Не мога да свърша, страх ме е да нямам проблем - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не мога да свърша, страх ме е да нямам проблем
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 2503 пъти
Здравейте! Момиче съм, след месец правя 18. Имам си приятел от една година. Наскоро започнахме да водим полов живот, правили сме го 4, 5 пъти. Преди това ме беше питал един, два пъти дали съм свършвала, при което отговора ми беше положителен. Истината е, че досега никога не съм свършвала, а съм се самозадоволявала. Мислех, че просто не е било достатъчно от моя страна и ще се получи, когато правим секс. Първите пъти половия акт ни беше кратък, само той свършваше. Последния път акта продължи 40 минути. Накрая казах, че ще свършва, защото имаше едно такова особено чувство, просто отвътре ми дойде да го кажа, и цялата се разтреперих все едно си свършвам, а нямаше нищо. Той отиде да се изкъпе. После имаше втори рунд, но по-кратък. С дни се чудех дали съм свършила или не, но ме беше срам да го попитам. Вчера си писахме случайно по тази тема, при което той каза "малко ти оставаше да свършиш", при което разбрах, че нищо не е имало, и се притесних още повече. Питала съм приятелки дали са свършвали от самозадоволяване и да, свършвали са, при което почнах да се страхувам и депресирам още повече. Споделих вчера проблема на приятеля си, при което той каза, че всичко е наред, явно ми трябвало повече време, за да свърша. Въпроса ми е, дали някой от вас е имал подобен проблем? Четох подобни истории, но при всеки е различна ситуацията, а ме е страх да отида на сексолог. Предварително ви благодаря, ако може без хейт, просто наистина се притеснявам, дали е в мен проблема.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: adb44b6ce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На сексолог след 4 сеанса и на 18 години? Малко се пресилваш.
Постепенно ще се наместиш към приятел ти и ще изпитваш голямото удоволствие. Съобразявайте се един с друг и се насочвайте кое как да го правите, но прекачено обсъждане и чепкане на "свършването", на мен ми идва малко в повече.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: a736f4f962
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пак ли тази тема, колко пъти ще я пускаш?

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 89d267d344
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Малко е наивно да очакваш още със първото проникване да свършиш. Това да не е кранче за вода. Я по добре се успокой и се наслаждавай на секса, а свършването ще дойде от самосебеси. Колкото повече се филмираш на тази тема, толкова по зле за теб, а партньора ти ако за него това е най важното и само те разпитва, зарежи го, новобранец и понятие си няма от женска структура и психика. Още нещо, в този момент, когато си усетила вътрешно, че ще се случи, просто съм сигурен, че се е случило. В такива моменти сама усещаш, че вътрешно ще се пръснеш и в следващия момент просто ти олеква на тялото, а отдолу усетиш допълнително овлажняване, си свършила. Аз много пъти съм чел такива постове и просто не зная как точно си го представяте свършването, с избухване на гейзер ли, или нещо подобно. Има и такива жени, но не се получава още в началото на половия живот. Моето мнение е да се наслаждаваш на усещането по време на секс, ако партньора ти е тъп и само това те пита, смени го, лекар не ти е нужен, а опитен партньор който знае какво и как да го направи, в друг случай ще си висиш по форумите и ще задаваш глупави въпроси, търсейки помощ. Това е помощта от мен, отпусни се и да не ти пука, но с подходящ мъж.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 17d0cbb87b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти какво мислиш, че става при женското свършване? Повече любовна игра с приятеля ти, нека да те лиже и използва пръстите да стимулира клитора. Свършването гарантирано.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 71335f1bff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Виж, ако свършиш, няма да има особено чувство, а ще разбереш и то много добре ще разбереш.
Не лъжи момчето, че ще се надъха. Не му спестявайте тези работи. Няма да му нараниш чувствата.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a15e8f7ae4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не си повредена. Просто явно наистина ти е по-трудно както приятелът ти е казал. Плюс това си правила секс едва 4-5 пъти. Най-добрата ми приятелка има гадже от 2 години и са правили секс над 200 пъти и никога не е свършвала. Принципно 90 процента от жените по света не свършват.а просто изпитват удоволстие.Аз също не мога.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: bacaf332b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора: Благодаря за информацията. Знам, че по принцип е много трудно при жените, нито аз нито приятеля ми имаме големи очакваняе, просто все още се притеснявам и за най-малкото и оттам идват и филмите в повече, знам, че сме едва в началото и всичко става постепенно, но все пак, както казах стеснителна съм на моменти и много се притеснявам да не би нещо аз да не правя, както хората. Иначе удоволствие има и се наслаждаваме един на друг. Благодаря все ак, някои неща ми бяха полезни да ги прочета и да се поуспокоя. Съжалявам, че съм загубила времето на повечето от вас, за които им се е сторило глупаво.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ef9eed744d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Прочети моята история, която пуснах преди няколко дни, може да ти бъде полезна. Казва се ”никога не съм изпитвала оргазъм”

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 266b0b86f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Спокойно, авторке. Всичко ти е наред. Проблема идва от порно филмите, които непрекъснато ни внушават, че свършването при жените е напълно нормален завършек на акта. Но има жени, които просто не могат. Това може да е придружено от мисли за друго по време на секс, поради притеснение или по-лошото - мисълта, че непременно трябва да свършиш. Моят съвет е - просто се наслаждавай на момента и не мисли за това дали ще свършиш или не. По-важно е да изживееш настоящето и да не се затормозяваш в мисли за това, което трябва да се случи. Ако това ще те успокои, аз съм на 19 и имам връзка от 4 години. Сексът с приятеля ми е повече страхотен, но никога не съм свършвала. Искало ми се е, защото винаги след секс остава в мен чувството за някаква потушена енергия, някакво потиснато чувство и не е приятно, но свикнах. В началото си мислех, че имам проблем, но после разбрах, че някои жени така и не се научават. Просто се примирих.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a2cb1715db
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Според мен, първо опитай да свършиш клиторно, сама. Когато момента настъпи, няма как да го объркаш, защото е твърде силно чувство.
Ако това те успокоява, и аз не съм свършвала истински вагинално, да, има удоволствие, но не е толкова УАУ-ефект или разтърсващо, каквото е при клиторен оргазъм. Опитай да се стимулираш с ръка по време на акта, евентуално ще помогне. Или той да го прави.
Разбира се, и позата е важна, намери тази, която е най-чувствена за теб. Лично моите са 2 - на задна, и другата, когато краката ми са на раменете му. С последната поза гарантирам силно усещане, защото проникването е пълно. Успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker