Аз ли си го предизвиках или така е трябвало да стане? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Аз ли си го предизвиках или така е трябвало да стане?
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 2905 пъти
Здравейте, пише момиче на 20 търсещо съвет или чужда гледна точка (по-правилна от моята)
Преди около 2 месеца на работното ми място започнах отношения с клиент, на моите години.
Под отношения нямам впредвид интимни, защото първоначално не бяха такива.
Познаваме се и от преди тези 2 месеца, всеки ден идваше в магазина, но някак не си обръщахме внимание.
Не съм си и мислела, че точно с него така ще се завъртят нещата.
Той е студент, учи, пътува и т. н.
Малко след като започнахме да си комуникираме по-сериозно му се наложи да замине за седмица в провинцията с групата от университета. Говорехме си по телефона, чувахме се почти всеки ден. За себе си знам, че с нетърпение чаках да дойде края на седмицата за да го видя. Може би съм си помислила нещо, което не е истинско в действителност или съм разчела сигналите му неправилно, но ако съдя по отношението тогава, той също е искал да ме види. Не знам.
Последваха 3 такива седмици, през които както се досещате не сме се виждали кой знае колко, освен в случаите на връщането му от практика.
За мой късмет обаче, аз и импулсивността ми предизвикахме нещо много неприятно. Не знам в момент на нерви или съм се почувствала пренебрегната по някакъв начин, но му писах, може би дори с идеята да ми обърне внимание знам ли, че нещата няма да се получат. А какво няма да се получи не се знае...
В крайна сметка, ситуацията се поуспокои. След последната седмица на практиката му се върна и отново се видяхме.
С него се чувствах прекрасно, говорехме си за всичко, всякаш не бях на този свят, а на едно много по-красиво място, където всичко е възможно. Може би съм се влюбила знам ли, за пред себе си отричам да е така, но явно греша.
Една вечер нещата просто се задълбочиха.
От разговори и близост, интимността премина на друго ниво.
След този случаи нещата не се промениха много, имахме повече време да се срещаме. Нито аз съм му отказвала да се видим, нито той на мен.
Последваха още 2 интимни мига, в които заклевам се не съм се и замислила че искам да стигаме до тях, просто нещата се случваха.
Лошото е, че за първи път с него изпитах истинско удоволствие, емоцията и чувството са необясними. Всичко беше прекрасно.
Той е малко дръпнат, имам впредвид-не показва много емоции, може би го е страх да не бъде наранен, замислям че може би е възможно да съм го засегнала по някакъв начин, за което съжалявам.
В един наш разговор му бях споменала, че се случва да се правя на непукист и така да наранявам хората за които ми пука, за да не ме наранят те първи. Исках да му покажа, че ми пука за него, че ми е важно какво иска, важен е той.
Може би сгреших.
Не мога да го разбера, не мога да разбера какво иска и ако иска друго защо върви срещу себе си.. Казва, че не е за такива неща, че има други идеи за живота, а в следващият момент ми казва как ме иска в живота си, как иска да съм усмихната и щастлива. Казва че няма да ме пусне толкова лесно, а в следващия момент ми пожелава щастие, но без него.
Объркан ли е? Аз ли съм объркана или го обърквам по някакъв начин?
Не сме се виждали от почти 2 седмици, пиша, звъня, показвам, че ме интересува или може би му досаждам, понякога се боря със себе си, не искам да го притискам, искам просто да знам какво се случва.
Грешка ли направих, като преспах с него? Грешка ли беше, че му споделях как се чувствам, може да съм му дотегнала...
Знам само, че се чуствах сигурна в човек, който не е сигурен в себе си и въпреки всичко още го искам. Не знам как да постъпя.
Ще се радвам да ми дадете съвет. Как виждате нещата?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 4fb9423333
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма как да надникнеш в чужда глава. Още по-малко вероятно е група непознати да ти дадат отговорите. Според мен е имал интерес към теб, вероятно все още има, но по някаква причина не може да се отдаде на връзка- не му се занимава, не е сигурен или някаква глупост. Не искам да вярвам, че има хора, които имат интерес само докато се стигне до секс и докато спечелят човека отсреща, но истината е, че има и такива типове. Надявам се твоят човек да е объркан и несигурен, а не просто загорял. Направила си редица опити, хубаво е да поговорите за всичко между вас и да се изясните, но, повярвай ми, не можеш да помогнеш на някого, който не иска помощта ти. Няма как насила да го накараш да ти каже какъв е проблемът, нито можеш насила да му го решиш.
Виж, не мисли, че случилото се е грешка. Искала си го, сторила си го, очевидно си се надявала на връзка, не си леко момиче, не сме в средновековието и не си направила смъртен грях. Опитай се да го забравиш, нямаш друга опция след като той не ти дава шанс да поговорите. Съветът ми е единствено занапред да не спиш с хора, с които нямаш връзка, защото е много вероятно да попаднеш на тип без сериозни намерения.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 490550e4d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А ти сигурна ли си, че той си няма друга в неговия град, където е на практика? И като е видял, че си се повляюбила в него, е решил да тръгне с теб? Според мен несигурността му говори за друга жена. Защо не отидеш ти там някой път, когато той си е в града, без той да знае.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: c7d2c4aef5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Единственият ми съвет е да не досаждаш много и да изчакаш неговата инициатива. Не става ясно какви са му намеренията, но ако искаше да е с теб, щеше той да е досадният. Може би си има приятелка?
За секса, не знам дали си сбъркала-мъжете, по принцип, не отказват, освен ако не са импотентни. Всъщност, виждала съм импотентни да изневеряват на жените си. Изневеряват, малко силно казано, но много им се иска.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: ce73057bc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До кога ще се брои за грешка, че си била интимна с някой и си имала страхотни моменти с него. Дори и нищо да не се случи, това не може да се нарича грешка. В живота гарамции няма, за нищо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker