Болки по време на секс... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Болки по време на секс...
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 1734 пъти
Здравейте, момиче сам на 17 години и по- миналата седмица го направихме за първи път с приятеля ми...
Но има нещо което ме тревожи. Вече го направихме 2 пъти и осещах болка ( което е нещо нормално разбирасе). На приятелят ми му беше трудно да проникне в мен всеки път щом опитвахме и неможехме да го правим дълго защото ме болеше... Дори след това усещах болки когато се смеех или напъвах, но това би трябвало да е нормално. След това болките изчезнаха, но мисля, че е важно да споделя че година преди това взимах медикаменти за бяло течение който малко или много ми помогнаха да не ме боли чак толкова, но все пак се усеща болката и не ми носи удоволствие (при втория път), а аз както и приятелят ми искаме да се чуствам добре по време на секс...
Сигурна сам че следващият път щом го направим със сигурност ще усещам болка и незнам на какво се дължи това... (все пак ще го правим за трети път, а мен все още ме боли дори когато се опитвам сама да проникна с пръст). Все пак ми е за първи път, приятелят ми запърви път го прави с дественица и той също не е запознат. Нормално ли е да ме боли и при третия?? Дали защото му е малък (12см) Дали защото не ми се прави??
Усещам желание за секс когато приятелят ми не е на около, но когато съм с него просто немога да разбера дали ми се прави... Може бо от страх заради това че ще ме боли отново.
Темата е доста деликатна, моля за разбиране всеки го е правил за първи път така че не ме съдете заради знанията ми..
Просто ми е интересно какво вие ще кажете по въпроса.. и дали изобщо съществува проблем..?
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 290c2cfab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да те боли известно време, докато зарасне раната, е нормално. Може да не си "отворена", добре и при всеки акт да имаш болка. Ама, с този размер, то и не ти трябва кой знае какъв отвор.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 8eb5e7dce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Миличка най-вероятно те боли. защото не искаш да правиш секс с него и се стягаш и като стегнеш мускулите си долу неосъзнато и те боли много. Друго което ще ти кажа. е че ако пениса на мъжа е по-малко от 16 см няма да изпиташ никакво удоволствие. а само едно търкане. С неговите 12 см той не може да достигне точката ти на удоволствие. Имах същия проблем когато го правих за първи път с моя приятел и се чудих дали цял живот ще ме боли така и ще бъда повредена. Мина някакво време и се запознах с едно момче което направо ме побъркваше и исках супер много да го направя с него и желанието беше по-голямо от мен и просто отидохме в тях и правихме невероятен секс. Неговия пенис беше към 18 см и крещях от удоволствие. Тогава открих. че явно моят приятел не ме привлича достатъчно и се разделихме. Когато намериш човек който те кара да не мислиш за болката. а да искаш да скочиш върху него тогава ще видиш. че няма да има и болка.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 4467d63136
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Размерът има значение, но 2, аз и с 15, по-точно 15,5 см достигам тази точка при която чувствам някакво притискане и момичето изпитва оргазъм, за жалост не мога да я изпълня изцяло, защото нямам добра дебелина на пениса, но с дължината се справям. Размерът има значение, при китайците може и 12 см да свършат работа, там са им плитки и тесни вагините, но при европейците е строго индивидуално и като цяло е нужен средния размер за маточен оргазъм който достига матката при 15 см навътре... жалко, но факт. Малката пишка се компенсира донякъде с палав език, пръсти и желание, аз също смятам, че не съм особено надарен, но с 12 см ако бях сигурно щях да съм още по-зле, сега съм леко комплексиран относно дебелината на пенисът ми.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e5a4a9f352
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Автор:Може би проблемат може и да е в него, но все пак няма как да му кажа... "малак ти е и за това не ми доставяш удоволствие" Нали се сещате какво е за един мъж да чуе това от една жена... Не всички жени са родени с големи гърди.
Все пак аз като съм взела решението да го направя с него това означава че наистина го обичам...
Това стягане наистина го правя но щом се осъзная се опитвам да го избегна, но все пак с тази болка ми е доста трудно..
Дали дългото правене на секс може да помогне??
Понякога ми се иска да го направим без презерватив, защото винаги когато тъкмо ми дойде желанието той изтичва да си сложи презерватива и мен ми се губи желанието... после нищо хубаво не изпитвам...
Една моя приятелка ми каза че с презерватив не усещала никакво удоволствие и аз се замислих..
Какво да правя как да решим проблема...?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker