имах връзка до онзи ден с 39г. Сама се набутах в грешната връзка. И аз като повечето ще кажа, по-възрастните са живели повечко, особено красивите мъже, какъвто беше и моят. Ако не можеш ясно да разграничиш секс от връзка и любов не се захващай. Не винаги става въпрос за влюбване, а за едно пусто привикване. Става част от теб, към която не изпитваш любов, а просто привързаност.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: e22da38eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От авторката: Благодаря ви за всички коментари. Повечето си приличат. Ще видя какво ще стане и ще пиша после как са се развили нещата

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker