Той е доста по - голям. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Той е доста по - голям.
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 4320 пъти
Здравейте искам да ви помоля за съвет.
Преди четири месеца срещанх един човек. На 19 години съм. Разликата ни е доста големичка - 28 години. Осъзнавам, колко странно звучи, но съм ужасно привлечена от него. Не е и не се е женил. Няма деца. Което до някъде ми се струва доста странно. Говоря за интелигентен, стегнат и доста добре изглеждащ мъж. Добър е, свестен е, има чувство за хумор.
С риск да прозвучи изключително клиширано от първият момент усетих химия, тръпка... Както искате го наречете. Нещата се случиха така, че абсолютно всеки ден го виждам. Обстоятелствата са такива, че прекарваме около два часа на ден на едно и също място. Дава ми смесени сигнали, предполагам, че отначалото ме смяташе поне за пет - шест години по - големичка и че опознавайки ме и разбирайки, колко голяма е разликата ни всъщност той прецени, че не бихме могли да имаме нормална връзка.
С времето започнах да се привързвам. Той също, абсолютно наясно съм, че той не е безразличен, както споменах по - горе дава ми смесени сигнали. Преди два месеца си поставих за цел да го опозная, да разбера повече за него, за интересите му, цялостно да влникна в част от неговия живот, и най - вече да го накарам да свикне с мен. И ми се получи! Виждам, че държи на мен и е привлечен, но явно моралът и ценностната му система го спират да предприеме каквито и да е по - сериозни действия. Аз обаче искам да си го изживея. Осъзнавам, че цялостно шансът да прекарам живота си с него е минимален и все пак ми се иска да видя, какво ще се случи. Искам да го направя щастлив. Добър човек е и го заслужава.
Дайте ми съвети как да постъпя. Как да го накарам да ме приеме по - на сериозно? Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: a59094a0ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти за него си дете, не можеш да му предложиш любов, а само секс.
Всички жени си мислете, че със секс, ще задържите един мъж, но не е така.
Един мъж, не се нуждае само един секс, а и от любов, разбирателство и емоции.
Щом има морални ценности човека, значи няма да тръгне с теб, колкото и да го желаеш, не може да става все на твоето.
Един нормален, интелигентен и морален мъж няма да тръгне с дете, което не се е развило, като личност и не разсъждава зряло, а и най-вече за годините.
Радвай се, че си попаднала на точен мъж, който знае къде е границата, защото аз нямах твоят късмет.
Бях попаднала на психопат, който беше 27 години по-голям от мен, макар че знаеше, че аз не исках да съм с него, а просто ми се общуваше с човек, да споделям и т. н.
Продължаваше да настоява и да си фантазира, че може да имаме връзка и чрез заплахи, трябваше да се виждам с него, но не съм била нито интимно, нито емоционално с него.
А тогава бях много по-малка от теб, това преживяване промени живота ми изцяло, а сега съм си щастливо обвързана с прекрасно момче, с което имаме разлика 3 години.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: b3f5f0e450
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей. Аз съм момче на 30. Според мен времето ще покаже, може пък да се получи нещо. Възползвай се, че е лято може да се облечеш с някоя хубава рокличка някак си повече да го привлечеш или да пофлиртуваш с него. Ако си съгласна с мен може да отговориш :)

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 847457688e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Няма как да те приеме по-сериозно. В неговите очи ти си още дете, той може да ти е баща, вуйчо, чичо и прочие. Аз съм на твоите години, баща ми е бил на 27, когато съм се родила. По-добре си избий от главата тази идея, докато все още не се е стигнало до нищо сериозно. Няма почти никакъв шанс този мъж да те приеме за възрастен и сериозен човек, който взима разумни решения, има сериозни намерения и по никакъв начин не скача през глава.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 7f008f7607
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разликата не ми се струва много голяма, но внимавай да не бъдеш употребена и наранена.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 3b7b0103cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Е, какво по-сериозно, той сексът е за забавление. Нали няма да решавате задачи заедно? Ами, освен ти да го поканиш на кафе, той като не се сеща?

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 0305091155
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Е, номер 4, не знам за Вас какво е наистина голяма, не чак толкова голяма, или нормална, но за мен, разлика от двадесет и осем години е ОГРОМНА и недопустима. На авторката искам да кажа, мила, той не е "по-голям", той е много по-стар! Годините, мила, не са просто брой от времеви отрязъци от човешкия живот, годините са опит, избори, решения, мечти, пропадания, срещи и раздели, любови и разочарования, възраждания, пътища, чувства, предателства, раздаване и още, и още, и още... Искаш да го направиш щастлив, похвално! И толкова наивно. Но това е присъщо на младостта, летейки на крилете на любовта, не мислиш за приземяването, готова ли си да посрещнеш и понесеш последиците? Човеците сме ненаситни- искаме всичко, по много, сега, веднага, но на каква цена, готова ли си да я платиш докрай? Казваш, че "искаш да си го изживееш", но в това твое изживяване ще бъдат въвлечени, освен теб и любимият ти, също и родителите ти, а може би и повече хора. Не те съдя и не те коря, твоето сърдечно увлечение може да приключи набързо и дори да не засегне особено емоционалния ти свят. Но как майка ти и баща ти ще приемат,понесат, простят и забравят огорчението, което се готвиш да им причиниш- струва си да обмислиш намеренията си по-обстойно. Прости ми, но съм майка и гледам на историята ти от позицията на родител, надявам се, че не съм те наскърбила с думите си.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: c4069ccf9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Оффф и аз сега съм на подобна вълнаа и незнам кво да правя...

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: cefba67ee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   2, какво момче си на 30 години? Момче бил... смях! А коментарът след това е още по-потресаващ. Умствено си на нивото на новородено.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 17d6ba03e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Смесени сигнали, като например?
Човека, просто може да се държи добре с теб, защото е любезен, да те чувства събеседник, с който може да си говори, без да има значение възрастта.
Повечето хора, не умеят да казват истината в очите, за това се получава един "омагьосън кръг" от самозаблуждение.
"Нещата не са такива, каквито ги виждаш".
Представи си станеш майка, някое лапенце на годините на твоето дете, да започне да те сваля стремглаво, да иска връзка (сексуална/любовна), как ще процедираш?
Нещата при вас са едностранни, не можеш да натиснеш копчето за миг, да стане твой.
Бори се за истинската любов, бори се за бъдещето и целите в живота, не оставяй хормона да вирее, само защото му се е приискало нещо възрастно и зряло.
Не насилвай нещата, като не могат да станат... здраве да е.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 754d428224
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе не знам.. До 20 години разлика иди-дойди, и то при положение, че ти си над 20 годишна, ама за почти 30 години - не знам. Та вие сте от различни поколения! Живели сте, възпитавани сте при коренно различни условия. Честно казано не вярвам да излезе нещо повече от джиджи-биджи.
Може би човекът осъзнава това, и за това поне съзнателно се опитва да те дистанцира. Сърцето му може би желае друго, но в случая е доста по-добре да се вслушате в разума.

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 52bc10b4cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Излъжи го, че има нещо у вас да ти помогне и когато останете насаме му скочи. Сигурен съм, че той ще се понесе на вълната и ще те побърка от оргазми. Послушай този съвет от едно момче на 34 г.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 6903ff5e94
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   за сега не е никак голяма разликата бих казал, щом има тръпка и друго значи сте един за друг, но да знаеш че той няма да чака много, може да иска семейство, деца, питай го директно какво цели от тази ваша връзка, и дали те има за сериозно, нищо не каза за финансовото му положение, има ли негов дом и бизнес или не, ако само за флирт не се забъркай много, защото когато ще си в най хубавите ти секс. години на 45 примерно той ще иска да взима вягра за да го вдигне на ((((((((((( 73 ))))))))))) и хоп един инфаркт.
помисли

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c5e40f5d03
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Здравей авторке

Девет години разлика изобщо не е много. Дори бих казал, че е съвсем нормално. Не ги слушай тия идиоти, които ти казват, че е бил стар. Това са пълни глупости.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 2b4569755b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   До № 13- Изобщо прочете ли?!
Тяхната разлика,не е 9 години,а 28 години,хайде другият път преди да коментираш прочети подробно.
Не е голям,а е дърт за нея,та може да му е дъщеря.
Авторката я тресе хормона нищо повече,но булшинството ти отговори на въпроса,няма как да стане с него.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 0305091155
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Номер 13, разликата е 28 години, преди да квалифицираш коментиращите като "идиоти", е добре да прочетеш историята. Ей така, да знаеш за какво иде реч, пък тогава се изпрягай.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: eee6203164
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   доста заблуждаващо звучи изречението с разликат -28 г. Пъвоначално приех, че той е на 28 г и сметнах разлика 9 г. После, от коментарите схванах, че съм в заблуда.
Та, нищо нелепо не виждам, ако става дума за увлечение по експерименти в интимността. Ако това увлечение стане безконтролно, може да се формира и семейство. Възрастният родител ще бъде много внимателен и отговорен към отрочето си. Има такива случаи. Децата, обаче не са роботи и не могат да бъдат програмирани, да не засягат детето с въпроси от рода "Защо те прибира все дядо ти?". Друг е и въпросът с енергийния ресурс на такъв родител, да импонира на малко дете. А перспективата, авторката да сменя памперси, едновременно на детето си и на баща му, не вярвам да я привлича особено. Макар, че вероятно не й се е налагало да го прави за собствените си родители.
Аз не съм някакъв отявлен противник на това, на което му викат "педофилия". В крайна сметка, говорим за пълноправна гражданка, която сама може да взема своите решения за собствения си живот. И все пак, с какво мисли авторката да замени енергийния дефицит във връзката си? Допускам, че днес, този дефицит се прикрива с повече внимание от страна на чичкото, но утре?

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 01ab72c71e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Живота не може да бъде описан в рамки. Не питай тук, тук ще получиш само концепции формирани от обществото. Същото онова общество на което дължим целия морален упадък, деградация и превръщане на човека в животно. От толкова много правила и стереотипи сме я докарали до психично и раково болни на всеки ъгъл.
Приятелката ми е на твоите години и имаме 17 години разлика. Нито аз нито тя искаме да имаме деца. Тя и да иска е още малка за това. За това пък вече втора година живеем заедно и по стабилна и прекрасна връзка не съм имал. Защо да се разделям с нея например като се правим взаимно щастливи?
Моя съвет е... Хвани се. В началото ще е само секс, то е ясно. После ще боли. После ще научиш много неща за живота от него и ще израстнеш много по-бързо от връстниците ти, които още не знаят къде се намират. А тя химията при нас дъртите трае малко. По силни са емоциите, но са и кратки. След време този човек ще ти е като втори баща, когато всичко отшуми. Даже подозирам че няма да има нищо против да си излизаш и да се срещаш с други, ей така за да разбереш какво е да си с друг.
Всяка жена има нужда от мъж. МЪЖ. Ти си го намерила. Повечето, особено тук по този форум и особено на твоята възраст още се лутат и не знаят къде и какво да търсят.
Успех! И запомни, че дори и един ден да боли ще си е заслужавало и като се обърнеш назад опита който ще ти остане ще е незаменим и уникален.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: aba4950600
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Според мен, това е грешка. Не знам какво търсиш от мъж на годините на баща ти. Има нещо извратено и сбъркано в такава разлика. Всеки от партньорите има някаква визия за по-възрастния/по-младия партньор, но реално не споделят нищо, а само изживяват фантазиите си. Надявам се, успяваш да разбереш какво имам предвид.

Като пример може да се даде родителите на сегашния премиер на Канада. Те са имали точно такава разлика, но само след няколко години се развеждат. Просто на чичака му се ще нещо свежо, но става ясно, че само на секс не може да се кара вечно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker