Ураган от емоции - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Ураган от емоции
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 2922 пъти
. Преди време случайно попаднах на снимка на мъж, който не познавам, но много ме привлече. Живее в град, който аз обожавам в съседна държава и често си намирам повод да посещавам. Често му разглеждах снимките, показвах го на приятелки колко е красив, колко му се възхищавам. Една вечер сънувах разтърсващ сън с него, който помня и до днес. След 3 месеца този мъж сам ме потърси и ми предложи да се видим, дори да дойде до България. Не знаеше коя съм каква съм, нищо за мен. Беше леко дързък и това страшно ме шокира. Оттам се почнаха едни уговорки, когато аз отивам в неговия град да се видим. Той правеше всичко възможно, за да успеем да се видим, във времето, в което бях аз там, но ми поставяше ясни и категорични условия какво иска от мен и това страшно ме изнервяше и някак си не ми стискаше да се видя снего. И така дълго време не правих нищо по въпроса. Но със всеки изминал ден се чувствах все по-зле и по-зле. Бях агресивна с хората около мен, не можех да спя. Сънувах странни сънища, лягах си и ставах със сълзи на очите. И така преди 3 седмици отидох с една приятелка за няколко дни в неговия град и бях решила да се видим. Но той ми поставяше такова условие, че срещата трябва да бъде в неговата къща.. Побърквах се, така ме предизвикваше, никой не можеше да ми поставя такива условия. Но ако се бях върнала без да се видим не знам как щях да продължавам да живея с тази мисъл. Обадих му се вечерта преди да си тръгна за България в последния момент. той не беше в града, но се прибра, за да се видим. Помня само, че си хванах такси и тръгнах, но не знаех какво правя, къде изoбщо отивам, сякаш някой друг правеше това вместо мен. Когато се видяхме обаче се почувствах толкова добре, имах му огромно доверие, все едно всеки ден си прекарвам с него. В неговото държание забелязах такова вълнение, същото като при мен. Имаше огромна страст помежду ни нуждата внезапно да си станем близки.... И така след тази среща не можах да се съвзема 10 дни. Чувствах се все едно ме беше блъснал товарен влак... плачех от облекчение. Бях се освободила от нещо, което ми тежеше но какво не знам... И този сън, който сънувах преди година ми се случи на живо с него. Сега скоро този месец ще идва в България и ми предложи пак да се видим ако искам. Много съм объркана, не знам какво ми се случва и защо. Всички мои приятелки са много скептично настроени. Казват ми, че не мога да очаквам нищо от такъв човек, понеже той е млад все още на 27, много привлекателен мюсюлманин от заможно семейство, притежава много власт...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: c0948b6e60
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Бъди готова да упражнява много власт върху теб, включително и физическа. Просто забрави за нормален човешки живот, ако нещата се задълбочат.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 4f36202ed7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нещо бълнуваш, май?

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c763d0c555
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Щом е искал да се видите у тях значи го е срам да излезе с теб навън. Защото си друговерка, защото може да има жена... Не се вкарвай сама в такива филми. Зарежи го.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 578eee5433
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Съня ти си остава сън! Сънувам всеки ден различни ситуации и хора, но едно знам, когато се опитваш да разказваш сън, не можеш с точност и го объркваш, така че да стане неразбираем за околните.
Няма как от нищото, да започне кореспонденция между вас или ти си му харесвала, коментирала снимки и публикации, или си му изпратила покана на приятелство и съответно си му писала.
Също така не се разбира, къде си всъщност в България или чужбина, все факти, които могат да направят историята ти достоверна.
А и човек няма да си мръдне пръста за непознат, а камо ли да е някъде далече и да дойде, само заради него.


Госпожице/Госпожо, не бъркайте сънищата с реалността, моля ви се за ваше добро, ако продължавате да смесвате сънищата с действителността, ще трябва да посетите психолог, който да работи за премахването на проблемът ви, а именно неосъществими сънища, но в твоите очи, много истински.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c95b456cb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много фантазираш.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ff4bd7add9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Историята, трябва да е в раздел- Измислени истотии, а не тук!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker