Сексът вече не ми харесва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Сексът вече не ми харесва
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 3751 пъти
Млада съм, имам малко дете, обичам мъжа си, но просто по време на бременността и вече 3 години след раждането нямам никакво желание за секс, а това вреди на връзката ни. Ужасно е, купувах си хапчета за повишаване на либидото, четох по темата... няма ефект. Вече сме на нож с мъжа ми, изнервени, разбирам го, правим секс ужасно рядко, а аз нямам грам желание.
Не знам какво не ми е наред, къде може да е проблемът? Като гледам порно например се възбуждам.
Само като го видя как се изтяга на леглото готов за секс и ми се повръща, честно, самата му нагласа за секс ме дразни.
Опитах да му кажа да сменим нещо, то всеки път едно и също, ляга и чака свирка, после секс... аз не мога дори и да опитам а се възбудя...
Как мога да реша този проблем? Опитвала съм да направим нещо по-необичайно, да му намекна да сменим малко стереотипа, но както и да започна все ляга и чака свирка и после направо продължаваме по същество.
Дали е правилно да започнем въпреки че нямам никакво желание за секс да правим поне 2 пъти в седмицата, да мине този изнервен период, и тогава пак да говоря с него да разнообразим малко, защото ако сега му кажа, ще се обиди...
Някак си сексът с него ме отблъсква, защото имам чувството, че иска само да задоволи себе си, от друга страна кръга се затваря, защото колкото повече аз не искам да правим секс, редките случаи, в които правим, той свършва бързо и още повече гледа само своя интерес... виждам, че това руши връзката ни, а не мога да изляза от този кръг, а искам.
Предложете някакво решение, понеже съм отчаяна. Може и някакви хапчета за повишаване на либидото, всичко приемам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 36bea72229
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами застави го да промените нещо. КАжи му, че едно и също ти е омръзнало. От друга страна може пък да е решение малко да спрете да го правите за две седмици например, дори да отидеш ти на село или на почивка без него, че да си залипсвате за седмица примерно и ще е голям плюс това. При едни мои приятели една такога отдалечение за седмица им помогна много и както постоянно се караха, след тази една седмица тя в тях, той вкъщи, после не можеха да се нарадват един на друг.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 007496bd36
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Щом гледаш порно ти се прави секс, НО НЕ С НЕГО! Или си престанала да го обичаш или вече сте се наситили един на друг двама колкото по-често правят секс си омръзват. А той щом не се старае да те възбужда а направо си проси СПРИ му свирките! Нека поне мъжа веднъж се постарае за жена си,а не да ляга и да си проси. И аз да съм ще ми писне и дори ще го изоставя! Ако трябва се разделете за седмица две ако не ти липсва значи си спряла да го обичаш. Не прави секс като не си мърда пръста той трябва да те НАУЧИ да го желаеш сама да си искаш но човека няма подход колкото и да му се обясняваш..

Зина

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: a810b36c0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Следващия път го изпреварваш - лягаш първа ти и казваш, че искаш конилингус. И чакаш докато го направи, и ти се прииска другото ...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: cccf9b397d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Сама си го казала, неговата нагласа те отблъсква. Щом още се възбуждаш от порно, значи не си загубила либодото си, просто той не го буди. Въпросът ще се реши с говорене. Може да пробваш и ти да инцицираш разнообразие с разни дрешки и играчки, но тъй като той отказва промяна, а в следствие на теб ти липсва желание, такива опити вероятно ще имат краткотраен ефект или никакъв. Той трябва да си промени поведението и да си свърши работата, а ти трябва да можеш да си казваш, като имаш проблем.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: f800aef650
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами, как сте били преди детето? Предполагам, че пак така, но по незнайни причини не ти е пречело.
Ако при теб има спад на либидото, е нормално мераците на мъжа ти да те отвращават. Ако ти твоите мераци те напъваха, мъжа ти нямаше да ти изглежда противен, а щеше да го желаеш.
Съветът ми е да се обърнеш към гинеколог, а той да те прати и на еднокринолог. евентуално, за проблеми с хормоните. Най-вече щитовидна, но и някои други.

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: fff38b3f1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пробвай с друг само забежка да разбереш дали имаш тръпка и ще разбереш къде е причината.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 8e19341e71
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Елементарна логика е - всеки мисли ПЪРВО за себе си - а когато мисли за другия то е да си осигури фронта че да избяга от неприятности и спречквания - във всеки случай всеки човек мисли за себе си - а мъжът ти щом те подлага на такова унижение - свирка - то показва колко държи на теб като предмет от колкото като човек - такава е истината - приеми я както искаш - щом те отвръщава (а това е добре - повярвай ми - само така ще разбереш какво е да обичаш истински) не се насилвай заради интересите на някого който застава против волята ти -

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: c2fffbe36f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ами кажи му ги тези неща на него (е може да пропуснеш частта с това, че ти се повдигало като го видиш как се подготвя за секс). Кажи му, че искаш повече любовна игра, ако трябва намери такова порно и му пусни и му кажи - искам така и така (например да започнете с масаж и тн.), за да се почувствам по-добре и на мен също да ми е приятно.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 272e724e75
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   8 Свирката откога е унижение, че не съм чувал.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 48f5680f9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Кажи му, че той не се старае да ти достави удоволствие. Съветът ти първа да легеш и да искаш той да ти достави удоволствие ми се вижда добър. Пробвай го. Ако не му кажеш, че тази ситуация не те задоволява, нещата няма как да се променят.

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 4271385cf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Мила, не е в теб проблемът!!
И аз не бих си легнала с някой, който се държи като мъжа ти.
Той просто няма подход и е смотан любовник, който гледа само своя кеф. Аман от такива комплексари, честно!
Според мен сменяй мъжа :)

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: b10bf81e2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Говорене та говорене.... Говорене ако има кой да те слуша... В повечето случай опита за говорене опира до караница или " не ме занимавай". Аз съм жена и нещата са наобратно. Той не ме желае аз го каня. Милион оправдания. То не че е големият секс - кеф. Изобщо вкарва го в поза с гръб към него да. не ме гледа и това е. Нито целувки, нито милувки камо ли орална на мен няма такива

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: b10bf81e2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Емоционално нестабилно реагирах и забравих да си изпратя съвета. Ами при мен като ми стане прекалено мъчно от това му отношение правя така. Ако е навит на секс започвам аз с целувките и милувки, някак ми отвръща и аз не знам защо и нещата стават както на мен ми се иска

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 3161f49522
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ако диктуват ти нещата и реши реално проблемът, а не цягай от сексът, защото той не е само възпроизводство но и за баланс на хормони, нерви... Ти дори по грешен начин идентифицираш проблемът си, виж си заглавието. Ако ще под отворени за разговори, посетите сексолог. Разнообразието вие трябва да си го направите и да си решите сами проблемът.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 70942a42b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Не казваш нищо какви са твоите интереси, очевидно и мъжът ти не ги знае. Ако се надяваш на телепатичните способности на другите, ще си останеш недоволна.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: bdab2d68aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Аз и без да съм бремменна ми се допровръща от този мъж. Говори направо, че той до сега само с намеци се прави на разсеян.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 71e3a04c98
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Само прочетох първият коментар, въобще не се надявай да може да промениш някой!!! Казва ти го мъж с достатъчно опит в живота и това е една от най-големите грешки на хората, когато се съберат с някой и виждат, че той не е това което искат и си мислят, че те могат да го накарат да се промени със разговори, молби или друго.

НЕ НЕ И НЕ, това са пълни глупости! Когато един човек е егоист, той никога няма да се промени, защото това е неговата същност, това е неговата душевност!

За голямо нещастие ти си попаднала на човек, който е пълен егоист, а това не само за секса е много лошо, а и за всичко останало. Има много жени, които са изгубили желанието си за секс, точно заради такива егоистични същества. Какво желание да имат, като не изпитват никакво удоволствие от секса, защото партньорът им мисли само за своето.

Той във секса се държи с теб като с проститутка, дори физически всичко да е наред с теб, ти психически ще изгубиш желание за секс. При теб със сигурност едното (психическият фактор) е налице, а може и другото да го има. Направо ме е яд на такива мъже, пълни нещастници. Карат жените да се чувствам само като някакви домакини и прислужници.

То твоя мъж заслужава да не получава никакъв секс от теб. Това е абсурдно, като казваш как си чакал свирката и после по същество. Жал ми е за теб и имам чувството, че ти преди него не си имала много сексуални партньори и опит. Секса е много важен за една връзка и може да си сигурна, че много жени никога не биха имали връзка с такъв мъж.

Според теб какво ще се промени за теб ако ти се върне желанието за секс, но правите пак същият скучен и егоистичен от негова страна секс. Ти някога била ли си с добър любовник, да те побърка от ласки и да не знаеш къде се намираш, още преди да се започне "по същество"?

Без да съм лекар специалист, но смятам, че твоят мъж е убил либидо ти. Няма как да имаш желание за подобен секс, който описа. Не случайно ти самата подсказа с това като каза, че изпитваш отвращение, като го видиш да си чака секса излегнал се на леглото.

АЗ ВЕЧЕ СЪМ НА 100% СИГУРЕН, ЧЕ ПРОБЛЕМА Е ПСИХОЛОГИЧЕСКИ И ПРИЧИНАТА, ВЕЧЕ Я ЗНАЕШ И ТИ САМАТА!

Всяка друга жена на твое място, ще се чувства по същият начин. Дори хормоните да имат някакво влияние, по-големият проблем е психологически.

Няма нужда да ти давам напразни надежди и да те заблуждавам, не съм чел какво са ти казали другите коментиращи, но мога да те уверя, че със никакви разговори и молби няма да можеш да промениш мъжа ти.

В много неприятно положение си, и много други жени са като теб. Твоя проблем дори не е липсващото либидо, аз ти обясних. Какво по хубаво ще е за теб, ако имаш желание за секс, но мъжът ти прави същото, което и сега. Дори ще ти е много по зле, защото ще имаш желание и никога няма да си задоволена, защото мъжът ти мисли само за своето удоволствие.

Ако го прочетеш това, кажи какво мислиш, смяташ ли, че съм прав. Също така е много важно, да споделиш как е бил секса преди!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker