Ще започне ли да ми харесва? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Ще започне ли да ми харесва?
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 2752 пъти
Здравейте!
Преди време в сайта бях прочела подобна тема, но реших и моята най-накрая да я пусна след голямо чудене. Искам вашето мнение преди да стигна до специалист. Аз съм момиче на 21 години и проблемът ми е в това, че секса не ми харесва. Възбуждам се, дори свършвам от докосване, но стигне ли се дотам приятелят ми да ми го вкара.. Нищо! Това е така още откакто ме отвориха, спала съм с 4-ма мъже, възбуждам се, когато са ме докосвали, но само толкова. Не знам дали, когато отида на гинеколог може да ми отговори, защото при последното ми ходене, без да му казвам за този проблем ми каза, че всичко ми е наред. Мисля си, че е възможно това да е на някаква психична основа. И все пак не знам какво да правя, но не искам да оставям така за цял живот.
Ще се радвам да споделите вашите мнения :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 6ae3d5a458
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не те разбирам смисъл защо не ти харесва като ти го вкара? Нали при самото лашкане с пениса му ти натиска Г точката и ти прави готино? С пръсти харесва ли ти?

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c9ad251dfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Първото което ми идва на ум - позата... Не знам какво си пробвала и какво не, но колкото повече пози изпробваш, толкова по-голям е шансът нещо да проработи.
Второто - Имах една позната с подобен проблем. Играта я влудяваше, но стигне ли се до секс... Цъ...
В нейния случай, "лекарството" се оказа анален секс. Комбинацията от анално проникване и галене отпред я изстрелваше на седмото небе безотказно.
Не може да се гарантира, че при теб ще помогне, но може да се замислиш за малко експерименти в тази насока, след като вагиналният секс явно не работи...
И трета опция - Едно минивибраторче за клиторна стимулация по време на секс също може да се окаже полезно.

Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 5c28b4dc4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката е:
Номер 1: С пръсти да, в комбинация с галене по гърдите, но когато е вътре в мен абсолютно нищо не усещам, или ме боли или не усещам нищо.
Номер 2: Ами изпробвала съм повечето пози, но нищо.. много съм притеснена, защото просто искам да съм като другите и да ми харесва всичко, като на един нормален човек. Надявам се гинеколога да му помогне.
Благодаря за съветите.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c9ad251dfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Уважаема авторке,

Аз съм номер 3 (вторият коментар) - не бъди притеснена. Притесненията в твоя случай само влошават нещата. Експериментирай и се забавлявай и все от някое храстче ще изскочи зайче. А намериш ли едно нещо, което работи, ще ти е значително по-лесно да се отпуснеш и да разшириш кръга от възможни "техники".
И не си мисли, че не си нормална или пък нещо повредена. Няма човек било то мъж или жена за когото всичко да работи еднакво. Съвсем наред си си, просто още не си открила какво работи за теб.
Отпускане и експериментиране и все по някакъв начин ще стане.

Успех и се забавлявай! :-)

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a4015628b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   искам да попитам, френска правиш ли?? и колко дълго и колко ти харесва, нека да те предразположи по дълго и докато си на близо да го ти го вкарва докато ти стимулираш клитора с пръсти, или както каза н 4 може би аналното ти е решение на проблема поне за сега, казвам за сега защото съм сигурен че този проблем е временен и още си млада и тепърва тялото ти ще се премине в по положителна насока в секса и ще ставаш по сексуална и ще се кефиш на секса много повече от сега гарантирам ти го, просто се отпусни и не го взимай толкова на вътре, пробвай тези неща дето ти споменах и ни разкажи какво става и дали има развитие,
още нещо да питам, имаш ли други партн. за сек. за да видиш дали е заради човека с който си примерно... може да му липсват техники или разни фантазии с секса... не каза нищо за твоята фигура, , слаба ли си или пълна, , тясна ли си или широка...
и да хубаво и да се консултираш с гин. ти.
моля те отговори ми за въпросите ми за да поне знам в коя посока да открием проблема, пробвай всичко и ни разкажи дали има разлика в аналното за разликата от тради. секс.
успех

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 5a1b237045
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   До 6: Ай стига глупости. Пробвал с пръсти, с галене по гърдите, но дали не му липсвала фантазия. Ти какво очакваш, да почне да кудкудяка и да подскача на един крак докато го прави ли? Аз лично не виждам проблем, но пък аз съм мъж та не мога да дам някакво компетентно мнение. Как може да ти харесва отвън, пък отвътре не? Абе жени, вие въобще имате много голям проблем. Липса на мастурбация. Е тва ви е целия проблем. Ако се беше научила да се самозадоволяваш докато си била малка, щеше да ти харесва по всякакъв начин. Ама на де. Срамно било, не знам какво било. Глупости.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 9c8413173a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторката е.
Номер 6. Да, правя. Ами доста дълго, зависи в различните ситуации различно. Моята фигура е по-скоро по-закръглена и определено съм по-тясна. Партньора ми отскоро е друг. Доста по-опитен е и с него пробвахме всички пози и аз отново се преструвах... Смятам, че не съм нормална, защото всички други жени след като ги отворят започва да им харесва, а на мен вече години не ми харесва..
Номер 3: Благодаря за съвета. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker